Selam kızlar.
Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim. Patoloji sonucu temiz gelmiş. Genetik incelemeyi ilk hamilelikte yapmıyorlarmış. Ancak ikinciyi tekrarlarsa genetik inceleme yapabiliyorlarmış. Bir ilaç verdi fitil. Bu kanamanı, pıhtıların atılmasını daha kolaylaştırır dedi. Folik asite devam et dedi. Şimdilik bu kadar :)
Oh cok sukur temiz cikmis canimm insallah en yakin zamanda tekrar olur bebisin ve saglikli sihhatli dunyaya geliiir ♥Selam kızlar.
Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim. Patoloji sonucu temiz gelmiş. Genetik incelemeyi ilk hamilelikte yapmıyorlarmış. Ancak ikinciyi tekrarlarsa genetik inceleme yapabiliyorlarmış. Bir ilaç verdi fitil. Bu kanamanı, pıhtıların atılmasını daha kolaylaştırır dedi. Folik asite devam et dedi. Şimdilik bu kadar :)
Selam kızlar.
eveeet cnım aynıyız sanırım mınıkler bır supriz yapıp erken gelmezse :)
bende duymadım ama gordum yanıp sonen bısey vardı doktorum o sekılde gosterdı normalde baslıyormus bu haftalar ama duyulmaması da gayet normal 10 gun sonra cagırıyorlar genelde benımkı erkenmıs bıraz oyle dedı endişelenme inşsen nereye gıdıyorsun ıstanbuldayım ve ıyı bır doktor hastane arıyorum eyup civarında :/
canım istanbulda değilim ama g.o.p da büyüm ben iyi bilirim oraları :) arkadaşım eyüpte kadın doğum doktoru yanında çalışmıştı senin için öğrenebilirim istersen???? benim 2 kimyasal gebelik 1 kürtajım o yüzden çok korkuyorum inş kalp atışını duyarım, günlük iğne kullanıyorm cleaxane.... şu salı bir gelse duysam kalp atışını hayırlısıyla....
Selam kızlar.
inşş duyarsın cnım ya dua edicem senin için..
Öğrenme fırsatın varsa çok sevinirim suan haliç hospitala füzen hnma gidiyorum daha ilk gidişim ama normalde evıme yakın tıp merkezıne gıdıyordum kucuk bır yerdı ılk ogrendıgımde oraya gıtmıstım ordakı doktorda decavit gyno ferro sanol ( hamilelikten öncede iciyordum devam et dedi) ve progestan vermişti kistimde varmış a*ynı zamanda.. ama haliç'te ki sadece decaviti iç dedi onun içinde de folik asit varmıs iyice kafam karıştı yani
kan değerlerim falan normal bu arada sizlere neler verdi doktorlarınız kızlar
gözün aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsmerhabaaaa ben geldimmmmm
cook güzel haberlerim var,salı drumuza gittik ama beni görün gece hiç uyuyamadım sıra bana geldi kalbim nasıl carpıyor neyse sedyeye yettım nası dua ediyorum sonra dr hemen buldu minigimi ardından kalp atışlarını görüyorum sıze de dinletelim dedi Allahım nasıl bir duygudur suan yazarken gözlerim doluyor,hergün yatarken hepimiz için dua ediyorum inşallah böyle saglıklı bir sekilde devam ederiz,randevularını bekleyen arkadaslar da olumlu dusunsun hayal etsin harıka olacak hepimiz Allah nazarlardan saklasınkucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bugün ilk defa karnımda gözümüz seğirir ya pıt pıt onun daha şiddetlisini hissettim ve bayağı sürdü kesildi tekrar devam etti sizde de oldu mu hiç
Selam kızlar.
aynı şeyi ben soracaktım sen benden önce davrandın.ben almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerimize danışmak lazım ne kullanmak lazım
bir sorum olacak hamilelikte alabalık yenirmi
sevindim canım iyi olmana...deneme için nezaman başla dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?