2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende 31 ocakta allah nasipe derse dogurucam 2 oglum 1 kızım vefat etti kızlar rabbim bu karnımdakine ömür versin işşallah aranıza benide alırsanız sevinirim

mekanı cennet olsun inş bu bebegın inş saglıklı hayırlı olur bir ömur mutlu olursunuz sınavdayız bu dunyada herşey ondan diliyorum rabbim senin üzüntulerını bu bebekle unutturur hg aramıza

hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla saglıklı bır sekılde bebegıne kavusmayı nasip etsin inş

ben hıc porogestan kullanmadım vermedıler bana canım bazılarında cok oluyor gercekten bır kız hastaneye geldıgınde ayakta duramıyordu yaşın ufak olması ve zayıf olmak bıraz daha hıssetırıyor anladıgım kadarıyla bulantıları benımde ılk başlarda miğdem 2 defa bulandı daha 5 haftalık yoktu bıle bır dahada olmadı o kişiden kişiye degısır dedıgın gıbı benımde bazen karnım tok olsa bıle açmısım gıbı mıgden kazınıyor ufak bısey atıyorum gecıyor ama 15 dk sonra tekrar ben hıc oyle olmazdım hamılelıkten dolayı bunlar bu kadar belırtıye dayanabılıyorum cok sukur en zoru bulantıydı 2 defa oldu ama cok kötu bısey karnım acıktıgındada bırden acıkıyor hemen yetişip doyurmaya calısıyorum kendımı :) yoksa durulmuyor evt

Canım banada bel ve kasık ağrısı için vermişti ben hala kullanıom 12. Haftaya kadar kullan dedi dr bana 200 mg akşamları alttan alıyorum sana fazla vermiş ama benim ağrılarıma ii geldi şuan ağrım hiç yok zaten bölede tedirgin oluyo insan:) sen bi kutu daa al devam et bence
buarada bende acıkınca bildiğin midem gurulduo hamile kalmadan önce böle bişi hissetmezdim:) açlıktan ben hamile olduumu bilmiodum ozamanda midem kazınıo gurulduo falan noluo bana demiştim aç kalınca çok midem bulanıo baım dönüo bide ye bolca yok kilo nası vercez falan aman doğurunca veririz ben hiç kasmıom artık bebeğime yazık

Benimde dişlerim sarardı( kalsiyum eksikliği var kesin acayip kanıo dişlerim ben drların ilk 3 ay az yiyin dediğinede inanmıom yemesem bayılıcam bi insanın yemekten 2-3 saat sonra niye midesi guruldasın açlıktan yani canımın istediğini yemesem midem bulanmaya devam edio drlara kalsa aş ermede psikolojikmiş benim haberim yoktu hamile olduumu bilmiodum deli gibi aşerdim yemeyince çocuk stoktakini kullanıo stokta yoksa napıcaz yeni bir organizma oluşuo herşeyiyle nefes alışımız bile değişio sen milletin dediğine bakma herkesin hamileliği farklı ve özel oluo bebişlerimiz gibi

Son düzenleme:

canım progestanı dr. danısarak bırak bence, nolur noolmaz eksılıyo ya tedbırlı bıraktırır sana.. gıcık edenlere gelınce olmaz mı, benım bulantılarım adete 5 gun kala başladı 10. haftada bitti, herkesın farklı oluyo, anneme soylemıstım mesela, midem bi farklı bulanıyo, o da demıstı yedıgın bişey dokunmştur diye, bir de ilk haftalar sanırım vucudum gebelıge alışmadıgından olsa gerek tansıyonum ve nabzım yuksektı ve cabul yoruluyodum.. kız kardesımde oo bu kendını sımdıden bıraktı demişti.. takma kafana hepsi gelıp gecıyo, bınlerce yenı belırtı yaşıosun, kendı kendını dınlemek bıle eglencelı oluyo, şimdi onlar soruyo bana ne hıssedıyosun fılan diye :)

sağolun kızlar. o zaman ben progestana devam edeyim. evet bel ve kasık ağrım azaldı. ama kullandıktan 1 hafta sonra azaldı

