Slm kızlar nasilsiniz ben cok yorgunum evde temizlik vardi her ne kadar cok bisey yapmasamda yine cok yoruldum bugun boyle bitti yarin da oglumu sünnet yaptiricaz insallah bir sorun cikmaz daha kucuk ama cok iltihap yapiyor doktorumuz tek caresi sünnet dedi bakalim hayirlisi
benimde ağrı var bide sanki karnımda balon şişiriyolar davul gibi oluyo şuanda öle bişide içmiyom bulantıda yapıyo
kızlar ben doktoruma sormuştum. bu çatlak meselesinin genetik olduğunu söledi. yani anneniz yırtıksa sizde öle olacaksınız:) ve bnm annemin karnı ege kıyıları gibi pek girintili çıkıntılı :d:d yani naparsanız yapın çatlamayı engelleyemiyoruz. ama nemlendirmekte fayda var çatlaması yırtılmasından bence daha iyi. bende çatlaklara karşı bitkisl yağ karışımı aldım içinde ne ararsanız var ondan kullanıyorum gün aşırı. maksat iç rahatlatmak olsun işte hehe
ya bu oğlan bolluğu nedir böyle
evet arnavutköye gidiyorum alim özcan doktorum
KOYARSIN İŞŞALLAH BEBEM
CANIM ÖYLE KULAGIN AOKUNUŞU ÖYLE ONDAN YAZDIM PARDON
allah razı olsun bebem sagolasun adıyla yaşasın bebecik işşallah
bende diyorum bu nerde kaldı sırıttıgından aladın zatem okumadannaber nepüyon beni sorucak olursan iç güveyden halliceyim bugün çok işim var son bvir defa dedim giriyim çıkıyım bir middet gelemem işleirm var babamın senesi bugün ondan tespih kuran okucam allah kabul etsin işşallah 23 ban dicekmiş bakalım kı zbenim totom büyüdü snede aynanın karşın ageç bak büyümüşmü diye dün bir gögüstür gitti elleyim durudm ben bu işin içinden çıkmadım artık 23 ögrenicem
adıyla yaşasın bebem
kızlar ütü var namaza hazırlanmam lazım mutfagı makinaya koyuyum yemek yapıcam tespih çekicem sonra görüşrüz kendinize iyi bakın
sağol canım benim,aminnnn inşallah sende mutlu mutlu gelirsin...Oh gözün Aydın... Bebeğini görmüşsün ben de bugün gidecektim... Pzt kaldı... Dr izindeymiş... İnşallah ben de güzel gülücüklerle gelirim....
SİZBİZ gözünaydın canım benim ayın 15 inde randevum ama kesin değil,doktor 15.haftada gel dedi,sekreter randevu verirken 16.haftada geliceksiniz yanlış anlamışsınız diyor ama eminim 15.hafta dediğine.O yüzden ayın 15 inde bi gitcem bakalım minnoşumu görebilecekmiyim?
kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?
tekrar merhaba
4 lü test arnavutköy devlette yapılıyormu? bütün devlet has.yapmıyorda ondan tekrar sordum arkadaşım
doktorundan memnun musun ? bende gidebilirim 4 lü yapılıyorsa
kız maşallah deya bu oğlan bolluğu nedir böyle
kızz sende Allah korusun deerkek kıtlığı olcak diyolar bol bol olsun
ben memnunum ağustosun 1de gitcem bende dörtlü test için benim doktor uzman zaten
kıslaaaaar napıyonuz bakim :103:
eve hamburger söyledimm :124:
bi kaçamak yapayım bu hafta çok sağlıklı beslendim :125::125::125:
bugün adet sancısı gibi sancım oldu arada bi
ayrıca baloncuk patlamaları devam ediyo gaz gibi değil yaaa
acaba acaba acabaaaa diyorum :102: sonra yok canım diyorum
haftaya anlarız artık
çok teşekkür ederim
bende önceden gidip 4 lü için randevu almaya çalışırım
kızzlaar,
şimdi kocam bana birşey sordu ve sorusunun cevabını ben ona 2 yıldır sohbetlerimizde vs vs anlatıyorum yani bilmesi gerekiyor,
zaman zaman bana öyle sorular soruyorki mesela ben 1 gün önce ona telefonda anlatmışım, bir gün sonra sanki hiç bahsetmemişim gibi bana şu nasıl olacaktı, bu nasıldı soruyor,
şimdi de ona kızdım dedimki sen beni hiç mi dilenmiyorsun, ben konuşurken senin kafan nerde? dinlemiyorsun demekki, birdahada görürsün kimkimi dinlemiyor vs vs,
aramızda böyle komik bir tartışma geçti,
bana diyorki ben seni herzaman dinliyorum, bende diyorum e anlattıklarımı niye bilmiyorsun,
o da gülüyor şu an ama ben sinir oldum bi kere,
o da bana kadınlar kulubunde sorsana kocaları dinliyor muymuş onları diyo,
(burada ne nickimi ne hangi topikte takıldığımı vs bilmiyor söylemem de anlatmamda) sadece kızların da midesi bulanıyor, erkek sayısı aldı başını gitti vs gibi şeyler biliyor,
sizin kocalarınız sizi dinliyor mu,
diyorum burada eşşek mi osuruyo,
kızzlaar,
şimdi kocam bana birşey sordu ve sorusunun cevabını ben ona 2 yıldır sohbetlerimizde vs vs anlatıyorum yani bilmesi gerekiyor,
zaman zaman bana öyle sorular soruyorki mesela ben 1 gün önce ona telefonda anlatmışım, bir gün sonra sanki hiç bahsetmemişim gibi bana şu nasıl olacaktı, bu nasıldı soruyor,
şimdi de ona kızdım dedimki sen beni hiç mi dilenmiyorsun, ben konuşurken senin kafan nerde? dinlemiyorsun demekki, birdahada görürsün kimkimi dinlemiyor vs vs,
aramızda böyle komik bir tartışma geçti,
bana diyorki ben seni herzaman dinliyorum, bende diyorum e anlattıklarımı niye bilmiyorsun,
o da gülüyor şu an ama ben sinir oldum bi kere,
o da bana kadınlar kulubunde sorsana kocaları dinliyor muymuş onları diyo,
(burada ne nickimi ne hangi topikte takıldığımı vs bilmiyor söylemem de anlatmamda) sadece kızların da midesi bulanıyor, erkek sayısı aldı başını gitti vs gibi şeyler biliyor,
sizin kocalarınız sizi dinliyor mu,
diyorum burada eşşek mi osuruyo,
Ohoooo bacim biz cok problemmmmm yasadik ama simdi dinliyor kulaklari bende boyle olsun bacim daha iyii amannn atismalar tatli olsun esim benim biliyordu problemlerimi anlatip agliyodum yada uzucu haberlere agliyorummmm ws ws:) belli oldumu yaa bwn 14teyim en son 12 haftalık ken gittim onunu donmesine ragmen bise demefi maşallah nasil ogrendi iz kac haftalikken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?