2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben bostanlıdayım cnm, Ege'de tüp yaptırdım. Yarın sabah için kentten randevu aldım, bir haftadır doktor muammasındayım. Sen ne düşünüyorsun doktor için, nerdesin ?[/QUOTE]

Ben Bornovadayım arkadaşım.Benim doktorum manavkuyuda Hüseyin Ceyberi.tavsiye ederim ama sana uzak bira.gittin mi peki sen randevuna?

selam kızlaaar..şu kazenle biri iletişime geçip topiği devralsa ya artık... liste yapalım ben alayım dicem ama pek uzun zamandır bu klupte sayılmam ve açıkcası pek anlamam nasıl yapıcam o listeyi bilmiyorum.anlayan bilen sık sık nete giren bir anne adayımız alsa da listemizi hazırlasa fena mı olur? yaş-kaçıncı bebek-sat-bdt-ne biliim vs.

Veren olursa ben talibim :)

kızlar bakın ben ne buldum :) bebek kalp atışı dinleme cihazı az önce bir sitede öylesine geziniyordum orda gözüme çarptı daha neler çıkartıcaklar

Son düzenleme:
ewham yapmamak elde değil boş gebeliktede bulantı olur tabide ne biliim doktora gidene kadar korkuyorum Allah'ım inşallah boş değildir bu sefer de

karından gördü arkadaşım.tekrar kan istemedi. 22 sine kalp atışı için randevu verdi.kese haftasına göre küçük gibi dedi ama benimki büyük ihtimalle geç döllenme geç yumurtluyorum çünkü adetimin 22 23. günü gibi bakalım inşallah her şey yolunda gider.

hayırlı olsun canım inşallah bu arada bizim bebişler ikiz olacak t.d.t aynı sayılır :d

teşekkür ederim canım ikizi eşimde çok istemişti ama bizim tarafta hiç yokkk. inşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğimizi geçiririz.

hoş bulduk canım iki gün önce idrar testinde gördüm çift çizgiyi bugünde kanda betahcg yi 1085 görünce zaten çok sevindik.oğlum Allahım inşallah kardeşim olur amin diye dua ediyordu kabul oldu hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah

inşallah canımm temennimiz o zaten :))..benimde kan değerlerim sana yakın olunca ikiz muhabbeti yapmışsınız bir arkadaşla merak ettim hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…