Sen ne iş yapıyordun canım ?
Kullanıyorum canım günlük 100 mg alıyorum ama o ilaç beni mahvediyor içtikten sonra kalp çarpıntısı yapıyor halsizlik uyku fena vuruyor.
Ama doktorum bunların olacağını söyledi. Ben zaten kadın doğum doktorum tahlil sonuçlarımı ilk gördüğünde beni aynı hastahanedeki iç hastalıkları doktoruna yönlendirdi. Onun bilgisi dahilinde kullanıyorum ilacımı falan, ama insanı en korkutan şey bu troid eksikliğinin bebekte zeka gelişimini olumsuz etkileyeceğini söyleiş olması. İnan kendimi düşündüğüm yok sadece yavrumu düşünüyorum. Doktorum korkulacak birşey yok diyor, gebeliğin ilk zamanlaraında bunu görmüş olmamız iyi tedavi ediyoruz diyor ama biz bunu 8 haftalıkken öğrendik ya o 8 haftada olan olduysa :
ben muhasebe sorumlusuyum yani benden başka bu işi yapacak birisi yok burda oysaki herkesin bir yedeği olmalı allah korusun ne zaman kime ne olacağı belli olmaz paradan kaçmak için tek kişi çalıştırıyorlar işte buda izin konusunda beni zorluyor
saglıklı olsunda ister kukulu ister pipili olsun kızyaa evet annem de öyle söyledi, erkekler solda olur dedi. Benim kız hayalleri çöpe sanırım :))) ama olsun eşim çok erkek istiyordu onun gönlüne göre olsun.. Ben hepsini çok sevicem :)
ikili testimde 13. haftada olucam heralde öğrenirim cinsiyetini, gerçi geçen hafta gittiğimizde eşim direk erkek o dedi yaaa, adamın içine doğuyor
vallahi bu durumda ortaya karışık oluyorbenim bebeğü bir kontrolde solda oluyor bir kontrolde sağda..geziyo maşallahhhh..
eeee benimki noluyor bu durumda :) ???
Ocak anneleri merhaba,bende 11 haftalık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı,içimizden karnı belirginleşmeye başlayan var mı?Birde benim karnımda hiç hareket yok korkmaya başladım kontrolüm 10 Temmuz'da ama o tarihten öne gidicem herhalde bu gidişle( birde ben 10 haftalıkta idrarla yapılan cinsiyet belirleyici test aldım,bugün yarın gelir o testi yapıp size cinsiyeti yazarım bakalım doktorun dediği ile aynı çıkıcakmı:)) sevgiler hepinize.
Sana bir şey söyleyeyim mi ben de mali müşavirin yanındayım, kendi mali müşavirlik stajımı tamamlıyorum mesleklerimiz de aynı
Ben de muhtemelen izindeyken bile belirli zamanlar geleceğim işe henüz konuşmadık ama öyle olacak gibi görünüyor.. Ve işin kötüsü ben ne kadar doğum iznine çıkarsam stajım o kadar uzayacak zaten 3 yıl normaldePatronum ben izindeyken ssk mı ödemez stajım uzamasın diye, ben hem ona ssk mı vermek zorunda kalırım hem de maaşımı alamam.. İki ucu pis bir değnek benim doğum ve sonrası
böyle pis bir meslek iste cüzzi bir miktara ekstra performans beklenen ama onlar bana acımıyorsa yapacak bişey yok bende onlara acımayacam yumuşak görünüp gol atacam bakalım planlarım tutarsa tabii sende stajını dondurmak gibi bir şansın yokmu sonra tekrar devam edersin artık yapacak bişey yok
:) kızlar belki bunuda bilirsınız ya şirket ortağı ve çalışanı sigortalı veya bağkurlu dogum parası alıyor mu?sevgili mali müsavir adayı arkadsım ve sevgili muhasebe sorumlusu arkadasım,siz anlarsınz bu işten...dogum izni bitip de çıkış istedgmzde işszlk maası alabiliyomuyz devletten???
kızlar 9 haftalığım ama 3 kiloya yakın aldım. nolcak bu halim. progestan içiyorum o yapabilir mi? yoksa yediklerimden mi oluyor? çünkü benim iştahım hep yerindeydi. mide bulantımı ancak yemekle bastırıyordum. acıkınca fena oluyorum. ama çok yemedim. abur cubur da yemedim. ne bu şimdi? doktorda kızacak bana.
Maalesef yok ve bu çarktan kurtulmam için derhal stajımın bitip sınavlarımı vermem ve kendi ruhsatımı almam gerek..Yoksa az maaş çok iş prensibi maalesef her yerde geçerli.. Benim rest çekmek gibi bir durumumda yok maalesef...
kızlar 9 haftalığım ama 3 kiloya yakın aldım. nolcak bu halim. progestan içiyorum o yapabilir mi? yoksa yediklerimden mi oluyor? çünkü benim iştahım hep yerindeydi. mide bulantımı ancak yemekle bastırıyordum. acıkınca fena oluyorum. ama çok yemedim. abur cubur da yemedim. ne bu şimdi? doktorda kızacak bana.
rapor veriyim didim
nevresimleirni degiştiridm attım makinaya yıkanıyor eşim işe gitti geri gelicek sonra evi süpürücek silicek makinadan çıkanları birazdan asarız galiba sonra 2 makina daha çamaşır var onlarıda yıkıyım eşim evdeyken kurusun ütüyüde ona yaptırırımyemeklerimiede karar verdim işşallah onları yapıcam bu arada benimki acıktı jelibonu daha yeni doyurdum korkuyorum verdigim kiloları gelri alıcam diye akşama eşim filim seyrederiz dedi dün başıma ne geldi desem gülersiniz balkonda arkadaşla otruyorum allahım burnumun önünden sanki mısır haşlamışlar o kokuyor saat 11 eşime deidm bu satte nerden buluyum ben dedi dedim ne biliyim burnuma koktu sen dedi bu mısıra çok taktın dedi bakalım alırmı
ben yaptırmadım zaten yaptırmayı düşünmüyordum doktorumda benimle aynı fikirde oda yapmayacakmış zaten ama 4lü yapacağız biz bence tedbir alınacak bir durum yok ama 4lüyü yaptıracam galiba oda doktor istediği için
Canim gecen butun odalar kapali oturuyoruz biri burnumun dibinde bazlama yapti cosssssttttt diye tereyag surdu burnuma koydu apartmana baktim yok kimse yapmiyo esimde hamur yuurdu acti pisirdi yapti allah razı olsun
son aylardada kesin doğum telaşı kaplar beni nasıl doğuracam diye üzülürüm
Canim gecen butun odalar kapali oturuyoruz biri burnumun dibinde bazlama yapti cosssssttttt diye tereyag surdu burnuma koydu apartmana baktim yok kimse yapmiyo esimde hamur yuurdu acti pisirdi yapti allah razı olsun
2li kan testi 3lu de ayni sekilde 4lu testin nekadar tehlikeli oldugunu anlatmadilarmi sana yani benim oldugum yerde en son çare 4lu test yani aminiosentez yani gobegine igne batirilip bebeşin siwisindan cekecekler gunah değilmi cok riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?