canım geçmiş olsun başın sagolsun allahım bir daha yaşatmasın işşallah dedigin gibi çok zor bir anne için evladını kaybetmek millet diyor anası kız babası oglan millet bilmiyorki yüregimiz yanıyor ben kızımda dikiş atıldı hiç ölücek idye bakmadım dogum ettigim gün çok agladım dogum hanede doktorun elini tuttum allahım ne yalvarıyorum ne olur küçükte olsa küvezi getir birşey yap yaşat diye kızıma kedinin cigere nasıl bakıyor öle baktım yüregimi yaktı gitti ne yedim ne içtim ruh gibi gezdim sonrada kabullendimSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende 9yıl önce kızımı cansız bir şekilde kucağıma aldım ve toprağa verdik sonra 2 yıl önce dış gebelik ve şimdi yine hüsran veni listeden silevilşrsiniz bebeğimin kalbi durmuş 1saat önce acilde öğrendim ve berbat durumdayım yıkıldım resmen rabbim hayırlısını verir hakkımızada biz ağlarız işte çok kötüyüm kızlar çokkkk
sözün biitigi yerdeyim cok uzuldum ınan Allah kımseyı evlat sevgısıyle sınamasın bu bebegini inş sana saglıklı bır sekılde nasıp etsın bu çektiğin acıları unuttursun inş Herşey ondan ol dedimi olmayacak sey yok inş seninde bebegıne kavusmanın vaktı zamanı gelmiştir artık rabbim yardımcın olsun seni kavustursun ona inş peşini bırakma tedbır bızden tevekkül Allahtan biz herkesin kaderini kendı cabasına baglı kıldık dıyor iyice arastır gercekten ıyıde bır doktora git Allah ıyılere denk getırsın inş
canım üzülme lütfen vardır herseyde bır hayır bende 6 sene sonra hamıle kalabıldım bılıyorum suan ne desem bos ama bıraz zaman gectıkten sonra emınım yine istıyceksın umutsuz olurmu yaşadıgımız surece bunun için elımızden gelenı yapıcaz Rabbım hangı gune yazdıysa ıns nasıp edecek yeterki biz pes etmeyelım ılk tup tedavımı 1 sene once denedım tutmadı ıkıncıyıde 3 bucuk ay once denedım oda adet gunumu 3 gun gece dustu ama ondan sonra taktım kafama elimde varım yogum neyse sonuna kadar denıycem dedım dusugun ardından tekrar baslamk ıcın sabırsızlanıyorum 2 gecmedı cokta fıyatlı bır yerdı ama hayat bos geldı kac defa deneyeblırsem denıycem dedım ve o düşüğün ardından hamıle kaldım şuan cok korkuyorum her an bısey olmasın dıye dua edıyorum ama birseyi isteyınce mucadele verınce bıseylere ulasabılcegımı hıssettım belkı bu defa alıcam kucagıma belkı alamıycam ama ümitsiz olmyor hayatta benım ıcın baska önemlı bısey yok elımden gelenı yapıcam inş Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin lütfen toparla kendını bol bol dua ve mucadele ıle inş Allahım hepimize yasatacak o gunlerı
inş. canım yaaa allahım arkadaşlarımıza sabır ve tez zamanda saglıklı evlatlar versin bizim yavrularımızda iş. saglık sıhhatli dogarlar dualara sıgınıyoruz
çok zor her bebegim bir akrabamla 2 oglum eltimin ogluyla 1 ay benimki büyüktü allahım geçen piknige gitik onlarda geldi efe her koştugumda eşimle oynadıgında bogazıma bir dügüm oldu çok agladım allahım dedim sabır verçok zor evlat acısı inan çekmeyen yaşamayan bilemez helede 2 oglumda dogdugu sabahın akşamı yavrum nasıl tekme atıyordu ntsy bagladı doktor allahım kalp atışları oynaması içim acıdı yavrum dogdugunda kıh kıh diye diye nefesi kesildi öldü elimden brişey gelmedi ah geleydi ben ona canımın yarısını vermezmiydim kaynanam hep der sen hep paşam namazlarında allahım eli ayagı