2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bulantılarla aranız nasıl kızlar? Benim 6. haftada başladı ve tam gaz devam ediyor. 4 haftada 4 kilo vermişim

Tam 10 haftalığız. Evet bu kadar erken beklemiyorduk, bizimki anne ve babasını fazla meraklandırmak istemedi galiba :)
Sağolasın.

erkek bebek hemen belli olur derler de sizin maşallahınız var.bişey sorucam usg fotolarınızda kese solda mı görünüyodu??

Karında nasıl bakılsın zaten :) Fotoda baktım. Kafa gitti yönleri karıştırır oldum. Solda.

canım fotoda soldaysa karında sağda oluyor bebek..nasıl anlatsam...aynanın karşısında durduğun gibi yani...fotoyu göbeğinin üstüne koysan karşıdan görünecek şekilde senin sağında kalıyor....erkek bebekler böyle olurmuş...o yüzden şok oldum fotoda sağdaysa karnında soldadır yani kız olması muhtemel diye...peki kese tam yuvarlak mıydı yoksa fasulye gibi yada oval falan mıydı ???:44:

2.dediğim doğru :) Gece gece kafa gitti. Kesemiz ovalimsi.

Ay canım oğluşun gelio bende 9 u yeni doldurdum cinsiyet 4-5 ayda anca öğrenilir zannederdim maşallah zamane çocukları çabuk büyüyo:)

Evet 12.-13. haftayı geçmeli diyor doktor kesin öğrenmek için ama bizimki maşallah bayağı bayağı kaldırmış bacakları havaya :) Doktor sünnet olacak kadar büyümüş dedi, koptum ben

2.dediğim doğru :) Gece gece kafa gitti. Kesemiz ovalimsi.

ayyy ben cinsiyet merakımdan araştırdım bunları...ve hepsi sende de doğru çıktı...benim de fotoda solda ve benim de 5 haftalıkken oval 7 haftalıkken fasulye şeklindeydi..yani tam yuvarlak değildi..bunlar da erkek çocuk göstergesi....şimdi daha bi heyecan yaptım...%100 sorduğum herkeste doğru çıkıyo bu cinsiyet analizim....

Erkek istiyorsun galiba. İlk çocuğun bu kadar düşünme cinsiyetini :)
Önce sağlıklı ve hayırlı evlat

Erkek istiyorsun galiba. İlk çocuğun bu kadar düşünme cinsiyetini :)
Önce sağlıklı ve hayırlı evlat

yok erkek istemek değil...tecrübe sahibi olmak diyelim...kardeşlerimle aramda 10 ve 12 yaş var ben büyüttüm nerdeyse..kuzenlerim de erkek..alıştırmam sağlam yani...eşim kız istiyor ama benim için fark etmez..sadece bakımı ve ilgilenmesini biliyorum erkek çocuğa ondan...ben kızı süslemeyi bile beceremem ki..ama pc ekranımızda kız bebek ve kız çocuk resimleri var...onlardan feyz alayım diye kıza da hazırlamak için kendimi...dediğin gibi en başta sağlıklısını versin rabbim hepimize...

Canım benim kese sağda fotoda oval değil kesem kız olabilirmiki ay sağlıklı olsunda bende kız geçiriom içimden

Kız olsa da kısa zamanda öğrenirsin bakımını. İnsan kendi evladı olunca her şeyi çabucak öğreniveriyor (muş) :)

Canım benim kese sağda fotoda oval değil kesem kız olabilirmiki ay sağlıklı olsunda bende kız geçiriom içimden
kesin konuşmak istemem ama benim takiplerime göre kız gibi duruyo senin de
Kız olsa da kısa zamanda öğrenirsin bakımını. İnsan kendi evladı olunca her şeyi çabucak öğreniveriyor (muş) :)
inşallah..şimdiden bebeğime hakkıyla annelik yapabilecek miyim telaşı sardı beni...

inşallah..şimdiden bebeğime hakkıyla annelik yapabilecek miyim telaşı sardı beni...

Yaparsın Allah'ın izniyle. Doğana kadar bu endişeler hep olacak ama bebeğini kucağına alınca sanki hep anneymişsin gibi hissedeceğine eminim.

Bulantıları sormuştum, kimsede yok galiba

Sağlıklı doğsunda bebişim insan merak edio hayırlısı bakalım ben kaçim kızlar yoldan geldik bugün bu saat oldu oturuom hala muhabbetinize doyumda yok tatlı rüyalar herkese iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…