kızlar merhaba bende hamileyim ama dün akşam sağ kasığımda çok ağrı vardı ve daha sonra çok koyu sarı akıntım oldu hatta sabaha kadar sıvı şeklinde devam etti korkuyorum ne olabilir lütfen cevap
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
sütmü didinçok şükür ozaman bebem rahim boyuna baktır canım kaç cm 2.5 altına inerse riskli belinin altın yastık koy fazla kalmamaya çalış suyu bol iç zararlı yüyecekleir yeme mesela baharattan uzak dur feslegen vs dünyanın otu var rahim kasılması yapıyormuş ben kızında kereviz çok yedim oda rahim kasılması yapıyormış nananas daha aklıma gelmeyen şeyler bol bol süt iç ben içemiyorum eşim akşam ısıtım ballı sütü iç diye öle bekliyor başımda hele bri içme neymiş bebegink emikleri beslenmezmiş anamızda zamanında süt içmişya
sen korkma allahın izniyle birşey olmaz mümkün oldugu kadarıyla solunna yat oksijen ve bebegi besleyen damar rahat olsun sırt üstü yatma bebege zararlı diyeyim didim
baktı canım rahim boyunda kısalma yok ve rahim duvarında incelmede yok dedi.
Doktorum çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum sağolsun hiçbirşeyi şansa bırakmıyor.
Türkiyenin en iyi doktorlarından birisi. Benimle uzun süre ilgileniyor, rahatlatıyor herşeyi anlatıyor. Çok memnunum doktorumdan.
Sütümü de içiyorum zaten sütü çok severim küçüklüğümden beri bol bol içerim. Ailem sağsolsunlar hep alıştırmışlar süte. Kimine kokar eder içemez ama ben bayılırım. Sadece süt değil süt ürünlerine de çok düşkünümdür. eşim hep alay eder benimle senin ailen seni mandıracıya vereymiş ben sana süt yoğurt yetiştiremiyorum der hep. Yoğurtsuz sofraya oturmam, hiçbir yediğimi yoğurt olmazsa yutamam gibi geliyor banaBu konuda sanırım şanslıyım çoğu kişi hamilelikte sütten yana şikayetci benim maşallahım var :) yogurdu çok sevredim gebeligimde tiskindim anca ayran içiyorum peyniri eh işte çogunlukla benimki tatlı istiyorda teyzesi allah yardımcımız olsun canım
aynen ya bi pek uyuyamıyorum sabahları
oh ne de güzel pek de şeker olmuş paşam
heee bildim paşam ben de gördüm çok beğendim aldım o tişörtten. he dur bakayım varsa sana da alayımne yapayım jelibonuma feda olsun sana zahmet koyarmısın resimini tşörtün bakıyım dedigimmi anca işelirm bitti yeni oturudm akşama yemek derdim var ne yapsak daha namazımı kılmadın dinleniyimde kalkarım işşşallah
aşk olsun insan benide götürü degilmi bende görürdüm benimkini o bu sektörde çalışmanın avantaşlarısabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
amin işşallahbenim yavrum da kızmış teyzeleri.nasıl özlüyor insan görmediği yavrusunu.ne garip bir duygu.hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkesssseeee nasip etsin inşallah.hayırlı, sağlıklı, sıhhatli....
canım bendede geliyor enfeksin testi yaptır idrarda suyu bol iç bu haftalarda normal kasık agrısı benimkde hissettiriyor merak etmekızlar merhaba bende hamileyim ama dün akşam sağ kasığımda çok ağrı vardı ve daha sonra çok koyu sarı akıntım oldu hatta sabaha kadar sıvı şeklinde devam etti korkuyorum ne olabilir lütfen cevap
evet demiştin canım. Allah hepimizin evladını sağlıklı hayırlı etsin bize bağışlasın.Canım geçmiş olsunnn ...çok şükür bebişler iyimiş.keyifleri yerinde baksana dönüyolarmışşş..yerim ya
dedimm büyümüşlerdirrrrrr..maaşallahhhh onlara cinsiyet tahmininde bide bulunmuşş.doktor arkadaşınn..
