2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yaa benim de öyle bir kaydı ki tipim,

çok acaip oldum, saçlarım hürremin gibi kızıldı, şimdi 3 parmak dip koyu koyu, bir de beyazlamış felan,

boyatmak istiyorum, doktor 3 aydan sonra serbest demişti, amonyaksız filan doğal bi renge boyatsam

zaten koltuk altıma zararlı diye sürmüyorum bişey, günde 10 kere yıka yıka, kokuşuk bişey oldum,

yüzümde bi acaip oldu ne parlaklık var ne bişey,

yani bilmiyorum adam beni aldığına pişman oldu mu, bi de çatladık mı tamamdır,

böyle diz çökerken iyiydi ama,

tip olarak beni tarif etmişin

boya derdim yok bikere hata ettim evlenirken boyatmak gibi pişman oldum ya mis gibi sim siyah saçlarım ohh makyajda yapmam nadir yüzüm güzeldir arada bi şişmeler başladı bende bi o sorun işte okadar

Saçımı boyatmadığım renk kalmadı benim. Ne sarı, ne kızıl, ne siyah. sonra sıkıldım bıraktım kendi haline. kumralım zaten, gayet memnundum saçımdan ama hamilelikte saçım da tuhaflaştı. Eskiden saçımı toplayınca çok güzel duruyordu. Şimdi sağdan soldan kırpık kırpık saçlar çıkıyor. Kırıldılar sanırım.

oo sen bomba gibisin o zaman,

biz orkideyle çökmüşüz

çökenlerede beni de ekleyin kıslar,saçlarım siyah ama beyazlar çok kötü çıktı hemde tam şakaklarımda,annem kesin tembihledi doğurana kadar boyatmayacaksın diye.Makyaj hiç yapasım yok,bayağı bi kaydım yani.Yapcak bişi yokkk napalım mecburrrrrrrr

ben kapalıyım güneş falan hava kurutmuyo saçımı ondan yıpranmıyo pek

saçlarımı toplayınca o sağdan soldan çıkan tiftikler bende de çok fazla olmaya başladı, kırık mıdır, yeni çıkanlar mıdır anlamadım ama çok kötü duruyor.

benim hamilelik planlı olduğu için, saçlarımı en son kendi rengine boyatıp üzerine balyajla gölgeler attırmıştım. şimdi kendi saçlarım çıktı ama alttakiyle aynı ton olduğu için hiç dipler çıkmış gibi durmuyor. çok şükür ki beyazlarımda olmadığı için güzel duruyor.. hergün işe geldiğim için hafifte olsa makyaj yapıyorum, ama yüzüm eskisi gibi canlı ve parlak durmuyor nedense

ben kapalıyım güneş falan hava kurutmuyo saçımı ondan yıpranmıyo pek
Hayır anlamadığım şey, yüzüm yağlandı sivilcelendi de saçım nasıl kurudu ve kırıldı?
Bu işte bir mantıksızlık var :44:
Totom büyüdü, göğüsler ve göbek aldı başını gitti, makyaj da yapasım yok nedense.

İnşalla kızdır da annenin güzelliğini alıyor diye bahanem olur

:) genelde çirkinleşince diyolar kız güzelleşince erkek tersi olursa diye onada bi bahane bul bence şimdiden:)

ay çok gülesim geldi ya,
herkes genelde kaymış

şimdi bir de doğururuz, iyice bir uykusuzluk gözaltları mor mor

amaaaaan maşallah bence böyle daha güzelizdir

yani inşallah

ben erkek olduğunu öğrenince iyice bi gazla eve geldim ben havalı bi anne olmalıyım erkek annesi oluyorum filan diye,

sonra terleyip kokuştum tabi
bir saat filan sürdü havam

ben erkek olduğunu öğrenince iyice bi gazla eve geldim ben havalı bi anne olmalıyım erkek annesi oluyorum filan diye,

sonra terleyip kokuştum tabi
bir saat filan sürdü havam

Erkek olarak öğrensem cinsiyeti ben de öyle olurum. Kız olunca en azından çirkinleşmemiz normal karşılanıyor, erkek olunca "aa erkek anası güzelleşir ama bu kız niye çirkinleşti" derler gibi geliyor :)
Ama bir arkadaşım var erkek anası, hiç hamileliğimde olduğum kadar güzel olmamıştım diye anlatıyor. Geçen sene de bir arkadaşım kız doğurdu, kızın tipi acayip kaymıştı.

selam kızlar... ben 2013 ocak annesiyim, yani olacaktım ama oğluşum erken davrandı biraz aralık annesi oldum. size bir tavsiyem olacak. biz oğlumun cinsiyetini 6. ayda öğrendik. bir de ben 3-4 doktor değiştirdim. bu arada hemen hemen iki haftada bir ultrasona girdim. hem cinsiyeti öğrenmek için hem her gittiğim doktor ultrason istediği için. bir zararı yok diye biliyordum, çünkü sadece ses dalgaları ile çalışıyor. ama oğlum yaklaşık 1,5-2 aylık olduktan sonra ani seslerden (yüksek olmasa bile) ve kalabalıktan korkar oldu. ismini söylesek çığlık atarak korkuyor, ağlıyordu. 3 aylıkken kalabalıktaki seslerden etkilenip yaklaşık bir saat ağlamıştı, susturamamıştık. şu an 6,5 aylık daha yeni geçti. bu durumu internette araştırdığımda sık ultrasona girmenin bebeği bu şekilde etkileyebileceğini öğrendim. size önerim doktorunuz istediği sürece ultrasona girin. bir aydan kısa olmasın bence bu süre, tabi bir aksilik yoksa. insan çok merak ediyor. her gün görmek istiyor ama biraz sabredin. sonra inşallah bebeklerinize kavuşacaksınız.

hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah... sevgiler...

boşweeeer çıksın beyazların onlarda nazar boncuğun olsun :) zaten organik boya diye bişey yokmuş bir sürü kuaför arkadaşlarım war onlara sormustm bnde.makyaj 4 aydr hiç yapmıyorum.sadece güneş kremi bi de kayısı yağını yüzüme sürüyorumm ohhh misss gibi oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…