2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yaparsın Allah'ın izniyle. Doğana kadar bu endişeler hep olacak ama bebeğini kucağına alınca sanki hep anneymişsin gibi hissedeceğine eminim.

Bulantıları sormuştum, kimsede yok galiba

görmemişim bulantı sorduğunu ben çok berbatım..kusma çok sık değil ama sürekli bulantı halindeyim...bi de göbeğim şimdiden bayaa çıktı..hatta çatlak olucak diye korkmaya başladım çünkü kaşıntısı da başladı...kuyruk sokumumda da bi ağrı var bazen şiddetinden sağ tarafıma vuruyo ve topallama seviyesine geliyorum çok ağır bi hamilelik geçiriyorum..sende nasıl durumlar:26:

Allah yardımcın olsun.
Benim 6.haftada başladı. 4 haftada 4 kilo verdim. Bulantı sorun değil de hiçbir şey yiyemiyorum, sudan bile midem bulanıyor e haliyle güçsüz de düşüyorum. İnş. uzun sürmez.

Allah yardımcın olsun.
Benim 6.haftada başladı. 4 haftada 4 kilo verdim. Bulantı sorun değil de hiçbir şey yiyemiyorum, sudan bile midem bulanıyor e haliyle güçsüz de düşüyorum. İnş. uzun sürmez.

inşallah..ben tartılmadım son zamanlarda ama iştah eskisi gibi kalmadı...göbek de aldı başını...bu gebelik takvimindeki kadının küçükten büyüğe 3. hali kadar oldum yani..çok çıkarmıyorum ama geçen gün dediğin sey bende de oldu...midem boştu sadece su içmiştim bulantı geldi ve içtiğim suyu bile çıkardım...

Koku hassasiyeti de var bende. Mutfaktan içeri adımımı atamıyorum. Attığım an lavaboya zor yetişiyorum.
Şişlik bende de vardı, gerçi o kadar hormon iğnesi yedim normaldir :) Yavaş yavaş inmeye başladı. İlk etapta olurmuş sonra gidermiş o şişlikler.

inşallah geçer bu hızla büyürse patlar karnım!!!ayrıca...ahh o mutfakkk...aynını yaşıyorum...

inşallah geçer bu hızla büyürse patlar karnım!!!ayrıca...ahh o mutfakkk...aynını yaşıyorum...

Geçer korkma.
Mutfakta açık hiçbir şey yok anlamıyorum ne kokuyor. Yeni yıkanmış çamaşırlar bile kokuyor. Allah bizim de eşlerimizin de yardımcısı olsun :)

Geçer korkma.
Mutfakta açık hiçbir şey yok anlamıyorum ne kokuyor. Yeni yıkanmış çamaşırlar bile kokuyor. Allah bizim de eşlerimizin de yardımcısı olsun :)

evet o çamaşırlar bana da öyle geliyo..mesela gece uyanıp tuvalete gidiyorum geri döndüğümde odanın havasızlığı bile berbat hale getiriyo beni..hadii geri banyoya öğür babam öğür...:2:

neyse canım ben gözlerimi açamaz oldum..iyi geceler sana...bu güzel sohbet için de teşekkürler..

evet o çamaşırlar bana da öyle geliyo..mesela gece uyanıp tuvalete gidiyorum geri döndüğümde odanın havasızlığı bile berbat hale getiriyo beni..hadii geri banyoya öğür babam öğür...:2:

Uzun sürmez inş.

neyse canım ben gözlerimi açamaz oldum..iyi geceler sana...bu güzel sohbet için de teşekkürler..

Ne demek ben de teşekkür ederim :) İyi geceler canım.

hay ağzına diline sağlık kaç gündür perişan oldum. kırmadan nasıl yazacağımı bilemedim. ama inan rüyalarıma girdi. dün ağlamaktan helak oldum. dr randevuma hemen bugüne çektim. inşallah akşama güzel haberlerle dönerim

Benimkini de tahmin etsene nolur.

Evet 12.-13. haftayı geçmeli diyor doktor kesin öğrenmek için ama bizimki maşallah bayağı bayağı kaldırmış bacakları havaya :) Doktor sünnet olacak kadar büyümüş dedi, koptum ben
canııım Allah hayırlı evlat etsin oğlunu

kız benimkinin ikisi de 6. haftada keseleri ovaldi. ama fotoğrafta biri sağda biri solda duruyor.:44:şimdi iki oğlum mu olacak yoksa bir kız bir oğlan mı:44:ne yalan söyliyim gönlümden geçen 2. şık

benimde hafifiliyor bazen canım hatta belırtı azaldı dıye korktum bende dün gittim ama cok sukur iyi kalp atısları devam edıyor içim rahatladı geldım yoksa dusun dusun hem kendımı hem bebegımı uzuyorum eşim sen cok kafanı takmaya basladın nete gırme bırak kendı halıne dıyor insan araştırdıkca bıseyler duydukca böyle kendı kendını üzüp duruyor kötü düşünme ikiside iyidir inş Allaha emanetler ama tabı gıt bencede için rahat etsın doktordan cıkınca bir hafıfledım agzım kulaklarımda hayta döndum resmen

haklısın canım hepimiz farkındayız evt bende paylaşırdım kötu bısey yasasam ama geçmiş şeylerı tekrar tekrar konusup uzulmeylım ben okuyunca cok uzuldum kı anlatan kısı daha cok uzuluyor bılıyorum onun içinde zor ama elden bısey gelmıyor inş rabbım bizlere hayırlı saglıklı evlatlar verır dıye dua edıp pozıtıf olmamız lazım devamlı

benım dun yasadıklarımı bugun yasayacaksın :) doktordan mutlu mutlu cıkacaksın ıns hadı bakalım rahatlarsın bugun ıns :)

selam bir şey sormak istiyorum seninle takvimimiz aynı ama sanırım sana doktor geç döllenme demişti benin de sat a göre hesabımdan 10 gün geri hesapladı doktor ultrasona göre öyle çıkmış bu normal bir şeymi yada bebek sonraki haftalarda arayı kapatırmı

Biz de yapıyoruz taklidini :)
29'unda gideceğim. 13 haftalık olacak. Normalde cinsiyeti de öğrenebiliriz ama bizim doktor garantici bir tip, söylemez belki bilmiyorum.
Senin ne zaman?

Canim ben 21 inde gidecem 2li test icin 12 haftalik olcak ikimiz ayni gidiyoruz galiba massalah hepimizin bebegine maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…