2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ya benim cildim de normalde bile kuru ben de kaygılıyım ve lierac almayı düşünüyorum ama çok bildiğimden değil dediğin gibi en çok o tavsiye edilmiş..

şimdilik kakao yağı + badem yağı 1 ay sonra başlarız o zaman lierac kullanmaya. benim de cildim çok kuru. aslında kantaron yağı kullanmıştım yüzümdeki dikişler için, kırmızılık bile kalmadı. yerinde çok taze bir deri bıraktı, denemekte fayda var.

of çok üşeniyorum :))

kantaron yağını hiç duymamıştım. ben de şu ebru şallının dediği yağlardan aldım ama pek bi değişiklik görmedim açıkçası. sanırım benim cildime ciddi bir şeyler lazım. yumuşama bile pek olmadı bende..

Kizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz
benim de öyle
kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?
oy yisinler senin hamilelik alınganlığınıolur mu kız hiç öyle bişey
ben lierac aldım ve kullanmaya başladım

kızlar, bir şey sormak istiyorum. Kasıklarımda özellikle sağ tarafta iki gündür bir ağrı var.Öğleden sonra başlıyor.
ağrılar herkeste oluyor mu? bu batma gibi ağrıdan şüphelenmek gerekir mi bilemedim.

Birde sadece acıkınca midesi bulanan var mı?Yoksa sadece ben miyim :)

kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe

tatlım senn haftanda rahim içi büyüme olduğu için kaslar geriliyor ve ara sıra giren ağrılar bundan kaynaklanıyor. hiçç korkma bikaç haftaya geçer. bu arada bulantı meselesine gelinceeee acıktığım zaman tam bir vampirella oluorumm:d ve sadece o zaman bulantım oluyo o yüzdende sık sık bişeyler atıştırıorum tavsiye ederim

Canım aynı haftadayız seninle aynı şikayetler bende de var. Bugün ağrım yok şükür ama dün vardı. Acıkınca bulantı da aynı şekilde. Durmadan bir şeyler atıştırırsam bir sorunum olmuyor.

ben de varım canım. korkacak bir şey yok. olur öyle şeyler

anaaa benim anamın da ege kıyıları gibi olmuş karnı

ben babe aldım doktorumda hamileliğinde kullanmış tavsiye ederim dedi aldım bakalım ne olacak

ben babe aldım doktorumda hamileliğinde kullanmış tavsiye ederim dedi aldım bakalım ne olacak

Sahilcim merhaba, hamile olduğunu gördüm yazim dedim
maşallah, hayırlı uğurlu olsun.
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı olsun inşallah

kızlar şimdi bu bebişler bizden beslenmiyormuş ya ben de son bir hovardalık yapayım dedim ve hamburger yedim. bi gün de kumpir yiycem gözüm var. 3 ay olsun dikkat edicem tabi hazır gıda yemem kolay kolay. son 1 hafta

Son düzenleme:

Missya,

Benimde ara ara kasıklarımda agrı - batma oluyor. Ozellikle sol kasıgımda.Pazartesi gunu uyanınca başladı, Çarşsamba gunu geçti.

Acıkınca mide bulanması konusunda da da maalesef muzdaribim bende.. Sabahları uyanır uyanmaz bir seyler yemem lazım. Yoksa feci oluyorum, öğürmekten içim çıkıyor resmen.

kızlar şimdi bu bebişler bizden beslenmiyormuş ya ben de son bir hovardalık yapayım dedim ve hamburger yedim. bi gün de kumpir yiycem gözüm var. 3 ay olsun dikkat edicem tabi hazır gıda yemem kolay kolay. son 1 hafta

çiğ sosis salam sucuk yeme mayonezde tamam arkadaşım bebişi zehirler allah korusun

Benim annemde çatlak yok ama arada karnım kaşınıyor.
Benimki çatlayacak sanırım:44:

kızlaar geçecek midenizin bulantısı 1- 2 hafta içinde valla benimki geçti çok şükür,

ne mutfağa girebiliyordum, ne wcye,

buzdolabının kapısını açar açmaz bööööööö kusuyordum, kocama gösteriyordum bak şu an iyiyim, bak buzdolabını gördüm fenalaşıyom, aha açtım dolabı kusuyom diye, o da yaaaa niye yapıyosuuunnn,

e diyodum yemek yapmamı isteme ben böyleyim bu aralar, meyve, peynir filan idare ettik öyle, şimdi yemekte pişiriyorum, herşeyde,

geçti valla :)

kasık ağrısı su içmeyince daha çok oluyor bi dikkat edin bakın, ben bir ara kum döktüm, çok ağrım vardı, doktor 4 litre su içeceksin dedi, ne kadar çok içerseniz o kadar ağrılar geçiyor, ya da iltihap varsa su bol bol

gelin görünki mide bulantısı su içmeye engel, sabah ağzınıza iki lokma bişey atmadan içmeyin su, sonrada hafif serin su için bol bol

yavrularımız şöyle yerde oyuncaklarıyla oynasın inşallah

benim annemde çatlak yok. hamileliğinde 9 kilo almış. selüliti bile benden az. bi de benden zayıf. hiç sanmıyorum genetik olduğunu ben de olur kesin. vücutlarımız hiç benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…