selam bir şey sormak istiyorum seninle takvimimiz aynı ama sanırım sana doktor geç döllenme demişti benin de sat a göre hesabımdan 10 gün geri hesapladı doktor ultrasona göre öyle çıkmış bu normal bir şeymi yada bebek sonraki haftalarda arayı kapatırmı
Gunaydin kizlar nasilsiniz benjm randevumda 24 unde ve yatarak bekliycem lekelenmem durdu cok sukur ins bebegim benimle kalir
çook sağol turkuazcım. ben de bugün daha iyiyimbenimde hafifiliyor bazen canım hatta belırtı azaldı dıye korktum bende dün gittim ama cok sukur iyi kalp atısları devam edıyor içim rahatladı geldım yoksa dusun dusun hem kendımı hem bebegımı uzuyorum eşim sen cok kafanı takmaya basladın nete gırme bırak kendı halıne dıyor insan araştırdıkca bıseyler duydukca böyle kendı kendını üzüp duruyor kötü düşünme ikiside iyidir inş Allaha emanetler ama tabı gıt bencede için rahat etsın doktordan cıkınca bir hafıfledım agzım kulaklarımda hayta döndum resmen
haklısın canım hepimiz farkındayız evt bende paylaşırdım kötu bısey yasasam ama geçmiş şeylerı tekrar tekrar konusup uzulmeylım ben okuyunca cok uzuldum kı anlatan kısı daha cok uzuluyor bılıyorum onun içinde zor ama elden bısey gelmıyor inş rabbım bizlere hayırlı saglıklı evlatlar verır dıye dua edıp pozıtıf olmamız lazım devamlı
benım dun yasadıklarımı bugun yasayacaksın :) doktordan mutlu mutlu cıkacaksın ıns hadı bakalım rahatlarsın bugun ıns :)
Cinsiyet konusunda en meraksızı benim sanırım :)) Ciddi anlamda merak etmiyorum :) kızlar benim göğüs ağrım tamamen geçti sizde durumlar nasıl??? Birde ben aşırı şekilde normaldede severim ama acı şeyler yemek istiyorum tatlıdan tiksindim.Doktora sormayı unuttum acaba acı zararlımıdır
hay ağzına diline sağlık kaç gündür perişan oldum. kırmadan nasıl yazacağımı bilemedim. ama inan rüyalarıma girdi. dün ağlamaktan helak oldum. dr randevuma hemen bugüne çektim. inşallah akşama güzel haberlerle dönerim
canııım Allah hayırlı evlat etsin oğlunu
Bebişlerin fotoları gelmeye başladı yavaştan nerden nereye geldik minnacık nokta kadar keseden kalp atışlarını duyduk Allahıma sonsuz hamd olsun inşallah kucağımızdaki fotolarıda paylaşırız
İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.
Herkese selamlar
Uzun zamandır bu foruma üyeyim her zaman iç geçirerek baktığım bir bölüm olmuştur burası. Ve çok şükür sonunda yazmak da nasip oldu. Yaklaşık 5 yıllık evliyim ve 10 haftalık hamileyim
Hikayemiz 2012 ocakta başladı. Taşıdığım genetik bir rahatsızlığın çocuğuma geçme riski olduğu için çocuk istediğimizde hastane yollarına düştük. Uzun ve zor bir süreç bizi bekliyordu. Hem tedavi olacaktık hem de tedavi sonunda oluşan embriyolarımız genetik incelemeye girecek ve sağlıklı çıkarsa transfer yapılacaktı.
İlk denememiz hüsranla sonuçlandı, transfer bile olamamıştım. 15 ocak 2012 hiç unutamam. İkinci denememiz nisanda oldu. Bu kez transferim gerçekleşmişti ancak bebeğim tutunamadı ve 10 mayıs 2012 de negatifle yıkıldık. Ama pes etmek yoktu :) Hemen 3.tedaviyi düşünmeye başladık. Tam tedaviye başlayacakken rahim ağzımda çıkan bir sorun nedeniyle ameliyat oldum. Bebek hayalleri kurarken sağlığımın tehlikede olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı. Çok şükür ameliyatım başarılı geçti ve 6 aylık bir bekleme sürecinden sonra 3.tedavimize başladık. Bu kez çok daha umutluyduk, çok dua ettik. Genetikten sağlıklı embriyolarımız çıkmıştı, bu bizim için çok büyük bir nimetti. 1 aylık bir tedavi sürecinden sonra 27 nisanda pozitifi gördük. O günü ömrümce unutamam. Ve zaman çabuk geçti, 10 haftalık olduk bile hamd olsunİnş. sağlıkla kucağıma aldığım günü de görürüm.
Kısaca hikayemi anlatayım dedim ama uzun oldu hakkınızı helal edin :) Aslında yazsam sayfalar tutar :)
Allah anne olmak isteyen herkese o müthiş duyguyu yaşatsın, hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım inş.
Yaşdaşız :)
Maşallah yavruna
Benim kadar erken öğrenen yok sanırım :) Tıp tarihine geçeceğim :) Dünkü kontrolde bizim yaramaz kaldırmış bacakları bir şey sallıyor aradan bize :) Doktorumuz şok oldu tabi biz de :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz benjm randevumda 24 unde ve yatarak bekliycem lekelenmem durdu cok sukur ins bebegim benimle kalir
Eki Görüntüle 731164
merhaba kızlar,ben sizler gibi sürekli giremiyorum ve yazdıklarınızıda okumaya yetişemiyorum çok hızlısnız:)
bende sizlerin üzüntülerine sevinçlerine ortak olmak isterdim ama olamıyorum maalesef
sizle bebişim fotosunu paylaşmak istedim yan çeviremedim kusura bakmayın
bir hareketliydi teyzeleri sormayın bizi çok şaşırttı.
umarım üzüntülü haberleri geride bırakır bundan sonra hep mutluluklarımızı payşalırız
Eki Görüntüle 731164
merhaba kızlar,ben sizler gibi sürekli giremiyorum ve yazdıklarınızıda okumaya yetişemiyorum çok hızlısnız:)
bende sizlerin üzüntülerine sevinçlerine ortak olmak isterdim ama olamıyorum maalesef
umarım üzüntülü haberleri geride bırakır bundan sonra hep mutluluklarımızı payşalırız
Eki Görüntüle 731164
Oyy fotoğrafta yazıyor 8.8 cm. Benimki 3 cm on haftalık. Nasıl olabilir böyle? 13 haftalık bebek bile o kadar büyük olmuyor ki? Bence sen aralık annesi olacaksın benden söylemesi
Hoşgeldin incimmmmmm seni burda görmek ne güzelll çok şükür bizde buralara yazıyoruzz..çok sevindim
Maşallah senin bebiş kendini göstermiş..
ne güzel erkenden öğrendiniz Rabbim sağ sağlim kucağına alamyıda nasip etsin cnmm...bende heyecanla 21 haziranı bekliyorum 10+2 olucağızz..biizim minik bakalım bizede bi süpriz yapıcakmı..
Oyy fotoğrafta yazıyor 8.8 cm. Benimki 3 cm on haftalık. Nasıl olabilir böyle? 13 haftalık bebek bile o kadar büyük olmuyor ki? Bence sen aralık annesi olacaksın benden söylemesi
arkadaşım o bebeğin boyu değil yan tarafta kaç haftalık olduğu yazıyor 10+2 görünüyor bebeğin boyu CRL yazan yerin karşısında yazar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?