Rabbim gönlüne göre versin cnm .hayırlı sağlıklı olsunlar.inşaallah:26:
oy maşşallah. Allah hayırlı etsinbenim yavrum da kızmış teyzeleri.nasıl özlüyor insan görmediği yavrusunu.ne garip bir duygu.hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkesssseeee nasip etsin inşallah.hayırlı, sağlıklı, sıhhatli....
canım 6. haftada kırmızı renkli kanamam oldu o zamandan beri 3 günde 1 depo progesteron iğnesi oluyorum. arada 2 sefer kahve lekelenme oldu ama çok şükür önemli değilmiş. şimdilik folbiol, benexol B12, innohep iğne, aspirin, climara bant, crinone jel, proluton depot, lansor, dramamine kullanıyorum. ne çokmuş yaa:44:Çok şanslısın maşallah sana, bir taşla iki kuş
Lekelenmen olunca kullandığın bir ilaç falan yok mu? Bana doktorum hemen basıyor iğneyidelik deşik oldum
Neyse bebeklerimiz sağlıcakla bi doğsunlar da bunların hepsi unutulur herhalde
evet canıım nasıl büyümüş oluyorlar görsen. bir hareket ediyorlar insan şaşkınlıkla onları izliyorbenim doktora gitmeme daha çok var 12. haftada gel dedi ama ben görmek istiyorum en son 8. haftada gitmiştim büyümüştür şimdi :)
paşam sana dedikten sonra lcw'ye internetten baktım senin tarife uygun başka bir tane daha var. bilemedim şimdi sen hangisini beğendin? benimki mavilisisütmü didinyogurdu çok sevredim gebeligimde tiskindim anca ayran içiyorum peyniri eh işte çogunlukla benimki tatlı istiyorda teyzesi allah yardımcımız olsun canım
ne yapayım jelibonuma feda olsun sana zahmet koyarmısın resimini tşörtün bakıyım dedigimmi anca işelirm bitti yeni oturudm akşama yemek derdim var ne yapsak daha namazımı kılmadın dinleniyimde kalkarım işşşallah
aşk olsun insan benide götürü degilmi bende görürdüm benimkini o bu sektörde çalışmanın avantaşları
amin işşallah
canım bendede geliyor enfeksin testi yaptır idrarda suyu bol iç bu haftalarda normal kasık agrısı benimkde hissettiriyor merak etme
evet demiştin canım. Allah hepimizin evladını sağlıklı hayırlı etsin bize bağışlasın.
oy maşşallah. Allah hayırlı etsin
canım 6. haftada kırmızı renkli kanamam oldu o zamandan beri 3 günde 1 depo progesteron iğnesi oluyorum. arada 2 sefer kahve lekelenme oldu ama çok şükür önemli değilmiş. şimdilik folbiol, benexol B12, innohep iğne, aspirin, climara bant, crinone jel, proluton depot, lansor, dramamine kullanıyorum. ne çokmuş yaa:44:
evet canıım nasıl büyümüş oluyorlar görsen. bir hareket ediyorlar insan şaşkınlıkla onları izliyor
paşam sana dedikten sonra lcw'ye internetten baktım senin tarife uygun başka bir tane daha var. bilemedim şimdi sen hangisini beğendin? benimki mavilisi
canıms en linki atarmısın bakıyım ben aynı siteyemi bakıyoz yoksamseninkinide atta göreyim
LCWaikiki.com - Hamile Giyim
ben mavilisini almıştım
kızlar merhaba bende hamileyim ama dün akşam sağ kasığımda çok ağrı vardı ve daha sonra çok koyu sarı akıntım oldu hatta sabaha kadar sıvı şeklinde devam etti korkuyorum ne olabilir lütfen cevap
Ya ben bu "baby is coming" falan yazan tshirtlere çok özeniyorum. Ama bizim hamileliğimizin son zamanları kışa gelecek, t-shirt giyemeyeceğiz
İkinci çocuğu ona göre ayaryalayım bari :)
canım bekle sezon açılsın onların kışın da uzun kolluları oluyor onlardan alırız
Ben de beklemedeyim bak
ben de hep hamileyken uzun şirin elbiseler giymek istiyordum ama kışın onlar olur mu bilemiyorum :/
ben de hep hamileyken uzun şirin elbiseler giymek istiyordum ama kışın onlar olur mu bilemiyorum :/
Ya ben bu "baby is coming" falan yazan tshirtlere çok özeniyorum. Ama bizim hamileliğimizin son zamanları kışa gelecek, t-shirt giyemeyeceğiz
İkinci çocuğu ona göre ayaryalayım bari :)
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
Orkide 2 merhaba,o akıntı bendede var aynı sümüksü şekilde,neden olurmuş sordun mu?
sordum canım da önemli değil dedi sadece. ben de ısrarla sorup kurcalamak, kötü ihtimaller varsa duymak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?