Meyveyi sek mi veriyosunuz? Bnmki hiç bi meyveyi yemiyo yaa, öğürüyo resmn. Muz.kiraz.şeftali.elme.armut.karpuz .erik denedim yemedi hiçbirini :/
hoş geldin canım nerelerdeydin gezmelere falan gittiniz herhalde kilonuz kaç olmuş boyunuz kaç olmuş bunları yazarmısın ben elma ve armutu camrendede rendeleyip direk veriyorum ama şeftali ve kayısıyı tel süzekten geçiriyorum ipgibi olduğundan kusturmasın diye aldığın yürütecin adı modeli ne link atsana bende sunny babynin vakvak modelini beğendin 68 civarı galiba onu alcam inş.
biz de 5 ay 3 haftalığız doğduğumuzdan beri öyleyiz çorapları su gibi olurdu ilk zamanlar şimdi uzun zamandır çorap giymiyoruz eller ayaklar hala sırılsıklam sıcak havayla ilişkili değil bizimki çünkü hava serinken de oluyordu çok önemsemiyorum ama aklıma gelirse 9 gün sonra kontrolü var sorarım doktoruna..
bugün aşılarımızı olduk ağızdan damlası kalmamış sonra artık benim 6 ay aşısı vurulan arkadaşlara sorum var aşı vurulduktan kaç saat sonra ateş çıkıyo ateşini kontrol ediyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım8410 kilomuz boyumuzda 68 olmuş çok şükür :) ewpat senn bebeğinede maşallah canım yürüteç güzelmiş oyuncak barı takıp çıkarılabiliyomu
maşallah bebeğine
bizim ateşi gece 1-2 gibi çıkmaya başlamıştı.zaten uyumamıştık kontrol etmekten ama mızmızlanmaya başlayınca anlaşılıyor.büyüdükçe sanki
ateşin çıkma süresi uzuyor.
4 aylık aşısında ateşi gece 10 gibi,2 aylıkta akşam 6-7 çıkmıştı :44:
bugün aşılarımızı olduk ağızdan damlası kalmamış sonra artık benim 6 ay aşısı vurulan arkadaşlara sorum var aşı vurulduktan kaç saat sonra ateş çıkıyo ateşini kontrol ediyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım8410 kilomuz boyumuzda 68 olmuş çok şükür :) ewpat senn bebeğinede maşallah canım yürüteç güzelmiş oyuncak barı takıp çıkarılabiliyomu
ahh ahhh nerdee bu topiğin eski kalabalık neşeli halii.. facebook olmayaydı ıyıydı... geri dönün yaaa özledim arkadaşlarımıı, küserim
selam kızlar benim kızım 9 ocak doğumlu ben de 25 yaşındayım topiği görünce sizle tanışmak istedim
Merhaba benim kızımda 9 ocak doğumlu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzeelll :) emiyo mu?
ahh ahhh nerdee bu topiğin eski kalabalık neşeli halii.. facebook olmayaydı ıyıydı... geri dönün yaaa özledim arkadaşlarımıı, küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?