hayır cuma gidicem inş arkadaşlar sarı akıntı sizlerdede oluyor muydu
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o.anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembel aaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o.anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembel aaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım
Endiselenme canim hersey yolundadir insallah ben 7.haftadan sonra doktorum tam bir ay sonra cagirdi daha yeni gittim cok şükür hersey yolundaydi hatta doktorum 3 gun onden gidiyor iyi bakmissin dedi:)))yani bende senin gibi tedirgindim gitmeden once cok sukur hersey yolindaydi yarin da ikili testimiz var insallah bir problem yoktur
Ben de öyle oldum son gün :)
İyi haberler alınca ağzın kulaklarında döneceksin, üzme hiç kendini.
ınsallah orkidem yaaa hareketlenmişmidir seninkiler gibi benımkide :) :44:na böyle kikir kikir döncen tatlıııım. güzel ılık sütünü iç akşam güzelce uyu
allah razı olsun benimki 180 atıyor deid doktorum biraz strese sokmuşsun sen dedi allahıma binlerce şükür birşeyi yok kan akımına baktı korkdonuna baktı herşey iyi annesi deid yavrumu rabbim bana bagışlasın kokusunu içime çekiyim başka bir şey istemiyorum
canım canımı ıskmıyorum tabikide ama bu eşimin ailesi beni steres sokmakta üstüne yok
ne gzüel doktormuş kız o
canımbabamız hergün yumurtamısı yediriyotr sütümüde ısıtıyor muzumda bittid eyimde alsın cevizi kaç zamandır kesim birazdan namazı kılıyım işşalalh yiyim demin karnını doyurudm meyvesini yedirdim
ben beyenmiştim ömürümde herşeyi bembeya olucaktı ama nasip olmadı işşallah bunda bakalım23 temmustada benim konrolüm var detaylıya giricem ikili testide yapıcak doktorum cinsiyetide belli olur ozaman 12 +4 olucak işallah
kız olsun erkek olsun saglıklı olsun gerisi boşişşallah 23 tammusta bakıcez
dünde ben öyle olmuştum strese girme kız bebegini görmey gidicen bu sefer gittim tansiyonun ölçtüler 15+9 çıktı normlade evde sorunum yok dpoktorumu görünce cazibesine dayanamıyourm zaar maviş gözlerine sende rahat ol
eşim gelsede balkon sefası yapsam tekde evde çekilmiyor
Tabii ki kuzum hareketlenmistir. Bebisim sence neden bu bulantın halsizligin tabiiki bebisin sağlıkla büyüyor ondanınsallah orkidem yaaa hareketlenmişmidir seninkiler
ilk bebek, il:İST
kızlar listeye benide eklermisiniz yaş 30 son adet tarihi 18 nisan 2. bebek olacak inşallah 28 ocak doğum tarihi gözüküyor nasip bakalım hayırlısı
Spse benkm vardi lekelenmam dusuk tehliken var dedi dr progestan ictum ve uc hafta wc haric kalkmadan yattim sukur gecti sende hic kalkma
Tabii ki kuzum hareketlenmistir. Bebisim sence neden bu bulantın halsizligin tabiiki bebisin sağlıkla büyüyor ondan
benim eşim beden eğitimi öğretmeni işi güçü spor şimdiden kızla şu sporları yaparım demeye başladı. bizimkisi gs store kız için olan bütün kıyafetleri alacakmış:):)bende görmüştüm elbise falan var. balık tutmaya bile gidicem fdiye hayal kurmaya başladı.
Günaydın analar ve bebeler
:)) benimkide bedenci hayatı spor gslı :) bukadar benzerlik olur nedir çektiğimiz bunlardan ben beşiktaşlıyım ama çocuklarımın takımımı tutması imkansız gibi bişi:)
günaydın bebekliler kusmuklular ve koca göbekliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?