2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sağol canım benim korku bitmiyo tabi ama şimdi daha rahatım çok şükür
inşallah hareketlerini de hissedersek daha güzel olacak

evet katılıyorum korku bitmiyor bu 9 ay sürecek belkide hep aklımızı takacagımız birşeyler bulucaz allahım bizlere yardım etsin bana kızıyolar sen bu gidişler 7 aylık dogurursun diyolar bu ne pimpirirklik diyolar bende diyorumki ikincide daha rahat olacagım inş. diyorum

:)) benimkide bedenci hayatı spor gslı :) bukadar benzerlik olur nedir çektiğimiz bunlardan ben beşiktaşlıyım ama çocuklarımın takımımı tutması imkansız gibi bişi:)

Benimki de lisanslı basketbolcuydu. Şimdi bıraktı. Haftada bir halı saha, cumartesileri basketbol, pazarları yüzme, hatfa içi de üç gün body building'i var. Bırakmış hali bu yani. Çocuk kız olursa belki kadar yüklenemez. Ama kız da olsa her şeyini fenerium'dan alacağım deyip duruyor :/
Dün gene spordaydı. Haber sitelerinden birinde tuhaf bir haber gördüm eşim gelene kadar korktum ya. bundan sonra geç geleceği günler anneme gideceğim.
hamilelik tuhaflaştırdı beni iyice.

Günaydın ocak anneleri nasılsınız?
Size bir sorum olacak;
Sizler de hapşırırken rahminize bıçak saplanır gibi bir sancı giriyor mu? Ay hapşıramaz oldum.
Bacaklarımı toplarsam bir şey olmuyor ayakta bile hapşırık gelse hemen yere çöküyorum o zaman çok acımıyor ama ayakta hapşırırsam vay halime

Susama bak.
simit yediğim zaman vidan azabıu duymayayım bari.

günaydın güzel anneler. 11.haftamdayım ama herkes hamıle oldugumu anlıyor yada cok kılo aldım benım gıbı olan varmı???daha erken degılmı anlasımlası ıcın??

Marketten alırım tabii de çalışıyorum zaten akşama kadar, bana pratik yöntem lazım.
Marketten al, hamur işini ya, üzerine susam dök, yakmadan pişir oo :)
Ya da çiğ mi yiyorsunuz?

sırf şifa içinse çiğ de yenir ama öyle de pek çekici gelmiyor. Günde bir çimdik yesek mi acaba :) hatta çörek otu da öyle. hadis bile var ölümden başka her şeye şifa diye...

Günaydın güzel anne adayları ve minik bebişleri :)
dün ki stres dolu günden sonra doktora gidip kuzumu gördüm ve herşey süperdi
allahım herkese bu duygu yaşatsın benim ufaklık bir hafta geriden gelirken farkı kapatmış bile
maşallah ona 11+4 olmuş :) bu daha da ileri gidebilir dedi doktorum
ellerini kollarını yuzunu gördük taklalar attı bize bir pozlar inanamadım gözlerime :)
haftaya 2 li teste giricez ama rahatladım diyebilirim
darısı tüm annelerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…