saglıklı saatli evlatlar ver demezmiydin dedi belkim hayırsızdı kızım dedi umudumdu o benim 7 sene ilk oglumdan sonra hamile kalamadım kendiliginden kaldım sogan kürüyle adını umud koydum umudlu bekleyişti benimkisi çocukalrımdan bana kalan kos koca bir dosya ve ultroson kagıtları insan ultroson kagıtlarını öper konuşurmu ben evlatlarımı özledikçe çıkarıtrım o dosyayı öper koklarım 29 ömürümün ölüm yıl dönümüydü kan vermiştim ckup için orda çıktı karnımdakine hamile oldugum hopş idrardad çıkmıştı ama emin olamadım allahım dedim sen benimi deniyorsun
oglumda 32 numaralalı yatak geldi dogurdum kızıma hamile kaldım 32 numaralı yatak geldi dikiş atılıcak diye allahım dedim brişey olsun bu hafta dikiş olmasın coraspirin kullandıgım için dikmediler rahimi sonra 15 numaralı yatak geldi bana 15 numara 25 gün dayandı dikişim ögretmiş gibi aynı haftasında dogum ettim kızımı dogurdugumda 15 numaralı yatak geldi bir taraftan dikiş atılmıştı 15 numaralı yatakkat kızıma can verildi diger taraftan dogumu ettim 15 numaralı yatak geldi artık ömürüm yoktuanlıcagın hayat çok garip rabbim bizlere bir seneryo vermiş oynuyorum bakalım nereye kadar
anlıcagın ben 5 ayın üstünü göremedim ne renkli doblör nede şeker yüklemesi yaptıramadım nasıl bir duygu bilemeidm allahım bu seferki doktorum çok iyi serklajda başarılı 18 kontürolum var kadıköyde muayenesi kadınlar kulubünden 2 arkadaşla buluşucaz aynı güne randevu aldık canlı kanlı görücem onları yaşasın
burası olmasa kesin kafayı yerdim beninan buranın dostlukları bambaşka
rabbim kucagımıza aldıgımızı günleri göstersin işşallah
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende 9yıl önce kızımı cansız bir şekilde kucağıma aldım ve toprağa verdik sonra 2 yıl önce dış gebelik ve şimdi yine hüsran veni listeden silevilşrsiniz bebeğimin kalbi durmuş 1saat önce acilde öğrendim ve berbat durumdayım yıkıldım resmen rabbim hayırlısını verir hakkımızada biz ağlarız işte çok kötüyüm kızlar çokkkk
canım çok geçmiş olsun Allah sana sabır ve sağlık versin inan yşadıklarını okurken kendimi tutamadım şu an nasıl ağlıyorum varya.... senin için çook dua edeceğim... inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. bende düşük ve kürtaj yaşadım senin gibi hissetmedim ama çok acı bişey. sana çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum şu an çok garip oldum... Allah yarrdımcın olsun kardeşim.... en kısa zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle
selam kızlar listenize benide eklermisiniz:)
sat 9 nisan 14 ocak muhtemel doğum tarihim ikinci bebeğim 2011 nisan annesiyim aynı zamanda
canım ben bu karnımdaki bebegim için 2 sene bekledim çümlü 1 senede 2 dogum ettim kızımda rahimimi diktikelri için dinlensin dediler rahim 2 sene o arada diyet yapıcaksın dedi arda bey 75 düşmeden gelme karşıma dedi113 kilodan 80 kiloya düştüm yani 33 kilo verdim 1 senede evladımı bir daha kaybetmeyin diye aç kaldım tabiri caizse amam deydi marta bıraktım korunmayı nisanda hamile kaldım allahım 3 bebegim vefat etti ama bu bebegim nasıl diyim çok heyecanlıyım
