2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın canlarım kızlarr bu hafta guzel bir hafta olsun malum geçen hafta moraller sıfırdı guzel seylerden bahsedelim inş. öpüyorumm sizi ve meleklerinizii

günaydın hamişler bulantısız iyi haftalar

işyerindeyim az önce,,yaklaşık on dk. kesintisiz kustum.............. işte olmasam sorun olmayacak da koştura koştura lavaboya gitmek zor...........ama şükür günde 1-2 defa kusuyorum aşırı kusmalarım yok.........sizlerde durumlar nasıl?

Yeşil zeytin müptelası oldum.. 30 tane yemişim kahvaltıda.. Raporum devam ediyor edve olmaya alıştım.. 18 haziranda bitiyor işe gitmek zor geliyor

şuanda 5 haftalık hamıleyım doktor ılk ultrasonumda kesemın olması gerekenden daha kucuk olduğunu soyledı buyuyede bılır buyumeyede bılır dedı tabi içimde ne varsa olumlu düşüncem hepsı gıttı dua etmekten başka çarem yok eğer kısmet olursa bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir benımle kalırsa bence Ocak annesı olacağım. Böyle durumla karşılaşanlar varmı? yardımcı olabilir misiniz.

canım dua et, biz de ederiz senin için.. Herşeyin hayırlısını ve sağlıklı gebelik saglıklı ve hayırlı evlat dile.. Hepimizin hakkında hayırlısı.. Haftan daha cok yeni sabırlı ol..

aç kalmadıgım sürece sıkıntı kalmadı gibi bişey..aç kalırsam fenaa... bi de su içince...sudan tiksiniyorum resmen..

canım kesen kaç mm çıktı ki?..kese çok belirleyici degil diyorlar.inşallah bebeğin bırakmaz seni.bu arada seninle günlerimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…