2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sevindim canım iyi olmana...deneme için nezaman başla dedi..

Selam annisler bugun doktor kontrolum vardi bebisi gordu doktorum ama ben anlamadim kucucuk golge gibi telefondan giriyorum daha sonra usg fotografimizi yukleriz. Haftaya tekrar cagirdi

Oh cok sukur temiz cikmis canimm insallah en yakin zamanda tekrar olur bebisin ve saglikli sihhatli dunyaya geliiir ♥

kızlar bugün ilk defa karnımda gözümüz seğirir ya pıt pıt onun daha şiddetlisini hissettim ve bayağı sürdü kesildi tekrar devam etti sizde de oldu mu hiç

Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin iş. geetige fala gerek kalmayacak ikinci kuzunu sag saglim alıcaksın kucagına

canım istanbulda değilim ama g.o.p da büyüm ben iyi bilirim oraları :) arkadaşım eyüpte kadın doğum doktoru yanında çalışmıştı senin için öğrenebilirim istersen???? benim 2 kimyasal gebelik 1 kürtajım o yüzden çok korkuyorum inş kalp atışını duyarım, günlük iğne kullanıyorm cleaxane.... şu salı bir gelse duysam kalp atışını hayırlısıyla....

inşş duyarsın cnım ya dua edicem senin için..
Öğrenme fırsatın varsa çok sevinirim suan haliç hospitala füzen hnma gidiyorum daha ilk gidişim ama normalde evıme yakın tıp merkezıne gıdıyordum kucuk bır yerdı ılk ogrendıgımde oraya gıtmıstım ordakı doktorda decavit gyno ferro sanol ( hamilelikten öncede iciyordum devam et dedi) ve progestan vermişti kistimde varmış a*ynı zamanda.. ama haliç'te ki sadece decaviti iç dedi onun içinde de folik asit varmıs iyice kafam karıştı yani

kan değerlerim falan normal bu arada sizlere neler verdi doktorlarınız kızlar

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda ruhen ve bedenen toplanırsın ve bize burdan iyi haber verirsin. sonucun temiz çıkmasına çok sevindim.

kızlar söylemeyi unuttum bebeğin kıpır kıpır heyecanından.salı günü dr. kontrolde ultrasonda kesenin tam altında aşağına biraz birikinti gördü kese büyürken rahimde genişleme olunca biraz kılcal damar çatlaması olmuş birikmiş genelde olur bunlar yakında atarsın
dışarı pembe lekelenmen olursa korkma dedi. aklınızda bulunsun istedim.

tamam canım öğrenirim ve dnerim sana. ben folic asit ve coraspin kullanıyorum decavit diğerlerinde kullandım ama şu an kullanmıyorum... ferro sanol demir için arkadaşım sanırım 3 ayından sonra kullandı ama sen öncedende kullanmışsın bu konuda bişey diyemem ama kan tahlilin normalse diğer doktorunun dediği gibi yap. çünkü ilerde kullanacaksın...

gözün aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

kızlar bugün ilk defa karnımda gözümüz seğirir ya pıt pıt onun daha şiddetlisini hissettim ve bayağı sürdü kesildi tekrar devam etti sizde de oldu mu hiç

bende hissetmiştim onu ılk aklıma bebek hareketmı edıyor acaba dıye geldı sonra yok canım daha neler dedım unuttum :) ama neydı acaba

gecmiş olsun . İnş en kısa zamanda bebegine kavusursun

aynı şeyi ben soracaktım sen benden önce davrandın.ben almayı düşünüyorum ama deneyimli annelerimize danışmak lazım ne kullanmak lazım

en doğal olanını araştırın ben badem yağı kullanmıştım birde bol su tüketimi + karnınızı kesinlikle kaşımayın

hanımlar herkes dr kontürollerine gitmiş bir tek ben gitmedim harelde daha kendisini görmek kısmet olmadı valla

bende 31 ocakta allah nasipe derse dogurucam 2 oglum 1 kızım vefat etti kızlar rabbim bu karnımdakine ömür versin işşallah aranıza benide alırsanız sevinirim

Az da olsa miniklerini hissetmeye başlayan anneler için;

Miniğinizi her hissettiğinizde elinizi karnınıza koyup bolca salavat getirmek gerekiyormuş.
Ve cinsiyetini öğrenince ismini koyup karnınızda ona ismiyle hitap etmek gerekiyormuş. Duysun adını öğrensin :)

merhaba,

Herkese kucaktan yavrumla selamlar,

beni de aranıza alır mısınız,

34 yaşındayım,
ilk bebeğim,
1nisan adet tarihi
6 ocakta Allahım nasip ederse kucağımıza almak istiyoruz,

bebeğim ellerinizden öpsün teyzeleri, sizinkilerde benimkinden

merhaba kızlar

kafama takılan bişey var. ilk doktora gittiğimde belimin ve kasıklarımın ağrıdığını söylemiştim. progestan verdi. kanamam falan olmadı. şimdi progestanım bitiyor bir kaç güne. doktora da cuma günü gideceğim. yani ne kadar kullanacağımı bilmiyorum. yeni paket mi alsam hiç mi kullanmasam. kendi başıma da nasıl bırakayım ki ilacı. ha bu arada progesteron seviyem normal düşük değil. sabah akşam 200 mg alıyorum

ha bi de sizi de gıcık edenler var mı böyle. bi kaç arkadaşım var ne zaman midem bulandı desem gülüyorlar bana. sen kendini bırakma hamileyim diye şartlanırsan bulanır diyolar. ben de diyorum ben çok iyiyim neler duydum millet serumlarla duruyorlar diyorum. onlar abartıyo diyolar. sinir oldum. 6-7 haftalık falanım. dur da şimdiden böyle olursa ilerde ne olacak diyolar. ben de diyorum asıl ilk aylar olur bunlar anlatamıyorum. birisin 3 çocuğu var ama sorunsuz geçmiş. hiç bulantısı olmamış. benim de arada bulantım ve bazen baş dönmem var. ama çok rahatsız etmiyor

bişey daha sorayım kızlar. karnım acıktığında midem acayip kazınıyor sanki biri koparıyor midemi. hamilelikten mi yoksa mide rahatsızlığım mı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…