1-1,5 yaşına kadar değişiyor..
canım parol alabilirsin diş doktoruna gid istersen belki bişey yaparbenim dişimle ilgili fikri olan yokmu ne yapsamki
benide eklermisin sat 9nisan istanbul doğum 18 nisan
bugünkü kahvaltım yine tost oldu hamişler bebiş başka bişi istemiyo çıkartıyo herşeyi :) siz ne yediniz
Kizlaaaar dua edin lutfeeen ayetel kursi istiyorum doktora gidiyorum simdi yoldayiz
pufpuff, hani sen bir sürü tahlil yaptırmıştın, onların sonucu ne çıktı, çıktılar mı? çok merak ediyorum sebep neymiş?
su içemiyorum benya kuru kuru tost yiyiyorum dün bir yudum içtim sadece su
yok be canım hala çıkmadı hepsi, devlet hastanesinde yaptırınca böyle oluyo işte bekle dur! 1 hafta sonra toplamda 1 ay dolcak yaptıralı.. o zamana dekte çıkmazsa gitcem hastaneye,sorcam.. çünkü en geç 1 ayda çıkar demişlerdi.. şu ana dek çıkanlardan da işte,2 tanesi sorunlu gibi.. onlarıda yazmıştım,gördün mü bilmiyorum ama :44: heee bide hastalanmam gerekiyordu,2 gün geçti.. yine gecikmeleri oynuyorum sanırım yine düzensiz devam edicek gibi
bilgileri eksiksiz yazabilir misin lütfen? bitek şehir ve sat'ı yazmışsınayrıca doğum 18 ocak heralde dimi?
yok be canım hala çıkmadı hepsi, devlet hastanesinde yaptırınca böyle oluyo işte bekle dur! 1 hafta sonra toplamda 1 ay dolcak yaptıralı.. o zamana dekte çıkmazsa gitcem hastaneye,sorcam.. çünkü en geç 1 ayda çıkar demişlerdi.. şu ana dek çıkanlardan da işte,2 tanesi sorunlu gibi.. onlarıda yazmıştım,gördün mü bilmiyorum ama :44: heee bide hastalanmam gerekiyordu,2 gün geçti.. yine gecikmeleri oynuyorum sanırım yine düzensiz devam edicek gibi
yumurta ve süt hiç hayatımda yoklar zaten nolcak bilmiyorum böle
O da bir şey mi, benimki ergenliğe kadar maviydi, sonrasında yeşil oldu.
Ama kara gözlü olup olmadığı anlaşılır en azından.
yumurta ve süt hiç hayatımda yoklar zaten nolcak bilmiyorum böle
canım benim ya Allah yardımcınız olsun, en iyisi hiç stres yapmamak,
inşallah başka sorun filan çıkmaz, o sorunlar da ufak tefek, çözülebilir şeyler çıksın,
birde adet düzensizliği mi vardı, o da düzelsin inşallah bugün ol birazdan :)
Ben su böreği yedim ama pişman oldum, çok yağlıydı.
