Ya benim cildim de normalde bile kuru ben de kaygılıyım ve lierac almayı düşünüyorum ama çok bildiğimden değil dediğin gibi en çok o tavsiye edilmiş..
şimdilik kakao yağı + badem yağı 1 ay sonra başlarız o zaman lierac kullanmaya. benim de cildim çok kuru. aslında kantaron yağı kullanmıştım yüzümdeki dikişler için, kırmızılık bile kalmadı. yerinde çok taze bir deri bıraktı, denemekte fayda var.
of çok üşeniyorum :))
benim de öyleKizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz
kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?
ben lierac aldım ve kullanmaya başladımhayır hamile olduğumuz için böyle :))) ben de çook ilgi istiyorum.
bu arada çatlak kremleri hakkında sizlere çok sorularım olacak... bir sürü başlık var, Lierac krem ve serum önermiş genelde herkes... az önce eczacımı aradım, elinde lierac olmadığını ve neden mustela ürünlerini tercih etmediğimi sordu. pek bir fikrim yok, önce araştırmam lazım dedim ama kk'da da okuduklarım lierac'in daha iyi olduğu yönünde...
henüz başlamadık tombikleşmeye belki ama, ben biraz estetik kaygılıyımne zaman başlarız bu konuları konuşmaya acaba :)))
kızlar, bir şey sormak istiyorum. Kasıklarımda özellikle sağ tarafta iki gündür bir ağrı var.Öğleden sonra başlıyor.
ağrılar herkeste oluyor mu? bu batma gibi ağrıdan şüphelenmek gerekir mi bilemedim.
Birde sadece acıkınca midesi bulanan var mı?Yoksa sadece ben miyim :)
kızlar, bir şey sormak istiyorum. Kasıklarımda özellikle sağ tarafta iki gündür bir ağrı var.Öğleden sonra başlıyor.
ağrılar herkeste oluyor mu? bu batma gibi ağrıdan şüphelenmek gerekir mi bilemedim.
ben de varım canım. korkacak bir şey yok. olur öyle şeylerkızlar, bir şey sormak istiyorum. Kasıklarımda özellikle sağ tarafta iki gündür bir ağrı var.Öğleden sonra başlıyor.
kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe
hayır hamile olduğumuz için böyle :))) ben de çook ilgi istiyorum.
bu arada çatlak kremleri hakkında sizlere çok sorularım olacak... bir sürü başlık var, Lierac krem ve serum önermiş genelde herkes... az önce eczacımı aradım, elinde lierac olmadığını ve neden mustela ürünlerini tercih etmediğimi sordu. pek bir fikrim yok, önce araştırmam lazım dedim ama kk'da da okuduklarım lierac'in daha iyi olduğu yönünde...
henüz başlamadık tombikleşmeye belki ama, ben biraz estetik kaygılıyımne zaman başlarız bu konuları konuşmaya acaba :)))
ben babe aldım doktorumda hamileliğinde kullanmış tavsiye ederim dedi aldım bakalım ne olacak
kızlar şimdi bu bebişler bizden beslenmiyormuş ya ben de son bir hovardalık yapayım dedim ve hamburger yedim. bi gün de kumpir yiycem gözüm var. 3 ay olsun dikkat edicem tabi hazır gıda yemem kolay kolay. son 1 hafta
kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe
Sahilcim merhaba, hamile olduğunu gördüm yazim dedim
maşallah, hayırlı uğurlu olsun.
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı olsun inşallah
Benim annemde çatlak yok ama arada karnım kaşınıyor.
Benimki çatlayacak sanırım:44:
ben de varım canım. korkacak bir şey yok. olur öyle şeyler
anaaa benim anamın da ege kıyıları gibi olmuş karnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?