kızlar benim bulantım hiç olmadı.. göğüslerimde çok hafif genişleme ve damar belirginliği var, uçlarında acıma vs yok.. Acaba bende mi bir sorun var?
bulantılıııı
henüz adet olmadım, asıl günüm dündu dayanabilirsem ve adet olmazsam cumartesi test yapıcam tekrar dua edin arkadaşlar benim için
şimdi okudum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışı duyulurmuş benim 6+1 o yüzden mi göremedim acaba
arkadaşlar şimdi doktordan geldim küçük bir kesem var çok şükür ama kalp atışını ve bebişi göremedik karından ultrasondu benim kine yakın olan ve gören var mı
canım proluton depot iğne yaptırdı haftalıkinş. kesilir canım yaa progestan filan vermedimi tedbir amaçlı vermiştir heralde
sağol canım benim inşallah bu defa öyle olurcanım geçmiş olsun bebişine ve sana.. inşallah güzel haberler almaya dewam edersin ve bu kez meleğin inatçı çıkar, zamanında anneciğinin kollarının arasında sağlıkla yerini alır :)
hesaplar canım ölçerek anlıyolar.adet tarihine çok takılmıyo doktorlarolabilir tatlımm geç döllenme olmamışsa daha 5.haftamın içinde görünüyorum zaten doktor keseyi ultrasondan görünce kaç haftalık olduğunu tam olarak hesaplayabiliyordur değil mi o zaman daha bir kesinleşir sanırım...
aahahaha bizden başka psikolar da varmış demek kiEki Görüntüle 705954
Bundan alalım birer tane kızlar. Cep telefonu boyutunda. Çıkar çıkar bak. En yeni teknoloji. Anneyle bebek arasındaki iletişim aygıtı :)
oku oku bitmedi fenalık geldi ben çıktısını alıp boş zamanlarda okicamkızlar epeyce uzun bir yazı buldum 2013 aralık anneleri konunun 2. yorumu... maşallah iyice araştırmışlar...mutlaka okuyun...hepsini okumak zor olsa da bari göz gezdirin bir süre sonra bütün yazıyı bitirmiş olarak bulabilirsiniz kendinizi http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/600222-2013-aralik-anneleri.html
canım herkesin farklı oluyor belirti yaşamadan hamilelik geçirenler oluyor takma sen sorun falan yokkızlar benim bulantım hiç olmadı.. göğüslerimde çok hafif genişleme ve damar belirginliği var, uçlarında acıma vs yok.. Acaba bende mi bir sorun var?
ooohooo leyla yapar adamı ben çok kullandım deli gibi döndürüyoProgestan kullanıp baş dönmesi yaşayan varmı arkadaşlar.. Benim inanılmaz dönüyo içtikten sonra..
artık listemiz olsun bizimde kızlar ya ...
progestan kullanıyorum canım ben öyle bi uyku hali yapıyorki baş dönmesi diil ama gözlerim falan bulanıyor. bi iki saate açılıyorum.
bugün nasıl geçicek ben bilmiyorum. yarın kalp atışı duymaya gidicem
bide little princess nasıl dayanıyorsun ya. ben olsam elli kere yapmıştım test
arkadaşlar şimdi doktordan geldim küçük bir kesem var çok şükür ama kalp atışını ve bebişi göremedik karından ultrasondu benim kine yakın olan ve gören var mı
artık listemiz olsun bizimde kızlar ya ...
progestan kullanıyorum canım ben öyle bi uyku hali yapıyorki baş dönmesi diil ama gözlerim falan bulanıyor. bi iki saate açılıyorum.
bugün nasıl geçicek ben bilmiyorum. yarın kalp atışı duymaya gidicem
bide little princess nasıl dayanıyorsun ya. ben olsam elli kere yapmıştım test
ya kendimle mücadele veriyorum ama tek çizgi görmekten çok korkuyorum ama hiç bişeye konsantre olamıyorum aklım hep burda durmadan tuvalete gidiyorum
:) eve gidince deniyim bari bak heyecanlandım şimdi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?