bende sabahları börek yıyorum yagsız fırında hafıfı oluyo. bazende ekmek zzeytın peynır falan bıde çok ekmek yıyorum bulantımı bastırıyor yemesem daha kötü bulantım artıyor. ama tombık oldu. gecen esıme benı kadır ayakabılıgın ustunden bırsey alacam dedımde kaldıramam benım kadr olmussun sandalye getırım dedi.gülmekten öldum :))
ya ben tartıldım,
zayıflamışım yine ya, nasıl büyüyecek bu çocuk, çok moralim bozuldu,
52.5 kiloyum, kilo almak istiyorum ya, bu aralar da yemeğe başlamıştım, geçti artık bulantılarım, kesin almışımdır diye bi tartıldımki uff
nasıl gelişecek bu yavrucak anlamıyorum, neredeyse 4 ay olacak, sıfır beden doğuracam heralde((
ya ben tartıldım,
zayıflamışım yine ya, nasıl büyüyecek bu çocuk, çok moralim bozuldu,
52.5 kiloyum, kilo almak istiyorum ya, bu aralar da yemeğe başlamıştım, geçti artık bulantılarım, kesin almışımdır diye bi tartıldımki uff
nasıl gelişecek bu yavrucak anlamıyorum, neredeyse 4 ay olacak, sıfır beden doğuracam heralde((
Kızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...
beni güldürdün allahım işşallah senide güldürsüm kardeşim hemi
börek yiyorsun hemde yagsız hafif oluyor hekız o nasıl birşey oluyor 2 senedir yemedimde soruyum deidm benim kilo almam yasak bu bebek nasıl doyura beslenir bilemicem
kızlar bugün evim temizde yemegim yok canımda yemek istemiyor şöyloe diyorum degişik birşey yapayımkahvaltı nın yanın ane yapsam eşim kaç zamandır gözleme istiyor onumu yapsam yada açmamı yada daha kolay bir şey bereketli olsn akşama ya yemek yemek canım istemiyor bu bebegim diger 3 bebegiem benzemiyor vallahi kafasına göre takılıyorsizler bir akıl verin ne yapyım hamur işelri beni ugraştırı geçen el mantısı istedi eziyetli oldu şöyle pratik birşey ama ney
ooyyyy sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyoooooo hafifti azcık arttı.. kırmızılar gelicek mi ne?aaay hadi inşallaho değilde ne garip bi topiğiz konu sahibi hastalanmayı bekliyo ama burası ocak anneleri topiği kucaklayın beni anacım
canım kesinlikle takılma dün doktora gittim 55 le hamile kaldım ve 58 olmuşum
rejim verdi ilk 3 ay kilo almasan daha iyiydi dedi şeker hamur patates ve bunlarla yapılan herşey yasak
o yüzden hiç üzülme sen bir lokma bile yesen o senin kanından besleniyor hiç merak etme
sağlıklıdır o
kıyamam ben sana :)
sen bebişinde ultra deneyimli bir anne olacaksın puf puffum :)
bende aynı durumdayım..eşim tam bir süt ve yoğurt hastası.. bir oturuşta en az yarım kg yoğurt 500ml süt içer o da en az... bense bir kaşık anca..
rejim mi verdi
ya insan üzülüyor, nasıl beslenecek, büyüyecek diye,
trt1de program var izleyebilenler izlesin, bizi anlatıyor
ben sayenizde deneyimli teyze,sonra anne olcam bu gidişle.. o değilde sonradan arkanızdan gelince sorularıma sağlam yanıtlar isterim ona göre,beni unutmak yok öyle doğurunca falan.. gitmeyin burdan
kıyamam ben sana :)
sen bebişinde ultra deneyimli bir anne olacaksın puf puffum :)
sen hiç merak etme :)
biz senin kuzuna deneyimli teyzelik yapıcaz hem daha net cevaplar vericez
o yollardan geçtiğimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?