Günaydın güzel anne adayları ve minik bebişleri :)
dün ki stres dolu günden sonra doktora gidip kuzumu gördüm ve herşey süperdi
allahım herkese bu duygu yaşatsın benim ufaklık bir hafta geriden gelirken farkı kapatmış bile
maşallah ona 11+4 olmuş :) bu daha da ileri gidebilir dedi doktorum
ellerini kollarını yuzunu gördük taklalar attı bize bir pozlar inanamadım gözlerime :)
haftaya 2 li teste giricez ama rahatladım diyebilirim
darısı tüm annelerin başına
sırf şifa içinse çiğ de yenir ama öyle de pek çekici gelmiyor. Günde bir çimdik yesek mi acaba :) hatta çörek otu da öyle. hadis bile var ölümden başka her şeye şifa diye...
Bir ara birkaç kilo almıştım ben, çörekotu zayıflatıyor her gün bir tatlı kaşığı ye demişlerdi ama çok zorlanmıştım. İnsanın boğazında kalıyor. Bir de susam çok yağlı, o kadar faydalı olduğunu düşünemezdim hiç.
gözün aydın insan şoka giriyor dimi öle hareketlerı görünce eşim bana o kadar aoynuyor hissetmiyormusun diyordu
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o.anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembel aaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım
ya arada mecburen kalkıyorum dolaptan bişiler falan alıyorum yalnızım çünkü gündüzleri falan ama bişi yapmamya çalışıyorum
nasıl 1 his oldugunu merak ediyorum.. korkuyorumda sürekli tekmelerse canımız acımazmı?:44:
sırf şifa içinse çiğ de yenir ama öyle de pek çekici gelmiyor. Günde bir çimdik yesek mi acaba :) hatta çörek otu da öyle. hadis bile var ölümden başka her şeye şifa diye...
Canım ben kilo almadım ama bazı kıyafetlerle belli oluyor. Kilo alıp almadığını sen bilirsingünaydın güzel anneler. 11.haftamdayım ama herkes hamıle oldugumu anlıyor yada cok kılo aldım benım gıbı olan varmı???daha erken degılmı anlasımlası ıcın??
cnm zaten çok derin uyuyamıyorum hamile kaldıktan sonra koçişimde yoktu bu gece ..
yatakta döndüm durdumm..
Bir ara birkaç kilo almıştım ben, çörekotu zayıflatıyor her gün bir tatlı kaşığı ye demişlerdi ama çok zorlanmıştım. İnsanın boğazında kalıyor. Bir de susam çok yağlı, o kadar faydalı olduğunu düşünemezdim hiç.
sağol canım benimkorku bitmiyo tabi ama şimdi daha rahatım çok şükür
inşallah hareketlerini de hissedersek daha güzel olacak
hem de ne şok bir de bebişim çok uslu ya elleri kolları oynar mı dedim ilk ultrasonu koyduğun da bir hareket etmeye başladı
bak boynu şurda olmalı dedi hemen boynumuzu çenemizi her yerimizi gösterdi
sonra poposunu döndü takla attı
dünyada hiç bir duygu bu duyguya eş olamaz
allahım onları korusun ve bize bağışlasın :)
ben de kendi kendime sordum bu kadar hareketli ama biz hissetmiyoruz ne garip dimi :)
Ben de düşünmemiştim özellikle mide yanması da yapıyor sanki susam. çörek otu da çok yiyince acı tat veriyor sade yemesi biraz zor.
Bu ara bende de oluyor kasılma. Bir de sol kasığıma ağrı giriyor bazen sonra geçiyor.
kızlar çörek otu rahim kaslarında kasılmaları başlatıyormuş sakın hamileyken tüketmeyin diyorlar...
evet bizede gözlerini parmaklarını filan gösterdi ne renk diye soracaktım nerdeyse sanki fal bakar gibi :)
Günaydın güzel anne adayları ve minik bebişleri :)
dün ki stres dolu günden sonra doktora gidip kuzumu gördüm ve herşey süperdi
allahım herkese bu duygu yaşatsın benim ufaklık bir hafta geriden gelirken farkı kapatmış bile
maşallah ona 11+4 olmuş :) bu daha da ileri gidebilir dedi doktorum
ellerini kollarını yuzunu gördük taklalar attı bize bir pozlar inanamadım gözlerime :)
haftaya 2 li teste giricez ama rahatladım diyebilirim
darısı tüm annelerin başına
evet bizede gözlerini parmaklarını filan gösterdi ne renk diye soracaktım nerdeyse sanki fal bakar gibi :)
Günaydın ocak anneleri nasılsınız?
Size bir sorum olacak;
Sizler de hapşırırken rahminize bıçak saplanır gibi bir sancı giriyor mu? Ay hapşıramaz oldum.
Bacaklarımı toplarsam bir şey olmuyor ayakta bile hapşırık gelse hemen yere çöküyorum o zaman çok acımıyor ama ayakta hapşırırsam vay halime
günaydınnnn gözünaydınnnn maşallah maşallah Allahım nazarlardan korusun... hep muayeneye gittiğinde daha da mutlu dön inşallah..
banada oluyo hapşırdığımda kasılıp bişi düşcek gibi oluyom kasılıp kalıyorum
:) şokla herşey sorulabilir ben de cinsiyeti sordum tabiki
daha değil biraz daha bekliycez dedi :)
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o.anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembel aaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?