Ben de ona şaşırıyorum. Çok mutlu oluyormuş kadınlar, bir de bize bak. İyiyken bile niye iyiyiz diye üzülüyoruz. Kendimi kötü hissedince seviniyorum.
Az kaldı az, bir bir buçuk ay sonra, keyfimiz yerine gelecek :)
Keşke :)
Hamile değilken çocuklu kadınlar hep hamilelik sürecinin çok mutlu bir süreç olduğundan, hiçbir şeyi umursamadıklarından bahsederlerdi. Çok farklı bir ruh hali, sürekli sevinçli oluyorsun demişti bir abla. Ben hiç öyle olamadım. Hissetmeye başlayınca olacağım ama. Bebeğim pıt pıt tekmeleyecek, ben mutlu olacağım :)
valla ben de sürekli mutlu dolaşmıyorum, hele ki bulantılarım varken, hele ki hava böyle sıcakken, hele ki böyle yoğun çalışıyorken
aynen yaa sırf işe geliyorum diye mutsuzum ben sabah yine 9 da geldim yataktan kalkamıyorum kiii
hamilelerin mesaileri bence 10 da başlayıp 5 te bitmeli :)
o zaman çalışmak iyi olabilirdi :)
hay agzın bal yesin
hamilelerin mesaileri bence 10 da başlayıp 5 te bitmeli :)
o zaman çalışmak iyi olabilirdi :)
Merhabalar arkadaşlar...
Nasılsınız.... Mutluluk hormonu son aylarda salgılanıyor o zaman her şeye mutlu oluyor insan şimdi üzgün zamanımızdayız....
evet cumartesi günleri 10:30 da geliyorum o zaman hiç şikayet etmiyorum çünkü uykumu almış hatta alarm çalmadan kendim kalkmış oluyorum şu yasaya bunuda koysalar ya :)
son aylardada kesin doğum telaşı kaplar beni nasıl doğuracam diye üzülürüm
kızlar yasaya yetişirmiyiz sizce ekimde tekrar meclise sunulcakmış ?
evet bence de en azından 1 saat ya çok zor değil :)
selam kızlar hepinize;
evet ya ben de onu bekliyorum, bi çıksaydı da rahatlasaydık. gerçi ben 4 ay normal iznime ek 3 ay da ücretsiz izin aldım. yani bebeğim 6 aylık olunca başlayacağım işe... bu yasa çıkarsa ücretsiz izin almamış gibi olucam
benim umudum vardı kesin yetiştirirler dedim ama ekimi bekliycez bakalım ocak ayına kadar çıkar
tabi 6 ay ücret almak varken neden cebimizden gitsin zaten bir dünya masraf olacak
ben yetişeceğini düşünüyorum, hepimiz aralık sonunda veya ocak başında doğum yapacağız zaten... yasa çıktığında ücretli izinde olanlar da faydalanabilecek :)))
hımm, o zaman 17 hafta evdeyiz, 18.haftadan itibaren yarım gün gidiyoruz öyle mi ?:26::26::26: benim planım daha iyiymiş :))))))))))yalnız o 6 aylık izin normal izin değil sadece 16 haftalık 1 hafta daha ekleyecekler ondan sonraki izinler yarı zamanlı çalışma şeklinde olacak ücretin yarısını işveren yarısını devlet ödeyecek
merhaba,arkadaşlar mrb. bende aranıza yeni katıldım benim 2. hamileliğim ilkinde 2 li test yaptırmamıştım direk 3 lü yapmışlardı dün 2 li test yaptırdım sonuçları pzt. alıcam inş. sorunsuzdur aranızda 2 li test hakkında bilgisi olan varmı NT:0,12 yazıodu CRL:51 yardımcı olurmusunuz bu arada hepimize hayırlısı olsun inş. sağlıklı bebekler alalım kucaklarımıza
arkadaşlar yardımcı olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?