2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oyy ne güzel bir haber bu böyle darısı bize inş. pembe akıntı için ne dedi canım

Amin melekçim inşallah
ben geçen sene 2 defa düşük yapmıştım risklisin o yüzden sık sık takip edicez dedi canım
şu an herşey normal görünüyor dedi.
şimdilik akıntım koyu sarı arada bir oluyo
inşallah kesilir

öylemiymiş ya cidden ben daha kalp seslerini duymadım 15 gün sonra tekrar gideceğiz bi dikkat edeyim bakayım belki dediğin gibi çıkar ... hayırlısı....

inş. kesilir canım yaa progestan filan vermedimi tedbir amaçlı vermiştir heralde

selam cnm valla bence o testlere fazla güvenme ilk gebeliğimde geç döllenme olmuş benimde kaç kere test yaptım negatif dr gittik neyse ilaç versin adet olayım dedim kan testi yaptık pozitif çıktı sen canını sıkma bekle biraz daha sonrada kan testi yaptır....

herkese merhaba ben de aranıza katıldım.son adet tarihim 27 marttı dün kan testi yaptırdım 3900 lerde çıktı kesemizi de gördük.inşallah hepimiz güzel sorunsuz hamilelikler geçiririz

hayırlı olsun canım inşallah bu arada bizim bebişler ikiz olacak t.d.t aynı sayılır :d

canım geçmiş olsun bebişine ve sana.. inşallah güzel haberler almaya dewam edersin ve bu kez meleğin inatçı çıkar, zamanında anneciğinin kollarının arasında sağlıkla yerini alır :)

benim drum aynı zamanda beniim velim kızını okutuyorum biraz itinalı davrandı sanırım gördü keseciği kızımda plesenta previa geçirmiştim çok sıkıntılıydı 2. gebelik de çok riskli benim için ama kardeşi olsun istedim kızımın dünde düşük tehlikesi var dedi dr ağrım vardı kasıklarımda iğne verdi progestan hap falan verdi hayırlısıyla tutunur inşallah minik

Canım muhtemelen 7. haftada falan doktorun isteyecek testleri idrar kan sayımı vs vs
haftaya ister belki senden

olabilir tatlımm geç döllenme olmamışsa daha 5.haftamın içinde görünüyorum zaten doktor keseyi ultrasondan görünce kaç haftalık olduğunu tam olarak hesaplayabiliyordur değil mi o zaman daha bir kesinleşir sanırım...

doğrudur canım ben daha keseyi görmedim doktor 5 gün önce ultrasonda noktacık kadar bişey görmüştü ama bakalım Allahın izniyle gittiğimizde daha net belli olur herhalde :))

ay bunları duyunca yeniden heveslendim şimdi cumaya kadar olmazsam hem kan hemde idrar yapıyım ben Allahım çok istiyorum inşallah hayırlısıyla gelir bebişim...

doğrudur canım ben daha keseyi görmedim doktor 5 gün önce ultrasonda noktacık kadar bişey görmüştü ama bakalım Allahın izniyle gittiğimizde daha net belli olur herhalde :))

Dün banada nokta kadar dedi p.tesi net görünür dedi İnşallah Allah'ın izniyle görürüz ama dayanamıyorum her gün doktora gidesim var :)

inşallah tutunur annesine küçük melek

Dün banada nokta kadar dedi p.tesi net görünür dedi İnşallah Allah'ın izniyle görürüz ama dayanamıyorum her gün doktora gidesim var :)

tatlımm sen ne diyosun benim eve ultrason cihazı alasım var nerdeyse tüm gün evin içinde elimde de cihaz her an her dakika karnımın üzerinde ekrana yapışık bir vaziyette gezecem :)))

Bundan alalım birer tane kızlar. Cep telefonu boyutunda. Çıkar çıkar bak. En yeni teknoloji. Anneyle bebek arasındaki iletişim aygıtı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…