günaydııın bacılaaar
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende 9yıl önce kızımı cansız bir şekilde kucağıma aldım ve toprağa verdik sonra 2 yıl önce dış gebelik ve şimdi yine hüsran veni listeden silevilşrsiniz bebeğimin kalbi durmuş 1saat önce acilde öğrendim ve berbat durumdayım yıkıldım resmen rabbim hayırlısını verir hakkımızada biz ağlarız işte çok kötüyüm kızlar çokkkk
gunaydın canımm moraller yerle yeksann allahım hepimizin yardımcısı olsun
evet ya yazılanlaı okuduktan sonra çok kötü oldum ben de
ben salı gunu gidicem bakalım ne dicek inş. hersey yolundadır
inşallah canım. ben de pazartesi gideceğim inşallah. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
Merhaba arkadaşlarr;
Kontrolden şimdi geldim, hemen yazıyorum. Bebeğim 10 haftalık ve 3 cm olmuş. Artık gerçekten bebeğe benziyor ve elleri kolları hareket ediyor. Kalbi de pıt pıt. Doktor hiç problem yok dedi.
Çok mutluyum darısı başınıza :)
Yarın misafir gelecek biraz yoğunum bugün. En kısa zamanda ultrason fotoğrafını yüklemeye çalışacağım.
kızlar bugün sabaha karşı sağ bacağıma kramp girdi uykudan uyandırdı çok acıdı.germe yaptı eşim geçti.araştırdım hamilelikte olabiliyormuş fosforun fazla alınması ya da kalsiyumun az alınması sonucu.tekrarlarsa doktoruma sorayım diyorum
Merhaba arkadaşlarr;
Kontrolden şimdi geldim, hemen yazıyorum. Bebeğim 10 haftalık ve 3 cm olmuş. Artık gerçekten bebeğe benziyor ve elleri kolları hareket ediyor. Kalbi de pıt pıt. Doktor hiç problem yok dedi.
Çok mutluyum darısı başınıza :)
Yarın misafir gelecek biraz yoğunum bugün. En kısa zamanda ultrason fotoğrafını yüklemeye çalışacağım.
çok geçmiş olsun yazılarınızı gözyaşları içinde okudum Allah birdaha yaşatmasın inşallah tez zamanda yeri dolsun. ben bir şey sormak istiyorum acile gitme sebebin neydi?
Şuan hazırlık yapılıyor kürtaja alacaklar acike gitme sebebim göbek deliğimde ve çevresinde agrı oldu o nedenle gittim arasırada belime agrı vuruyordo çok zor arkadaşlar çoookkkkk umudun bittiği yer burası ve her odadan bir bebek çıkıyor yeni doğmuş ALlah uzun ömürler versin hepsine de inşallah kinseyede yaşatmasın bunları
slm cnm ben dokt ılk kontrolume gıttıgımde son adetıme göre 6+1 olması gerekırken ıltrasonda 5+4 gunluk olarak gözuktu gs ise 1,39 idi 7+4 gunluk ıken tekrar gıtcem bakalım nolcak cok korkuyorum kalp atısını duyamazsak kendısını göremezsek diye eşim kızıyo cok kafaya takıyosun dıye böle dusune dusune basımıza bı ıs getıreceksın dıyo yüce yaradanım herkesın bebegını kucagına almayı nasıp etsın
Ben de çok takıyorum. Eşim de, doktorum da, annem de çok kızıyor. Bu gün kontroldeydim durduk yere kapıda gözleim doldu, dokunsan ağlayacağım. Neyse güzel haberlerle ayrıldık ama üç gün sonra yine başlarım ben nasıl acaba, bir aksilik var mı diye söylenmeye. Annem onu unutup normal hayatına dönmelisin diyor, diyor da başaramıyorum.
İçini ferah tut ama, iyi olacak inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende 9yıl önce kızımı cansız bir şekilde kucağıma aldım ve toprağa verdik sonra 2 yıl önce dış gebelik ve şimdi yine hüsran veni listeden silevilşrsiniz bebeğimin kalbi durmuş 1saat önce acilde öğrendim ve berbat durumdayım yıkıldım resmen rabbim hayırlısını verir hakkımızada biz ağlarız işte çok kötüyüm kızlar çokkkk
Ne yapsak ilaç filanmı istesek psikologamı gitsek rahatlamamız lazım senin gene 3 gun suruyomuş benim doktordan çıkar çıkmaz başlıyo allahım yarcımcımız olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?