2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Pufpuff bence sen daha şanslısın hepimizi bu topikte buluşturdun sana tüm hamişler dua ediyor,rabiim en kısa zamanda senden de iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah.İçini ferah tut,bol bol dua et...

oooyyy kıyamam... cansınızzzz kızzzz,hepiniz sağolun Allah razı olsun amin

paşam benimde maksimum 3 kilo almam gerekiyor,bir yandan diyetisyene de gidiyorum.İştahımda süper açık nasıl 3 kiloyla tamamlıycam bilmiyorum,çok ütopik bir düşünceeee

Kızlar az önce doktorumu araştırdım google'dan bütün hastaları çok memnun. 10 üzerinden 10 puan vermişler hep. Tam yerinde müdahaleler yapıyor, hem çok ilgili hem de insanı boş yere germiyor, yormuyor yazmışlar.
Ben de memnundum zaten ama içim daha bir rahat etti.
Birinin gebeliği zor geçmiş baya, kahraman doktor yazmış o da, çok mutlu oldum :)

paşam benimde maksimum 3 kilo almam gerekiyor,bir yandan diyetisyene de gidiyorum.İştahımda süper açık nasıl 3 kiloyla tamamlıycam bilmiyorum,çok ütopik bir düşünceeee

Yapmaaaaaa.
Abartmış bence doktorun. Öyle şey mi olur, sağlığından mı olacaksın kilo almıyım diye?
Şu kilo meselesine çok takan doktorlara da gıcık olmaya başladım.

kızzzzz sen İstanbul'daydınnnn... hangi doktor?hangi hastane? hemen söyleeee

Yapmaaaaaa.
Abartmış bence doktorun. Öyle şey mi olur, sağlığından mı olacaksın kilo almıyım diye?
Şu kilo meselesine çok takan doktorlara da gıcık olmaya başladım.

Canım biraz takıntılı kilo konusuna evet,ama onun sayesinde hamile kaldım.20 kilo vermeden tedaviye başlamam demişti bende azmedip 15 kilo verdim ve 4.tüp bebek denememde tuttu çok şükür.O yüzden kilom halen fazla bebeğin küçük olmasını istemiyor,benimde tansiyonum,şekerim çıkar diye korkuyor.Bende biraz bozulsamda dediklerini yapıyorum çünkü minnnoşum iyi olsunda başka bişey istemem.

hahahahahahaa

Ben bir kilo aldım sözde ama davul gibi oldum. Balon gibi şiştim, biri iğne batırsa patlayacağım sanırsam.

:13::118::119::127::132:yeter işşallah bunlar kendimi anlatmaya
hım bened solu biliyorum kızımda doktor demişti bebek yatıgımı bacagımın arasına koyuyorum temem uykumu uyuyamıyorum ay üstün eyatarım diye sag tarafım cazip geliryor bana ya sol zor oluyor kızımda bilmememi soluma yata yata etlerim acımıştı bagıra bagıra yataktan kalktıgım bililirm
kızlar bu aralar gögüslerim çok sızlıyor benim ya uçları kendileri 3 gebeligimdede ommaıştı bu kadar geçen duş aldım sütyeni giydim allahım bol gelen styen dar geliyor kiloda almadım eşimi çagırdım dedim hayatım benim gögüsleirm mi büyüdü benmi öyle hissediyorumd edim hani kkda pembe gögüslü reklam varya öle oldu yeminle eşimde baktı evet dedi büyümüş hayatım dedi süt doluyor okadar olucak sonra jeton düştü adam bagırmay abaşladı sie dedi banatöbe töbe dedi beni günaha sokucaksınd edi ay ne güldüm hayatımd eidm beni yanlış anladım kötü bir niyetim yok desemde kızdı olan var olmayan var dedi benim evcilik oynamam yasakta adamada yazık be dedim dişini sık allah nasip ederse marta ne kaldı şurda eşimd ehiç birşey kalmiş canım dedibu adamı çileden çıkarmaya bayılıyorum ben ya hamileligin neyi hoşuma gidiyor biliyormusun adamın gögüsleri şekilleniyor ay utandım bak vallahı kızardı suratım he
İlahi paşam yaaaaa. Eşine güldüm sabah sabah.
Tut tabi kız kaçar maçar Allah korusun. Otursun oturduğu yerde.
bende gülüyourm hapşiricam az kaldı diyorumaman diyor tut tut kaçmasın sanki orayı tutunca ne oluyorsa dedirefleks işte
canım ben halen diyetteyim yasklıları yemiyorum 1600 gram aldım okadar dahada çok buldu doktorum düşür bu kilonu dedi bakalım az öz yiyorum bebegim işşallah saglıklı olur diyet listesi bendede var 1600 kalorilik

ben acıktım kızlar makarna yapıyorum başa bişi yemem buyrun beraber yiyelim

afiyet olsunnnnnnnnnnn benimde yemek yapmam lazım,önce alışverişe gitmem lazım markete.. biri beni dürtüklesin

paşammmm güldürdün beni Allahta seni hep güldürsün

tut tut kaçmasın :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…