2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
3 gündür yok ama 3 4 günde bir oluyordu.. bebeği merak ediyorum kontrol 18 inde

allah yardımcın olsun canım benimde kanamam vardı çok şükür durdu şimdilik perşembe günüde ben gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız... kanama nedenin neydi hayatım peki ne dediler?

allah yardımcın olsun canım benimde kanamam vardı çok şükür durdu şimdilik perşembe günüde ben gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız... kanama nedenin neydi hayatım peki ne dediler?

nedeni yok olabilir dedi doktor ya dısarı ataryadavicut emer dedi.. dikkatli yaşam gerektiriyor..

merhaba canım banada dr bir hafta önce aynı şeyi söyledi bende çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı olsun

bende çalışıyorum keşke evde olsak benim bulantım var ama çok fazla kusmam yok ama bulantıdan dolayı hiç birşey istemiyor canım ne yesem kokusu gün boyu ağzımda o yüzden yiyemiyorum bu sabah 1 tane emedur içip kahvaltı yapabildim şükür şimdilik iyiyim

Son düzenleme:
merhaba canım banada dr bir hafta önce aynı şeyi söyledi bende çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı olsun

canım sanırım bızden başka bu durumu yaşayan olmamış RAbbım yaşatmasında ne dıyebılırım kı her anı strestlı bır tedavı.. Allahım yardımcımız olsun..

iyi bari yalnız değilmişiz. bugün de sabah sabah canımişkembe çekti. benim kuzular neye benzeyecekler merak içindeyim. böyle kokulu kokulu şeylere aş eriyorum
benim de sabahları ve akşamları çok oluyor. ne yesem 1-2 saat sonra çıkıyor. 1 hafta rapor aldım. bu hafta evdeyim. bir de dün kanamam oldu. neyseki yerleşme kanamasıymış.

canım benim hoş geldin. inşallah her şey yolunda gidecek

inşallah canım benım valla şu doneme gelene kadar bi sürü şey atlattım Rabbım ınşallah emeklerımızın karşılığında bebeklermizi bize sağlıklı hayırlı bır şekilde nasıp eder.

herkes gereğinden fazla ilaç içtiğimi doktorumu değiştirmem gerektiğini söylüyor. doktorum hakkında en ufak kötü yorum okumadım. herkes çok memnun ama ben tatmin olmuyorum. ağzından cımbızla laf alıyoruz. daha 1 ayda 4 kg aldım ve ilaçlardan olduğunu okuyorum heryerde ama bana şunlara şunlara dikkat edeceksin bile demiyor. başka doktora gitmeye korkuyorum yaşadığım yerde namı duyulmayan doğumcu yok. napıcağımı bilemedim. ilk hamileliğim ve neyi neden yaptığımı bilmeden geçiriyorum öyle...

ne ilaç kullanıyorsun ki canım:44:

hangi ilaçları kullanıyorsun? neden çok ilaç verdi doktorun düşük tehlikesi mi vardı?

benim doktorum yanlızca elevit verdi, onun içinde yeteri kadar folik asit bulunduğu için başka folik asite gerek olmadığını söyledi, günde bir tane elevitden başka ilaç kullanmıyorum.

ne ilacı kullanıyosun canım küçük bir yerdemi yaşıyosun ben sadece elevit kullannıyorum

Kizlar uc gundur kahverengi lekelenmem var cumartesi nobetci dra gittim rahim icinde kanama yok dedi dun ve bugunfe geldi drum istersen goreyim ama kahve leke onemli degil dedi progestan verdi tlfnda canm sikildi

Yeşil zeytin müptelası oldum.. 30 tane yemişim kahvaltıda.. Raporum devam ediyor edve olmaya alıştım.. 18 haziranda bitiyor işe gitmek zor geliyor

o yeşil zeytin deliliği bende de var bazen biberlisi bazen çekirdeklisi... bi raporda ben alacağım muhtemelen.. bu hafta zor başladı öyle gidecek gibi duruyor dinlensem iyi gelecek..

elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar

anlam veremediğim 2 vitamin 2 folikasit 2 kan sulandırıcı kullanmam

ilk kez bende çalışmasam da evde olsam diyorum bu aralar... kokular rahatsız edici fazlasıylaaa.. ilaca henüz başvurmadım umarım gerek kalmzz

iyi bari yalnız değilmişiz. bugün de sabah sabah canımişkembe çekti. benim kuzular neye benzeyecekler merak içindeyim. böyle kokulu kokulu şeylere aş eriyorum

heee heee bakalım bilmiyorum millet meyve aşerir biz tuhaf başladık.. bulunması zor şeyler olmasında farketmezz

Kizlar uc gundur kahverengi lekelenmem var cumartesi nobetci dra gittim rahim icinde kanama yok dedi dun ve bugunfe geldi drum istersen goreyim ama kahve leke onemli degil dedi progestan verdi tlfnda canm sikildi

e bi kendi doktorun görseydi aslına. bence git görsün, ne olduğunu bil. tamam sonuçta tedavi değişmiyor progestan veriliyor ama insan bilince ne olduğunu rahatlıyor. benim de dün kırmızı renk kanamam oldu. dr hemen muayene etti rahatladım. yerleşmeden oluyormuş

canım güvenilir bi dr. a gitmekten zarar gelmezzz. hem içine kurt düşmez,,kilo alımı ile ilgili de konuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…