2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bende sık sık baş dönmesi olmaya başladı son günlerde. Bazen boşlukta yürüyormuşum gibi hissediyorum. Hamilelikten mi sıcaktan mı bilmiyorum tabii.

sağol canım ben bornovada oturuyorum kordon kadın doğuma gidiyorum ben şimdilik tehlikeyi atlatıncaya kadar.başka doktr arastryrm da ondan sordum.

arkadaşım ben de bornovada oturuyorum.manavkuyuda ekadom diye bir yer var.orda Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum ve çok memnunum.şiddetle tavsiye ederim.İletişimi çok iyi,çok sakin bir doktor,esprili,aradığım her an daha ilk çalışında açıyor telefonunu.çok anlayışlı.kordon kadın doğum merkezde yeni açılan yer mi?

canım artık bu haftalarda rahime giden kan iyice arttı. kollarımız ve bacaklarımızdaki damarlar da genişledi. o nedenle bu aralar tansiyon düşüklüğü olabiliyor. mesela benim tansiyon 8/4 e kadar düşüyor. ara ara dinlenmek ve bol sıvı tüketmek iyi gelebilir
Bende sık sık baş dönmesi olmaya başladı son günlerde. Bazen boşlukta yürüyormuşum gibi hissediyorum. Hamilelikten mi sıcaktan mı bilmiyorum tabii.

merhaba kızlar,günaydın... benim düşük sonrası yaptırdığım testlerden bazıları çıktı,biçoğu normal ama 2 tanesi sorunlu görünüyo.. yani şöyle; biri olması gereken minimum değerden biraz daha düşük/diğeri olması gereken maksimum değerden biraz daha yüksek.. değerlerde çok fark yok ama şimdilik durum bu çıkan sonuçlardan..

peki nasıl düzelirmiş ilaçla filanmı tedavi olacaksın inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın moralini mutlaka yüksek tut

arkadaşlar mrb. bende aranıza yeni katıldım benim 2. hamileliğim ilkinde 2 li test yaptırmamıştım direk 3 lü yapmışlardı dün 2 li test yaptırdım sonuçları pzt. alıcam inş. sorunsuzdur aranızda 2 li test hakkında bilgisi olan varmı NT:0,12 yazıodu CRL:51 yardımcı olurmusunuz bu arada hepimize hayırlısı olsun inş. sağlıklı bebekler alalım kucaklarımıza
arkadaşlar yardımcı olan yok mu

günaydın canım. hangileri sorunlu görünüyor. belki anlamlı değildir o düşüklük ya da yükseklik

peki nasıl düzelirmiş ilaçla filanmı tedavi olacaksın inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın moralini mutlaka yüksek tut

bilmiyorum cnm,daha doktorum görmedi sonuçları.. hepsi toplansın öyle göstercem.. çok fark yok normal değerlerle çıkan değerler arasında.. belkide büyük bişeye gerek kalmıcak.. henüz bilmiyorum canım..

o referans aralıkları her zaman önmli olmaya biliyor çok fark yoksa tabi inşallah bir sorun çıkmaz

biraz okudumda çoğu kişi yarın gidecek kontrole bende yarın gidecem iyi olduğunu düşünmek istiyorum :) iyiler hepsi çok sağlıklı maşallah
ay ne güzel. yavruşunu görcen yarın demek. ben de haftaya 3 temmuzda görecem inşallah

hoş geldin canımhayırlı ugurlu olsun. değerler normal görünüyor. NT ense kalınlığını gösteriyor. 3Ten büyük olması riskli. seninki iyi çıkmış. CRL baş popo arası mesafe. o da normal. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

günaydın canım :) bazı testlerde çok da önemli olmuyor o farklar.umarım kesin bir sonuç çıkar düşüklerinle ilgili ona göre tedavisi olur.mesela pıhtılaşma probleminden olabiliyormuş düşükler hemen kan sulandırıcı kullanılıyor,ya da benim bir arkadaşın tiroidle ilgiliydi hemen önlemi alındı.sorun bulununca tedaviler kolay oluyor genelde canım, sıkma canını kendine iyi bak..

günaydın canım. hangileri sorunlu görünüyor. belki anlamlı değildir o düşüklük ya da yükseklik
internetten neye karşılık geliyor diye baktım canım... biri Glikozile Hb (HbA1c) internetten baktım diyabet falan yazıyor / normal değerleri (4,8 - 6) benimki 4,6 çıkmış ... diğeride Anti TG + bunada internette tiroit yazıyor / normal değerler (0 - 60) benimki 69,3 çıkmış ...

Kızlar günaydın..

Şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükürler olsunki ikili test sonucum iyi çıktı. NT:0.90 mm, CRL: 52,5 mm.. 11+5 haftalıkken gitmiştim doktora. Bugün de tahlil sonuçlarımı aldım. O da iyi çıktı. İnşallah sizlerinde sonuçları iyi çıkar. İnsanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)

gözün aydın darısı diğer sonuç bekleyen annelerin başına

günaydın kızlar

dün ikili test sonuçlarını aldık. allaha şükür herşey çok iyi temiz çıktı.
darısı tüm topikteki arkadaşalra inşlh.
bugün dr randevum var.

canım inşallah bundan sonraki gebeliklerin problemsiz geçer...doktorla görüşünce mutlaka sonuçları buraya yaz merak ediyoruz inan....

ay ne güzel gözün aydın canım çok sevindim darısı bize olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…