Teyzeler bugun kntrle gittik bebis fingir fingir oynuyordu rabbim saglik wersin kanamam azcik progestan a dwm ediyoruz fotoğraf yuklicemd3 telden beceremedim hepimizin bebisi mutlu olsun inş

Teyzeler bugun kntrle gittik bebis fingir fingir oynuyordu rabbim saglik wersin kanamam azcik progestan a dwm ediyoruz fotoğraf yuklicemd3 telden beceremedim hepimizin bebisi mutlu olsun inş

Maaşallah kuzuyaa..
kıpır kıpır demek.
kanamanda azmışş ..cnmm ..bundan sonra hiç kalmaz inşallah.
sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımızaa

hb canım işşallah güzel paylaşımlar yaparızben en son ekim annelerine yaıyorudm ragmetli kızım ömürüm cennete gitti kısaca kendimi özetlemek gerikirse anlatayım
ben 12 senelik evli garip paşa kulunuz12 senelik evlilik hayatımda neleri gördüm herşey üst üste geldi sevdikelrimi peş peşe kaybettim babacım vefat etti 3 evladım öldü işin kötüüs 5 aylık olup dogum başlıyor sancılarla doguruyorum canlı doguyorlar bacaklarımın arasında birşey yapamıyourm bir annenin elinden birşey gelmemsi ne acı içim acıyor 2 oglum şubatın 23 dogucaktı ölen kıızma hamile oldugumu ögrendim 23 şubatta adını ömür koydum ömürlü olsun diye tehşis konulmuştu rahim agzında açıklık vardı dikilicekti ömürüm durucaktı doktorun ne kan ne idrar nede herhangi bir test yapamıza gerek yok dedi rahimimi 3.5 diktiler uyutarak 25 gün dayandı dikişim yataktan kalmadım wc gittim geldim biri yemek verdiyse yedim vermediysem aç kaldım eşim çok destek oldu kızımı dogurudgum gün nasıl anlatıyım çok kötü oldum allahım suyumu kızım patlattı dikişli oldugum halde 2 cm açıklık vardı bebegimin ayakları gelmişti doktor dikişleri almak zorundayız dedi çok yalvardım allahıma 2 oglum öldü kızımı bana bagışla deidm olmadı kızımı gördüm oglanlarımı görmedim kzım yemyeşil örtünün üstünde simsiyah saçları vardı allahım gzöümün önünden gitmiyor çok yalvardım doktor bey bir kere ver kokusunu içime çekiyiö öpüyüm kokluyum dedim amma velakin doktor izin vermedi beni servise yatagıma kızımı morga götürüdler ben onu nasıl koyardım morga üşür deidm durdum eşime eşime dememişler öldügünü eşim nasılsınd edi iyi olmaya çalışıcam dedim sonrası malum kanamamı gördü başladık aglamaya hastaneyi inlettik eşimle hiç unutmuyorum küçük kaynım abisine sarılmış elleriyle hem sarıldı hem sırtına nasıl vuruyor aglama gene olur diye ömürümden geriye kalan ona çok beyenipte aldıgım baddaniyeysi sanki kızım kokuyor eşime eve gelince dedim gene 2 kişi kaldık çok agladım çok kötü günler geçirdim sonra dediler araştırılıcak neden düşüyor bebekler allahım dünyanın testinden geçtim delinmedik yerim kurcalanmadık yerim kalmadı dünyanın kanını aletini kullandılar rahimime dünyanın aletleriyle baktılar nedenini araştırdılar sonuç. rahim agzında açıklık mesela sizlerin 5 cm benim 2 bebek büyüüdkçe kısalıyor rahim boyu talşımıyor dogum başlıyorve kanda pırtılaşma çıktı karnımdakine 2 sene bekledik ve 32 kilo verdim yavrum için hergüm 6 ilaç kan sulandırıcı kullanıyourm yakıyor igne ama olsun karnımdakine deger inan ürkek ceylan misealı taşıyourm karnımdakini kızım ömürüm 29 mayıta 2 sene oldu vefat edeli 29 mayısta anne olucagımı ögrendim hayat ne garipşimdi igmelerimi oluyorum hergün sonra rahimim gene dikilicek bu sefer doktorunu buldum biraz pahalı ama olsun bulup buluştrup vericem stres yok yasak diyete devam eşimi bir baba yapamadım çok üzülüyorum adam 12 senedir kardeşlerinin bebelerini gördü bizim yok ablamla erkek kardeşim benden neçe sopnra evlendi onların çocukalrı var benim yok tek sevincim içimdeki varlık rabbim acısını göstermesin işşallah 18 haziranda kalp atışını duymaya gidicem rabbim duyurmayı nasip etsin sag saglim alıyım kucagıma okadar hasretimki bebkelrimin kokularına bilemezsin allahım kimseye evlat acısı göstermesin inan insanın karnu kocaman oluyor tekmelerini hissediyorsun sonra kolların bomboş kalıyor geriye ondan kalan ultroson resimleri ve sütlerin akması

