Pufpuff bence sen daha şanslısın hepimizi bu topikte buluşturdun sana tüm hamişler dua ediyor,rabiim en kısa zamanda senden de iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah.İçini ferah tut,bol bol dua et...
oooyyy kıyamam... cansınızzzz kızzzz,hepiniz sağolun Allah razı olsunamin
paşam benimde maksimum 3 kilo almam gerekiyor,bir yandan diyetisyene de gidiyorum.İştahımda süper açık nasıl 3 kiloyla tamamlıycam bilmiyorum,çok ütopik bir düşünceeee
Kızlar az önce doktorumu araştırdım google'dan bütün hastaları çok memnun. 10 üzerinden 10 puan vermişler hep. Tam yerinde müdahaleler yapıyor, hem çok ilgili hem de insanı boş yere germiyor, yormuyor yazmışlar.
Ben de memnundum zaten ama içim daha bir rahat etti.
Birinin gebeliği zor geçmiş baya, kahraman doktor yazmış o da, çok mutlu oldum :)
Yapmaaaaaa.
Abartmış bence doktorun. Öyle şey mi olur, sağlığından mı olacaksın kilo almıyım diye?
Şu kilo meselesine çok takan doktorlara da gıcık olmaya başladım.
bende sabahları börek yıyorum yagsız fırında hafıfı oluyo. bazende ekmek zzeytın peynır falan bıde çok ekmek yıyorum bulantımı bastırıyor yemesem daha kötü bulantım artıyor. ama tombık oldu. gecen esıme benı kadır ayakabılıgın ustunden bırsey alacam dedımde kaldıramam benım kadr olmussun sandalye getırım dedi.gülmekten öldum :))
ooyyyy sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyoooooo hafifti azcık arttı.. kırmızılar gelicek mi ne?aaay hadi inşallaho değilde ne garip bi topiğiz konu sahibi hastalanmayı bekliyo ama burası ocak anneleri topiği kucaklayın beni anacım
hım bened solu biliyorum kızımda doktor demişti bebek yatıgımı bacagımın arasına koyuyorum temem uykumu uyuyamıyorum ay üstün eyatarım diye sag tarafım cazip geliryor bana ya sol zor oluyor kızımda bilmememi soluma yata yata etlerim acımıştı bagıra bagıra yataktan kalktıgım bililirmcanım ne yedin diye sormuşsun ya ileri geçtiği için
canım ne istiyorsa yedim doğrusu ama en çok soluma yatmaya dikkat ettim
en zoru da sola yatmak okadar alışmışım ki sağa yatmaya yastık koyuyorum sırtıma ve soluma yatmak zorunda kalıyorum
bebek en çok sola yattığında kan akışı daha iyi olduğunda daha iyi beslenirmiş
ne süt içtim ne yumurta yedim sabahları biraz peynir ekmek öğlen çorba salata sebze akşam et tavuk pilav ayran
bunlar dışında belki arada meyva yani kısaca düzensizlikten kilo almışım 55 le hamile kaldım 58 oldum diye
dün doktorum baya bir söylendi şuan rejim verdi dediklerini yiyiorum bir ay böyle gitsin geldiğinde bakıcaz tekrar dedi
İlahi paşam yaaaaa. Eşine güldüm sabah sabah.
Tut tabi kız kaçar maçar Allah korusun. Otursun oturduğu yerde.
canım ben halen diyetteyim yasklıları yemiyorum 1600 gram aldım okadar dahada çok buldu doktorum düşür bu kilonu dedi bakalım az öz yiyorum bebegim işşallah saglıklı olur diyet listesi bendede var 1600 kalorilikpaşam benimde maksimum 3 kilo almam gerekiyor,bir yandan diyetisyene de gidiyorum.İştahımda süper açık nasıl 3 kiloyla tamamlıycam bilmiyorum,çok ütopik bir düşünceeee
:13: :118::119::127::132:yeter işşallah bunlar kendimi anlatmaya
ben acıktım kızlar makarna yapıyorum başa bişi yemem buyrun beraber yiyelim
oooyyy yetmez miiii yetti tabiiiiiiiiiii:13:
ben acıktım kızlar makarna yapıyorum başa bişi yemem buyrun beraber yiyelim
buda benden sana:103: :116: ve son olarakta ocak ayı teyzesine
:13: :118::119::127::132:yeter işşallah bunlar kendimi anlatmaya
hım bened solu biliyorum kızımda doktor demişti bebek yatıgımı bacagımın arasına koyuyorum temem uykumu uyuyamıyorum ay üstün eyatarım diye sag tarafım cazip geliryor bana ya sol zor oluyor kızımda bilmememi soluma yata yata etlerim acımıştı bagıra bagıra yataktan kalktıgım bililirm
kızlar bu aralar gögüslerim çok sızlıyor benim ya uçları kendileri 3 gebeligimdede ommaıştı bu kadar geçen duş aldım sütyeni giydim allahım bol gelen styen dar geliyor kiloda almadım eşimi çagırdımdedim hayatım benim gögüsleirm mi büyüdü benmi öyle hissediyorumd edim hani kkda pembe gögüslü reklam varya öle oldu yeminle eşimde baktı evet dedi büyümüş hayatım dedi süt doluyor okadar olucak sonra jeton düştü adam bagırmay abaşladı sie dedi bana töbe töbe dedi beni günaha sokucaksınd edi ay ne güldüm hayatımd eidm beni yanlış anladım kötü bir niyetim yok desemde kızdı olan var olmayan var dedi benim evcilik oynamam yasakta adamada yazık be dedim dişini sık allah nasip ederse marta ne kaldı şurda eşimd ehiç birşey kalmiş canım dedi bu adamı çileden çıkarmaya bayılıyorum ben ya hamileligin neyi hoşuma gidiyor biliyormusun adamın gögüsleri şekilleniyor ay utandım bak vallahı kızardı suratım he
bende gülüyourm hapşiricam az kaldı diyorumaman diyor tut tut kaçmasın sanki orayı tutunca ne oluyorsa dedi refleks işte
canım ben halen diyetteyim yasklıları yemiyorum 1600 gram aldım okadar dahada çok buldu doktorum düşür bu kilonu dedi bakalım az öz yiyorum bebegim işşallah saglıklı olur diyet listesi bendede var 1600 kalorilik
canım afiyet olsun, bu program hep var mı, güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?