Merhaba kızlar...
Uzun süredir okuyorum ama yazmıyordum.
Ben de 9+4 haftalık gebeyim(şükür ki)
Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Pufpufcuğum listeye ekleyebilir misin canım?
29 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Sat25 Nisan BDT 8 Ocak. 2 kaybım var o yüzden ilk bebeğim demek istemiyorum.
Rabbim senin de en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah
Canım güzel haberlerine sevindim.. Sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.. Yalnız ne katı doktorun varmış :) Benim doktorum tatile gitti.. Adama hangi otele gidiyorsanız oraya gelelim bizde dedim, kendimi rahat hissederim.. Koptu resmen adam :)))
İKafama birsey takildi hamisler simdi benim ikili testimde dusuk risk cikti sevindim allah kotu bir yasatmasin insallah ama burda bazi arkadaslar risk yok yada sonuc temiz cikti demisler o nasil oluyor yani hic risk olmayan sonuclarda mi var
Teşekkür ederim pufpufcuğum, hoşbuldum. Duana da âmin diyorum tatlımhayırlı olsun canım öncelikle..hoşgeldin listemizeseninde 2 kaybın varmış,geçmiş olsun benimde öyle inş sağlıklı getirirsin sonunu ve amin inş bende mutluluğu yaşarım kısa zamanda bidaha
Hayırlı olsun hamileliğinizHerkese selam ben de 3 aylık hamileyim. Nasipse ocakta doğum var ama henüz bebeğimizin cinsiyetini öğrenmedik.
Melekyavrum duramadım, kaşındımMasallah cinsiyetler öğrenilmeye baslanmıs bir de anket yapılmıs
Allahım hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun insallah
karnımızdaki yavrularımızın acılarını göstermesin:26::26:
Canım sonuçlar olasılık şeklinde belirlendiğinden olasılık çok düşük olunca (1/10000gibi) insanlar "sonuç temiz" ifadesini kullanıyorlar.İKafama birsey takildi hamisler simdi benim ikili testimde dusuk risk cikti sevindim allah kotu bir yasatmasin insallah ama burda bazi arkadaslar risk yok yada sonuc temiz cikti demisler o nasil oluyor yani hic risk olmayan sonuclarda mi var
Teşekkür ederim pufpufcuğum, hoşbuldum. Duana da âmin diyorum tatlım
Hayırlı olsun hamileliğiniz
Melekyavrum duramadım, kaşındım
Anladın sen onu bebeğim
Canım sonuçlar olasılık şeklinde belirlendiğinden olasılık çok düşük olunca (1/10000gibi) insanlar "sonuç temiz" ifadesini kullanıyorlar.
Heyecanlanma canım sende de bir problem olduğunu düşünmüyorum.maşallah bebeğine de sana da
Bu arada benim Dr ikiliye 12+ 5 te çağırdı. En geç ben yaptırıyorum galiba
bende 13+1 günlükken yaptırdım cnm birsey olmaz
of ya nefret ediyorum iltihaptan hep çektim genç kızlığımdan beri... ilk hamileliğimdede çok zor kalmıştım.. şimdide olmuyor işte rahim filmi zormuş..
eşim istemedi biraz daha bekle dedi bakalım bu ayda olmazsa artık yaptıracam mecburen..
senin yazdığın konuyu okuyordum bende sarımsağı hiç duymamıştım ama elma sirkesini biliyordum ve çok faydasını gördüm bide evelik otunu çorba yaparız biz ondan çok yerim... ama sarımsağıda deneyecem.. bakalım şifa ondadır belki.. ağrı sızı bir dünya sorun bakalım
Nasip olursa ben alışverişin çoğunu doğum sonrasında planlıyorum zaten. Acil lazım olacak bir kaç şey alacağım. Ne olur ne olmaz diye de beğendiklerimi mağaza isimleri ve kodlarıyla birlikte listeleyeceğim.
Ben gidemezsek eşim gidip alsın diye
Nasip olursa ben alışverişin çoğunu doğum sonrasında planlıyorum zaten. Acil lazım olacak bir kaç şey alacağım. Ne olur ne olmaz diye de beğendiklerimi mağaza isimleri ve kodlarıyla birlikte listeleyeceğim.
Ben gidemezsek eşim gidip alsın diye
İKafama birsey takildi hamisler simdi benim ikili testimde dusuk risk cikti sevindim allah kotu bir yasatmasin insallah ama burda bazi arkadaslar risk yok yada sonuc temiz cikti demisler o nasil oluyor yani hic risk olmayan sonuclarda mi var
herkese selam kızlar, umarım keyifler yerindedir :)))))
yeni kontrole giden arkadaşlara çok özendim şimdi.
benim daha 20 gün var((((((((((
sabretmek zor.
ama sanırım bu gidişimizde cinsiyetini söyler
bu arada bir arkadaşım şeftali çok yersen bebek tüylü olur diye yazmış :)))) çok hoşuma gitti :))))))))
kabuğunu soyuyorum canım, umarım tüysüz olur :)):)
Tercih meselesi tabi. Herkes koşullarına göre yaşıyor. Alışverişin tadı da ayrı bi yerdeÖlürüm de dayananam doğumdan sonraya. Şimdiden başlayacağım. Hatta bugün başlayabilirim de.
kızlar bebeğimi ilk kez bu kadar net gördüm. içim içime sığmıyor. hiç böyle hissetmemiştim. sokakta geçen herkese ultrason resmini göstermek geliyor içimden. ha bi de bana el salladı. en son bacağını da oynattı
ya bu ankarada kadın doğum doktorlarından randevu almak ne zor iş ya, bir de başkent olacak,
en erken şubat ayına veriyoruz dedi biri, o zamana benim çocuğum doğar da emeklemeye başlar dedim kapattım,
istanbul ne güzeldi ya , evlendim geldim, ben niye geliyorsam, kocam geleydi istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?