2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım merhaba benimki de geç döllenme sata göre doğum tarihi 2 si gözüküyor fakat doktorum geç döllenme dedi ultrasondaki haftaya göre doğum tarihini değiştirdi.herhangi bir sorun olmuyor merak etme.

Cinsiyet konusunda en meraksızı benim sanırım :)) Ciddi anlamda merak etmiyorum :) kızlar benim göğüs ağrım tamamen geçti sizde durumlar nasıl??? Birde ben aşırı şekilde normaldede severim ama acı şeyler yemek istiyorum tatlıdan tiksindim.Doktora sormayı unuttum acaba acı zararlımıdır

çook sağol turkuazcım. ben de bugün daha iyiyimakşama güzel haberlerle geleceğim inşallah
maşallah kuzuya

canımcım benim belirtiler de bir artıyor bir azalıyor normal sanırım. acı konusunda hiç fikrim yok:44:

Bundan sonra geçmişteki olumsuzlukları paylaşmayalım nolursunuz herkes geriliyo gerçekten güzel haberlerle döneceksin canım içini ferah tut atlattık şükür 12 ye giriyoruz yavaştan:)

merhaba kızlar,ben sizler gibi sürekli giremiyorum ve yazdıklarınızıda okumaya yetişemiyorum çok hızlısnız:)
bende sizlerin üzüntülerine sevinçlerine ortak olmak isterdim ama olamıyorum maalesef
sizle bebişim fotosunu paylaşmak istedim yan çeviremedim kusura bakmayın
bir hareketliydi teyzeleri sormayın bizi çok şaşırttı.
umarım üzüntülü haberleri geride bırakır bundan sonra hep mutluluklarımızı payşalırız

Bebişlerin fotoları gelmeye başladı yavaştan nerden nereye geldik minnacık nokta kadar keseden kalp atışlarını duyduk Allahıma sonsuz hamd olsun inşallah kucağımızdaki fotolarıda paylaşırız

Bebişlerin fotoları gelmeye başladı yavaştan nerden nereye geldik minnacık nokta kadar keseden kalp atışlarını duyduk Allahıma sonsuz hamd olsun inşallah kucağımızdaki fotolarıda paylaşırız

inşallah Allahım o günleride nasip eder

slm kızlar nasılsınız?
bir çok kişi ne güzel dr gitmiş. bebişlerin resimlerini koymuşlar. inşlhh herkes dr hayırlı güzel haberlerle gelir.
bizde 24 haziranda gidicez inşlh hem cinsiyet:):) hem ikili test için zaman geçmiyor ama

Selamm kızlar kimseciklerr yok malüm haftasonu bende evde yoktum yeni geldim..
geçmişe bi bakayımm nelerr varr..
bebişlerini görenler var sanırımm
bende cuma günü dayanamadım gidip gördüm bebeğimi
kontrole 2 hafta var ama ne bilim korktum gidip baktırdımm ..

İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.

Maaşallah cnm bebeğine..

Hoşgeldin incimmmmmm seni burda görmek ne güzelll çok şükür bizde buralara yazıyoruzz..çok sevindim
Maşallah senin bebiş kendini göstermiş..
ne güzel erkenden öğrendiniz Rabbim sağ sağlim kucağına alamyıda nasip etsin cnmm...bende heyecanla 21 haziranı bekliyorum 10+2 olucağızz..biizim minik bakalım bizede bi süpriz yapıcakmı..

UOTE=orkide2;30737645]hay ağzına diline sağlık kaç gündür perişan oldum. kırmadan nasıl yazacağımı bilemedim. ama inan rüyalarıma girdi. dün ağlamaktan helak oldum. dr randevuma hemen bugüne çektim. inşallah akşama güzel haberlerle dönerim[/QUOTE]

Canım güzel haberlerle gel inşallah bebişlerini görde için rahatlasınn..

Gunaydin kizlar nasilsiniz benjm randevumda 24 unde ve yatarak bekliycem lekelenmem durdu cok sukur ins bebegim benimle kalir

çok şükür cnm kanaman durmuşş.inşallah bebeğinnle seninle kalıcakk..:26:

oyy maaşallah bebeğinee kocaman olmuşş.

Maşallaaahhh, her bir yeri belli bu bebeğin :) Kaç mm'di canım bebek?

Oyy fotoğrafta yazıyor 8.8 cm. Benimki 3 cm on haftalık. Nasıl olabilir böyle? 13 haftalık bebek bile o kadar büyük olmuyor ki? Bence sen aralık annesi olacaksın benden söylemesi

bebeğim 3,5 cm doktorum öyle söyledi
evet sanırım aralık ayı annesi olucam doktorumda aralık sonu doğum olur dedi.
Ama ben ilk buraya yazmaya başlamıştım o yüzden burdan devam etmek istedim.

Oyy fotoğrafta yazıyor 8.8 cm. Benimki 3 cm on haftalık. Nasıl olabilir böyle? 13 haftalık bebek bile o kadar büyük olmuyor ki? Bence sen aralık annesi olacaksın benden söylemesi

arkadaşım o bebeğin boyu değil yan tarafta kaç haftalık olduğu yazıyor 10+2 görünüyor bebeğin boyu CRL yazan yerin karşısında yazar..

Hoş buldum flzaskım
Evet bizim oğlan çabuk belli etti
Amin kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım inş. Bunca zaman çekilen özlem, sıkıntılar son bulacak inşaallah onları kucakladığımızda
21'ine bir şey kalmamış :) Tabi bir de sana sormak lazım :)

8.8 farklı bir şey olsa gerek. Bebeğin boyu yaklaşık 3 cm canım.

hastanemdende doktorumdanda memnunum
yeni bir hastane o yüzden sanırım biraz şanslıyım :)

Bana da cuma günkü kontrolde tam 9 foto verdiler :) Üçü yakın çekim. Ana uzuvlar o kadar belli ki Elleri oluşmuş ama parmaklar yok henüz. O minicik ellerle yüzünü kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…