2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bana yarın ya da pazartesi gelir sanırım, bugun kargolandı,
haber veririm

kızlar ayıptır söylemesi kukumun sağ tarafı zonkluyor gibi. bi zonkluyor sonra 1-2 saat sonra zonkluyor. bu da neyin nesi? ay kendimizi çok mu dinliyoruz acaba?

hamişler nerde mutfaktamısınız yoksa :)

Ben kız olursa Leyla veya Aslı , erkek olursa Barış veya Kemal koyacağım. Malum ülkemiz zor dönemlerden geçiyor, Barış hepimizin ihtiyacı olan sey, Kemal ise Atatürk'ümüzden. Eşim kız da olsa erkekte olsa Devrim koyalım diyor ama ben yarın öbür gün ikinci sınıf muamelesi görsün istemiyorum, bunun için suya sabuna cok dokunmayan isimler olmalı. Eşim etnik kökeninden dolayı bu ülkede maalesef çok cekmis & hala da bazen yaşıyor.

kesinlikle katılıyorum cildin kuruysa nemlendiriciyle yıkansan yine bir yere kadar emiyor
benim ilk gebelikte 10 kilo almama rağmen (178 cm boya) ve hergün nemlendirmeme rağmen doğuma 3 hafta kala kasıklarda çatlak oluştu.
amerikada cilt doktorluğu yapan bir tanıdık doktora gittim ben bile gebelikte çatladım dedi ötesi varmı
nemlendirmek lazım tabi azaltabilir ama tamamen önlediğini düşünmüyorum

Benim annemde de hiç çatlak yok ama ablam bacaklarına kadar çatladı ve korkarım ona benzeyeceğim.:26:

Ooo kötü haber. Ben de anneme benzerim diye hevesleniyordum. Ama annemde hiç bulantı da olmamış. Benim başlarda olmuyordu, şimdi haftada bir iki çıkarıyorum yediklerimi.
Ama annem çok rahat hamilelikler geçirdiği için çok kilo almış hamileliklerinde. Ben belki ordan yırtarım

Son düzenleme:

evet bencede biraz genetik maşallahh annemn vücudu 3 çocuk doğurmuş benmkinden güzel pamuk gibi çizgi bilem yok.ama bnm göğüsler başaldı hafiften çatlamaya çünkü çooookk büyüdüler.ben de o yüzden sadece bebek yağı sürüyorum gece yatmadan çatlıcaksa çatlıcak zaten yapacak bişey yok.

alan almış beyenmiş :) onların bebişlerini doğurcaz kolaysa bölede beyenmesinler ben burnundan getiririm yani :)

alan almış beyenmiş :) onların bebişlerini doğurcaz kolaysa bölede beyenmesinler ben burnundan getiririm yani :)

bayılıyorum senin cevaplarınabencede doğumdan sonra bikini giyip podyuma mı çıkcaz napalım çatlarsa çatlasın.Bebişimize bişecik olmasında...

İşin garibi annem hamile olduğunu mide bulantısından anlarmış daha ilk günden son güne kadar fena geçirirmiş. bende sadece kokulara karşı tiksinme var onun kadar fena değilim.

Bir şey soracağım sana. Senin ikinci çocuğun yanılmıyorsam. Ben de senin gibi uzun boyluyum. Uzun boyun doğum yapabilmek için daha avantajlı olduğunu duymuştum. Pelvis kemikleri uzun olunca doğum kolay oluyormuş. Var mı öyle bir şey, uzun boylu olmak işine yaradı mı?
Ya da ilk çocuğun kaç kilo doğdu, kaç cm oldu. Ben de eşim de baya uzunuz da, çocuk karnımda çok büyür mü diye endişeleniyorum bazen:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…