aaa süpermiş bu :)) yani tek kaçık ben değilmişim talep çok demekki adamlar böyle bir şey yapmaya karar vermişler :))
selam kızlaaar..şu kazenle biri iletişime geçip topiği devralsa ya artık... liste yapalım ben alayım dicem ama pek uzun zamandır bu klupte sayılmam ve açıkcası pek anlamam nasıl yapıcam o listeyi bilmiyorum.anlayan bilen sık sık nete giren bir anne adayımız alsa da listemizi hazırlasa fena mı olur? yaş-kaçıncı bebek-sat-bdt-ne biliim vs.
Veren olursa ben talibim :)
kızlar bakın ben ne buldum :) az önce bir sitede öylesine geziniyordum gözüme bu çarptı sizinle de paylaşayım istedim..
Eki Görüntüle 705991
Ne güzel bişeymiş bu
tatlım keseyi karından ultrasonda mı gördü peki nasıl tam olarak görünüyor muydu bir de senden tekrar kan istedi mi takip için?? hamileliğimi öğrenmeye hastaneye gittiğimde benim de kan değerim 3952 çıkmıştı doktor kandan önce ultrasonda bir bakmıştı küçük birşey görüyorum ama kandan sonra belli olur demişti sonuça bakınca da hamilesin demişti o yüzden sormak istedim..
hayırlı olsun canım inşallah bu arada bizim bebişler ikiz olacak t.d.t aynı sayılır :d
kızlaaaarrrrrrrrrrrr bende hamileyim ocak annesi olacağım inşallah
kızlar epeyce uzun bir yazı buldum 2013 aralık anneleri konunun 2. yorumu... maşallah iyice araştırmışlar...mutlaka okuyun...hepsini okumak zor olsa da bari göz gezdirin bir süre sonra bütün yazıyı bitirmiş olarak bulabilirsiniz kendinizi http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/600222-2013-aralik-anneleri.html
karından gördü arkadaşım.tekrar kan istemedi. 22 sine kalp atışı için randevu verdi.kese haftasına göre küçük gibi dedi ama benimki büyük ihtimalle geç döllenme geç yumurtluyorum çünkü adetimin 22 23. günü gibi bakalım inşallah her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?