günaydın kızlar bende de bulantı yok çok dua ediyorum olmasın diye .. ama korkmuyorda değilim yine boş gebelikmi diye inş. değildir
Allah korusun ya ben zaten çok korkuyorum Allah korktuğumuza uğratmasın.Ama işte öyle uykuydu mideydi yok bişey işte
Allah korusun ya ben zaten çok korkuyorum Allah korktuğumuza uğratmasın.Ama işte öyle uykuydu mideydi yok bişey işte
günaydın
çok üzgünümbugün adet günüm dün dayanamadım eşime test aldırdım tek çizgi
bugün daha olmadım ama karnım ağrıyor hafiften. geç döllenme olsa da dün silik çizgi falan çıkması lazımdı dimi...
günaydın
bugün daha olmadım ama karnım ağrıyor hafiften. geç döllenme olsa da dün silik çizgi falan çıkması lazımdı dimi...
evet canım. ben adetime 5 gün vardı o ikinci silik çizgiyi gördüm. adet günümde kesem gözüküyordu. inşallah önümüzdeki ay. ama sabır olucak yani
Herkeslere günaydın. kızlarrrr kafamı bozmayın benim. boş gebelik mebelik ne bu böyle. bende hiç bi belirti yok maşallah domuzcuk gibiyim. ne mide bulantısı ne bişi. bol bol yiyiyorum. ve kesemin içinde bebişimide gördüm. allah nasip ederse bu cumarteside kalp atışını duyucam. kendi kendinizi strese sokuyorsunuz bebişinize pozitif enerji gönderin sabah sabah anne bunalım takılıyor demesin içerde)
günaydın
tatlım bende çok korkarım öyle şeylerden kafama da takarım ama hamile olanlar illa ki bunları yaşayacak diye bir durum yok ki kimi bütün belirtilerini yaşarken kimisinin hamilelik dönemince aşermesi bile olmaz rahat bir hamilelik dönemi geçirir ben böyle düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum...hem boş gebelikle mide buluntısının olmaması arasında kesin bir ilişki var mı ben hiç okumadım ama ??
kızlar ben inş. yarın doktora gitmeyi planlıyorum rabbim inş. yuzumu guldurur hafta sonuna kadar bekliyemicem 6+4 teyiz inş. duyarız kalp atışlarını
Hayırlı olsun İnş.Kalp atışlarınıda bir an önce duyarsın darısı bize :) Senin kaç haftalık tam olarak.
Bende bazen cinsiyet düşünüyorum ama sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı olsun kız erkek farketmez
Canım bende kanda öğrendim adetime 2 gün kala ama evdeki testte silik çizgi bile yoktu adetimden bir gün sonra testte incecik silik çizgi çıktı. bekle biraz daha sıkma canını herşeyin hayırlısı
yok canım hemen moralini bozma bence adetinin geçmesini biraz daha bekle bakalım ona göre bi test daha yaparsın
mrb arkadaşlar ben 5+2 deyim. Emzirdiğim 7. ayında bebeğim var. Doktor kendini halsiz hissetmiyorsan biraz daha devam edebilirsin dedi. Ben bebeğimin enazından 7. ayını doldurmasını istiyorum. 25 mayısda dolacak. Bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim
dün dr gittim bhcg 530 çıkmış perşembe tekrarlanacak test kese gözüktü minnacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?