ayy cidden yanlış anlamışım....tatlım yanlış anlamışsın .. benim bebek ikiz değil senin doğum tarihi 02.01.14 ya benimki de 03.01.14hani neredeyse aynı gün doğacaklar ikiz gibi olacaklar demek istemiştim
İki tane mi diye sordun cnm? Bnm adetin ilk gunünden sayarsan 23. Gun (yani döllenmeden 8 gun sonra) 125, 28. Gun 1500 çıktı. Başka yaptırmadım.beta hcg değerlerin nasıl peki canım ?
Hiç takılı kalmayın belirtilere. Gerçi demesi kolay, ben 2 gündür bulantı yasamadım diye acaba bir sorun mu var diye korktum ama işte herkesin vücudu farkli tepki veriyor. 1-2gun belirti olup sonra olmaması veya hiç olmaması gayet normal.gunaydın canım hiçmi yok bulantın hafif hafif arada oluyomu boş gebelik deme yaaa korkuyorum bendee allah saklasın
Ben bostanlıdayım cnm, Ege'de tüp yaptırdım. Yarın sabah için kentten randevu aldım, bir haftadır doktor muammasındayım. Sen ne düşünüyorsun doktor için, nerdesin ?
uyumayanınız var mı kızlar bugün dr a gittim 2 kese görünüyor ikiz var mı diye sordu yok ailemizde kanama alanı da olabilir dedi riske atmayalım progestan başlayalım dedi büyük olasılık kanama alanı dedi duydunuz mu bileniniz var mı şimdi az önce bi arkadaşımın aynı durum başına gelmiş düşük yapmışayakta çok kalıyorsanız istirahat veriyim dedi dinlenin ağır kaldırmayın falan dedi ama çok olumsuz şeyler söylemedi ilk kez gittiğim bi dr güvenemedim
günaydın arkadaşlar dün değil evvelki akşam çamaşırımda çok az kahverengi lekenme vardı başkada gelmeyince çok dikkate almadım.
ama dün akşam yine aynısı oldu ve biraz önce yine oldu çok tedirginim bide silerken şeffaf akıntıyla beraber pembemsi akıntı vardı doktor 13.30 da geliyor yerine o zaman gidicem ama zor duruyorum dua edin bana nolur bebeğim kalsın benimle
Hiç tedirgin olma, güzel bebeğini duyacaksın en kısa zamanda :)şimdi okudum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışı duyulurmuş benim 6+1 o yüzden mi göremedim acaba
Progestan kullanıp baş dönmesi yaşayan varmı arkadaşlar.. Benim inanılmaz dönüyo içtikten sonra..[/
Progestan hem yutulabilen, hem de vajinadan kullanılabilsen bir ilaç. (Hazneye yerleştiriyorsunuz) eğer bulantı çoksa, doktorunuzda konusun vajinadan kullanın. Genelde yutulunca bas dönmesi yapar canım, gecmiş olsun
mrb canım hoşgeldin. ben de 2012 ekim annesiyim ve 7 aylık oğlum var. emziriyormuydun. emziriyorsan ne yapmayı düşünüyorsun?
Kız senin aralıkta da ismin var ortada kaldın tarafını seçkonu sahibi pufpuff mu ? kazen değil mi artık... ohh be hadi liste çalışmalarına pufpuff :) ilk anne ben olucam tutucam kendimi gece 00.01 de doğurucam
ben duydum canım çok şükür,6+0 da vajinal usgkalp atışını duyan warmı kızlar ? daha hiç doktora gitmedim haftaya kadar bekleyeceğim
canım 5+0 da karından kese göründüKızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?
canım çok dikkat et bolca su iç ve dua etmerb arkadaşlar eğer bebeğim düşmezse ben de ocak annesi olacağım Allahım izin verirse.. 4. haftanın içindeyim düşük riski var ve kımıldamadan yatıyorum ara ara kahve leke geliyo bir hafta yatmak zorundayım buraya çook mutlu şekilde yazmayı hayal ederdim hep.. yarın kontrole gideceğim tekrar doktorum daha net bişeyler söyler heralde.. bebeğime dua edin lütfen beni bırakmasın...
gözün aydın canım çok güzel haberHiç takılı kalmayın belirtilere. Gerçi demesi kolay, ben 2 gündür bulantı yasamadım diye acaba bir sorun mu var diye korktum ama işte herkesin vücudu farkli tepki veriyor. 1-2gun belirti olup sonra olmaması veya hiç olmaması gayet normal.
Bu arada ben de bugun gittim, henüz ufak oldugundan sesini duyamadık ama kalp atışını gördük. Kalp katılıp, gevşiyor. Üstümden büyük yük kalktı, darısı basınıza kızlar. Firesiz yola devam :)
hayırlı olsun canım henüz listemizi pufpuf hazırlıyo yakında patlatacak listeyiKızlar listemiz var mı.varsa bilgileri nereye yaziyoruz
Günaydın canımGunaydin arkadaslar
mrb kızlarr sayfa epey ilerlemiş geçmişi okuyamadım inş. hersey yolundadır.
ben kuzumun kalp atışlarını duydum darısı digerlerinin başına inş. elhamdulillah hersey yolundaymış
gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah...
günaydınnnnn... bugün kalp atışı duymaya gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?