2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inş. inş. inş. alahım hepimizin yarıdımcısı olsun suanda bize ondan baska kimse yardım edemez

pufpuf tiroid bendede çıktı malesef özellikle hipotiroid düşüğe neden olabileceği için doktorlar bunun üzerinde özellikle duruyor.Benimde anti.tg ye bakıldı ilaca başladım hemen.Bu konunun üzerinde dur hatta gittinmi bilmiyorim ama fakültelrin endokrin bölümüne başvur en güzel orda incelenip en doğru dozda ilacı onlar belirliyor

valla ben de sürekli mutlu dolaşmıyorum, hele ki bulantılarım varken, hele ki hava böyle sıcakken, hele ki böyle yoğun çalışıyorken

ocak aneleri bazı istisnalar dışında evhamlı anneler olduk çıktık biraz toparlanmamız gerek aslında birmize telkinlerde bulunmalıyız ayrıca listede bi dunya insan var ama yazışan çok kişi yok nerdelerki acep

Merhabalar arkadaşlar...

Nasılsınız.... Mutluluk hormonu son aylarda salgılanıyor o zaman her şeye mutlu oluyor insan şimdi üzgün zamanımızdayız....

evet cumartesi günleri 10:30 da geliyorum o zaman hiç şikayet etmiyorum çünkü uykumu almış hatta alarm çalmadan kendim kalkmış oluyorum şu yasaya bunuda koysalar ya :)

kızlar yasaya yetişirmiyiz sizce ekimde tekrar meclise sunulcakmış ?
evet bence de en azından 1 saat ya çok zor değil :)

selam kızlar hepinize;
kızlar yasaya yetişirmiyiz sizce ekimde tekrar meclise sunulcakmış ?
evet bence de en azından 1 saat ya çok zor değil :)

evet ya ben de onu bekliyorum, bi çıksaydı da rahatlasaydık. gerçi ben 4 ay normal iznime ek 3 ay da ücretsiz izin aldım. yani bebeğim 6 aylık olunca başlayacağım işe... bu yasa çıkarsa ücretsiz izin almamış gibi olucam

benim umudum vardı kesin yetiştirirler dedim ama ekimi bekliycez bakalım ocak ayına kadar çıkar
tabi 6 ay ücret almak varken neden cebimizden gitsin zaten bir dünya masraf olacak

benim umudum vardı kesin yetiştirirler dedim ama ekimi bekliycez bakalım ocak ayına kadar çıkar
tabi 6 ay ücret almak varken neden cebimizden gitsin zaten bir dünya masraf olacak

ben yetişeceğini düşünüyorum, hepimiz aralık sonunda veya ocak başında doğum yapacağız zaten... yasa çıktığında ücretli izinde olanlar da faydalanabilecek :)))

bu arada benim hamileliğim sat a göre hesaplanan tarihten tam 1 hafta önde gidiyormuş :)))) doktor ölçümlerime göre bu tarihi baz alıcaz dedi, ben de takvimimi değiştirdim :))))))

bulantılarım çok çok azaldı :))))))) darısı size olsun inşallah...

ben yetişeceğini düşünüyorum, hepimiz aralık sonunda veya ocak başında doğum yapacağız zaten... yasa çıktığında ücretli izinde olanlar da faydalanabilecek :)))

yalnız o 6 aylık izin normal izin değil sadece 16 haftalık 1 hafta daha ekleyecekler ondan sonraki izinler yarı zamanlı çalışma şeklinde olacak ücretin yarısını işveren yarısını devlet ödeyecek

yalnız o 6 aylık izin normal izin değil sadece 16 haftalık 1 hafta daha ekleyecekler ondan sonraki izinler yarı zamanlı çalışma şeklinde olacak ücretin yarısını işveren yarısını devlet ödeyecek
hımm, o zaman 17 hafta evdeyiz, 18.haftadan itibaren yarım gün gidiyoruz öyle mi ?:26::26::26: benim planım daha iyiymiş :))))))))))
4+3=7 ay

merhaba,
benim de ilk gebeliğim..gecen cuma ikili testimi yaptırdım,hayırlısıyla yarın sonucumu alacağım..
CRL dediği değer bebeğin ense kalınlığı..aradaki boşluğu ölçüyorlar ve bu ölçüm 45 olmadan ikili testi yapmıyorlar.aynı hafta içinde salı günü doktora gittiğimde bu değer 44'tü,iki gün sonra 50 ye çıkmış öyle yaptı doktor testi..
diğer değer hakkında bir bilgim yok malesef..
bir de doktorun dediğine göre artık ikli test erken teşhis bakımından üçlü teste nazaran daha önemliymiş ve gitgide üçlünün yerini alacakmış..yaptırmayan arkadaşlar varsa bence mutlaka yaptırsınlar.erken tedbir almakta fayda var kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…