2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merb arkadaşlar eğer bebeğim düşmezse ben de ocak annesi olacağım Allahım izin verirse.. 4. haftanın içindeyim düşük riski var ve kımıldamadan yatıyorum ara ara kahve leke geliyo bir hafta yatmak zorundayım buraya çook mutlu şekilde yazmayı hayal ederdim hep.. yarın kontrole gideceğim tekrar doktorum daha net bişeyler söyler heralde.. bebeğime dua edin lütfen beni bırakmasın...

beta hcg değerlerin nasıl peki canım ?
İki tane mi diye sordun cnm? Bnm adetin ilk gunünden sayarsan 23. Gun (yani döllenmeden 8 gun sonra) 125, 28. Gun 1500 çıktı. Başka yaptırmadım.

gunaydın canım hiçmi yok bulantın hafif hafif arada oluyomu boş gebelik deme yaaa korkuyorum bendee allah saklasın
Hiç takılı kalmayın belirtilere. Gerçi demesi kolay, ben 2 gündür bulantı yasamadım diye acaba bir sorun mu var diye korktum ama işte herkesin vücudu farkli tepki veriyor. 1-2gun belirti olup sonra olmaması veya hiç olmaması gayet normal.
Bu arada ben de bugun gittim, henüz ufak oldugundan sesini duyamadık ama kalp atışını gördük. Kalp katılıp, gevşiyor. Üstümden büyük yük kalktı, darısı basınıza kızlar. Firesiz yola devam :)

Ben bostanlıdayım cnm, Ege'de tüp yaptırdım. Yarın sabah için kentten randevu aldım, bir haftadır doktor muammasındayım. Sen ne düşünüyorsun doktor için, nerdesin ?

Ben Bornovadayım arkadaşım.Benim doktorum manavkuyuda Hüseyin Ceyberi.tavsiye ederim ama sana uzak bira.gittin mi peki sen randevuna?[/QUOTE]
Ayın 7sinde gittim, keselerin içinde fetüs göründü. 8 Mayıs gecesi pembe akıntım oldu, sabahı zor ettim. 9u sabahı (bu sabah) tekrar gittim doktora. Kontrolde gebelik keseleri etrafında kanama odağı görülmedi. Kalp atışları henüz duyulmuyor ama kalplerinin kasılıp gevşemeleri görüldü. Yani bir-iki güne kalbi de duyarım galiba. Bir arkadas daha sormuş. Sarı akıntı normal. Kahve akıntı olabilir. Ama parlak kırmızı ve pembe akıntı tehlikeli. Ama 9 ay boyunca kanaması olup dogum yapanlar var. Böyle birşey olursa iyi duşunun en kısa sürede aman kontrole gidin. Verebildikleri sadece progesteron. Doktorların müdahale şansı yok ve dinleneceksiniz. Insanın aklı çıkıyor, umarım hiçbiriniz yasamazsınız.

şimdi okudum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışı duyulurmuş benim 6+1 o yüzden mi göremedim acaba
Hiç tedirgin olma, güzel bebeğini duyacaksın en kısa zamanda :)

mrb canım hoşgeldin. ben de 2012 ekim annesiyim ve 7 aylık oğlum var. emziriyormuydun. emziriyorsan ne yapmayı düşünüyorsun?

hoşbulduk cnm şu anda emzirmeye devam ediyorum cumartesi dra gidicem sorarım ona kimisi emzirme diyo süt bozulurmuş çocuk hasta olur diyo kimiside 6 aylık olana kadar emzir diyo napıcağımı bilmiyorum hayırlısı rabbimden....

benimkine erken diyodum ama seninki daha erkenmiş ben 7 sene sonra aldım kızımı kucağıma o yüzden olmaz diye çok dikkat etmedim ama rabbim nasip etti şükür

Kizlar bende Allah izin verirse ocak annesi olacagim.5+0 da gittim keseyi gorduk.pazartesi günü dr a gidince insallah kalp atışını duyacagız.5 yaşında oğlum var.oda cok heyecanlı

Ya kızlar siz de çok uyuyo musunuz?
Ben 9,30 dedin mi yataktayım
sabah ezanında da uyanıyorum haliyle.uyku düzenim çok bozuldu
konu sahibi pufpuff mu ? kazen değil mi artık... ohh be hadi liste çalışmalarına pufpuff :) ilk anne ben olucam tutucam kendimi gece 00.01 de doğurucam
Kız senin aralıkta da ismin var ortada kaldın tarafını seç
kalp atışını duyan warmı kızlar ? daha hiç doktora gitmedim haftaya kadar bekleyeceğim
ben duydum canım çok şükür,6+0 da vajinal usg
Kızlar kese ve kalp atısını kacincı haftada gördünz.ben henüz gitmdim.6.haftayı bekliyem diorum siz naptınz peki?
canım 5+0 da karından kese göründü
6+0 da vajinalden kalp atışını dinledik
canım çok dikkat et bolca su iç ve dua et
doktorların yapabileceği çok da bişey yok.korkunu çok iyi anlıyorum benim de 2 düşüğüm var çünkü.ben de korkuyorum
hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine inşallah
dualarım seninle
gözün aydın canım çok güzel haber
Kızlar listemiz var mı.varsa bilgileri nereye yaziyoruz
hayırlı olsun canım henüz listemizi pufpuf hazırlıyo yakında patlatacak listeyi
Gunaydin arkadaslar
Günaydın canım

mrb kızlarr sayfa epey ilerlemiş geçmişi okuyamadım inş. hersey yolundadır.

ben kuzumun kalp atışlarını duydum darısı digerlerinin başına inş. elhamdulillah hersey yolundaymış

mrb kızlarr sayfa epey ilerlemiş geçmişi okuyamadım inş. hersey yolundadır.

ben kuzumun kalp atışlarını duydum darısı digerlerinin başına inş. elhamdulillah hersey yolundaymış

gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah...

günaydın bayanlar hepinize... bugün yavaş yavaş oluşturmaya başlayacağım listemizi bana yaşınızı,kaçıncı çocuğunuz olduğunu,yaşadığınız şehri,son adet tarihinizi,beklenen doğum tarihinizi ve öğrenenler için bebeğin cinsiyetini yazarak özel msj atın lütfen.. ama bilgilerden eksik yazan olmasın ona göre düzenlemeye başlayacağım çünkü msj kutum doldukça temizleyeceğim,merak etmeyin

günaydın
çok üzgünüm bu sabah adet oldum
oğlum da hiç sorun yaşamamıştım hemen olmuştu bu sefer fazla stres yaptım doğum izni hesabı yaz tatiliyle birleştirmeye çalıştım sanırım o yüzden
sizler inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı rabbim isteyenlere de tez zamanda verir inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…