2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim kocaya acıyorum ya oda benle hamile sanki yemek yiyemiyo zayıfladı adamya yapamıyorum yemek geçen yapim dedim çok zordayandım lavaboya zor yetiştim sizde ölemisiniz kızlar

ben işteyim tv yok malesef neler anlatıyo trt de bilmediğimiz şeyler mi var?azıcık özet geçseniz:44::44:

benim kocaya acıyorum ya oda benle hamile sanki yemek yiyemiyo zayıfladı adamya yapamıyorum yemek geçen yapim dedim çok zordayandım lavaboya zor yetiştim sizde ölemisiniz kızlar

kızıma hamileyken ben 32 eşim 20 kilo aldı..benle beraber oda yedi..onlarda gebelik psikolojisine bürünüyorlar.. hanımları ne ise onlarda öyle oluyor.. arkadaşım gebeyken midesi bulanırdı kuru kuru öğürürdü eşide herşeyi çıkarırdı
çok şükür ben yemek yapabiliyorum hatta yemeğim olmamış diye eleştiri bile alıyorum.. eşimin canı zahmetli bir şey istedi evde yemek olmasına rağmen yaptım.. hemde yaparken kolum yandı..zaten yağlı olan birşeyi yağlı diye yemedi ismini yazardım ama aş eren çok..

Bende yapıyorum sıkıntı olmuyo çok şükür.Benim eşimde çok iştahlı,ev yemeklerine düşkündür yapmazsam bozuluyo adam)Yerkende habire bana karışıyo çok yedin doktora söyliycem seni filan diye tehdit ediyo,insanın burnundan getiriyolar ya.Bi hamile kalayımda sınırsız yemek yiyeyim diyodum olmadı malesef,hayırlısı bakalım.İkinci bebişte 50 kiloya düşüp öyle hamile kalsam herşeyi yermiyim acaba?

evde yemek varken onun istediğini yaptın hatta yaparken elini yaktın üstelik hamilesin kocan da beğenmedi ve yemedi. günah ama bu kadarı.

ben demin zar zor bi yoğurdu mayalıyabildim çok fena midem yemek derken bile dönüyo midem

oooyyy yetmez miiii yetti tabiiiiiiiiiii :13:

paşammmm güldürdün beni Allahta seni hep güldürsün

tut tut kaçmasın :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
tutuyum zaten kaçmaz

benim canım isterse yapıyorum istemesem yapmıyorum

Ya dayanamayacağım.
Sen ne tatlısın be. Her sabah gülümseyerek başlıyorum güne :)
Günaydıııııııııııınnn
ihihihihiiii sağol canım ya ne bilim bakıyom kimimiz kusuyo kimimizin karnı büyüdü içimden bi an bunlar geldi
bi de eşim beni sürekli "bebekliiii" diye çağırıyo sanırım alıştım bu lafına
bebekli aşağı bebekli yukarı bebekli :124:
allah gülmekten ayırmasın bizi

evet canım hep bişeyler bulucaz korkmak için hiç zorluk çekmicez bulmakta

nasıl 1 his oldugunu merak ediyorum.. korkuyorumda sürekli tekmelerse canımız acımazmı?:44:
valla bizim bi arkadaşa kızı içerden bi tekme attııı
yüzünün ifadesini görmen lazımdı basbaya acı çekiyodu noldu diye telaşlandım meğerse zillisi tepüklüyomuş

canım henüz özel msj yazamıyormuşum desteğin için çok teşekkür ederim rabbim bebğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş
sağol canım senin de inşallah.zaten iğne kullanıyomuşsun sen elinden geleni yapıyosun
hayırlısıyla sağ salim atlatırsın inşallah.benim de kanamadan sonra koyu sarı akıntılarım 2 hafta kadar devam etti
şimdi yok çok şükür.nefret etmiştim o akıntıdan ben de.

bugünkü kahvaltım yine tost oldu hamişler bebiş başka bişi istemiyo çıkartıyo herşeyi :) siz ne yediniz
afiyet olsun yarasın
ben 1 yumurta
2 dilim ekmek
birkaç kibrit kutusu peynir
4 yeşil zeytin
1 çanakkale domatesi
1 ceviz yedim
yanlış anlaşılmasın daha yeni yeni yiyebiliyorum bunları
Kızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...
canım cinsiyeti belli olmuştur da benim doktor gibi inatçı doktorun varsa kesinleşmeden söylemez
benim dişimle ilgili fikri olan yokmu ne yapsamki

annemin de kardeşimde dişi çok ağrıyodu
ilaç kullanmak istemediği için tuzlu siyah zeytini ağrıyan dişin üzerinde tutuyodu
galiba tuz iyi geliyo ben de tam hatırlamıyorum :44:

ben acıktım kızlar makarna yapıyorum başa bişi yemem buyrun beraber yiyelim

bana bunu yapmayacaktınnn bebeee
hayır diyemeyeceğim tek lezzet dünyanın en güzel yiyeceği makarna
şöyle yoğurtlu turşulu mayonezli oh miss
salçalı da olur
fesleğen soslu olmaz ama öğğk

diş ağrısı karanfil iyi geliyo ağrıyan dişin arasına koy kalsın uyusturuyo

ay ben de makarna yapıyorum domatesli çok canım istedi napayım. bi de doktor hamurişi yeme dedi

ilke 50 kilo ile kaldım..zayıf olanlar daha çok yiyor...ye amannn boşver hem kilo alınca sütüne yarıyor,bol bol süt geliyor maşallah...

evde yemek varken onun istediğini yaptın hatta yaparken elini yaktın üstelik hamilesin kocan da beğenmedi ve yemedi. günah ama bu kadarı.

aslında yanlış yaptım baştan hiçbir belirti hissetmesem bile ahh midem bulanıyor,ahh başım dönüyor deseydim hamile olduğumu anlayabilirdi.. ben her zamanki gibi olunca adamcağız hamile olduğumu unutuyor kızz napsınn o da...tek nazı bana geçiyor.. (hani önce tüm içindekileri söyler söyler karşı tarafından sinirlenmesini sağlar sonrada savunmaya geçenler var ya bdv(bir derdim var)daki gibilere döndüm ilahi ben )

CANIM BÖREGI KAYINVALDEM yanıma geldı o yaptı ben malum mutfaga adım atamıyorum kapısı kapalı. börege cok az bır sıvıyag ve daha fazla suyu karıstırarak yufakyı katlayarak her yanına surup bohca gıbı oeynırlı yapmıs fırında tavsıye ederım cok hafıfı gelıyor

hergün yesemde bıkmayacam galiba ama sade değil illa bişey olacak öğlende peynirli makarn ayedim

ay ben de makarna yapıyorum domatesli çok canım istedi napayım. bi de doktor hamurişi yeme dedi

bugüne kadar makarnayı hiç canım istemedi,kendim için hususi kalkıp yapmadım..herhalde özleyeceğim yada en son aş ereceğim şey makarnadır.. makarna-pilav(pirinç,bulgur) hiç aramam ama bol bol yaparım..kızımda eşimde hepsine bayılıyorlar..gece bile kalkıp istiyorlar diye yapmışlığım var (kızım ister ama çok az yer,iştahla yediği tek şey makarna ve pirinç pilavı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…