Benim annemde çatlak yok ama arada karnım kaşınıyor.
Benimki çatlayacak sanırım:44:
Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
hamişler nerde mutfaktamısınız yoksa :)
kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe
Benim annemde de hiç çatlak yok ama ablam bacaklarına kadar çatladı ve korkarım ona benzeyeceğim.:26:
kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe
evet bencede biraz genetik maşallahh annemn vücudu 3 çocuk doğurmuş benmkinden güzel pamuk gibi çizgi bilem yok.ama bnm göğüsler başaldı hafiften çatlamaya çünkü çooookk büyüdüler.ben de o yüzden sadece bebek yağı sürüyorum gece yatmadan çatlıcaksa çatlıcak zaten yapacak bişey yok.
alan almış beyenmiş :) onların bebişlerini doğurcaz kolaysa bölede beyenmesinler ben burnundan getiririm yani :)
alan almış beyenmiş :) onların bebişlerini doğurcaz kolaysa bölede beyenmesinler ben burnundan getiririm yani :)
bayılıyorum senin cevaplarınabencede doğumdan sonra bikini giyip podyuma mı çıkcaz napalım çatlarsa çatlasın.Bebişimize bişecik olmasında...
aynen öle bebişlere bişi olmasın ben diyorum eşime bana helebi konuş bak ne geliyo başına :) gülüyo pis pis
kızlar şimdi de ben alıngan hamişlik yapıyım mı? :) çatlak konusunu açtım, hemen kızdınızz
Ooo kötü haber. Ben de anneme benzerim diye hevesleniyordum. Ama annemde hiç bulantı da olmamış. Benim başlarda olmuyordu, şimdi haftada bir iki çıkarıyorum yediklerimi.
Ama annem çok rahat hamilelikler geçirdiği için çok kilo almış hamileliklerinde. Ben belki ordan yırtarım
kesinlikle katılıyorum cildin kuruysa nemlendiriciyle yıkansan yine bir yere kadar emiyor
benim ilk gebelikte 10 kilo almama rağmen (178 cm boya) ve hergün nemlendirmeme rağmen doğuma 3 hafta kala kasıklarda çatlak oluştu.
amerikada cilt doktorluğu yapan bir tanıdık doktora gittim ben bile gebelikte çatladım dedi ötesi varmı
nemlendirmek lazım tabi azaltabilir ama tamamen önlediğini düşünmüyorum
Yok ya benimki ses çıkarmaz. Zaten hamile kaldığımdan beri sivilcelendim. Hava da sıcak, fondoten kullanmıyorum, iyice kaydı tipim.
bişi dediği yok garibimin :)
hormonlarımız varya bence de demesinler :) pişman olurlar
hormonlarımız varya bence de demesinler :) pişman olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?