Bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin manevisseym canım çok sevindim kocaman olmuş seninki maşallah 3 cm oyy çilek tanesi kadar allah sağlık versin bebişine canım ,,,kızlar ya ne bu böyle olumsuzlukları paylaşmayın nolursunuz okudukça biz yeni anneler korkudan rahat edemioz insan hep önüne bakmalı Allahım bizi sevdikleriyle imtihan etmesin düşük yaşayanlar var evlatlarını kucağına alamadan bi kere görüpkaybedenler var okudukça mahvoluyoruz burda ben 3 aydan sonra düşük tehlikesi geçer biliodum şimdi 5 aydada bebeğime bişi olabilir iye düşünmeye başladım anne olmak hamilelik en hassas olduğumuz dönem burda bayanın birinin bebeğinin kalbi durdu bende daha kalp atışı dinlemeye bile gitmemiştim hamile olduumu duyunca başladı ağlayarak kürtajını anlatmaya inanın kzlar mahvoldum ben kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum bide elimizden birşey gelmio acaba aynı şey bizimde başımıza gelecekmi diye endişe etmeye başlıyoruz diğer kızları bilmiom ama ben bu yüzden çok gerildim tamam insan içinde tutamıo ama burda daa çiçeği burnunda hassas anneleriz kendimi diğer arkadaşlardan tenzih ediyorum bu benim fikrim ama okuduğum düşük ikayeleri beni üzüyor aynı zamanda bana yeni tutunmaya çalıan bebeciğimide paylaşmazsanız sevinirim burda başka bi bölüm var bunun için ocak annelerinin acılarını dinleriz ama şimdi eski acı geçmişten burda bahsetmek diğer anneleride üzüyor yanlışsam düzeltin kimseyi kırmak istemem
Bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin manevisseym canım çok sevindim kocaman olmuş seninki maşallah 3 cm oyy çilek tanesi kadar allah sağlık versin bebişine canım ,,,kızlar ya ne bu böyle olumsuzlukları paylaşmayın nolursunuz okudukça biz yeni anneler korkudan rahat edemioz insan hep önüne bakmalı Allahım bizi sevdikleriyle imtihan etmesin düşük yaşayanlar var evlatlarını kucağına alamadan bi kere görüpkaybedenler var okudukça mahvoluyoruz burda ben 3 aydan sonra düşük tehlikesi geçer biliodum şimdi 5 aydada bebeğime bişi olabilir iye düşünmeye başladım anne olmak hamilelik en hassas olduğumuz dönem burda bayanın birinin bebeğinin kalbi durdu bende daha kalp atışı dinlemeye bile gitmemiştim hamile olduumu duyunca başladı ağlayarak kürtajını anlatmaya inanın kzlar mahvoldum ben kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum bide elimizden birşey gelmio acaba aynı şey bizimde başımıza gelecekmi diye endişe etmeye başlıyoruz diğer kızları bilmiom ama ben bu yüzden çok gerildim tamam insan içinde tutamıo ama burda daa çiçeği burnunda hassas anneleriz kendimi diğer arkadaşlardan tenzih ediyorum bu benim fikrim ama okuduğum düşük ikayeleri beni üzüyor aynı zamanda bana yeni tutunmaya çalıan bebeciğimide paylaşmazsanız sevinirim burda başka bi bölüm var bunun için ocak annelerinin acılarını dinleriz ama şimdi eski acı geçmişten burda bahsetmek diğer anneleride üzüyor yanlışsam düzeltin kimseyi kırmak istemem
strese soktuysam affola kızlarsize gzüel paylaşımlar diliyorum allaha emanet olun herkez kendince haklı galiba sizlere güzel paylaşımlar dilerim allah emanet olun
İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.