şimdi kendime yeni bir sayfa açtım hergün secde ediyorum 2 rekatta şükür namazı kılıyorum rabbim bana nasıp etti bu bebegi diye allahım acılarını göstermesin işşallah
sağolun kızlar. o zaman ben progestana devam edeyim. evet bel ve kasık ağrım azaldı. ama kullandıktan 1 hafta sonra azaldı
canım o 2 haftada bitiyor doktorun demesine gerek yok al iç bende kullanıyourm ona kadar dünyanın ilaçlarını yutuyorum inan midem ilaç deposu oldu

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende 9yıl önce kızımı cansız bir şekilde kucağıma aldım ve toprağa verdik sonra 2 yıl önce dış gebelik ve şimdi yine hüsran veni listeden silevilşrsiniz bebeğimin kalbi durmuş 1saat önce acilde öğrendim ve berbat durumdayım yıkıldım resmen rabbim hayırlısını verir hakkımızada biz ağlarız işte çok kötüyüm kızlar çokkkk

Cok kotu oldum yaaa...
Rabbim sabirlar versin...
Rabbim tez zamanda yerini dolduracak acisini unutturacak
Salih hayirli evlatlar nasip etsin insallahhh..

gülihan cnm beni hatırladın mı ben 80 90 diet sayfasındayıdm cnm
hamişsin hayırlı olsun eli ayağı düzgün doğsun cnm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun

hatırlamazmıyım hıc tabı hatırlıyorum 😘 Allah razı olsun inşallahcanım inşallahsenınde mutlu haberını alırız

canım yaa allah sabır versi kurban oldugum allah saglıklısından tekrar asıp etsin inş.

Maaşallah kuzuyaa..
kıpır kıpır demek.
kanamanda azmışş ..cnmm ..bundan sonra hiç kalmaz inşallah.
sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımızaa

Insallah hepimizin bebisi saglikli olur inşallah rabbim herkeze nasp etsin

Canim sen hic birakma progestani yeniden al doktor ben birak demeden birakmayin su ilaclari diyor eminim sanada bole der benimki bitince aliyorum canim sen o arkadaslarina aldirma bende 7 haftadan ihtibaren istifra etmekten bi hal ildum dun dr ye gittim 3 kilo wermisim birsey yiyemiyorum

13 milim herhalde. Bak şöyle bir hesap var. Kesenin çapına 30 ekleyip 7'ye bölüyorsun haftanı bulmak için. Seninkinin büyüklüğü 6 haftalığa denk geliyor, erken döllenme olmuş demek.

