kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız
? ben lierac almayı düşünüyorum
Benim ANTİ TPO normal çıktı canım,onada bakıldı.. normal aralığı (0 - 60) yazıyo,benimki 34,2
kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. Aranızda alan var mı? Aldıysanız ne aldınız? Ben lierac almayı düşünüyorum
sağolasın canım,teşekkürler.. inşallah büyük sayılacak sorunlar çıkmaz..Hmm normal görünüyor o zaman sadece anti tg yüksekliğine haşimato denmiyor sanırım.
Ki değerin sınıra çok yakın dr ilaç verse bile dozu çok düşük olur. Önemli olan tsh ın değeri.
İnşallah diğer sonuçların da güzel çıkar
Günaydın kızlaaarrrrr...
Bugün kendimi iyi hissediyorum şükür, sizlerden de iyi haberler aldıkça daha mutlu oluyorum.. Ama bazen öyle paranoyalar yapıyorsunuz ki beni de telaşlandırıyorsunuz o kadar geniş bir insan olmama rağmen :44: Mesela dün ve bugün sol boşluğum ve kasığım ağrıyor hafiften.. Bebek sol tarafta hissediyorum çok net onu, normalde o ağrıya takılmam ben rahatsız edecek kadar bir ağrı bile değil ama vallahi sizden mi etkileniyorum nedir acabalarla geziyorum ortalıktaBir de önümüzdeki hafta tatile gideceğim iyice korku sardı..
Aman diyim panik yapmayalım ya.. Herşey Allahın izni ile çok güzel gelişiyor zaten...
Tekrar günaydınlaarr ve sevgileerrr..
canım boşver korkuyu. çocuklarımız iyi inşallah Allah' a emanetler. bu haftalardan sonra kaybetme ihtimali o kadar az ki. hiç aklına bile getirme cancağızım
hoş geldin canıım. kız sen gene çamaşır yıkayıp ütü mü yapcantamam canım borcum olsun
günaydın canlarım 2 gündür müsayit degilidim 8 misafirleirm gitti 11 gibi ilaçlarımı ignemi oldum oldugum yerede uyuya kalmışım okadar yorulmuşumki sabahın köründede kalktım bu gebelik hiç yaramadı bana erkenden kalkıyor işe başlasaydım gam yemicektim
daha kahvaltı yapmadım çay suyunu yeni koydum kahvaltımı yapıyım eşim evde evi dip köşe temizlicem 2makina nevresimler var onları yıkıcam ütülücem kaldırıcam dolaba çok işim var çok yemekte yok ne yapsam d
ye düşünüyorum bu akşam
Günaydın kızlaaarrrrr...
Bugün kendimi iyi hissediyorum şükür, sizlerden de iyi haberler aldıkça daha mutlu oluyorum.. Ama bazen öyle paranoyalar yapıyorsunuz ki beni de telaşlandırıyorsunuz o kadar geniş bir insan olmama rağmen :44: Mesela dün ve bugün sol boşluğum ve kasığım ağrıyor hafiften.. Bebek sol tarafta hissediyorum çok net onu, normalde o ağrıya takılmam ben rahatsız edecek kadar bir ağrı bile değil ama vallahi sizden mi etkileniyorum nedir acabalarla geziyorum ortalıktaBir de önümüzdeki hafta tatile gideceğim iyice korku sardı..
Aman diyim panik yapmayalım ya.. Herşey Allahın izni ile çok güzel gelişiyor zaten...
Tekrar günaydınlaarr ve sevgileerrr..
ben badem yagı ve bebe yagı duymuştum amma velakin en iyisi hakiki zeytin yagıkızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız? ben lierac almayı düşünüyorum
ay ne güzel. yavruşunu görcen yarın demek. ben de haftaya 3 temmuzda görecem inşallah
hoş geldin canımhayırlı ugurlu olsun. değerler normal görünüyor. NT ense kalınlığını gösteriyor. 3Ten büyük olması riskli. seninki iyi çıkmış. CRL baş popo arası mesafe. o da normal. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
canım artık bu haftalarda rahime giden kan iyice arttı. kollarımız ve bacaklarımızdaki damarlar da genişledi. o nedenle bu aralar tansiyon düşüklüğü olabiliyor. mesela benim tansiyon 8/4 e kadar düşüyor. ara ara dinlenmek ve bol sıvı tüketmek iyi gelebilir
mustela diye bir krem varmış ben almadım ama önerildi bilgi vereyim dedim bende doktora soracam yarın gidince
kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız? ben lierac almayı düşünüyorum
kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız? ben lierac almayı düşünüyorum
merhaba kızlar,günaydın... benim düşük sonrası yaptırdığım testlerden bazıları çıktı,biçoğu normal ama 2 tanesi sorunlu görünüyo.. yani şöyle; biri olması gereken minimum değerden biraz daha düşük/diğeri olması gereken maksimum değerden biraz daha yüksek.. değerlerde çok fark yok ama şimdilik durum bu çıkan sonuçlardan..
Kızlar günaydın..
Şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükürler olsunki ikili test sonucum iyi çıktı. NT:0.90 mm, CRL: 52,5 mm.. 11+5 haftalıkken gitmiştim doktora. Bugün de tahlil sonuçlarımı aldım. O da iyi çıktı. İnşallah sizlerinde sonuçları iyi çıkar. İnsanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
günaydın arkadslar...dün neden midem bulanmıyor die üzülüodum..bugün de bulantıdan duramıorumsevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
ben badem yagı ve bebe yagı duymuştum amma velakin en iyisi hakiki zeytin yagıbende okadar çatlak varki göbegimde varsın olsun yavrularımdan ban hediye olsun
Ben seviniyorum bulanınca valla. Şu an bulanıyor ne güzel :)
HbA1c değerinin normal olduğunu düşünüyorum.tabi doktor değilim de az çok etrafımdaki vakalara göre genelliyorum sadece.diğeri de çok yüksek değil ama bazen hamilelikte tiroit konusunda doktorların mükemmel değerler beklediğini söylüyordu arkadaşım.yani diyelim değeri normal aralıkta çıkıyordu ama doktoru daha iyisi olsun diyordu.değişik bir durum bu ben de anlamamıştım.ama o kadar basit ki tedavisi sadece hamilelik öncesi ve hamilelikte bir ilaç kullandı o kadar.herşey yolunda bence canım..
bacım göbüşün gerilmeye basladımı?ben önceki hamileliğimde 4 ay bitince kullanmaya basladım hiç de catlamadım...erken gibi geldi bana...
arkadslar bebeklerimizin hareketlerini hissetmeden bize huzur yok galibaaa:44:herkste bir korku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?