Dün "ya hamile kaldığımdan beri sivilcelendim" dedim. Yeni mi fark ettin? dedi. Pis pis baktım, sustu sonra
yaa benim de öyle bir kaydı ki tipim,
çok acaip oldum, saçlarım hürremin gibi kızıldı, şimdi 3 parmak dip koyu koyu, bir de beyazlamış felan,
boyatmak istiyorum, doktor 3 aydan sonra serbest demişti, amonyaksız filan doğal bi renge boyatsam
zaten koltuk altıma zararlı diye sürmüyorum bişey, günde 10 kere yıka yıka, kokuşuk bişey oldum,
yüzümde bi acaip oldu ne parlaklık var ne bişey,
yani bilmiyorum adam beni aldığına pişman oldu mu, bi de çatladık mı tamamdır,
böyle diz çökerken iyiydi ama, Eki Görüntüle 749601
çok acaip oldum, saçlarım hürremin gibi kızıldı, şimdi 3 parmak dip koyu koyu, bir de beyazlamış felan,
boyatmak istiyorum, doktor 3 aydan sonra serbest demişti, amonyaksız filan doğal bi renge boyatsam
zaten koltuk altıma zararlı diye sürmüyorum bişey, günde 10 kere yıka yıka, kokuşuk bişey oldum,
boya derdim yok bikere hata ettim evlenirken boyatmak gibi pişman oldum ya mis gibi sim siyah saçlarım ohh makyajda yapmam nadir yüzüm güzeldir arada bi şişmeler başladı bende bi o sorun işte okadar
oo sen bomba gibisin o zaman,
biz orkideyle çökmüşüz
oo sen bomba gibisin o zaman,
biz orkideyle çökmüşüz
Saçımı boyatmadığım renk kalmadı benim. Ne sarı, ne kızıl, ne siyah. sonra sıkıldım bıraktım kendi haline. kumralım zaten, gayet memnundum saçımdan ama hamilelikte saçım da tuhaflaştı. Eskiden saçımı toplayınca çok güzel duruyordu. Şimdi sağdan soldan kırpık kırpık saçlar çıkıyor. Kırıldılar sanırım.
Hayır anlamadığım şey, yüzüm yağlandı sivilcelendi de saçım nasıl kurudu ve kırıldı?ben kapalıyım güneş falan hava kurutmuyo saçımı ondan yıpranmıyo pek
Hayır anlamadığım şey, yüzüm yağlandı sivilcelendi de saçım nasıl kurudu ve kırıldı?
Bu işte bir mantıksızlık var :44:
Totom büyüdü, göğüsler ve göbek aldı başını gitti, makyaj da yapasım yok nedense.
İnşalla kızdır da annenin güzelliğini alıyor diye bahanem olur
:) genelde çirkinleşince diyolar kız güzelleşince erkek tersi olursa diye onada bi bahane bul bence şimdiden:)
ay çok gülesim geldi ya,
herkes genelde kaymış
şimdi bir de doğururuz, iyice bir uykusuzluk gözaltları mormor
amaaaaan maşallah bence böyle daha güzelizdir
yani inşallah
ben erkek olduğunu öğrenince iyice bi gazla eve geldim ben havalı bi anne olmalıyım erkek annesi oluyorum filan diye,
sonra terleyip kokuştum tabi
bir saat filan sürdü havam
çökenlerede beni de ekleyin kıslar,saçlarım siyah ama beyazlar çok kötü çıktı hemde tam şakaklarımda,annem kesin tembihledi doğurana kadar boyatmayacaksın diye.Makyaj hiç yapasım yok,bayağı bi kaydım yani.Yapcak bişi yokkk napalım mecburrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?