2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

gözün aydın insan şoka giriyor dimi öle hareketlerı görünce eşim bana o kadar aoynuyor hissetmiyormusun diyordu

sırf şifa içinse çiğ de yenir ama öyle de pek çekici gelmiyor. Günde bir çimdik yesek mi acaba :) hatta çörek otu da öyle. hadis bile var ölümden başka her şeye şifa diye...

Bir ara birkaç kilo almıştım ben, çörekotu zayıflatıyor her gün bir tatlı kaşığı ye demişlerdi ama çok zorlanmıştım. İnsanın boğazında kalıyor. Bir de susam çok yağlı, o kadar faydalı olduğunu düşünemezdim hiç.

Ben de düşünmemiştim özellikle mide yanması da yapıyor sanki susam. çörek otu da çok yiyince acı tat veriyor sade yemesi biraz zor.

gözün aydın insan şoka giriyor dimi öle hareketlerı görünce eşim bana o kadar aoynuyor hissetmiyormusun diyordu

hem de ne şok bir de bebişim çok uslu ya elleri kolları oynar mı dedim ilk ultrasonu koyduğun da bir hareket etmeye başladı
bak boynu şurda olmalı dedi hemen boynumuzu çenemizi her yerimizi gösterdi
sonra poposunu döndü takla attı
dünyada hiç bir duygu bu duyguya eş olamaz
allahım onları korusun ve bize bağışlasın :)
ben de kendi kendime sordum bu kadar hareketli ama biz hissetmiyoruz ne garip dimi :)

çok şükür canım gözün aydın..inşallah dediğin gibidir 1i kız 1i oğlan..maşallah Alahımnazarlardan sakınsın,aldığın cicilride güzel günlerde huzur,sağlık,mutluluk içinde giysinler inşallah...

ya arada mecburen kalkıyorum dolaptan bişiler falan alıyorum yalnızım çünkü gündüzleri falan ama bişi yapmamya çalışıyorum

canım benim başlarda benimde sarı akıntım oluyordu...kokusuzsa,kaşıntı yoksa problem yok...bol bol su iç,şuan günde mesela 2,5 lt içiyorsan 3 ltye hatta 4 ltye kadar çıkar sonra allahın izniyle geçiyor..merak etme,korkma... sırt,bel ağrısıda normal bebeğin içinde bulunduğu sıvıda büyüyor rahimde kendisini bebeğe göre ayarladığı için rahimde büyüyor...büyürkende ister istemez sırt,bel ağrısı yapıyor.. dert etme sakın,kendinide bebişide strese sokma... eğer içinin ferahlamasını istiyorsan doktoruna idip sıkıntılarını paylaşki için rahatlasın...

nasıl 1 his oldugunu merak ediyorum.. korkuyorumda sürekli tekmelerse canımız acımazmı?:44:

canım benim ne acıtması içinde çok hoş,tarifsiz mutluluk oluyor...keşke sürekli hareket etse,tekmelese diyorsun..

sırf şifa içinse çiğ de yenir ama öyle de pek çekici gelmiyor. Günde bir çimdik yesek mi acaba :) hatta çörek otu da öyle. hadis bile var ölümden başka her şeye şifa diye...

susamı alıp çok az tavada kavur hem çiğliği gitmiş olur,hemde daha zevkle yersin... çörek otunu gebelikte tavsiye etmiyorlar.. doğuma 1-2 gün kala çörek otunu yemeye başlamamız tavsiye ediliyor..hem daha rahat doğum için hemde bol süt olması için. tabii bunu doktorumdan duymadım yinede doktorunla görüşmekte fayda var..

günaydın güzel anneler. 11.haftamdayım ama herkes hamıle oldugumu anlıyor yada cok kılo aldım benım gıbı olan varmı???daha erken degılmı anlasımlası ıcın??
Canım ben kilo almadım ama bazı kıyafetlerle belli oluyor. Kilo alıp almadığını sen bilirsin
cnm zaten çok derin uyuyamıyorum hamile kaldıktan sonra koçişimde yoktu bu gece ..
yatakta döndüm durdumm..

Oy Kıyamam ben sana

kızlar çörek otu rahim kaslarında kasılmaları başlatıyormuş sakın hamileyken tüketmeyin diyorlar...

sağol canım benim korku bitmiyo tabi ama şimdi daha rahatım çok şükür
inşallah hareketlerini de hissedersek daha güzel olacak

canım henüz özel msj yazamıyormuşum desteğin için çok teşekkür ederim rabbim bebğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş

evet bizede gözlerini parmaklarını filan gösterdi ne renk diye soracaktım nerdeyse sanki fal bakar gibi :)

günaydınnnn gözünaydınnnn maşallah maşallah Allahım nazarlardan korusun... hep muayeneye gittiğinde daha da mutlu dön inşallah..

banada oluyo hapşırdığımda kasılıp bişi düşcek gibi oluyom kasılıp kalıyorum

günaydınnnn gözünaydınnnn maşallah maşallah Allahım nazarlardan korusun... hep muayeneye gittiğinde daha da mutlu dön inşallah..

aminnnnnnn
cümlemiz o şapşal gülümsemeyle çıkalım o odadan :)
heycandan nefes alamıyordum beklerken ama gördüm şok oldum nasıl büyümüş bu böyle dedim
bildiğin bebek olmuş en son gördüğümde pek bir şeye benzemiyodu bir kalp vardı atan o kadar :)

banada oluyo hapşırdığımda kasılıp bişi düşcek gibi oluyom kasılıp kalıyorum

bende de oluyor canım
hapşırırken kendimi kasmamaya çalışıp eğer oturuyosam ayaklarımı topluyorum daha az etkiliyor
ama ayaktaysam yapacak bir şey yok bir süre sancı giriyor sonra geçiyor

:) şokla herşey sorulabilir ben de cinsiyeti sordum tabiki
daha değil biraz daha bekliycez dedi :)

ben onu daha görmeden sormuştum öğrenebilirmiyiz diye bakmadan daha erken demişti :) ama kız diye yorum yapabilirim dedi babasıda ordan erkektir o diyince doktorda seni kırmayalım erkek olabilir dedi :)

ohh maşallah kuzucuklara :)
bir kız bir erkek gibi geliyor bana da
sağlıklı olsunlar da :)
gene anneleri dayanamayıp ciciler almış güzel günlerde giysin kuzucuklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…