Ben de göz rengini çok merak ediyorum ama doğduğunda bile anlaşılmıyor ki göz rengi :) Çok bekleyeceğiz daha.
ben onu daha görmeden sormuştum öğrenebilirmiyiz diye bakmadan daha erken demişti :) ama kız diye yorum yapabilirim dedi babasıda ordan erkektir o diyince doktorda seni kırmayalım erkek olabilir dedi :)
Kızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...
bugünkü kahvaltım yine tost oldu hamişler bebiş başka bişi istemiyo çıkartıyo herşeyi :) siz ne yediniz
bence olmuştur ama bebeğine bağlı gösterir göstermez-doktoruna bağlı söyler söylemez...ultrason kağıdını burada yayınlarsan tahminen cinsiyeti söylenir hadi hayırlısı,inşallah güzel habrlerle gelirsin...
özele gidicem söyler diye düşünüyorum ama bakalım nolacak...acaba hangi haftada gitsem ya....bu arada kışlar ben 2 li tarama testini ben yaptıramadım burada göstepe ve zeynepkamil var onlardada randevu kalmamış bi problem olur mu....?
aminnnnnnn
cümlemiz o şapşal gülümsemeyle çıkalım o odadan :)
heycandan nefes alamıyordum beklerken ama gördüm şok oldum nasıl büyümüş bu böyle dedim
bildiğin bebek olmuş en son gördüğümde pek bir şeye benzemiyodu bir kalp vardı atan o kadar :)
özele gidicem söyler diye düşünüyorum ama bakalım nolacak...acaba hangi haftada gitsem ya....bu arada kışlar ben 2 li tarama testini ben yaptıramadım burada göstepe ve zeynepkamil var onlardada randevu kalmamış bi problem olur mu....?
bende yaptırmadım hiçbir problem olmaz
aminnnnnnn :86:
bende ya yarın gideceğim ya pazartesi;sağlıkla görsem rahatlayacağım inşallah...
su içemiyorum benya kuru kuru tost yiyiyorum dün bir yudum içtim sadece su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?