2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hayırlı olsun canım öncelikle..hoşgeldin listemize seninde 2 kaybın varmış,geçmiş olsun benimde öyle inş sağlıklı getirirsin sonunu ve amin inş bende mutluluğu yaşarım kısa zamanda bidaha

kızlar ikili testteki PAPP-A değerinize bakın.
Bu değer normalden yüksekse bebeğin kilolu olma ihtimali varmış,bizimki yüksek çıkınca korkmuştum ama doktor tombiş olabilir deyince gülme krizine girdik

sağol canım
aslında doktorum hiç katı değildir çok da severim adamı ama sanırım garantiye almadan söylemek istemiyo.
bazı doktorların huyu işte sölemedi sanki istesem öğrenemem başka doktor mu yok
ben de eşim tatile gitmek istiyo ama ben istemiyorum gidebilir miyim dedim iyi gelir git dedi.ben de doktordan uzaklaşmamaya çalışıyorum gidersem yanıma götürmek isterim

İKafama birsey takildi hamisler simdi benim ikili testimde dusuk risk cikti sevindim allah kotu bir yasatmasin insallah ama burda bazi arkadaslar risk yok yada sonuc temiz cikti demisler o nasil oluyor yani hic risk olmayan sonuclarda mi var

Masallah cinsiyetler öğrenilmeye baslanmıs bir de anket yapılmıs
Allahım hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun insallah
karnımızdaki yavrularımızın acılarını göstermesin:26::26:

Ben henüz cins,yetini öğrenmedim, dr. da bişey demedi, cinsiyetiyle ilgili. Temmuzun sonuna doğru kontrolüm olucak ve 4. ayım olmuş olucak. O zaman belli olur mu acaba ??

İKafama birsey takildi hamisler simdi benim ikili testimde dusuk risk cikti sevindim allah kotu bir yasatmasin insallah ama burda bazi arkadaslar risk yok yada sonuc temiz cikti demisler o nasil oluyor yani hic risk olmayan sonuclarda mi var

yok canım öyle birsey
riskin düşük olması var sadece için rahat olsun

hayırlı olsun canım öncelikle..hoşgeldin listemize seninde 2 kaybın varmış,geçmiş olsun benimde öyle inş sağlıklı getirirsin sonunu ve amin inş bende mutluluğu yaşarım kısa zamanda bidaha
Teşekkür ederim pufpufcuğum, hoşbuldum. Duana da âmin diyorum tatlım
Herkese selam ben de 3 aylık hamileyim. Nasipse ocakta doğum var ama henüz bebeğimizin cinsiyetini öğrenmedik.
Hayırlı olsun hamileliğiniz
Melekyavrum duramadım, kaşındım
Anladın sen onu bebeğim
Canım sonuçlar olasılık şeklinde belirlendiğinden olasılık çok düşük olunca (1/10000gibi) insanlar "sonuç temiz" ifadesini kullanıyorlar.
Heyecanlanma canım sende de bir problem olduğunu düşünmüyorum.maşallah bebeğine de sana da

Bu arada benim Dr ikiliye 12+ 5 te çağırdı. En geç ben yaptırıyorum galiba

bende 13+1 günlükken yaptırdım cnm birsey olmaz

sarımsak doğal antibiyotiktir bide hakiki zeytin yağı yiyin her sabah aç karnına 1yemek kaşığı en zararsız doğal tedavidir

herkese selam kızlar, umarım keyifler yerindedir :)))))
yeni kontrole giden arkadaşlara çok özendim şimdi.
benim daha 20 gün var ((((((((((
sabretmek zor.
ama sanırım bu gidişimizde cinsiyetini söyler artık :)))))))

bu arada bir arkadaşım şeftali çok yersen bebek tüylü olur diye yazmış :)))) çok hoşuma gitti :))))))))
kabuğunu soyuyorum canım, umarım tüysüz olur :)):)

Ölürüm de dayananam doğumdan sonraya. Şimdiden başlayacağım. Hatta bugün başlayabilirim de.

Kiz ben o kadar dayanamam yaa. Hem ikizlerle zor olur

Hayır canım, herkesin riski var. Testte 1/650 gibi sayılar yazıyor. Bu senin değerlerine sahip 650 kişiden birinin engelli bebeği olabileceği anlamına geliyor. Risk 200'ün üstündeyse Yani 1/150, 1/100 gibi bir değerse doktorlar gebeliğin riskli olduğunu söylüyorlarmış ve bir tahlil istiyorlarmış. Karnından sıvı alınıyor AMNİYOSENTEZ deniyormuş ona da. Bu sıvı bebeğin içinde yüzdüğü sıvıymış. Bu tahlil sonucunda bebeğin problemi olup olmadığı netlik kazanıyormuş. Allah korusun aksi bir durumda da altıncı aya kadar bebek aldırılabiliyormuş. Allah göstermesin, çok zor.
ama risk 1/1500 bile olsa o bir kişi herhangi biri olabilir. Bu yüzden testler güvenli değil.

Son düzenleme:

O da iyiymişsüpersin valla...
Ölürüm de dayananam doğumdan sonraya. Şimdiden başlayacağım. Hatta bugün başlayabilirim de.
Tercih meselesi tabi. Herkes koşullarına göre yaşıyor. Alışverişin tadı da ayrı bi yerde

ya bu ankarada kadın doğum doktorlarından randevu almak ne zor iş ya, bir de başkent olacak,

en erken şubat ayına veriyoruz dedi biri, o zamana benim çocuğum doğar da emeklemeye başlar dedim kapattım,

istanbul ne güzeldi ya , evlendim geldim, ben niye geliyorsam, kocam geleydi istanbula

kızlar bebeğimi ilk kez bu kadar net gördüm. içim içime sığmıyor. hiç böyle hissetmemiştim. sokakta geçen herkese ultrason resmini göstermek geliyor içimden. ha bi de bana el salladı. en son bacağını da oynattı

Son düzenleme:

Maşallah yavrunuza da size de

Hangi Dr a gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben de ankaradayım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…