2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ya ben tartıldım,

zayıflamışım yine ya, nasıl büyüyecek bu çocuk, çok moralim bozuldu,

52.5 kiloyum, kilo almak istiyorum ya, bu aralar da yemeğe başlamıştım, geçti artık bulantılarım, kesin almışımdır diye bi tartıldımki uff

nasıl gelişecek bu yavrucak anlamıyorum, neredeyse 4 ay olacak, sıfır beden doğuracam heralde ((

beni güldürdün allahım işşallah senide güldürsüm kardeşim hemi
börek yiyorsun hemde yagsız hafif oluyor hekız o nasıl birşey oluyor 2 senedir yemedimde soruyum deidm benim kilo almam yasak bu bebek nasıl doyura beslenir bilemicem
kızlar bugün evim temizde yemegim yok canımda yemek istemiyor şöyloe diyorum degişik birşey yapayımkahvaltı nın yanın ane yapsam eşim kaç zamandır gözleme istiyor onumu yapsam yada açmamı yada daha kolay bir şey bereketli olsn akşama ya yemek yemek canım istemiyor bu bebegim diger 3 bebegiem benzemiyor vallahi kafasına göre takılıyor sizler bir akıl verin ne yapyım hamur işelri beni ugraştırı geçen el mantısı istedi eziyetli oldu şöyle pratik birşey ama ney

ooyyyy sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyoooooo hafifti azcık arttı.. kırmızılar gelicek mi ne?aaay hadi inşallah o değilde ne garip bi topiğiz konu sahibi hastalanmayı bekliyo ama burası ocak anneleri topiği kucaklayın beni anacım

canım kesinlikle takılma dün doktora gittim 55 le hamile kaldım ve 58 olmuşum
rejim verdi ilk 3 ay kilo almasan daha iyiydi dedi şeker hamur patates ve bunlarla yapılan herşey yasak
o yüzden hiç üzülme sen bir lokma bile yesen o senin kanından besleniyor hiç merak etme
sağlıklıdır o

bence acele etme daha erken nasılsa alacaksın. zaten çocuk belli bir kiloda doğacak gerisi sana kilo olarak kalacak çok almamak daha iyi bence.

Dua et göstersin. Benim oğlum 12. haftada gösterdi, doktor direk erkek dedi. Ertesi muayene de yine dedi erkek diye bakalım yarın bir daha gideceğim son kez bakacak yine erkek mi diye :) Yine erkek derse 3 muayene de 3 defa erkek görmüş olacak

Kızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...

canım ne yedin diye sormuşsun ya ileri geçtiği için
canım ne istiyorsa yedim doğrusu ama en çok soluma yatmaya dikkat ettim
en zoru da sola yatmak okadar alışmışım ki sağa yatmaya yastık koyuyorum sırtıma ve soluma yatmak zorunda kalıyorum
bebek en çok sola yattığında kan akışı daha iyi olduğunda daha iyi beslenirmiş
ne süt içtim ne yumurta yedim sabahları biraz peynir ekmek öğlen çorba salata sebze akşam et tavuk pilav ayran
bunlar dışında belki arada meyva yani kısaca düzensizlikten kilo almışım 55 le hamile kaldım 58 oldum diye
dün doktorum baya bir söylendi şuan rejim verdi dediklerini yiyiorum bir ay böyle gitsin geldiğinde bakıcaz tekrar dedi

kıyamam ben sana :)
sen bebişinde ultra deneyimli bir anne olacaksın puf puffum :)

rejim mi verdi

ya insan üzülüyor, nasıl beslenecek, büyüyecek diye,

trt1de program var izleyebilenler izlesin, bizi anlatıyor

ben sayenizde deneyimli teyze,sonra anne olcam bu gidişle.. o değilde sonradan arkanızdan gelince sorularıma sağlam yanıtlar isterim ona göre,beni unutmak yok öyle doğurunca falan.. gitmeyin burdan

İlahi paşam yaaaaa. Eşine güldüm sabah sabah.
Tut tabi kız kaçar maçar Allah korusun. Otursun oturduğu yerde.

bende aynı durumdayım..eşim tam bir süt ve yoğurt hastası.. bir oturuşta en az yarım kg yoğurt 500ml süt içer o da en az... bense bir kaşık anca..

normalde sofraya yoğrtsuz otrmazdım.ama gebelikten işte yemeyince de besleyemiyomuşum gibi geliyo

rejim mi verdi

ya insan üzülüyor, nasıl beslenecek, büyüyecek diye,

trt1de program var izleyebilenler izlesin, bizi anlatıyor

evet canım duyan herkes şok oldu öyle çok da yiyen biri değilim ama
abur cubur yemiştim geçen ay sanırım onlardan kilo aldım
neyse bu ay dikkat eder dengeye tutarım
ama sen hiç endişelenme etrafımda ilk 3 ayda 3 kilo veren ve şuan sağlıklı hamilelikler geçiren
bir sürü arkdşım var zaten 100 gr bir şey :)
o besleniyor bizden vakumluyor tüm enerjisini

ben sayenizde deneyimli teyze,sonra anne olcam bu gidişle.. o değilde sonradan arkanızdan gelince sorularıma sağlam yanıtlar isterim ona göre,beni unutmak yok öyle doğurunca falan.. gitmeyin burdan

sen hiç merak etme :)
biz senin kuzuna deneyimli teyzelik yapıcaz hem daha net cevaplar vericez
o yollardan geçtiğimiz için :)

kızlarrrrrr bende ocak annesiyim süpriz annelerden biriyim aslında 4 yaşında bi kızım var ellerinizden öper ikinciyi seneye diye düşünüyorduk rabbim yazınca oluyomuş boynumuz kıldan ince ve oldu...ikili testimizi yaptırdık çok şükür sağlığı yerinde bu arada benide eklermisin pufpuf 29 yaş SAT 30 MART TDT 7 OCAK inşallahh..sizleri sürekli takip ediyorum ama nasip olmadı şimdiye kadar aranıza katılmak bugüne nasipmiş...cinsiyetimizde inşalah %60-70 erkek dedi doktorumuz rabbim herşeyin en iyisini bilir tabi benim için hiççç farketmez sağlıklı olsunda inşallah.

Pufpuff bence sen daha şanslısın hepimizi bu topikte buluşturdun sana tüm hamişler dua ediyor,rabiim en kısa zamanda senden de iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah.İçini ferah tut,bol bol dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…