slm cnm ben dokt ılk kontrolume gıttıgımde son adetıme göre 6+1 olması gerekırken ıltrasonda 5+4 gunluk olarak gözuktu gs ise 1,39 idi 7+4 gunluk ıken tekrar gıtcem bakalım nolcak cok korkuyorum kalp atısını duyamazsak kendısını göremezsek diye eşim kızıyo cok kafaya takıyosun dıye böle dusune dusune basımıza bı ıs getıreceksın dıyo yüce yaradanım herkesın bebegını kucagına almayı nasıp etsın

aldıgımız haberlere baksana canım ya insan ister istemez aklını takıyo demetaylinin hiç birseyi yok kanaması falan çok şaşırdım çok üzüldüm salı randevum var ve korkuyorum açıkcası

Allah sabır versin. :85:
Rabbim en yakın zamanda sağlıklı olarak yeni bebişinin haberini almayı nasip etsin inşaAllah.

sözün biitigi yerdeyim cok uzuldum ınan Allah kımseyı evlat sevgısıyle sınamasın bu bebegini inş sana saglıklı bır sekılde nasıp etsın bu çektiğin acıları unuttursun inş Herşey ondan ol dedimi olmayacak sey yok inş seninde bebegıne kavusmanın vaktı zamanı gelmiştir artık rabbim yardımcın olsun seni kavustursun ona inş peşini bırakma tedbır bızden tevekkül Allahtan biz herkesin kaderini kendı cabasına baglı kıldık dıyor iyice arastır gercekten ıyıde bır doktora git Allah ıyılere denk getırsın inş

canım üzülme lütfen vardır herseyde bır hayır bende 6 sene sonra hamıle kalabıldım bılıyorum suan ne desem bos ama bıraz zaman gectıkten sonra emınım yine istıyceksın umutsuz olurmu yaşadıgımız surece bunun için elımızden gelenı yapıcaz Rabbım hangı gune yazdıysa ıns nasıp edecek yeterki biz pes etmeyelım ılk tup tedavımı 1 sene once denedım tutmadı ıkıncıyıde 3 bucuk ay once denedım oda adet gunumu 3 gun gece dustu ama ondan sonra taktım kafama elimde varım yogum neyse sonuna kadar denıycem dedım dusugun ardından tekrar baslamk ıcın sabırsızlanıyorum 2 gecmedı cokta fıyatlı bır yerdı ama hayat bos geldı kac defa deneyeblırsem denıycem dedım ve o düşüğün ardından hamıle kaldım şuan cok korkuyorum her an bısey olmasın dıye dua edıyorum ama birseyi isteyınce mucadele verınce bıseylere ulasabılcegımı hıssettım belkı bu defa alıcam kucagıma belkı alamıycam ama ümitsiz olmyor hayatta benım ıcın baska önemlı bısey yok elımden gelenı yapıcam inş Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin lütfen toparla kendını bol bol dua ve mucadele ıle inş Allahım hepimize yasatacak o gunlerı

aldıgımız haberlere baksana canım ya insan ister istemez aklını takıyo demetaylinin hiç birseyi yok kanaması falan çok şaşırdım çok üzüldüm salı randevum var ve korkuyorum açıkcası

bende kac gundur bunu arastırdım bazı kısılerde leke olabılıyor ama bazı kısılerde 11. hafta gıdıp bebegın 9 da kaldıgını ögrenıyorlar hıc bısey anlamadan tek belirtisi yasadıgınız mıgde bulantısı halsızlık yada farklı belırtılerın yavas yavas bıtmesı Allah bebeklerımızı korusun inş Allaha emanet bende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kendımızı üzdügumuzde de bebek etkılenıyor ben dusugumde leke gelmıstı ve cok uzuldum uzuldukce kanamam arttı pozıtıf dusunelım inş bısey olmaz

inş. canım yaaa allahım arkadaşlarımıza sabır ve tez zamanda saglıklı evlatlar versin bizim yavrularımızda iş. saglık sıhhatli dogarlar dualara sıgınıyoruz

çok geçmiş olsun yazılarınızı gözyaşları içinde okudum Allah birdaha yaşatmasın inşallah tez zamanda yeri dolsun. ben bir şey sormak istiyorum acile gitme sebebin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…