2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sen ne iş yapıyordun canım ?

ben muhasebe sorumlusuyum yani benden başka bu işi yapacak birisi yok burda oysaki herkesin bir yedeği olmalı allah korusun ne zaman kime ne olacağı belli olmaz paradan kaçmak için tek kişi çalıştırıyorlar işte buda izin konusunda beni zorluyor

Yeni kullanmaya başladığın için mi böyle etkiler oluyor acaba?Ben 3 yıldır hemen hemen kullanıyorum alıştım sanırım anlattığın
gibi olmuyor hiç.
Anlayabiliyorum seni,bende yüksek sonucu gördüğümde şok olmuştum Hemen düşebilir de en son ne zaman kontrol ettridin bilmiyorum ama benim 1 hafta sonra düşmüştü değer.
İnternette yazanlar çok kötü felaket tellallığı resmen.Benimde dr um eğer hep böyle gitseydi sorun olabilirdi dedi.
Rabbim evlatlarımızı korusun ne diyelim.Ona emanetler...

Sana bir şey söyleyeyim mi ben de mali müşavirin yanındayım, kendi mali müşavirlik stajımı tamamlıyorum mesleklerimiz de aynı

Ben de muhtemelen izindeyken bile belirli zamanlar geleceğim işe henüz konuşmadık ama öyle olacak gibi görünüyor.. Ve işin kötüsü ben ne kadar doğum iznine çıkarsam stajım o kadar uzayacak zaten 3 yıl normalde Patronum ben izindeyken ssk mı ödemez stajım uzamasın diye, ben hem ona ssk mı vermek zorunda kalırım hem de maaşımı alamam.. İki ucu pis bir değnek benim doğum ve sonrası

saglıklı olsunda ister kukulu ister pipili olsun kız
benim bebeğü bir kontrolde solda oluyor bir kontrolde sağda..geziyo maşallahhhh..
eeee benimki noluyor bu durumda :) ???
vallahi bu durumda ortaya karışık oluyorbenim sıpa gibi

ne ka aldın merak ettim öle brişey var dediler amma velakin ne kadar güvenilir:44::44:hoş eskiden cinsiyetmi ögrenme varmış annem diyorki adetim geçince biliyom dogurunca biliyordum cinsiyetlerinizi dedi nerde doktor dedi köy yerinde hoş 4 kardeşiz benle erkek kardeşim hastanede istanbulda 2 ablam evde dogmuş rahmetli babam sorolardı kaç çocugun var 2 derdi biz istanbul çocuguyuzya

rapor veriyim didim
nevresimleirni degiştiridm attım makinaya yıkanıyor eşim işe gitti geri gelicek sonra evi süpürücek silicek makinadan çıkanları birazdan asarız galiba sonra 2 makina daha çamaşır var onlarıda yıkıyım eşim evdeyken kurusun ütüyüde ona yaptırırım yemeklerimiede karar verdim işşallah onları yapıcam bu arada benimki acıktı jelibonu daha yeni doyurdum korkuyorum verdigim kiloları gelri alıcam diyeakşama eşim filim seyrederiz dedi dün başıma ne geldi desem gülersiniz balkonda arkadaşla otruyorum allahım burnumun önünden sanki mısır haşlamışlar o kokuyor saat 11 eşime deidm bu satte nerden buluyum ben dedidedim ne biliyim burnuma koktu sen dedi bu mısıra çok taktın dedibakalım alırmı

böyle pis bir meslek iste cüzzi bir miktara ekstra performans beklenen ama onlar bana acımıyorsa yapacak bişey yok bende onlara acımayacam yumuşak görünüp gol atacam bakalım planlarım tutarsa tabii sende stajını dondurmak gibi bir şansın yokmu sonra tekrar devam edersin artık yapacak bişey yok

Maalesef yok ve bu çarktan kurtulmam için derhal stajımın bitip sınavlarımı vermem ve kendi ruhsatımı almam gerek..Yoksa az maaş çok iş prensibi maalesef her yerde geçerli.. Benim rest çekmek gibi bir durumumda yok maalesef...

sevgili mali müsavir adayı arkadsım ve sevgili muhasebe sorumlusu arkadasım,siz anlarsınz bu işten...dogum izni bitip de çıkış istedgmzde işszlk maası alabiliyomuyz devletten???

sevgili mali müsavir adayı arkadsım ve sevgili muhasebe sorumlusu arkadasım,siz anlarsınz bu işten...dogum izni bitip de çıkış istedgmzde işszlk maası alabiliyomuyz devletten???
:) kızlar belki bunuda bilirsınız ya şirket ortağı ve çalışanı sigortalı veya bağkurlu dogum parası alıyor mu?
Su an bağkurluyum

kızlar 9 haftalığım ama 3 kiloya yakın aldım. nolcak bu halim. progestan içiyorum o yapabilir mi? yoksa yediklerimden mi oluyor? çünkü benim iştahım hep yerindeydi. mide bulantımı ancak yemekle bastırıyordum. acıkınca fena oluyorum. ama çok yemedim. abur cubur da yemedim. ne bu şimdi? doktorda kızacak bana.

Ya ilaçtan ya da muhtemelen beslenmende hata vardır

okadar emek vermişsin allah kolaylık versin işin gücü rast gitsin inş.

ilaç yapar mı bilmiyorum canım... bir de yağsız süt, peynir yemeyi, yağı azaltmayı, ekmeği azaltmayı denesen... ha bir de şeker... benim doktorum da kiloya çok takıntılı. 8 haftalıkken 0,50 kg almışım onun lafını etmişti, kilo bile vermen lazımdı diye aslında bizim iyiliğimiz için...

Canim gecen butun odalar kapali oturuyoruz biri burnumun dibinde bazlama yapti cosssssttttt diye tereyag surdu burnuma koydu apartmana baktim yok kimse yapmiyo esimde hamur yuurdu acti pisirdi yapti allah razı olsun

Progestan dan olamaz canim ben gunde 3 kere iciyordum 6 kilo werdim simdi 13 haftadayim hala dewam ediyorum yediklerine dikkat et suan bebegin send3n besleniyor yediklerinden degil sagligin icinde cok onemli

2li kan testi 3lu de ayni sekilde 4lu testin nekadar tehlikeli oldugunu anlatmadilarmi sana yani benim oldugum yerde en son çare 4lu test yani aminiosentez yani gobegine igne batirilip bebeşin siwisindan cekecekler gunah değilmi cok riskli

son aylardada kesin doğum telaşı kaplar beni nasıl doğuracam diye üzülürüm

Zaten doğumda cesaret sağlamak için verilen ilahi bir yardım... Kini olduğu halde korkmuyorum doğumdan çok şükür... İçerde kalacak değili ya bir şekilde doğacak... Rabbim o günlere kavuştursun inş... Ne büyükbir mucize yaşıyoruz aslında....

Canim gecen butun odalar kapali oturuyoruz biri burnumun dibinde bazlama yapti cosssssttttt diye tereyag surdu burnuma koydu apartmana baktim yok kimse yapmiyo esimde hamur yuurdu acti pisirdi yapti allah razı olsun

allah razı olsun eşinden maşallah diyelimde nazar degmesin

2li kan testi 3lu de ayni sekilde 4lu testin nekadar tehlikeli oldugunu anlatmadilarmi sana yani benim oldugum yerde en son çare 4lu test yani aminiosentez yani gobegine igne batirilip bebeşin siwisindan cekecekler gunah değilmi cok riskli

Hem bebeğin hem sen çok acı çekiyorsunuz, tek bor doktorun mu karar bu 4lü tarama testi...ve baştan bu yama kanamanmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…