şunu anladımki anneligi özlemişim aslında gebelik bir daha düşünmüyorudum ama annelik özlemim agır bastıkardeşleirm benden 9 sene sonra evlendi ikisininde ogullarına ben baktım annelik yaptım artık insanların bebekleirne imrenerek bakma istemiyorum bende istiyourm sütleirm boşa gitmesin kızımda okadar agrı çektimki gögüslerimden aglaya aglaya sütlerimi sagdık ah ömürm dedim sende annenin sütünü ememedin dedim çok rahat bir bebek doyardı okadar çoktu bende istiyourm bebegim olsun eşimi mutlu ediyim canım başardım diyeyim sevinsin garibim okadar baskı varki üstümde neler neler dediler yüzüme arkamdan sayıyım azda dinle
oglum bunu anasına yolla bundan ne köy olur ne kasaba
oglum bu sakat bebekleri rahimden taşıyamıyor kusuyor
sana biz başlasını alalım
senin yüüznden bebeklerin ölüyor
artık vazgeç kabullen bebeggin olmuyor
annelik nasıl yapıcaksın panik atak hastasısın allah ondan bebeklerini senden alıyor bakamazsın diye
daha aklıma gelmeyenler
çocukaeını dogurular benden kaçırılar aman verme kucagına bebekelri ölüyor nazarı deger bebeg birşey olur aman gelmesin
senin yok diye maşşallah de namazrın deger
helede bebeklerini benden kaçıranlar elime vermeyenlervebalı gibi vermediler bana göstermeyenlerde cabası
benimmi günahım evlatlarımın ölmesi sana sorarım bir anne istermi bebegi ölsün
ben ömürmde dikiş atıldı uyutularaktan camdan bile bakmadım bebegime birşey olur diye wc kalktım okadar yemek varsa yedim yoksa yemedim kalkmam yasaktı şimdiki gebeligimdede yatıcam dikişim oructa atılıcakgene yataklar beni bekliyor etlerim acıdı kızımda insan bagıra bagıra kalkarmı yataktan sana sorarım ben kalktım hep yatmaktan etlerim acıdı eşim bebek gibi ilgilendi allah razı olsun banyomu o yaptırıdı ben kafamı yıkarken o vucucumu yıkardı bornozu giydiridi yataga yatırıdı bebek gibi giydiridi yemekelrimi hep yatarak yedim ben doktor kontrolüne giderken eşimle bakardım saga sola 1 ay evden çıkmazsan ne olur hayatım burasını yenimi yaptılar eeen büyük lüksüm hastaneye kontrole gidince oldu çünkü ozaman dışarı çıkıp 2 adım atabiliyordum okadar ugraşmama yetemedim kızıma ömürüm de abileri gibi cennete gitti diyourm eger doktor hatası varsa rabbim öteki tarafta versin hakkımı işşallah her secdemde rabbime aklıma geldikçe dua ederim rabbim cennet kuşalrıma iyi bak ben onları gerçekten çok özledim
şimdi karnımdaki mucizem var onunla hergün konuşuyourm selvat çekiyouröm elimi karnıma koyup hep diyorum sakın benden vazgeçme ben senden vazgeçmek istemiyorum diyorum her seferinde ona okadar baglandımki sorma
Allahım yardımcın olsun ... Eşin sana bu dünyada ki en büyük hediye sanıyorum ... Allahım mutluluğunuzu huzurunuzu asla bozmasın..
O bebeklerini senden kaçıranlar varya ne art niyetli insanlar ya, o kadar sinirlendim ki okurken.. Hele arkandan konuşulanlar, yok başkasını alacaklarmışta bilmemne.. Belki sana bu dünya değil cennet vaad edildi.. Belki sen meleklerinle ve eşinle cennette yaşayacaksın, meleklerin sana şefaatçi olacak.. Biliyoruz ki dünyada çektiğimiz tüm cefalar, günahlarımıza kefarettir.. Rabbim bize acır ve bu dünyada bedelini ödetir.. Ne mutlu değil mi..
O fesat insanları hiç kafana takma ve lütfen tevekkül et.. Bebeğinin dünyaya gelmemesi senin başarısızlığın değil Allahın takdiridir.. Herkesin sınavı farklı, ne yapabiliriz ki değil mi..
Sevgiler.
Allahım yardımcın olsun ... Eşin sana bu dünyada ki en büyük hediye sanıyorum ... Allahım mutluluğunuzu huzurunuzu asla bozmasın..
