2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

korkma hemen arkadaşım kasıklarda ağrı normal hepimizde oluyo akıntı da normal stres yapma kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça panik yapma gebelikte akıntı olmayan yoktur zaten

Oyyyy hem kızın olacak hem oğlun, şahane :) İnşallah doğrudur.
Hadi ama anket yapalım artık.

evet demiştin canım. Allah hepimizin evladını sağlıklı hayırlı etsin bize bağışlasın.
benim yavrum da kızmış teyzeleri.nasıl özlüyor insan görmediği yavrusunu.ne garip bir duygu.hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkesssseeee nasip etsin inşallah.hayırlı, sağlıklı, sıhhatli....
oy maşşallah. Allah hayırlı etsin
canım 6. haftada kırmızı renkli kanamam oldu o zamandan beri 3 günde 1 depo progesteron iğnesi oluyorum. arada 2 sefer kahve lekelenme oldu ama çok şükür önemli değilmiş. şimdilik folbiol, benexol B12, innohep iğne, aspirin, climara bant, crinone jel, proluton depot, lansor, dramamine kullanıyorum. ne çokmuş yaa:44:
benim doktora gitmeme daha çok var 12. haftada gel dedi ama ben görmek istiyorum en son 8. haftada gitmiştim büyümüştür şimdi :)
evet canıım nasıl büyümüş oluyorlar görsen. bir hareket ediyorlar insan şaşkınlıkla onları izliyor

anladım 15 sıradaki senin oda çok şeker ya benimki dah agzüeldi görseydin hak veiridim banabuda şirin amaallahıms ag sgalim giydirmeyi nasip etsin işşalah

Ya ben bu "baby is coming" falan yazan tshirtlere çok özeniyorum. Ama bizim hamileliğimizin son zamanları kışa gelecek, t-shirt giyemeyeceğiz

İkinci çocuğu ona göre ayaryalayım bari :)

Doktoruna haber vermelisin canım.
Benimde oluyor öyle öce koyu sarı akıntı şeklinde geliyor sonra arkasına kanama başlıyor. Doktorum iğne veriyor hemen kesiliyor.
Tabii seni korkutmayayim herkesin bu şekilde olacak diye bir şey yok ama sen doktoruna danışmalısın bu konuyu.
Üstünde dur yani atlama.
Geçmiş olsun umarım korkulacak bir şey değildir.

Ya ben bu "baby is coming" falan yazan tshirtlere çok özeniyorum. Ama bizim hamileliğimizin son zamanları kışa gelecek, t-shirt giyemeyeceğiz

canım bekle sezon açılsın onların kışın da uzun kolluları oluyor onlardan alırız
Ben de beklemedeyim bak

ben de hep hamileyken uzun şirin elbiseler giymek istiyordum ama kışın onlar olur mu bilemiyorum :/

Olur olur kışın da ne güzel ciciler çıkıyor. Alır giyeriz mis gibi :)
Allah sağlık versin de o günleri görelim

evde giy bebem doktora giderken giy hoş ben kapalıyım benim için sorun yok ben 3 gebelik geçriidm nasip olmadı kullanması allah nasip ederse bu gebeligimde giyicem ben görüyüm yeter bana ay ne ka tatlı olurum ben ya

Kızlaar merabalar çok giremiom inte kayınvalidemlerdeyim burası yanıo uyuyamıom geceleri yarın anemler gelio bi günlüğüne gitcekler hemen onları görücem

Vitamini bıraktım çok şiştim zaten burda kaynanam saolsun habire yedirio ikili test için çok heycanlıyım salıya akaydan randevu aldım 12+1 oldum cinsiyet belli olurmu bilmiom

Menevisseym ayy kızmış bebiş:) bende kız istiom sülale kız istio ya bakalım gönlümden geçen yani sağlıklı olsunda valla annen oğlancı desene:)

Bebişimi özledim artık görmek istiom ya(

Orkide 2 merhaba,o akıntı bendede var aynı sümüksü şekilde,neden olurmuş sordun mu?

sordum canım da önemli değil dedi sadece. ben de ısrarla sorup kurcalamak, kötü ihtimaller varsa duymak istemedim.

Bende cuma günü kotrole gittiğimde sormayı unuttum,daha doğrusu hersey çok normal diyince doktor seviniyorsun ve sormayı unutuyorsun,bendede sümüksü şeklinde ama kahve rengi değil,sarımsı bazen yeşilimsi oluyor,neyse bi daha kontrolde sorarım artık,bu arada snada hayırlı olsun bebeişşlerin gayet sağlıklıymış,hep böyle dewam eder inşallah,hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimizi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…