2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar bende de bulantı yok çok dua ediyorum olmasın diye .. ama korkmuyorda değilim yine boş gebelikmi diye inş. değildir

günaydın :)) bence korkma canım öyle şeyleri aklına getirmemeye çalış mide bulantısı bende de yok denecek kadar az geceleri oluyo sadece öyle bir gelip gidiyo..bir arkadaş daha yazmış mide bulantısı olmadığını sıkıntı yapma...

Allah korusun ya ben zaten çok korkuyorum Allah korktuğumuza uğratmasın.Ama işte öyle uykuydu mideydi yok bişey işte

Allah korusun ya ben zaten çok korkuyorum Allah korktuğumuza uğratmasın.Ama işte öyle uykuydu mideydi yok bişey işte

tatlım bende çok korkarım öyle şeylerden kafama da takarım ama hamile olanlar illa ki bunları yaşayacak diye bir durum yok ki kimi bütün belirtilerini yaşarken kimisinin hamilelik dönemince aşermesi bile olmaz rahat bir hamilelik dönemi geçirir ben böyle düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum...hem boş gebelikle mide buluntısının olmaması arasında kesin bir ilişki var mı ben hiç okumadım ama ??

kızlar ben inş. yarın doktora gitmeyi planlıyorum rabbim inş. yuzumu guldurur hafta sonuna kadar bekliyemicem 6+4 teyiz inş. duyarız kalp atışlarını

günaydın
çok üzgünüm bugün adet günüm dün dayanamadım eşime test aldırdım tek çizgi
bugün daha olmadım ama karnım ağrıyor hafiften. geç döllenme olsa da dün silik çizgi falan çıkması lazımdı dimi...

evet canım. ben adetime 5 gün vardı o ikinci silik çizgiyi gördüm. adet günümde kesem gözüküyordu. inşallah önümüzdeki ay. ama sabır olucak yani

Herkeslere günaydın. kızlarrrr kafamı bozmayın benim. boş gebelik mebelik ne bu böyle. bende hiç bi belirti yok maşallah domuzcuk gibiyim. ne mide bulantısı ne bişi. bol bol yiyiyorum. ve kesemin içinde bebişimide gördüm. allah nasip ederse bu cumarteside kalp atışını duyucam. kendi kendinizi strese sokuyorsunuz bebişinize pozitif enerji gönderin sabah sabah anne bunalım takılıyor demesin içerde )

yok canım hemen moralini bozma bence adetinin geçmesini biraz daha bekle bakalım ona göre bi test daha yaparsın

bebegi kaçta gördun canım sen 4+2 ben saece kese görmüştüm

Canım bende kanda öğrendim adetime 2 gün kala ama evdeki testte silik çizgi bile yoktu adetimden bir gün sonra testte incecik silik çizgi çıktı. bekle biraz daha sıkma canını herşeyin hayırlısı

Ya biliyorum annemde hiç bir belirti yokmuş ablamdada öyleydi çok rahat geçti onunda ama bile bile işte insan yinede bekliyo belirtileri

Benim 5+2 canım.İnş. senin gebeliğin de hayırlı olur.

mrb arkadaşlar ben 5+2 deyim. Emzirdiğim 7. ayında bebeğim var. Doktor kendini halsiz hissetmiyorsan biraz daha devam edebilirsin dedi. Ben bebeğimin enazından 7. ayını doldurmasını istiyorum. 25 mayısda dolacak. Bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim

Canım bende kanda öğrendim adetime 2 gün kala ama evdeki testte silik çizgi bile yoktu adetimden bir gün sonra testte incecik silik çizgi çıktı. bekle biraz daha sıkma canını herşeyin hayırlısı

ay inşallah seninki gibi olur ya geçen ayda olmadı çünkü
aslında doğum izni hesabı olmasa daha rahat olucam öğretmenim ben yaz tatili ile birleşsin istiyorum o yüzden bu ay olsa benim için mükemmel olacaktı bakalım inşallah senin gibi olurum bende...

HAYIRLI OLSUN evet doktorun dediği gibi eğer halisiz hissetmiyorsan sütünde iyi ise devam edebilirsin

dün dr gittim bhcg 530 çıkmış perşembe tekrarlanacak test kese gözüktü minnacık

dün dr gittim bhcg 530 çıkmış perşembe tekrarlanacak test kese gözüktü minnacık

bneim doktorum kördü galiba... 5+6da bhgc 6336 iken göremedi keseyi...iki gün sonrasında gördü çok şükür...Allahım kalp atışlarını duymayı sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…