sevgili mişa aynen katılıyorum foruma girmeye korkar oldum.Yanlış anlaşılmasın tabiki burda hem acılarımızyım hem sevinçlerimizi paylaşıcaz ama geçmişe dair yaşananları çok çarpıcı ve acı bir dille anlatmak beni inanılmaz gerdi ve üzdü.OKumayım diyorum yapamıyorum dünden beri düşük neden olur neden kan pıhtılaşır v.sv.s araştırıp durdum.Tabiki hepimiz inançlı insanlarız verende alanda Allah ama sürekli acı şeyler üzerinden sohbet yürüyünce insan herşeyi kendine yoruyor. Mesela ben dün güzel bir haber aldım ilk kontrolde tek kese varken dün kontrolde 2 minik kalp atışı duyduk ama inanırmısınız yazayım diye foruma girdim sonra okadar olumsuzluğun içinde vazgeçtim3 hafta sonra kontrol var şimdide ya kalp atışı durursa diye kendimi yiyorum.Bende bu konuda daha duyarlı olunmasını rica ediyor acılarımızı paylaşırken karşı tarafıda biraz düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Allah nazardan korusun kucağınıza almayı nasip etsin
Ayy canım maşallah şişko bebişin olcak seninde:)) Allah nazardan saklasın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dayanamamışın gitmişin sabahın köründe doktora:) bide bana diyosun içini ferah tut diye ayh onlar orda nefes alırken merk etmemek eldemiki habire kendimizi dinlioz bize ultrason cihazı şart:)çok büyümüş maşalah bebişin hareket ediyomuydu gördünmü gerçi daa erken ama
Amiiinnn :)
Misaa sana hak vermemek elde değil. Ama onları da anlıyorum. Herke çok gergin, keşke hepimiz hep güzel haberler verebilsek ama olmuyor işte. Sonra da okuyup okuyup durduk yere kendimizi üzüyoruz, bebeklerimizi üzüyoruz. Başına talihsizlikler gelen arkadaşlarımız yazıyor ama biz de okuyoruz işte. İnan bugün iyi haberler verdikten sonra, kimseyi üzdüm mü, acılarını paylaşamadım mı diye bile düşündüm.
Şu sıralar hep pozitif düşünmemiz gerekiyor ama en kötü olasılıklar hep kafamızda. Ben ilk hamileliğimde buraya üye değildim. Doktora gittim, doktor keseyi gördü. Boş gebelik diye bir şey olduğunu bilmiyordum mesela. Bebek göründükten sonra öğrendim. Ama bilseydim bebek görünene kadar perişan olurdum. Sonrasında kalbi atmayan bebeklerin hikayelerini okudum, o haftam zehir oldu.
Sadece bu siteyle de alakası yok, pimpiriklendikçe her yerden araştırıyorum ben. Ama arada açıp haziran annelerinin başlığını okuyorum, bebeklerine bakıyorum, çok iyi geliyor.
Herkese tavsiye ederim :)
Gördüm tabi, eli kolu sürekli oynuyor. Bayaa şaşırdık hatta :) Kıpır kıpır miniğim.
Ayy kıyamam ona ben ya maşallah daa benimki ölece uyuyodu valla hergün yeni bişiler oluyo içimizde , demişin ya ii haberler vermeye korktum diye inan bende resmini bile tereddütle koyuyorum allah bebek istiyenlere nasip etsin bebişlerimizi nazardan korusun elini kolunu pıtıpıtı oynatıosa şimdiden seninki yaramaz olacak benden demesi:)
Gördüm tabi, eli kolu sürekli oynuyor. Bayaa şaşırdık hatta :) Kıpır kıpır miniğim.
Canim benim bebidte kipir kipirdi sllahim esirgesin sasirdik buyumus belli olmus rabbimin hediyesi dimi ayaklariyla itip duruyoduuu yas
Ellerini de ayaklarını da sürekli hareket ettiriyor. Sanki dönmek istiyor da dönemiyor gibi. Dediğim gibi bayaa şaşırdık. Eşim inanamadı, doktora sorduk yanlış mı görüyoruz diye. "Hareket mi ediyor?" dedik. Güldü doktor da. Bayaa da izletti bize.
Çok büyük hediye hem de sango, sabahtan beri ağzım kulaklarımda. doğduğu zaman nasıl kıpırdanacak diye hayal kuruyorum, o kadar belliydi ki bebek bugün. Fotoğrafa çıkmadı tam.
Canim bizde dun gttik cok sasirdik aynen dok torda guldu bize simdi taklit edip duruyoruz nasil bi mutluluk yarabbim esim aglDi walla ya cok guzel bise ayagiyla itekleyince kalmaya calisiyor diye gulduk kayip duruyordu foto da ekleyemedim bi turlu beceremiyorum 2li testi ne zaman yaptircan
Amin canım. Kız kardeşim "bebek kime benziyor" dedi. Ben de "eşime" dedim. O çok hareketlidir. Ben olsam sürekli uyurdum :)
Kime benzediğimi bile bulmuş oldum şimdiden.
Ama geçen çarşamba benimki de hareketsizdi. 3 cm olmuş şimdi, kıpırdanması normal. Seninki de bu hafta kıpırdanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?