2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sevindim allah hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydııınn :)
Bekliyoruz cicileri

ınsallah canım bende 2.3 haftadır görmüyorum ndan bu endişem galıba :)) acaba hareketlerini görürmüyümmm cok heyecanlıyımmm :) ınsallah sendede bi sorun yoktur canım düşünme hiç saglıklı bizim bebişler ınsallah :) sen benı rahatlattın ben seni bak bu duruma türkçede körler,sağırlar diyolar :))

Ben de öyle oldum son gün :)
İyi haberler alınca ağzın kulaklarında döneceksin, üzme hiç kendini.

inşalllaaaah agzım kulaklarında olunca yarın kendimi sımartcam hamile pantolonu alcam insallah benım göbek büyüdü cok erken ama pantolonlarımın dügmeleri olmuyo
na böyle kikir kikir döncen tatlıııım. güzel ılık sütünü iç akşam güzelce uyu
ınsallah orkidem yaaa hareketlenmişmidir seninkiler gibi benımkide :) :44:
güldürdün beni bacım Allahta seni güldürsün emiiiii ınsallahhh yarın size güzel haberler verebiliriimmmm

Spse benkm vardi lekelenmam dusuk tehliken var dedi dr progestan ictum ve uc hafta wc haric kalkmadan yattim sukur gecti sende hic kalkma

kızlar listeye benide eklermisiniz yaş 30 son adet tarihi 18 nisan 2. bebek olacak inşallah 28 ocak doğum tarihi gözüküyor nasip bakalım hayırlısı

şuan 11 haftalık olduk ...hepimizin Allah yardımcısı olsun bakalım.çok merak ediyorum elimde değil ilki erkek .dua edin de bu seferkide hayırlısıyla kız olsun.çok istiyorum.içimden erkek olacakmış gibi geçiyor.12. hafta ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum bakalım göstercek mi kendini.hiç kilo almadım.geçen hamileliğimde nerdeyse 30 kilo aldım.ama hiçbirşey yapmadan da verdim.şimdi ödüm kopuyor bundada alacağım diye.ilkinde fil gibi gece gündüz,sabah akşam ne bulsam yiyordum...ilkler hep cahillik oluyor işte.şimdide çok iştahım yok bakalım kaç kilo alacağım ...

Spse benkm vardi lekelenmam dusuk tehliken var dedi dr progestan ictum ve uc hafta wc haric kalkmadan yattim sukur gecti sende hic kalkma

ya arada mecburen kalkıyorum dolaptan bişiler falan alıyorum yalnızım çünkü gündüzleri falan ama bişi yapmamya çalışıyorum

kızlar benim bu günden beri ara ara aşağıda kasılma oluyor tek kasılma sonra geçiyor başka olan var mı

:)) benimkide bedenci hayatı spor gslı :) bukadar benzerlik olur nedir çektiğimiz bunlardan ben beşiktaşlıyım ama çocuklarımın takımımı tutması imkansız gibi bişi:)

:)) benimkide bedenci hayatı spor gslı :) bukadar benzerlik olur nedir çektiğimiz bunlardan ben beşiktaşlıyım ama çocuklarımın takımımı tutması imkansız gibi bişi:)

sorma canım. benim yaz tatilinde 3 tane beden eğitimci oluyor. abisi abisin eşi hep spor hep spor kanalları bıkıyorum:):) mersine ne zaman geciyorsun? ben haftaya gazi üni edebiyat fakultesinde sınava gircem. akşamı allah izin verirse tarsustayım. mersine bebek alışveri için geçerim.

Özellikle "kalsiyum ilacı"na alternatif arayan kadınlarımız bu tablodan çok fayda göreceklerdir.

KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…