Bana da cuma günkü kontrolde tam 9 foto verdiler :) Üçü yakın çekim. Ana uzuvlar o kadar belli kiElleri oluşmuş ama parmaklar yok henüz. O minicik ellerle yüzünü kapatmış
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana da cuma günkü kontrolde tam 9 foto verdiler :) Üçü yakın çekim. Ana uzuvlar o kadar belli kiElleri oluşmuş ama parmaklar yok henüz. O minicik ellerle yüzünü kapatmış
ayy bizim kontrolümüze daha var eşide kızıyor 2 günde br dr mı gidilir diye gidemiyorumda ama gidince 12 haftalık olcak böylr görünecekmi yaa ne güzellll 15 gün çabuk geçsinn :)
Daha da gelişmiş olur o zaman :)
ay inşallah ya ... ben hala bişey hisetmiyorum hisseden varmı ki acaba ... bi başlasak hareketlerini hissetmeye içim rahat edecek ...
Dur daha :) Sen bayağı acelecisin :) Net hissetmek için 20.haftaları beklememiz gerek.
çokmuşl bee 20 hafta nasıl dayanıcaz bilmem valla hergün dr a gidesim geliyor benim bde ilk bebişim kalbi durmuştu bunada bişey olacak diye korkuyorumne yapayım elimde değil :) 9:)
slm kızlar çok kötüyüm bir türlü geçmiyor bulantılarım gözümü açamıyorum sürekli uyuyorum.kızıma hamileyken bulantım falan olmamıştı.gün geçtikçe dahada kötü oluyorum.ne zaman geçecek bu bulantılar
İnsan elinde olmadan korkuyor haklısın ama içini ferah tut. Hepsi Allah'a emanet.
bizim bebişler aynı mı ne gün olarak ? tahmini doğum 3 ocak benim sizinki ???
ay inşallah ya ... ben hala bişey hisetmiyorum hisseden varmı ki acaba ... bi başlasak hareketlerini hissetmeye içim rahat edecek ...
İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.
canım göremedim kıpırdadığını benim 2 hafta önce kanamam olmuştu geçen hafta tekrar oldu biraz... bebeğimin kalp atışına ve boyuna baktık sadece daha çok kanama alanına baktık çünkü... çok şükür toparlanmış kanama alanım.. ama yinede progestana devam dedi doktor.. ayın 27 sinde ikili test için gideceğim inşallah.. bebeğim dün 9+5 günlüktü ama boyu 10+0 çıktı çok şükür....
merhaba kızlaar. bebeklerimi gördüm çook şükür. biri son adet tarihi ile uyumlu, diğeri 1 gün geri. kalp atışlarını dinledik. çok şükür o da iyiydi. sadece kanama odağına benzeyen bir odak vardı. geçen hafta kanama olmuştu ama hemen o gün durmuştu. bugün dr emin olamadı. depo progesteron iğne başladı. rapor verecek 1 ay. bir de kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak. 10 gün sonra kontrole gideceğim.
Aa çikolata mevzuunu hiç bilmiyordum ben. Ben aç girdim ultrasona, eksik tahlillerim vardı onun için. Ama bir gün önce gece çikolata yemiştim, anca mı etkiledi acaba :)
Bir daha aklımda olsun. Vay be daha o kadarcıkken seviyorlar demek çikolatayı :)
landfloves doktor bana hiç seçim şansı bırakmadı ben de istemiyorum demedim ama çok endişeliyim. Yaptırınca da içim rahat etmeyecek en çok o canımı sıkıyor.
Orkide gözün aydın, çok meraklanıyordun, iyiymişler bak ne güzel.
Canım gözün aydın bebişlerinin maşallahı varmış o kanamayı çok kafana takma bence progesteronda çok iyi gelio çok yorma kendini ayağının altına yastık koy yat bigüzel kalp atışını duyduktan sonra rahat olmalıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?