2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selamlar bayanlarr....
Gecen hafra bulantilar biktirdii resmen....
Cok kotuydu...
Surekli serum aldimm...
Su bile icemiyodum cunku..
Sonra bi arkadasim tavsiye etti...
Hipnoterapi ysptirdim bulanti icin..
4 seans yaptirdim..
Ikinci seanstan itibaren yani pazardan itibaren bulantim yok sukur...
Yeni bi uygulama...
Henuz test asamasinda bile denebilir...
Ama cok memnuun kaldim...
Ins tekrar baslamaz...

Off ne sevindim bu mesaja anlatamam :) Dayımın eşi illa ki erkek çocuk istiyordu. Çok tutkuyla istiyordu ama. Sonra kız olduğunu öğrendiler, çocuk karnındayken öldü. Ben de kız çocuk istiyorum ama hep dizginliyorum kendimi. Allah korusun erkek olursa başına bir iş gelirmiş gibi geliyor. Tabii ki cinsiyet şu an benim için önemli olan en son şey, hele de ilk çocuğumken ama yine de şu erken döllenme meselesi çok hoşuma gitti :)

benim bebeklerımde oğlak burcumu olacak şimdii :)))

merhaba arkadaslar Rabbim hepimizin bebeğini saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşş..
bu arada bulantı kusması cok olan arkadaslar nasıl beslenıyorsunuz ben hiç bişey yiyemiyorum ne yiyeceğimi şasırmıs durumdayım tiksinmediğim bişey yok ekmek yıyrum üzerine tuz ekip yakında tansıyonum fırlayacak yaa( meyva yiyorum bide karpuz hariç bütün meyvaları yiyebiliyorm ama tek meyva yeterlı mi bilemiyrm inşallah bu dönem çabuk biter iki hafta da 3 kilo verdim bakalım nolacak böyle bide benım ikizlerim olacak o yuzzden bu kadar kötü oluyrm acaba...

benim bebeklerımde oğlak burcumu olacak şimdii :)))

evet tatlım senin kesin oğlak da benim belli değil inşallah erken doğum gibi tehlikem olmaz...çok istiyorum oğlak annesi olmak..benim eşim ve annem oğlak bi de bebişim oğlak olucak inşallah..

inşallah sağlıklı bi kızın olur canım :103:
erken döllenmeden ziyade ilişkinin yumurtlama zamanına yakınlığı önemliymiş.

yani sen örneğin ayın 4 ünde yumurtladın diyelim,eğer 1 inde olan ilişkidense kız olma ihtimali yüksekmiş
çünkü 4 üne kadar erkek süpermenler ölmüş oluyo

ama ayın 3 ünde olan ilişkidense,hem X hem de Y kromozomlar canlı olduğu için erkek şansı yüksek
o da öyle bi ihtimal işte :111: bekleyip görecez hayırlısıyla pembe miii mavi miii
allah şaşırtmasın çok kızıyorum dünyası yıkılıyo bazılarının sanki öğrenince
hangisi hayırlıysa o olsun inşallah hepimiz için

Amin canım :) Benimki baya erken gibi ama. Ben 4 Nisana'göre hesapladığımdan bir hafta önden gidiyor. Bilmiyorum ki hayırlısı olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
şurda nub'dan cinsiyet tahmini yapmış millet. Cumartesi günü benim 10. haftam bitmiş olacak, ben de yapabilirim belki o gün tahmin.

evet tatlım senin kesin oğlak da benim belli değil inşallah erken doğum gibi tehlikem olmaz...çok istiyorum oğlak annesi olmak..benim eşim ve annem oğlak bi de bebişim oğlak olucak inşallah..
canım benımde erken doğum riskim yüksek aslında ikiz oldugu için ama bilemem tabi mevlam ne gösterir.. hayırlısıyla olsunlar da

bebekLERim derken???ikiz mi bekliyosun canım...ayy bi biz tutturamadık...
evet canım ikiz beklıyorumm :)
bende çok istiyordum ikizim olsun ama genlerde hiç yok niye bekliyorsam hatta doktora bi tanemi diye sordum şimdilik bitane ama arkadan çıkabiliy bazen dedi ihtimal bile yok ama yinede bekliyorum
canım benım de eşiminde ailesinde ikiz var ama benim ki nin asıl sebebi tüp bebek sanırım tüp bebekle hamile kaldım yani
sadece ocak ta anne olacagım için inşallah o yuzden buraya yazdım burda herks doğal yolla hamiş sanırım...

Son düzenleme:
Slm güzel annişleer nasılsınız bugunnn yarın dooktor randevum var inşallah bebeğimi görürümmm:18:

herkes doğalmı bilmiyorum ama tup bebek yada doğal faketmez bence sonuçta ocak anneleri konunun başlığı inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza ikiz hamilelikte daha zordur heralde

merhaba canıım beniim. tebrikler ben de ikiz anası olacağım inşallah. tüple ikizlere hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…