- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
hadi bakalım inş. hayırlıs haberlerler gel
Ya kızlar siz de çok uyuyo musunuz?
Ben 9,30 dedin mi yataktayım
sabah ezanında da uyanıyorum haliyle.uyku düzenim çok bozuldu
Kız senin aralıkta da ismin var ortada kaldın tarafını seç
günaydın
çok üzgünüm bu sabah adet oldum
oğlum da hiç sorun yaşamamıştım hemen olmuştubu sefer fazla stres yaptım doğum izni hesabı yaz tatiliyle birleştirmeye çalıştım sanırım o yüzden
sizler inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı rabbim isteyenlere de tez zamanda verir inşallah ...
ana!! ilk günden beri takipçisi olduğum topikten kovuldum yatarafımı seçemiyorum tatlım bebeğime bıraktım seçimi kendi bilir :) sadece iki ay arasında kalmadık iki yıl arasında kaldık bilmiyorum bakalım...her an her şey olabilir...ayrıca oraya da kendimi yazdırdım ama burada daha çok vakit geçirdim ve onlar almış yürümüş arkadaş ya kimisi 9. haftasında cinsiyet öğrenmeyi bekliyo kimisi 11. haftasında ikili test yapsam mı diye düşünüyo..bize göre çok büyükler..ben daha kalp atışını duymadım ocak annesi olup da kalp atışını bile duyan var sanki :) ama bakalım kalp atışını duymaya üniversite hastanesine gidicez o zaman kese olarak kaç aylıkmış neymiş ne değilmiş öğreniriz...
gene seni almışlar listeye beni yazmamışlar bile hem zaten onlar çok ilerde biz bu topiğin haftasına daha yakınız hemen hemen aynı seyleri yaşıyoruz bence burda kalmalısın
gitmem canım zaten :) aynı şeyleri yaşamaktan ziyade dediğim gibi onlara göre ay ve yıl olarak daha erken doğurmuş sayılcam belki ama kalp atışları için doktorun verdiği randevuya kadar bu topikteki herkes duymuş olucak...geç döllenme var galiba benim doğum ocağın 5ini falan bulucak gibi duruyo ilerlemeye bakarsak...
yaa kızlar ben özel mesaj atamıyorum napcamm?
ultrasonda ne kadar görünüyo normalde ne kadar canım
mesaj sayın 100 olmamış daha..o yüzdensen burdan yaz canım,eklerim ben...FONT]
gözün aydın canımmrb kızlarr sayfa epey ilerlemiş geçmişi okuyamadım inş. hersey yolundadır.
ben kuzumun kalp atışlarını duydum darısı digerlerinin başına inş. elhamdulillah hersey yolundaymış
günaydın canım hayırlı haberlerle gel pıtpıtları kameraya çek kızzgünaydınnnnn... bugün kalp atışı duymaya gidicez
ahahahaaa deli ne kovulması evet haklısın sen bize daha yakınsın zaten benim de kesin aralığın ortasında olur kısmetseana!! ilk günden beri takipçisi olduğum topikten kovuldum yatarafımı seçemiyorum tatlım bebeğime bıraktım seçimi kendi bilir :) sadece iki ay arasında kalmadık iki yıl arasında kaldık bilmiyorum bakalım...her an her şey olabilir...ayrıca oraya da kendimi yazdırdım ama burada daha çok vakit geçirdim ve onlar almış yürümüş arkadaş ya kimisi 9. haftasında cinsiyet öğrenmeyi bekliyo kimisi 11. haftasında ikili test yapsam mı diye düşünüyo..bize göre çok büyükler..ben daha kalp atışını duymadım ocak annesi olup da kalp atışını bile duyan var sanki :) ama bakalım kalp atışını duymaya üniversite hastanesine gidicez o zaman kese olarak kaç aylıkmış neymiş ne değilmiş öğreniriz...
gözün aydın canımSlm kızlar çok şükür 6+0 da bugün vajinal usg den kalp atışını duydum darısı duyamayanlara garfield ınş hayırlı haberin i alırız bugün
karından duyamadınız mı peki?ben de bikaç güne kalp atısı için gidecegim 6+1deyimSlm kızlar çok şükür 6+0 da bugün vajinal usg den kalp atışını duydum darısı duyamayanlara garfield ınş hayırlı haberin i alırız bugün
canım senı lısteye almamıslar deıl bı ara yoktum goremedım bazı kısılerı onlarda şimdi yenı yenı soyluyolar lısteyı duzenlıyorum ... gelmek ıstemessenız sız bılırsınız ....gene seni almışlar listeye beni yazmamışlar bile hem zaten onlar çok ilerde biz bu topiğin haftasına daha yakınız hemen hemen aynı seyleri yaşıyoruz bence burda kalmalısın
gitmem canım zaten :) aynı şeyleri yaşamaktan ziyade dediğim gibi onlara göre ay ve yıl olarak daha erken doğurmuş sayılcam belki ama kalp atışları için doktorun verdiği randevuya kadar bu topikteki herkes duymuş olucak...geç döllenme var galiba benim doğum ocağın 5ini falan bulucak gibi duruyo ilerlemeye bakarsak...
valla güzelim çok berbat bir doktordu geçen gittiğim bak dedi bu beyazlık bebek çıktısını aldı bana verdi.hap vermiyorum herşey yolunda 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gelirsin dedi..sadece bu..ne kese hangisiydi bebek hangisiydi..kesenin büyüklüğü ne kadardı falan hiç bişey söylemedi...zaten suratıma bile bakmıyordu direkt sıradaki deyince benim de kayış koptu...bakalım inşallah üniversitede ilgilenirler...
gözün aydın canımşükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?