2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ya kızlar siz de çok uyuyo musunuz?
Ben 9,30 dedin mi yataktayım
sabah ezanında da uyanıyorum haliyle.uyku düzenim çok bozuldu

Kız senin aralıkta da ismin var ortada kaldın tarafını seç

ana!! ilk günden beri takipçisi olduğum topikten kovuldum ya tarafımı seçemiyorum tatlım bebeğime bıraktım seçimi kendi bilir :) sadece iki ay arasında kalmadık iki yıl arasında kaldık bilmiyorum bakalım...her an her şey olabilir...ayrıca oraya da kendimi yazdırdım ama burada daha çok vakit geçirdim ve onlar almış yürümüş arkadaş ya kimisi 9. haftasında cinsiyet öğrenmeyi bekliyo kimisi 11. haftasında ikili test yapsam mı diye düşünüyo..bize göre çok büyükler..ben daha kalp atışını duymadım ocak annesi olup da kalp atışını bile duyan var sanki :) ama bakalım kalp atışını duymaya üniversite hastanesine gidicez o zaman kese olarak kaç aylıkmış neymiş ne değilmiş öğreniriz...

uuzlme canım inş. bu döngunde kuzucugun gelir göbişine çok şükürki bir tane var rabbim inş. onada kardeş nasip edicektir.

Slm kızlar çok şükür 6+0 da bugün vajinal usg den kalp atışını duydum darısı duyamayanlara garfield ınş hayırlı haberin i alırız bugün

gene seni almışlar listeye beni yazmamışlar bile hem zaten onlar çok ilerde biz bu topiğin haftasına daha yakınız hemen hemen aynı seyleri yaşıyoruz bence burda kalmalısın

gene seni almışlar listeye beni yazmamışlar bile hem zaten onlar çok ilerde biz bu topiğin haftasına daha yakınız hemen hemen aynı seyleri yaşıyoruz bence burda kalmalısın

gitmem canım zaten :) aynı şeyleri yaşamaktan ziyade dediğim gibi onlara göre ay ve yıl olarak daha erken doğurmuş sayılcam belki ama kalp atışları için doktorun verdiği randevuya kadar bu topikteki herkes duymuş olucak... geç döllenme var galiba benim doğum ocağın 5ini falan bulucak gibi duruyo ilerlemeye bakarsak...

ultrasonda ne kadar görünüyo normalde ne kadar canım

ultrasonda ne kadar görünüyo normalde ne kadar canım

valla güzelim çok berbat bir doktordu geçen gittiğim bak dedi bu beyazlık bebek çıktısını aldı bana verdi.hap vermiyorum herşey yolunda 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gelirsin dedi..sadece bu..ne kese hangisiydi bebek hangisiydi..kesenin büyüklüğü ne kadardı falan hiç bişey söylemedi...zaten suratıma bile bakmıyordu direkt sıradaki deyince benim de kayış koptu...bakalım inşallah üniversitede ilgilenirler...

mrb kızlarr sayfa epey ilerlemiş geçmişi okuyamadım inş. hersey yolundadır.

ben kuzumun kalp atışlarını duydum darısı digerlerinin başına inş. elhamdulillah hersey yolundaymış
gözün aydın canım şükürler olsun
günaydınnnnn... bugün kalp atışı duymaya gidicez
günaydın canım hayırlı haberlerle gel pıtpıtları kameraya çek kızz
ahahahaaa deli ne kovulması evet haklısın sen bize daha yakınsın zaten benim de kesin aralığın ortasında olur kısmetse
hiç sanmıyorum ocakta olucanı yani.
ama şimdilik gidişatı burdan daha rahat takip ederiz.
daha kalp atışlarına yeni geldik şehzade mi sultan mı muhabbetleri henüz uzak bize
Slm kızlar çok şükür 6+0 da bugün vajinal usg den kalp atışını duydum darısı duyamayanlara garfield ınş hayırlı haberin i alırız bugün
gözün aydın canım

...bundan 3-5 ay önce bebeğim olsa diye düşündüğümde kız mı erkek mi istiyorsun diye sorsalar pat diye söylerdim istediğim cinsiyeti...ama şimdi sorduklarında inanın hiç içimden bir seçim yapmak gelmiyor..."sağlıklı olsun da" diye bir kalıp vardı hamile kadınlar bu cevabı verince amaaan vardır bi istediği de söylemiyordur derdim...ama gerçekten insan ilk olarak sadece sağlıklı olmasını,hayırlı evlat olmasını istiyormuş :) galiba anne olmak böyle bişey..ben de sağlıklı olsun da diyenlerden oldum :)

canım senı lısteye almamıslar deıl bı ara yoktum goremedım bazı kısılerı onlarda şimdi yenı yenı soyluyolar lısteyı duzenlıyorum ... gelmek ıstemessenız sız bılırsınız ....

gıtmem dıyosanız lısteden ıstersenız sılebılırım.... buraya yazılın

Mutluluk uzak Cnm bakti fakat göremedi o yüzden vajinal usg yapti normal de küçük olduğu icin karından gorunmuyormus bu haftalarda

eveeeet arkadaşlar listemiz hazır bilgilerini veren arkadaşları ekledim..yenileri geldikçe ekleriz artık.. hayırlı uğurlu olsun bikez daha...

ne gıcıkmışş sinir oldum şimdi doktoruna guzel bi doktora denk gelirsinde inş. senide guzelce aydınlatır

selam arkadaşlar, hala inanamıyorum ama galiba ben de ocak annesi olacağım.tüp bebek tedavisi ile bile hamile kalamamış biri olarak dün kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. adetim bir hafta gecikti doktor ultrasonda keseyi gördü. kese göründüğü için kanda gebelik testi yapmadı.

test yapmadığımız için hala inanasım gelmiyor. 5hafta 6 günlük oldu bu gün. normal mi her şey sizce? 20 mayısta gel kalp atışına bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…