2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız
? ben lierac almayı düşünüyorum

ben şuanda bebek yağı kullanıyorum canım. sonra aktardan karışım almayı düşünüyorum. lierac çok duydum etrafımda kullananda var.

Benim ANTİ TPO normal çıktı canım,onada bakıldı.. normal aralığı (0 - 60) yazıyo,benimki 34,2

Hmm normal görünüyor o zaman sadece anti tg yüksekliğine haşimato denmiyor sanırım.
Ki değerin sınıra çok yakın dr ilaç verse bile dozu çok düşük olur. Önemli olan tsh ın değeri.
İnşallah diğer sonuçların da güzel çıkar

sağolasın canım,teşekkürler.. inşallah büyük sayılacak sorunlar çıkmaz..

walla sedacım sana hak veriyorum. bazen durduk yere panik olabiliyosun burda yazılanları okuyunca. Ben normalde bu kadar rahat bir insan değildim ama hamile kaldığım günden beri aşırı bir rahatlık geldi bana nedense :) boş yere stres ve gerginlik yapmak istemiyorum bu dönemde. Canımı sıkacak şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Hamileliğimi oldukça rahat geçirmek istiyorumki yarın bebeğimi kucağıma aldığımda huzursuz, sorunlu bir çocuk olmasın. Kötü düşünmüyorum ki kötü şeyler beni bulmasın. Allaha tevekkül ediyorum. Çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı, inşallah bundan sonra da olmaz. 2014 Ocak ayında da inşallah hepimiz bebekleri çatır çatır doğururuz

hoş geldin canıım. kız sen gene çamaşır yıkayıp ütü mü yapcan

evet canım. ilaç yetiyor ve çözüm oluyor. dr arkadaşım 3 düşük yaptı. en son kendi hocasının aklına geldi Anti TG baktılar ve maşallah tedavinin üzerine çok geçmeden hemen çocuğunu kucağına aldı. inşallah sen de tez zamanda kucağına alırsın inşallah[/QUOTE]
yok canım çamaşırı makina ütüyü eşim yapıcek diyorki paşam zaten nevresimleri geçiriken gene ütülüyorz neden 2 kere bende dedimki şöyle düşün ben senin kıyafetlerini her zaman ütülüyorumya dedim evet dedi kırışınca gene ütülemiyormuyum dedim evet dedi e ozaman neden soruyorsun bu soruyu ban diyorum hım anladım diyorcanım ben çok fenayım içim rahat etmez inan evde giydigim günlük kıyafetlerime kadar ütülüyorum millet bana kafayı yemiş diyorcan çıkar huy çıkmaz demişler evi dip köşe temizlşeriz eşimle market işlerini yapar bugün pazarıda yarın yapar temem pazarada gidemicem eşim götrümez son jübilemi yaptım cuma günü:18::18:canım akar ama çok seviyorum ne yapayım pazarı gezmeyi zaten evden çıktıgım yok kimseye gittigim yok
bulmuşlar rahat serpest yeri paslaşıcaklar artık bir sol abir saga takılır dururlar
kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız? ben lierac almayı düşünüyorum
ben badem yagı ve bebe yagı duymuştum amma velakin en iyisi hakiki zeytin yagı bende okadar çatlak varki göbegimde varsın olsun yavrularımdan ban hediye olsun

orkide çok saol ama testi yaptırdığım başka hastanedeki sekreter kafamı karıştırdı 0,12 cm yazıo biz mm diye değerlendirioz bi tuhaflık var dedi şaşırdım hayırlısı bakalım pzt. bakıcaz artık

Ooooo zaten benim tansiyonumun en yüksek hali 10. Demek tansiyonum mahvolmuş haberim yok. Çok sağol dikkat edeyim.

mustela diye bir krem varmış ben almadım ama önerildi bilgi vereyim dedim bende doktora soracam yarın gidince

kızlar internetten çatlak önleyici krem alayım diyorum artık. aranızda alan var mı? aldıysanız ne aldınız? ben lierac almayı düşünüyorum

Ayşe Önerin Hamilelik, Doğum ve bebek bakımı diye bir kitabı var. Ayşe Öner ünlülerin doğum koçluğunu yapan bir bayan. Onun kitabında mustelayı tavsiye etmiş çatlak kremi olarak. Ben doğuda bir şehirde görev aldığım için ne yazıkki bulamadım bu kremi. Bulsaydım eğer mustelayı kullanırdım, onun yerine lierac aldım. kullanmaya başladım, şimdilik zaten bir çatlağım yok inşallah da olmaz. İnternette en çok lierac ı duydum.

Daha önce de yazdım sana olumlu bir gelişme bu. Sebebini bilmen her zaman iyidir. Gerekli tedavi neyse yaptırırsın, için rahat eder.

Gözün aydııınn, ben de iki gün sonra yaptıracağım ikili testi, çok büyük stres. Ne güzel atlatmışsın.

ben badem yagı ve bebe yagı duymuştum amma velakin en iyisi hakiki zeytin yagı bende okadar çatlak varki göbegimde varsın olsun yavrularımdan ban hediye olsun

valla çatlak da hediye etmesinler yaw kız badem yağı tüy yapıyor diye duydum. zaten kıllı bıdık oldum

ikizlerimin annesi dogru söylüyor 3 üstünde olunca kötü kızlar haberiniz olsun allahım korktugumuzdan eylemeisn işşallah bizleri bende salı günü gidicem doktora sonra 2 hafta sonra gene çagırıcak allah ömür veirise 11 haftalık gfilan olucak zaten 11 ve 13 haftalarda yapılıyor ense kalınlıgı ölçümü ve ikili test 3 ve 4 yaptırmayı düşünmüyorum ben gerek görmüyorum hakkımızda haırlısı bakalım

Benimki normal ama alt sınıra yakın çıkmıştı. Doktor ona bile endişlendi, daha önceden sorunun var mıydı diye sordu. İlaç vermedi ama.

bacım göbüşün gerilmeye basladımı?ben önceki hamileliğimde 4 ay bitince kullanmaya basladım hiç de catlamadım...erken gibi geldi bana...

yok canım daha gerilmedi ama ben gerilmeden çatlamadan önlemini alayım diyorum. zaten alana gelene kadar 12 hafta olur. dr da 12 haftadan sonra başlarsın sürmeye dedi.
bir de 2 kilo verdim bu aralar ona rağmen göbek çıkmaya başladı hafiften. hatta gebelik pantolonu aldım. ikiz diye heralde rahim daha çok büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…