2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bana da cuma günkü kontrolde tam 9 foto verdiler :) Üçü yakın çekim. Ana uzuvlar o kadar belli ki Elleri oluşmuş ama parmaklar yok henüz. O minicik ellerle yüzünü kapatmış

ayy bizim kontrolümüze daha var eşide kızıyor 2 günde br dr mı gidilir diye gidemiyorumda ama gidince 12 haftalık olcak böylr görünecekmi yaa ne güzellll 15 gün çabuk geçsinn :)

slm kızlar çok kötüyüm bir türlü geçmiyor bulantılarım gözümü açamıyorum sürekli uyuyorum.kızıma hamileyken bulantım falan olmamıştı.gün geçtikçe dahada kötü oluyorum.ne zaman geçecek bu bulantılar

çokmuşl bee 20 hafta nasıl dayanıcaz bilmem valla hergün dr a gidesim geliyor benim bde ilk bebişim kalbi durmuştu bunada bişey olacak diye korkuyorum ne yapayım elimde değil :) 9:)

İnsan elinde olmadan korkuyor haklısın ama içini ferah tut. Hepsi Allah'a emanet.

Selam.
Allah yardımcın olsun. 4 haftada 4 kilo verdim bulantılar yüzünden. Aynen ben de hep uyumak istiyorum bulantı yaşamamak ve açlık çekmemek için. İnşaallah uzun sürmez.
Her hamilelikte farklı olur bu bulantı işi.

ay inşallah ya ... ben hala bişey hisetmiyorum hisseden varmı ki acaba ... bi başlasak hareketlerini hissetmeye içim rahat edecek ...

Aynen öyle dört gözle bekliyorum kıpırdanmasını, tekmelemesini. Şimdi oynuyor garibim ama küçücük elleri kolları bişi hissettiğim yok.
Valla sizin ultrason cihazlarınıza da çok imrendim. Başlarda benimki iyi diye düşünüyordum, güzel güzel görüyorum bebeğimi ama erken döllenme olduğu için öyleymiş. Mesela ben beş haftalıkken bebeği görmüştüm. Yani öylr sandım ama altı haftalıkmış. O zaman cihaz çok iyi sandım ama cihazla ilgisi yokmuş. Bana hep iki fotoğraf veriyorlar, birinde de boy ölçüsü oluyor işte.
Dokuz fotoğraf ne güzelmiş. Ben albüm yapıyorum o fotoğrafları da zaten :)

İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.

maşallah bizde dün gittik doktora kafası, kolları ayakları belli oluyordu. kolları kıpır kıpırdı bizimkininde, sizinkinin fotosuyla çok benziyor doğum tarihlerimizde aynı görünüyormuş zaten.. renklide de baktı benim doktor ama çok kısa bir süre baktı, iki foto birde boy vs yazan kağıttan verdi, fotolardan biri renkli biri siyah beyaz, eşim gelince bu akşam yüklerim.

ikili test içinde 3 hafta sonra çağırdı bizim doktor, ikili testin neden yapılması gerektiğini anlattı uzun uzun yinede tercih sizin istemezseniz 4 hafta sonra gel dedi. kararsızım sonuçları çok yanıltıcı olabiliyormuş, ya bişey çıkarsa naparım diye düşünüyorum.

ben internette okumuştum ultrasona girmeden önce çukulata yersen hareketlenirmiş, bende randevuma bir saat kala iki tane çukulata yedim uyansında kıpırdasın diye, çok hareketliydi, bir dahaki kontrolünde aklında olsun. demekki seninki uyuyormuş siz bakarken :)

Bende albüm yapıyorum ay bugün bulaşık yıkarken kızlar içimde bişey çırpındı sanki psikolojikmi bilmiyorum ama ben hissediyorum bişiler çok garip bi duygu ya rahmim ters benim hamile olduumu öğrendiğim gün de bi hareket hissetmiştim o yüzden test yaptırmıştım sonradan öyle arttıki bağırsağıma bişi baskı yapıodu resmen şimdiyse rahmimde bişi hareket etti net hissettim içimde inşaat çalışması var:) iki gündür farklı bişiler hissediom benim bebiş takla atıo olabilir içimde:)

merhaba kızlaar. bebeklerimi gördüm çook şükür. biri son adet tarihi ile uyumlu, diğeri 1 gün geri. kalp atışlarını dinledik. çok şükür o da iyiydi. sadece kanama odağına benzeyen bir odak vardı. geçen hafta kanama olmuştu ama hemen o gün durmuştu. bugün dr emin olamadı. depo progesteron iğne başladı. rapor verecek 1 ay. bir de kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak. 10 gün sonra kontrole gideceğim.

evet bende çikolata yedim ultrasona girmeden önce ve faydasını gördük hiç yerinde durmuyordu ,tavsiye ederim :)

Aa çikolata mevzuunu hiç bilmiyordum ben. Ben aç girdim ultrasona, eksik tahlillerim vardı onun için. Ama bir gün önce gece çikolata yemiştim, anca mı etkiledi acaba :)
Bir daha aklımda olsun. Vay be daha o kadarcıkken seviyorlar demek çikolatayı :)
landfloves doktor bana hiç seçim şansı bırakmadı ben de istemiyorum demedim ama çok endişeliyim. Yaptırınca da içim rahat etmeyecek en çok o canımı sıkıyor.
Orkide gözün aydın, çok meraklanıyordun, iyiymişler bak ne güzel.

Canım gözün aydın bebişlerinin maşallahı varmış o kanamayı çok kafana takma bence progesteronda çok iyi gelio çok yorma kendini ayağının altına yastık koy yat bigüzel kalp atışını duyduktan sonra rahat olmalıyız bence

çook sağolun canlarım. rahatladım valla. bu arada keselerin ikisi de oval. bebeklerin ikisi de kesenin sağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…