günaydın canlarım kızlarr bu hafta guzel bir hafta olsun malum geçen hafta moraller sıfırdı guzel seylerden bahsedelim inş. öpüyorumm sizi ve meleklerinizii
InsaAllah güzel bir hafta olur tabi persembe randevüm var bebegi göre bilicekmiyim bize süpriz yapti hic beklemiyorduk:))
günaydın hamişler bulantısız iyi haftalar
Yeşil zeytin müptelası oldum.. 30 tane yemişim kahvaltıda.. Raporum devam ediyor edve olmaya alıştım.. 18 haziranda bitiyor işe gitmek zor geliyor
canım kanaman durdumu nasılsın şimdi?
şuanda 5 haftalık hamıleyım doktor ılk ultrasonumda kesemın olması gerekenden daha kucuk olduğunu soyledı buyuyede bılır buyumeyede bılır dedı tabi içimde ne varsa olumlu düşüncem hepsı gıttı dua etmekten başka çarem yok eğer kısmet olursa bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir benımle kalırsa bence Ocak annesı olacağım. Böyle durumla karşılaşanlar varmı? yardımcı olabilir misiniz.
canım hayır mı ? neden gittin acile ?
aç kalmadıgım sürece sıkıntı kalmadı gibi bişey..aç kalırsam fenaa... bi de su içince...sudan tiksiniyorum resmen..işyerindeyim az önce,,yaklaşık on dk. kesintisiz kustum..............işte olmasam sorun olmayacak da koştura koştura lavaboya gitmek zor...........ama şükür günde 1-2 defa kusuyorum aşırı kusmalarım yok.........sizlerde durumlar nasıl?
şuanda 5 haftalık hamıleyım doktor ılk ultrasonumda kesemın olması gerekenden daha kucuk olduğunu soyledı buyuyede bılır buyumeyede bılır dedı tabi içimde ne varsa olumlu düşüncem hepsı gıttı dua etmekten başka çarem yok eğer kısmet olursa bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir benımle kalırsa bence Ocak annesı olacağım. Böyle durumla karşılaşanlar varmı? yardımcı olabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?