2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok üzüldüm. Allah sabır versin. böyle haberleri duydukça kötü oluyorum yaakorkuyorum

kızlar hepinize günaydın.demetayline çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

kızlar bugün sabaha karşı sağ bacağıma kramp girdi uykudan uyandırdı çok acıdı.germe yaptı eşim geçti.araştırdım hamilelikte olabiliyormuş fosforun fazla alınması ya da kalsiyumun az alınması sonucu.tekrarlarsa doktoruma sorayım diyorum

Merhaba arkadaşlarr;
Kontrolden şimdi geldim, hemen yazıyorum. Bebeğim 10 haftalık ve 3 cm olmuş. Artık gerçekten bebeğe benziyor ve elleri kolları hareket ediyor. Kalbi de pıt pıt. Doktor hiç problem yok dedi.
Çok mutluyum darısı başınıza :)
Yarın misafir gelecek biraz yoğunum bugün. En kısa zamanda ultrason fotoğrafını yüklemeye çalışacağım.

Maaşallah cnm bebeğineeee
bende merakla bekliyorumm kontrolümüüü

geçmiş olsun canım evet bu kramplara kalsuyum veriyolar hergun birtane içiyosun birseycigin kalmıyo

ohh maşallah gözü aydın canım iş. darısı bizlerin başına

çok geçmiş olsun yazılarınızı gözyaşları içinde okudum Allah birdaha yaşatmasın inşallah tez zamanda yeri dolsun. ben bir şey sormak istiyorum acile gitme sebebin neydi?

Şuan hazırlık yapılıyor kürtaja alacaklar acike gitme sebebim göbek deliğimde ve çevresinde agrı oldu o nedenle gittim arasırada belime agrı vuruyordo çok zor arkadaşlar çoookkkkk umudun bittiği yer burası ve her odadan bir bebek çıkıyor yeni doğmuş ALlah uzun ömürler versin hepsine de inşallah kinseyede yaşatmasın bunları

norlursun uzulme rabbim inş. tekrar nasip edicek senin için dua edicem allahım sabrını artırsınn kuzucugumm

Ben de çok takıyorum. Eşim de, doktorum da, annem de çok kızıyor. Bu gün kontroldeydim durduk yere kapıda gözleim doldu, dokunsan ağlayacağım. Neyse güzel haberlerle ayrıldık ama üç gün sonra yine başlarım ben nasıl acaba, bir aksilik var mı diye söylenmeye. Annem onu unutup normal hayatına dönmelisin diyor, diyor da başaramıyorum.
İçini ferah tut ama, iyi olacak inşallah.

Ne yapsak ilaç filanmı istesek psikologamı gitsek rahatlamamız lazım senin gene 3 gun suruyomuş benim doktordan çıkar çıkmaz başlıyo allahım yarcımcımız olsun inş.

Allah sabır versin, çok zor. Fasulye kadar şey kımıldıyor diye dünyalar benim oldu bugün. Düşük de çok kötü ama cansız bebek kimseye vermesin allah. En kısa zamanda atlatırsın sağlıkla bebeğini kucaklarsın umarım. Allah yardımcın olsun.

Ne yapsak ilaç filanmı istesek psikologamı gitsek rahatlamamız lazım senin gene 3 gun suruyomuş benim doktordan çıkar çıkmaz başlıyo allahım yarcımcımız olsun inş.

Bilmiyorum ki, ilaç zaten olmaz herhalde ama bu şekilde de bebeğe zarar veriririm diye korkuyorum. demetaylin ile diğer bebeğini kaybeden anneyi şimdi okudum, hüngür hüngür ağlıyorum şu an. Gitti bütün rahatlığım işte. Dört gözle hareket etmesini bekliyorum ben.
O tekmelesin, ben burdayım desin, ben de iyi olurum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…