günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl
sağol canımben bornovada oturuyorum kordon kadın doğuma gidiyorum ben şimdilik tehlikeyi atlatıncaya kadar.başka doktr arastryrm da ondan sordum.
Bende sık sık baş dönmesi olmaya başladı son günlerde. Bazen boşlukta yürüyormuşum gibi hissediyorum. Hamilelikten mi sıcaktan mı bilmiyorum tabii.
günaydın canıım. bebişler iyidir inşallah
merhaba kızlar,günaydın... benim düşük sonrası yaptırdığım testlerden bazıları çıktı,biçoğu normal ama 2 tanesi sorunlu görünüyo.. yani şöyle; biri olması gereken minimum değerden biraz daha düşük/diğeri olması gereken maksimum değerden biraz daha yüksek.. değerlerde çok fark yok ama şimdilik durum bu çıkan sonuçlardan..
merhaba kızlar,günaydın... benim düşük sonrası yaptırdığım testlerden bazıları çıktı,biçoğu normal ama 2 tanesi sorunlu görünüyo.. yani şöyle; biri olması gereken minimum değerden biraz daha düşük/diğeri olması gereken maksimum değerden biraz daha yüksek.. değerlerde çok fark yok ama şimdilik durum bu çıkan sonuçlardan..
peki nasıl düzelirmiş ilaçla filanmı tedavi olacaksın inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın moralini mutlaka yüksek tut
bilmiyorum cnm,daha doktorum görmedi sonuçları.. hepsi toplansın öyle göstercem.. çok fark yok normal değerlerle çıkan değerler arasında.. belkide büyük bişeye gerek kalmıcak.. henüz bilmiyorum canım..
ay ne güzel. yavruşunu görcen yarın demek. ben de haftaya 3 temmuzda görecem inşallahbiraz okudumda çoğu kişi yarın gidecek kontrole bende yarın gidecem iyi olduğunu düşünmek istiyorum :) iyiler hepsi çok sağlıklı maşallah
arkadaşlar mrb. bende aranıza yeni katıldım benim 2. hamileliğim ilkinde 2 li test yaptırmamıştım direk 3 lü yapmışlardı dün 2 li test yaptırdım sonuçları pzt. alıcam inş. sorunsuzdur aranızda 2 li test hakkında bilgisi olan varmı NT:0,12 yazıodu CRL:51 yardımcı olurmusunuz bu arada hepimize hayırlısı olsun inş. sağlıklı bebekler alalım kucaklarımıza
arkadaşlar yardımcı olan yok mu
internetten neye karşılık geliyor diye baktım canım... biri Glikozile Hb (HbA1c) internetten baktım diyabet falan yazıyor / normal değerleri (4,8 - 6) benimki 4,6 çıkmış ... diğeride Anti TG + bunada internette tiroit yazıyor / normal değerler (0 - 60) benimki 69,3 çıkmış ...günaydın canım. hangileri sorunlu görünüyor. belki anlamlı değildir o düşüklük ya da yükseklik
Kızlar günaydın..
Şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükürler olsunki ikili test sonucum iyi çıktı. NT:0.90 mm, CRL: 52,5 mm.. 11+5 haftalıkken gitmiştim doktora. Bugün de tahlil sonuçlarımı aldım. O da iyi çıktı. İnşallah sizlerinde sonuçları iyi çıkar. İnsanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
canım inşallah bundan sonraki gebeliklerin problemsiz geçer...doktorla görüşünce mutlaka sonuçları buraya yaz merak ediyoruz inan....merhaba kızlar,günaydın... benim düşük sonrası yaptırdığım testlerden bazıları çıktı,biçoğu normal ama 2 tanesi sorunlu görünüyo.. yani şöyle; biri olması gereken minimum değerden biraz daha düşük/diğeri olması gereken maksimum değerden biraz daha yüksek.. değerlerde çok fark yok ama şimdilik durum bu çıkan sonuçlardan..
Kızlar günaydın..
Şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükürler olsunki ikili test sonucum iyi çıktı. NT:0.90 mm, CRL: 52,5 mm.. 11+5 haftalıkken gitmiştim doktora. Bugün de tahlil sonuçlarımı aldım. O da iyi çıktı. İnşallah sizlerinde sonuçları iyi çıkar. İnsanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?