Kızlar günaydın,dün akşam pembe akıntım geldi ve sancım oldu.
Bu sabah apar topar hastaneye gittim ve kalp atışlarını duydum
Güzel haberlerin devamı da gelsin inşallah
oyy ne güzel bir haber bu böyle darısı bize inş. pembe akıntı için ne dedi canım
Mrb arkadaşlar ben dün keseyi gördüm çok şükür. Haftaya kalp atışları için çağırdı doktor. Benim birinci bebeğimde takip ettiğim sayfada şöyle bir sohbet olmuştu. Gebelik kesesi fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız. Tabii ki buna uymayanlar çıkmıştı. Benim kesem fasulye gibiydi erkek oldu. Tabii ki bizler için önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmalı ama insan cinsiyetini de merak ediyor.
Amin melekçim inşallah
ben geçen sene 2 defa düşük yapmıştım risklisin o yüzden sık sık takip edicez dedi canım
şu an herşey normal görünüyor dedi.
şimdilik akıntım koyu sarı arada bir oluyo
inşallah kesilir
günaydın
çok üzgünümbugün adet günüm dün dayanamadım eşime test aldırdım tek çizgi
bugün daha olmadım ama karnım ağrıyor hafiften. geç döllenme olsa da dün silik çizgi falan çıkması lazımdı dimi...
dün dr gittim bhcg 530 çıkmış perşembe tekrarlanacak test kese gözüktü minnacık
herkese merhaba ben de aranıza katıldım.son adet tarihim 27 marttı dün kan testi yaptırdım 3900 lerde çıktı kesemizi de gördük.inşallah hepimiz güzel sorunsuz hamilelikler geçiririz
Amin melekçim inşallah
ben geçen sene 2 defa düşük yapmıştım risklisin o yüzden sık sık takip edicez dedi canım
şu an herşey normal görünüyor dedi.
şimdilik akıntım koyu sarı arada bir oluyo
inşallah kesilir
Canım muhtemelen 7. haftada falan doktorun isteyecek testleri idrar kan sayımı vs vs
haftaya ister belki senden
canım testi bilmem ama ilacı ben kendim istedim folik asitle progestan diye bişi yazdı oda 2.doktora gittim yani devlet hastanesine gidiyorum normalde sordukça cvp. veriyo sormayınca bişey yok.ben özele gittim ama oda test falan demedi sanırım keseyi görmeden bişey yapmak istemiyolar
hayırlı olsun canım inşallah bu arada bizim bebişler ikiz olacak t.d.t aynı sayılır :d
selam cnm valla bence o testlere fazla güvenme ilk gebeliğimde geç döllenme olmuş benimde kaç kere test yaptım negatif dr gittik neyse ilaç versin adet olayım dedim kan testi yaptık pozitif çıktı sen canını sıkma bekle biraz daha sonrada kan testi yaptır....
doğrudur canım ben daha keseyi görmedim doktor 5 gün önce ultrasonda noktacık kadar bişey görmüştü ama bakalım Allahın izniyle gittiğimizde daha net belli olur herhalde :))
benim drum aynı zamanda beniim velim kızını okutuyorum biraz itinalı davrandı sanırım gördü keseciği kızımda plesenta previa geçirmiştim çok sıkıntılıydı 2. gebelik de çok riskli benim için ama kardeşi olsun istedim kızımın dünde düşük tehlikesi var dedi dr ağrım vardı kasıklarımda iğne verdi progestan hap falan verdi hayırlısıyla tutunur inşallah minik
Dün banada nokta kadar dedi p.tesi net görünür dedi İnşallah Allah'ın izniyle görürüz ama dayanamıyorum her gün doktora gidesim var :)
tatlımm sen ne diyosun benim eve ultrason cihazı alasım var nerdeyse tüm gün evin içinde elimde de cihaz her an her dakika karnımın üzerinde ekrana yapışık bir vaziyette gezecem :)))
:)))) deli benden beteride varmış demekki
Eki Görüntüle 705954
Bundan alalım birer tane kızlar. Cep telefonu boyutunda. Çıkar çıkar bak. En yeni teknoloji. Anneyle bebek arasındaki iletişim aygıtı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?