- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Sağlıklı doğsunda bebişim insan merak edio hayırlısı bakalım ben kaçim kızlar yoldan geldik bugün bu saat oldu oturuom hala muhabbetinize doyumda yok tatlı rüyalar herkese iyigeceler
Yaparsın Allah'ın izniyle. Doğana kadar bu endişeler hep olacak ama bebeğini kucağına alınca sanki hep anneymişsin gibi hissedeceğine eminim.
Bulantıları sormuştum, kimsede yok galiba
görmemişim bulantı sorduğunu ben çok berbatım..kusma çok sık değil ama sürekli bulantı halindeyim...bi de göbeğim şimdiden bayaa çıktı..hatta çatlak olucak diye korkmaya başladım çünkü kaşıntısı da başladı...kuyruk sokumumda da bi ağrı var bazen şiddetinden sağ tarafıma vuruyo ve topallama seviyesine geliyorum çok ağır bi hamilelik geçiriyorum..sende nasıl durumlar:26:
Allah yardımcın olsun.
Benim 6.haftada başladı. 4 haftada 4 kilo verdim. Bulantı sorun değil de hiçbir şey yiyemiyorum, sudan bile midem bulanıyor e haliyle güçsüz de düşüyorum. İnş. uzun sürmez.
inşallah..ben tartılmadım son zamanlarda ama iştah eskisi gibi kalmadı...göbek de aldı başını...bu gebelik takvimindeki kadının küçükten büyüğe 3. hali kadar oldum yani..çok çıkarmıyorum ama geçen gün dediğin sey bende de oldu...midem boştu sadece su içmiştim bulantı geldi ve içtiğim suyu bile çıkardım...
Koku hassasiyeti de var bende. Mutfaktan içeri adımımı atamıyorum. Attığım an lavaboya zor yetişiyorum.
Şişlik bende de vardı, gerçi o kadar hormon iğnesi yedim normaldir :) Yavaş yavaş inmeye başladı. İlk etapta olurmuş sonra gidermiş o şişlikler.
inşallah geçer bu hızla büyürse patlar karnım!!!ayrıca...ahh o mutfakkk...aynını yaşıyorum...
Geçer korkma.
Mutfakta açık hiçbir şey yok anlamıyorum ne kokuyor. Yeni yıkanmış çamaşırlar bile kokuyor. Allah bizim de eşlerimizin de yardımcısı olsun :)
evet o çamaşırlar bana da öyle geliyo..mesela gece uyanıp tuvalete gidiyorum geri döndüğümde odanın havasızlığı bile berbat hale getiriyo beni..hadii geri banyoya öğür babam öğür...:2:
neyse canım ben gözlerimi açamaz oldum..iyi geceler sana...bu güzel sohbet için de teşekkürler..
Bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin manevisseym canım çok sevindim kocaman olmuş seninki maşallah 3 cm oyy çilek tanesi kadar allah sağlık versin bebişine canım ,,,kızlar ya ne bu böyle olumsuzlukları paylaşmayın nolursunuz okudukça biz yeni anneler korkudan rahat edemioz insan hep önüne bakmalı Allahım bizi sevdikleriyle imtihan etmesin düşük yaşayanlar var evlatlarını kucağına alamadan bi kere görüpkaybedenler var okudukça mahvoluyoruz burda ben 3 aydan sonra düşük tehlikesi geçer biliodum şimdi 5 aydada bebeğime bişi olabilir iye düşünmeye başladım anne olmak hamilelik en hassas olduğumuz dönem burda bayanın birinin bebeğinin kalbi durdu bende daha kalp atışı dinlemeye bile gitmemiştim hamile olduumu duyunca başladı ağlayarak kürtajını anlatmaya inanın kzlar mahvoldum ben kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum bide elimizden birşey gelmio acaba aynı şey bizimde başımıza gelecekmi diye endişe etmeye başlıyoruz diğer kızları bilmiom ama ben bu yüzden çok gerildim tamam insan içinde tutamıo ama burda daa çiçeği burnunda hassas anneleriz kendimi diğer arkadaşlardan tenzih ediyorum bu benim fikrim ama okuduğum düşük ikayeleri beni üzüyor aynı zamanda bana yeni tutunmaya çalıan bebeciğimide paylaşmazsanız sevinirim burda başka bi bölüm var bunun için ocak annelerinin acılarını dinleriz ama şimdi eski acı geçmişten burda bahsetmek diğer anneleride üzüyor yanlışsam düzeltin kimseyi kırmak istemem
ayyy ben cinsiyet merakımdan araştırdım bunları...ve hepsi sende de doğru çıktı...benim de fotoda solda ve benim de 5 haftalıkken oval 7 haftalıkken fasulye şeklindeydi..yani tam yuvarlak değildi..bunlar da erkek çocuk göstergesi....şimdi daha bi heyecan yaptım...%100 sorduğum herkeste doğru çıkıyo bu cinsiyet analizim....
canııım Allah hayırlı evlat etsin oğlunuEvet 12.-13. haftayı geçmeli diyor doktor kesin öğrenmek için ama bizimki maşallah bayağı bayağı kaldırmış bacakları havaya :) Doktor sünnet olacak kadar büyümüş dedi, koptum ben
ayyy ben cinsiyet merakımdan araştırdım bunları...ve hepsi sende de doğru çıktı...benim de fotoda solda ve benim de 5 haftalıkken oval 7 haftalıkken fasulye şeklindeydi..yani tam yuvarlak değildi..bunlar da erkek çocuk göstergesi....şimdi daha bi heyecan yaptım...%100 sorduğum herkeste doğru çıkıyo bu cinsiyet analizim....
merhaba kızlar. çok stresliyim. çok korkuyorum ya. kendimi durduramıyorum böyle düşünmekten.kontrole gidince doktorun her iki bebeğin de kalp atışları durmuş demesinden korkuyorum ya kızlar bu göğüs ağrınızın ara ara hafiflediği oluyor mu? hafifleyince bir sey oldu zannediyorum. elim sürekli göğsümde. ağrıyor mu diye kontrol ediyorum
Doğru diosun canım burda derdini sıkıntısını paylaşan herkesi öyle iyi anlıyorumki belki bende yaşasam burda yazıp paylaşıcam sizle ama işte elimde değilki üzülüyorum öyle hayal ediyorum çok üzülüyorum burda okuyup ağlayanlar korkup dra koşanlar var herkesde benim gibi eminim ben düşük sayfasına giremiom mesela bi kaç kez girdim kendimi drda buldum hassasız can taşıyoz bi yandanda yazdığım için suçlu hissettim kendimi çünki çok zor bişi nebiliyim acı paylaşınca azalıyoda burda yeni hamişler pimpirikli bizi hoş görsünler rabbim herkesin sıkıntısını dindirsin
hay ağzına diline sağlık kaç gündür perişan oldum. kırmadan nasıl yazacağımı bilemedim. ama inan rüyalarıma girdi. dün ağlamaktan helak oldum. dr randevuma hemen bugüne çektim. inşallah akşama güzel haberlerle dönerim
Gunaydin kizlar nasilsiniz benjm randevumda 24 unde ve yatarak bekliycem lekelenmem durdu cok sukur ins bebegim benimle kalir
Biz de yapıyoruz taklidini :)
29'unda gideceğim. 13 haftalık olacak. Normalde cinsiyeti de öğrenebiliriz ama bizim doktor garantici bir tip, söylemez belki bilmiyorum.
Senin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?