2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pufpuff, hani sen bir sürü tahlil yaptırmıştın, onların sonucu ne çıktı, çıktılar mı? çok merak ediyorum sebep neymiş?

yok be canım hala çıkmadı hepsi, devlet hastanesinde yaptırınca böyle oluyo işte bekle dur! 1 hafta sonra toplamda 1 ay dolcak yaptıralı.. o zamana dekte çıkmazsa gitcem hastaneye,sorcam.. çünkü en geç 1 ayda çıkar demişlerdi.. şu ana dek çıkanlardan da işte,2 tanesi sorunlu gibi.. onlarıda yazmıştım,gördün mü bilmiyorum ama :44: heee bide hastalanmam gerekiyordu,2 gün geçti.. yine gecikmeleri oynuyorum sanırım yine düzensiz devam edicek gibi

bende eksik yazzmışım benim 2. çocuk

canım benim ya Allah yardımcınız olsun, en iyisi hiç stres yapmamak,
inşallah başka sorun filan çıkmaz, o sorunlar da ufak tefek, çözülebilir şeyler çıksın,
birde adet düzensizliği mi vardı, o da düzelsin inşallah bugün ol birazdan :)

O da bir şey mi, benimki ergenliğe kadar maviydi, sonrasında yeşil oldu.
Ama kara gözlü olup olmadığı anlaşılır en azından.

bende diyecektim az önce de dalga geçilir diye diyememiştim.. benimde 1,5 yaşıma kadar griymiş yavaş yavaş bal rengine dönmüş ergenlikte kahverengiye döndü...

Son düzenleme:
pazartesi nasıl oynadığını gördüm bebeğimin. hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. o kadar tatlıydı ki...
ense kalınlığı iyiydi ama yine de 2li testi yaptırdık. bazen yanlış sonuçlar veriyormuş o testler. hayırlısıyla sağlıklı haberini alırım inşallah. allah sağlıkla nasip etsin hepimize :)

ilk düşükten beri var canım,evet hep düzensiz..çoğu zaman tarlusal'la oluyorum..ama bu sabah karın ağrısıyla uyandım,anaaaa dedim olcam galiba gittim baktım yok bişey..sadece çooook az ve açık renkte gibi peçeteye geldi o kadar..olurum inş bugün

Ben su böreği yedim ama pişman oldum, çok yağlıydı.

bende sabahları börek yıyorum yagsız fırında hafıfı oluyo. bazende ekmek zzeytın peynır falan bıde çok ekmek yıyorum bulantımı bastırıyor yemesem daha kötü bulantım artıyor. ama tombık oldu. gecen esıme benı kadır ayakabılıgın ustunden bırsey alacam dedımde kaldıramam benım kadr olmussun sandalye getırım dedi.gülmekten öldum :))

al benden de okadr bende hıc sut ıcemıyorum yogurt yıyorum aradada yumurta işte. gorumcem cevız fındık ye bol bol dedıde hıc sevmem onları

dördüncü aya bi gelelim sonra normale döncez doktor öle diyo buseferde kimse mamalarımızı alamıycaklar elimizden yiyemediklerimize sayarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…