2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar benim bulantım hiç olmadı.. göğüslerimde çok hafif genişleme ve damar belirginliği var, uçlarında acıma vs yok.. Acaba bende mi bir sorun var?

kızlar benim bulantım hiç olmadı.. göğüslerimde çok hafif genişleme ve damar belirginliği var, uçlarında acıma vs yok.. Acaba bende mi bir sorun var?

herkeste aynı olacak diye birşey yok bendede hiç bulantı yok herkes sorup duruyor bulantın yok mu diye yok diyorum ama zaten bulantı için çok erken ama göğüslerim inanılmaz gerildi ve dolgunlaştı ağrıda var
sende bir sorun yok yani merek etme

henüz adet olmadım, asıl günüm dündu dayanabilirsem ve adet olmazsam cumartesi test yapıcam tekrar dua edin arkadaşlar benim için

Progestan kullanıp baş dönmesi yaşayan varmı arkadaşlar.. Benim inanılmaz dönüyo içtikten sonra..

arkadaşlar şimdi doktordan geldim küçük bir kesem var çok şükür ama kalp atışını ve bebişi göremedik karından ultrasondu benim kine yakın olan ve gören var mı

son adet tarihime göre 5+6 da ben de karından gördüm 15 gün sonra yani 22 sinde kalp atışı için çağırdı.

artık listemiz olsun bizimde kızlar ya ...

progestan kullanıyorum canım ben öyle bi uyku hali yapıyorki baş dönmesi diil ama gözlerim falan bulanıyor. bi iki saate açılıyorum.

bugün nasıl geçicek ben bilmiyorum. yarın kalp atışı duymaya gidicem

bide little princess nasıl dayanıyorsun ya. ben olsam elli kere yapmıştım test

Kızlar nasılsınııız ben fenayım midem ağzımda
kahvaltıyı çubuk krakerle yaptım,olsun razıyım ama..

inş. kesilir canım yaa progestan filan vermedimi tedbir amaçlı vermiştir heralde
canım proluton depot iğne yaptırdı haftalık
eğer akıntı geçmezse 1 hafta sonra yeniden yaptır dedi,şimdilik akıntı yok çok şükür
progestanın haftalık olanı dedi
canım geçmiş olsun bebişine ve sana.. inşallah güzel haberler almaya dewam edersin ve bu kez meleğin inatçı çıkar, zamanında anneciğinin kollarının arasında sağlıkla yerini alır :)
sağol canım benim inşallah bu defa öyle olur
artık yüzümüz gülsün istiyorum

hesaplar canım ölçerek anlıyolar.adet tarihine çok takılmıyo doktorlar
geç döllenme ihtimaline karşı
Eki Görüntüle 705954

Bundan alalım birer tane kızlar. Cep telefonu boyutunda. Çıkar çıkar bak. En yeni teknoloji. Anneyle bebek arasındaki iletişim aygıtı :)
aahahaha bizden başka psikolar da varmış demek ki
oku oku bitmedi fenalık geldi ben çıktısını alıp boş zamanlarda okicam
çok süper bişey olmuş valla
canım herkesin farklı oluyor belirti yaşamadan hamilelik geçirenler oluyor takma sen sorun falan yok
Progestan kullanıp baş dönmesi yaşayan varmı arkadaşlar.. Benim inanılmaz dönüyo içtikten sonra..
ooohooo leyla yapar adamı ben çok kullandım deli gibi döndürüyo
yarım saat sonra geçiyo ama

ay hadi güzel haberler alırsın inşallah canım

arkadaşlar şimdi doktordan geldim küçük bir kesem var çok şükür ama kalp atışını ve bebişi göremedik karından ultrasondu benim kine yakın olan ve gören var mı

6+0 da karından göremedik canım,vajinal usg de göründü ama karından görmemen normal

konu sahibi pufpuff mu ? kazen değil mi artık... ohh be hadi liste çalışmalarına pufpuff :) ilk anne ben olucam tutucam kendimi gece 00.01 de doğurucam

ya kendimle mücadele veriyorum ama tek çizgi görmekten çok korkuyorum ama hiç bişeye konsantre olamıyorum aklım hep burda durmadan tuvalete gidiyorum

kalp atışını duyan warmı kızlar ? daha hiç doktora gitmedim haftaya kadar bekleyeceğim

selamm arkadaşlarr bendee inşallah ocak annesi olacağımmm

pazartesi kesemizi gördük hayırlısıylaa minik kalbinin atışınıdaa duysam rahatlıycam ama doktorr 2 hafta sonraa gel dediii zaman geçmiyorr inşallah bir sorun cıkmazz birdee hamilelikte yapılan tahlıller yapılmıştıı bugun hemşiree aradıı herşeyy normal dedii birazz daha rahatladımmm bendedee pek belirti yokk bi gögüslerdee ağrı var birdee bir iş felan yapıncaa kasıklarımdaa ağrı oluyor okadarrr

herkeseee hayırlıı hamılelik vee hayırlıı doğumlar diliyorummm

bütün ocak anneleri... Ocakta anne olmayı umut edenler... Ve tüm topik ahalisi hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin inş hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…