benim kocaya acıyorum ya oda benle hamile sanki yemek yiyemiyo zayıfladı adamya yapamıyorum yemek geçen yapim dedim çok zordayandım lavaboya zor yetiştim sizde ölemisiniz kızlar
kızıma hamileyken ben 32 eşim 20 kilo aldı..benle beraber oda yedi..onlarda gebelik psikolojisine bürünüyorlar..hanımları ne ise onlarda öyle oluyor.. arkadaşım gebeyken midesi bulanırdı kuru kuru öğürürdü eşide herşeyi çıkarırdı
çok şükür ben yemek yapabiliyorum hatta yemeğim olmamış diye eleştiri bile alıyorum.. eşimin canı zahmetli bir şey istedi evde yemek olmasına rağmen yaptım.. hemde yaparken kolum yandı..zaten yağlı olan birşeyi yağlı diye yemediismini yazardım ama aş eren çok..
kızıma hamileyken ben 32 eşim 20 kilo aldı..benle beraber oda yedi..onlarda gebelik psikolojisine bürünüyorlar..hanımları ne ise onlarda öyle oluyor.. arkadaşım gebeyken midesi bulanırdı kuru kuru öğürürdü eşide herşeyi çıkarırdı
çok şükür ben yemek yapabiliyorum hatta yemeğim olmamış diye eleştiri bile alıyorum.. eşimin canı zahmetli bir şey istedi evde yemek olmasına rağmen yaptım.. hemde yaparken kolum yandı..zaten yağlı olan birşeyi yağlı diye yemediismini yazardım ama aş eren çok..
oooyyy yetmez miiii yetti tabiiiiiiiiiii:13:
paşammmm güldürdün beni Allahta seni hep güldürsün
tut tut kaçmasın :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
benim kocaya acıyorum ya oda benle hamile sanki yemek yiyemiyo zayıfladı adamya yapamıyorum yemek geçen yapim dedim çok zordayandım lavaboya zor yetiştim sizde ölemisiniz kızlar
ihihihihiiiiYa dayanamayacağım.
Sen ne tatlısın be. Her sabah gülümseyerek başlıyorum güne :)
Günaydıııııııııııınnn
evet canım hep bişeyler bulucaz korkmak için hiç zorluk çekmicez bulmaktaevet katılıyorum korku bitmiyor bu 9 ay sürecek belkide hep aklımızı takacagımız birşeyler bulucaz allahım bizlere yardım etsin bana kızıyolar sen bu gidişler 7 aylık dogurursun diyolar bu ne pimpirirklik diyolar bende diyorumki ikincide daha rahat olacagım inş. diyorum
valla bizim bi arkadaşa kızı içerden bi tekme attııınasıl 1 his oldugunu merak ediyorum.. korkuyorumda sürekli tekmelerse canımız acımazmı?:44:
sağol canım senin de inşallah.zaten iğne kullanıyomuşsun sen elinden geleni yapıyosuncanım henüz özel msj yazamıyormuşum desteğin için çok teşekkür ederim rabbim bebğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş
afiyet olsun yarasınbugünkü kahvaltım yine tost oldu hamişler bebiş başka bişi istemiyo çıkartıyo herşeyi :) siz ne yediniz
canım cinsiyeti belli olmuştur da benim doktor gibi inatçı doktorun varsa kesinleşmeden söylemezKızlar haftaya doktora gidicem.. sizce cinsiyeti belli olmuş mudur ? içim bi kıpır kıpır heycandan...
benim dişimle ilgili fikri olan yokmu ne yapsamki
ben acıktım kızlar makarna yapıyorum başa bişi yemem buyrun beraber yiyelim
ihihihihiiiisağol canım ya ne bilim bakıyom kimimiz kusuyo kimimizin karnı büyüdü içimden bi an bunlar geldi
bi de eşim beni sürekli "bebekliiii" diye çağırıyosanırım alıştım bu lafına
bebekli aşağı bebekli yukarı bebekli :124:
allah gülmekten ayırmasın bizi
evet canım hep bişeyler bulucaz korkmak için hiç zorluk çekmicez bulmakta
valla bizim bi arkadaşa kızı içerden bi tekme attııı
yüzünün ifadesini görmen lazımdı basbaya acı çekiyodu noldu diye telaşlandım meğerse zillisi tepüklüyomuş
sağol canım senin de inşallah.zaten iğne kullanıyomuşsun sen elinden geleni yapıyosun
hayırlısıyla sağ salim atlatırsın inşallah.benim de kanamadan sonra koyu sarı akıntılarım 2 hafta kadar devam etti
şimdi yok çok şükür.nefret etmiştim o akıntıdan ben de.
afiyet olsun yarasın
ben 1 yumurta
2 dilim ekmek
birkaç kibrit kutusu peynir
4 yeşil zeytin
1 çanakkale domatesi
1 ceviz yedim
yanlış anlaşılmasın daha yeni yeni yiyebiliyorum bunları
canım cinsiyeti belli olmuştur da benim doktor gibi inatçı doktorun varsa kesinleşmeden söylemez
annemin de kardeşimde dişi çok ağrıyodu
ilaç kullanmak istemediği için tuzlu siyah zeytini ağrıyan dişin üzerinde tutuyodu
galiba tuz iyi geliyo ben de tam hatırlamıyorum :44:
bana bunu yapmayacaktınnn bebeee
hayır diyemeyeceğim tek lezzet dünyanın en güzel yiyeceği makarna
şöyle yoğurtlu turşulu mayonezli oh miss
salçalı da olur
fesleğen soslu olmaz ama öğğk
ay ben de makarna yapıyorum domatesli çok canım istedi napayım. bi de doktor hamurişi yeme dedi
Bende yapıyorum sıkıntı olmuyo çok şükür.Benim eşimde çok iştahlı,ev yemeklerine düşkündür yapmazsam bozuluyo adam)Yerkende habire bana karışıyo çok yedin doktora söyliycem seni filan diye tehdit ediyo,insanın burnundan getiriyolar ya.Bi hamile kalayımda sınırsız yemek yiyeyim diyodum olmadı malesef,hayırlısı bakalım.İkinci bebişte 50 kiloya düşüp öyle hamile kalsam herşeyi yermiyim acaba?
evde yemek varken onun istediğini yaptın hatta yaparken elini yaktın üstelik hamilesin kocan da beğenmedi ve yemedi. günah ama bu kadarı.
ay ben de makarna yapıyorum domatesli çok canım istedi napayım. bi de doktor hamurişi yeme dedi
beni güldürdün allahım işşallah senide güldürsüm kardeşim hemi
börek yiyorsun hemde yagsız hafif oluyor hekız o nasıl birşey oluyor 2 senedir yemedimde soruyum deidm benim kilo almam yasak bu bebek nasıl doyura beslenir bilemicem
kızlar bugün evim temizde yemegim yok canımda yemek istemiyor şöyloe diyorum degişik birşey yapayımkahvaltı nın yanın ane yapsam eşim kaç zamandır gözleme istiyor onumu yapsam yada açmamı yada daha kolay bir şey bereketli olsn akşama ya yemek yemek canım istemiyor bu bebegim diger 3 bebegiem benzemiyor vallahi kafasına göre takılıyorsizler bir akıl verin ne yapyım hamur işelri beni ugraştırı geçen el mantısı istedi eziyetli oldu şöyle pratik birşey ama ney
hergün yesemde bıkmayacam galiba ama sade değil illa bişey olacak öğlende peynirli makarn ayedim
benimkide öle dedi kaçamak yapmak laızm aradabenim eşim bana kepekli aldı makarnayı güzel tadı var tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?