3 gündür yok ama 3 4 günde bir oluyordu.. bebeği merak ediyorumkontrol 18 inde
[sıze=3]gerekli diğer bilgileride yazarmısın eklerim listeye?listede yer alan bilgileri?[/sıze]
allah yardımcın olsun canım benimde kanamam vardı çok şükür durdu şimdilik perşembe günüde ben gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız... kanama nedenin neydi hayatım peki ne dediler?
şuanda 5 haftalık hamıleyım doktor ılk ultrasonumda kesemın olması gerekenden daha kucuk olduğunu soyledı buyuyede bılır buyumeyede bılır dedı tabi içimde ne varsa olumlu düşüncem hepsı gıttı dua etmekten başka çarem yok eğer kısmet olursa bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir benımle kalırsa bence Ocak annesı olacağım. Böyle durumla karşılaşanlar varmı? yardımcı olabilir misiniz.
işyerindeyim az önce,,yaklaşık on dk. kesintisiz kustum..............işte olmasam sorun olmayacak da koştura koştura lavaboya gitmek zor...........ama şükür günde 1-2 defa kusuyorum aşırı kusmalarım yok.........sizlerde durumlar nasıl?
merhaba canım banada dr bir hafta önce aynı şeyi söyledi bende çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı olsun
benimde ilk aş erdiğim şey bu oldu.. daha erkenmiş gibi geliyor yani aşerme durumu.. ama canım yok yere sarımsak çekti.. yoğurdun içine katıp yedim çok güldü eşim filan başka bişey mi bulamadın diyeyalnız değilmişiimm
benim de sabahları ve akşamları çok oluyor. ne yesem 1-2 saat sonra çıkıyor. 1 hafta rapor aldım. bu hafta evdeyim. bir de dün kanamam oldu. neyseki yerleşme kanamasıymış.işyerindeyim az önce,,yaklaşık on dk. kesintisiz kustum..............işte olmasam sorun olmayacak da koştura koştura lavaboya gitmek zor...........ama şükür günde 1-2 defa kusuyorum aşırı kusmalarım yok.........sizlerde durumlar nasıl?
şuanda 5 haftalık hamıleyım doktor ılk ultrasonumda kesemın olması gerekenden daha kucuk olduğunu soyledı buyuyede bılır buyumeyede bılır dedı tabi içimde ne varsa olumlu düşüncem hepsı gıttı dua etmekten başka çarem yok eğer kısmet olursa bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir benımle kalırsa bence Ocak annesı olacağım. Böyle durumla karşılaşanlar varmı? yardımcı olabilir misiniz.
iyi bari yalnız değilmişiz. bugün de sabah sabah canımişkembe çekti. benim kuzular neye benzeyecekler merak içindeyim. böyle kokulu kokulu şeylere aş eriyorum
benim de sabahları ve akşamları çok oluyor. ne yesem 1-2 saat sonra çıkıyor. 1 hafta rapor aldım. bu hafta evdeyim. bir de dün kanamam oldu. neyseki yerleşme kanamasıymış.
canım benim hoş geldin. inşallah her şey yolunda gidecek
herkes gereğinden fazla ilaç içtiğimi doktorumu değiştirmem gerektiğini söylüyor. doktorum hakkında en ufak kötü yorum okumadım. herkes çok memnun ama ben tatmin olmuyorum. ağzından cımbızla laf alıyoruz. daha 1 ayda 4 kg aldım ve ilaçlardan olduğunu okuyorum heryerde ama bana şunlara şunlara dikkat edeceksin bile demiyor. başka doktora gitmeye korkuyorum yaşadığım yerde namı duyulmayan doğumcu yok. napıcağımı bilemedim. ilk hamileliğim ve neyi neden yaptığımı bilmeden geçiriyorum öyle...
herkes gereğinden fazla ilaç içtiğimi doktorumu değiştirmem gerektiğini söylüyor. doktorum hakkında en ufak kötü yorum okumadım. herkes çok memnun ama ben tatmin olmuyorum. ağzından cımbızla laf alıyoruz. daha 1 ayda 4 kg aldım ve ilaçlardan olduğunu okuyorum heryerde ama bana şunlara şunlara dikkat edeceksin bile demiyor. başka doktora gitmeye korkuyorum yaşadığım yerde namı duyulmayan doğumcu yok. napıcağımı bilemedim. ilk hamileliğim ve neyi neden yaptığımı bilmeden geçiriyorum öyle...
Yeşil zeytin müptelası oldum.. 30 tane yemişim kahvaltıda.. Raporum devam ediyor edve olmaya alıştım.. 18 haziranda bitiyor işe gitmek zor geliyor
aç kalmadıgım sürece sıkıntı kalmadı gibi bişey..aç kalırsam fenaa... bi de su içince...sudan tiksiniyorum resmen..
bende çalışıyorum keşke evde olsak benim bulantım var ama çok fazla kusmam yok ama bulantıdan dolayı hiç birşey istemiyor canım ne yesem kokusu gün boyu ağzımda o yüzden yiyemiyorum bu sabah 1 tane emedur içip kahvaltı yapabildim şükür şimdilik iyiyim
iyi bari yalnız değilmişiz. bugün de sabah sabah canımişkembe çekti. benim kuzular neye benzeyecekler merak içindeyim. böyle kokulu kokulu şeylere aş eriyorum
Kizlar uc gundur kahverengi lekelenmem var cumartesi nobetci dra gittim rahim icinde kanama yok dedi dun ve bugunfe geldi drum istersen goreyim ama kahve leke onemli degil dedi progestan verdi tlfnda canm sikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?