ben süt aldım yoğurt mayalıycam midem almıyo duruyo öylece dolapta ben böle değildim :)
al benden de okadr bende hıc sut ıcemıyorum yogurt yıyorum aradada yumurta işte. gorumcem cevız fındık ye bol bol dedıde hıc sevmem onları
NE DEMEK CANIM BENİM AKLINAN TAKILIRSA ÖZELİME AT CEVAP VERİRİMcanın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanionuda haftada bir yaptırabilirsin genellikle tüp bebek yaptıranlar hergün vurunuyor o igneden bende rahimde dikiş olucak yetersizlik var haftada 1 vurunucam o igneden biraz yaglı yakabilir kan sulandırıcısı kullanıyorum şuan doktorum dün göbegimi görüd vuuu diye bagırıd deidm arda bey tanıştırıyım mor güllerim dedim herşey evlatlarımız için bendede geliyor o sarı akıntıdan bol su iç aman diyim su içmek erken dogumu engelliyor bebem
elhamdurillah en son cuma geldi dünde doktora gittim orda wv giridm igne ucu kadar kan geldi doktorum brişey olmaz dedi :18:
namazı oturarak kılıyorum canım kıblem düz kanepeye bebek yastıgımı koyuyorum üstüne seccademi koyuyorum kılıyorum abdessiz durmamaya çalışıyorum her banyoya griidgimde gusul boy abdesti alıyorum hoş evcilik oynamıyorz bize yasak ama ay utandım bakanlıcagın namazlara başladım kazalarını kılıyorum peşinden öylenin son sünnetiyle yassının son sünnetini 2 degil 4 rekat kılıyorum ablamın kaynanası hacı şehitlik sevabı verilirmiş öylenin arkasından 2 rekat şükür namazı kılıyorum akşamın ardından 6 rekak evvebil namazı kılıyourm yassının ardından 2 rekat kabir namazı kılıyourm oturarak kılınırmış bu hocamış demişti dikişe kadar rahatım sizlerle yazışıcamda dikişten sonra zor biraz benim pc masa üstü malesef devamlı belimin altında yastıkla yatıcagım için anca okuurm sizleri arada el sallarsınız canım geçinip gideriz işte
ben 1.5 litre suya 3 kapak elma sirkesi koydum kukumu onunla yıkıyourm enfeksiyon kapmasınd iye mantarada birebir doktorum söyledi tavsiye ederim ay çok yorudlum başka sorusu olan[/QUOTE
Ssağol canım
CANIM HİÇ KALKAMAZSAN TUGLAYA OLMADI DUVARA TEEEEHEMMÜL EDEBİLİRMİŞSİN BİR DEDİM VAR O GÖSTERDİ TEHEMMÜLÜ NASIL ALICAGINI OLMADI KALMADIM TUGLA ALDIRICAM EŞİME ÖLE KILICAM ŞİMDİ RAHİMİ DİKİCEKLERYA BENİM AYAGIMI LEVEBAYA KALDIRAMAM DUŞA KABİNDE APDES ALSAM ODA ÇOK TÜKSEK NORMAL DOGUM ETSEM AYAGIMI KALDIRSAM DİKİŞLER PATLAR BİRİNİN BENİ KUCAGINA ALIP DUŞAKABİNE SOKMASI LAZIMpaşam bana da bi ablam sölemişti oturarakta olsa kılmaya dewam et diye.hatta bi ara hiç kalkamıyordum teyemm bile yapablrsin allah biliyo sonçta demişti.ara sıra kaçıyo ama allah affetsin çok uyuyorum bn.dayanamıyrm baş ağrısına.ilaçlar sersemletiyo bni çok.allah yardm etsin inş.BAKICAZ ARTIK
POKEMONLAR İYİYMİŞ MAŞŞALLAHBen geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o.anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembel aaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım ALLAHIM HAYIRLISIYLA ALMAYI NASİP ETSİN İŞŞALLAH
HATİME BAŞLIYORUM MERAK ETMEınsallah canım bende 2.3 haftadır görmüyorum ndan bu endişem galıba :)) acaba hareketlerini görürmüyümmm cok heyecanlıyımmm :) ınsallah sendede bi sorun yoktur canım düşünme hiç saglıklı bizim bebişler ınsallah :) sen benı rahatlattın ben seni bak bu duruma türkçede körler,sağırlar diyolar :))
inşalllaaaah agzım kulaklarında olunca yarın kendimi sımartcam hamile pantolonu alcam insallah benım göbek büyüdü cok erken ama pantolonlarımın dügmeleri olmuyo
ınsallah orkidem yaaa hareketlenmişmidir seninkiler gibi benımkide :) :44:
güldürdün beni bacım Allahta seni güldürsün emiiiii ınsallahhh yarın size güzel haberler verebiliriimmmm HAYIRLI HABERLERLE GEL
NARI İÇMEYİN DÜŞÜK RİSKİNİ YÜKSELTİYOR GREYFURT VE PORTAKAL SUYUDA İLAÇ İÇANLAR İÇİN ARASI 4 SAAT OLMASI LAZIM ZEHİRLENMEM YAPIYORÖzellikle "kalsiyum ilacı"na alternatif arayan kadınlarımız bu tablodan çok fayda göreceklerdir.
KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217
ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25
SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79
MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41
DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90
BİLGİLENDİRİYİM DİDİM BAN DOKTORUM NANE ÇOK AZ DEDİ BAHARAT ÖTEKİ ZARARLI ŞEYLERİ YEME DEDİ BAHARAT BABINDA YANİ MESELA REYHAN DEFNE YAPRAGI HURMA RAHİM KASILMASI YAPIYORMUŞ YEŞİL ÇAY BEBEGİN KALBİNİ DURDURUYORMUŞ DAHA NELER NELER NETE GİRİN BAKIB ZARARLI BİTKİLER ÇAYLAR DİYE
Günaydın ocak anneleri nasılsınız?
Size bir sorum olacak;
Sizler de hapşırırken rahminize bıçak saplanır gibi bir sancı giriyor mu? Ay hapşıramaz oldum.
Bacaklarımı toplarsam bir şey olmuyor ayakta bile hapşırık gelse hemen yere çöküyorum o zaman çok acımıyor ama ayakta hapşırırsam vay halimeBEN ÖKÜRÜNCE ACIYOR BEBEGİN OLDUGU YER HAPŞİRİNCEDE REFLEKSMİDİR BİLEMEM KUKUMU TUTUYOM EŞİMDE AMAN TUT KAÇAR NEME LAZIM DİYOR
Susama bak.
simit yediğim zaman vidan azabıu duymayayım bari.VALLAHİ AYRANLA NE GİDYOR BRİ BİLSEN
CANIM BENİMKİ 4 GÜN GERİDE NELER YEDİN YAZRAMISINGünaydın güzel anne adayları ve minik bebişleri :)
dün ki stres dolu günden sonra doktora gidip kuzumu gördüm ve herşey süperdi
allahım herkese bu duygu yaşatsın benim ufaklık bir hafta geriden gelirken farkı kapatmış bile
maşallah ona 11+4 olmuş :) bu daha da ileri gidebilir dedi doktorum
ellerini kollarını yuzunu gördük taklalar attı bize bir pozlar inanamadım gözlerime :)
haftaya 2 li teste giricez ama rahatladım diyebilirim
darısı tüm annelerin başına
KESİN OLUR BEBEMKızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...23 TEMMUSTADA BEN GİDİCEM DETAYLIYA GİRİCEM BEN RİSKLİYİMYA:18:
bugünkü kahvaltım yine tost oldu hamişler bebiş başka bişi istemiyo çıkartıyo herşeyi :) siz ne yediniz2 BARDAK AÇIK ÇAY İÇTİM 3 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ BOL ZEYTİN REÇEL PEYNİR KREM PEYNİRİ SAHANDA YUMURTA İLAÇLARIMI İÇTİM 3 LİTRE SUYUM YANIMDA AZİMLİYİM İŞŞALLAH BUGÜN BİTMESİ LAZIM O SUYUN :18:
BEN 2 TARAMA TESTİMİ YAPTIRICAM DİGERLERİNİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM VALLAHİ DOKTORADA SORUCAM BAKALIMarkadaşlar
dörtlü test yaptıran varmı? bende dörtlü test istendi ay sonu yaptıracam
fiyat konusunda bilginiz varmıBENİM GİTTİGİM KLİNİKTE BİR TEST VARMIŞ BEBEK İÇİN ONUDA YAPTIRICAM NE TESTİ BİLİYOM AMA YENİ ÇIKMIŞ:44::44:
PAROL 2 ÇEŞİTMİŞ CANIM DİKKAT ET TEYZEMİN KIZI HEMŞİRE MİNOSET İÇME PAROL İÇ AMAM DİKKAT ET PAROL 2 ÇEŞİT DEİD HABERİN OLSUNcanım parol alabilirsin diş doktoruna gid istersen belki bişey yapar
dişde bişeyler yapılabiliyor diye biliyorum
bende aynı durumdayım..eşim tam bir süt ve yoğurt hastası.. bir oturuşta en az yarım kg yoğurt 500ml süt içer o da en az... bense bir kaşık anca..
ZOR ZAR İÇİYORUM YİYORUM HİÇ SEVMİYORUM GEBELİGİMDE YOGURAN TİSKİNDİM ÖNCELERİ YERDİM KURU MEYVA DOGRAYIPTA ŞİMDİ İSTEMİYORUM EŞİMDE AYRAN ÇALKALIYOR SÜT PEYNRİ İDARE EDİYOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?