O bebeklerini senden kaçıranlar varya ne art niyetli insanlar ya, o kadar sinirlendim ki okurken.. Hele arkandan konuşulanlar, yok başkasını alacaklarmışta bilmemne.. Belki sana bu dünya değil cennet vaad edildi.. Belki sen meleklerinle ve eşinle cennette yaşayacaksın, meleklerin sana şefaatçi olacak.. Biliyoruz ki dünyada çektiğimiz tüm cefalar, günahlarımıza kefarettir.. Rabbim bize acır ve bu dünyada bedelini ödetir.. Ne mutlu değil mi..
O fesat insanları hiç kafana takma ve lütfen tevekkül et.. Bebeğinin dünyaya gelmemesi senin başarısızlığın değil Allahın takdiridir.. Herkesin sınavı farklı, ne yapabiliriz ki değil mi..
Sevgiler.
merhaba kızlar. çok stresliyim. çok korkuyorum ya. kendimi durduramıyorum böyle düşünmekten.kontrole gidince doktorun her iki bebeğin de kalp atışları durmuş demesinden korkuyorum ya kızlar bu göğüs ağrınızın ara ara hafiflediği oluyor mu? hafifleyince bir sey oldu zannediyorum. elim sürekli göğsümde. ağrıyor mu diye kontrol ediyorum
bu konuda iyi bir doktora gidiyorum. ona güveniyorum. daha önce 3 düşük yaptığımdan ilaçları özenli kullanıyorum zaten. daha önce 3 düşük yaptığımdan bu korku zatenmerhaba canım riskli gebelik doktorunamı gidiyorsun sen bakıyım bu arada merak ettim her gittiginde rahim boyuna baktırıyormusun :44:aman diyim rahim boyuna baktır ikiz riskli 2*5 altına inerse dogum eylemi başlıyor haberin olsun kaç arkadaşıma dedim ikaz ettim kaç tanesinin bebegi erken dogu doktorunu iyi seçmen lazım rahim boyuna baktır gerekirse rahmini diktir önlem amaçlı çünkü seni korkutmak istemem ama ikiz çok riskli seni korkutmak için yazmıyourm ikaz için yazıyourm ablamın ikizleri dogal oldu dedim abla rahim boyuna baktır diktirelim yok herşey gzüel dedi drudu doktor abla dedim doktoru gözüm tutmadı ne oldu dedigim çıktı 23 haftalıkken erke dogumdan kaybetti bebeklerini sen her gittiginde rahim boyuna baktırıcan haftada bir proluton ignesi vurunucaksın coraspirin kullanıcaksın 3 bebek kaybnettigim için allahıma şükü rçok şey biliyoruz yedikelrine dikkay ediceksin
lahmacum çigköfte salam sucuk sosis yeme baharat yasak yemeklik sogandan yeşil sogana kadar maydonoza kadar aklına ne gelirse dereotuna kadar kereviz ananas bitki çayları çukulata kahve kola sigara yasak daha sayamadıgım :44::44:
ben böyle yazım diye ne olur kızma maksadım seni korkutmak degil uyarmak 3 bebegim öldü acısını bilirm rabbim 40 haftaları göstersin işşallah hepimize
merhaba kızlar. çok stresliyim. çok korkuyorum ya. kendimi durduramıyorum böyle düşünmekten.kontrole gidince doktorun her iki bebeğin de kalp atışları durmuş demesinden korkuyorum ya kızlar bu göğüs ağrınızın ara ara hafiflediği oluyor mu? hafifleyince bir sey oldu zannediyorum. elim sürekli göğsümde. ağrıyor mu diye kontrol ediyorum
Korkma canım. Ben de senin gibiydim bu sabah. 7'den sonra uyuyamadım, eşimi de uyutmadım. Erkenden kalktık gitti doktora. Çok şükür her şey yolundaymış.
Hepimiz çok stresliyiz ama en riskli dönemi de yavaş yavaş atlatıyoruz çok şükür. Hayırlısıyla git gel, güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?