2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kolay gelsin canım... Rahat ol... Oğlum yok ama küçük yaşta daharahat atlatıyor diyorlar... İnş sizin de öyle olur....

Maaşallah minik erkeğe...

Sewgili hamiscikim anne diyon tamam annem de ne catlak war nebise genc kiz gibi ilerleyen yaşa rağmen maşallah ama bend3 simdiden varis ler olmu harita gibi gobisin de kaşim kaşim kaşiniyor napcam ben bebek yag suruyordum simdi aci badem yağı bakalım nasıl olacak

aniden çıktım kızım bugün okula gitmedi..ancak vakit bulabildimm ben yokken neler yazılmış bakıım dedim 897ye kadar zor okudum,yine almış başını gitmiş arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın artık..

heee hemen belli ettim dimi kendimi
ooo paşam yaa napıyorsun sen bu kadar iş,senin bu kadar çalışmanı görünce kendime tembel karıııı diyorum...maşallah maşallah Allahım nazarlardan,kem gözlerden sakınsın...

Oh gözün Aydın... Bebeğini görmüşsün ben de bugün gidecektim... Pzt kaldı... Dr izindeymiş... İnşallah ben de güzel gülücüklerle gelirim....
sağol canım benim,aminnnn inşallah sende mutlu mutlu gelirsin...

sağol canım benim ,kız boşver git erkenden doktor ne dediyse o eğer haftaya gelin derlerse başla ağlamaya biz alınganız yok öyle o zaman gel bu zaman gel biz ne zaman dersek o zaman..

kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?

yok canım yaa senle ne alakası var hormonlarımızla alakalı hem alınırız ,hem güler oynarız.. karışmasın kimse bize 9 ay bize her gün bayram

tekrar merhaba

4 lü test arnavutköy devlette yapılıyormu? bütün devlet has.yapmıyorda ondan tekrar sordum arkadaşım

doktorundan memnun musun ? bende gidebilirim 4 lü yapılıyorsa

ben memnunum ağustosun 1de gitcem bende dörtlü test için benim doktor uzman zaten

kızzlaar,

şimdi kocam bana birşey sordu ve sorusunun cevabını ben ona 2 yıldır sohbetlerimizde vs vs anlatıyorum yani bilmesi gerekiyor,

zaman zaman bana öyle sorular soruyorki mesela ben 1 gün önce ona telefonda anlatmışım, bir gün sonra sanki hiç bahsetmemişim gibi bana şu nasıl olacaktı, bu nasıldı soruyor,

şimdi de ona kızdım dedimki sen beni hiç mi dilenmiyorsun, ben konuşurken senin kafan nerde? dinlemiyorsun demekki, birdahada görürsün kimkimi dinlemiyor vs vs,

aramızda böyle komik bir tartışma geçti,

bana diyorki ben seni herzaman dinliyorum, bende diyorum e anlattıklarımı niye bilmiyorsun,

o da gülüyor şu an ama ben sinir oldum bi kere,

o da bana kadınlar kulubunde sorsana kocaları dinliyor muymuş onları diyo,

(burada ne nickimi ne hangi topikte takıldığımı vs bilmiyor söylemem de anlatmamda) sadece kızların da midesi bulanıyor, erkek sayısı aldı başını gitti vs gibi şeyler biliyor,

sizin kocalarınız sizi dinliyor mu,

diyorum burada eşşek mi osuruyo,

oohh afiyet olsun ,ben kaçamakları daha sık yapıyorum ya hayırlısı
doktorum bugün sancıların,ağrıların çok olur korkma dedi.. özellikle 21.gebeliklerde çocuk aşağıda duru ve ağrı daha fazla olur hele sezeryanlı doğumsun sen çok daha fazla ağrı,sancı çekeceksin korkma dedi.. yani kızlar kasıklara batan ağrılardan,karına sırta giren ağrılardan korkmayın ama doktorunuza gittiğinizde de danışın..sanki birşey yapabilecekmiş gibi he gittiğimde ağrılarımdan bahsediyorum sağolsun kadıncağız her defasında aynı açıklamaları yapıyor ama aynı şeyleri duysamda rahatlıyorum
buarada 15.haftana gelmişsin o baloncukları hele içinde gezinen bir kelebek varmış gibi his uyandırıyor,seni mutlu ediyorsa bebeğin demektir... hayırlı uğurlu olsun ilk hissedişlerin merak etme gaz olsa birkaç dakika sonra kendisini gösterir,heyyy o bendim bebek değil der

aaaa benim altımda,
bugünlerde ultrasonda parmağını emerken görebilirsiniz yazıyor,

ayyy yarın gidicem ben inşallah uyumaz, bi de emiyormuymuş,

içim cız etti, bebek oldu bunlar ya

erkeklere de kızlarada

Ohoooo bacim biz cok problemmmmm yasadik ama simdi dinliyor kulaklari bende boyle olsun bacim daha iyii amannn atismalar tatli olsun esim benim biliyordu problemlerimi anlatip agliyodum yada uzucu haberlere agliyorummmm ws ws:) belli oldumu yaa bwn 14teyim en son 12 haftalık ken gittim onunu donmesine ragmen bise demefi maşallah nasil ogrendi iz kac haftalikken

maalesef o eşşek bende oluyorum... senin yine ertesi gün soruyormuş benim 2 dkk geçmeden yine sorar,2 dkk sonra yine sorar ve hiçbirini adapte olana kadar dinlemez ,ben sadece anlatırım :99: akıllarında binlerce tilkilik dolaşıyor adapte olamıyorlar.. araya başka bir durumu karıştırayım ama onu hemen anlar..

:))
ben tatildeydim ablam dediki hadi gel benim doktoruma gidelim, hadi dedim,

ablamın 6 aylık oğlu var, ayy diyor erkek olsun, oğluma kardeş arkadaş olur,

doktoruna sordu belli olmuş mudur o da sanmam biraz zor dedi, belli olmaz şimdi dedi

hesaplara göre 12 haftalıktı, sonra ultrasona geçtik, odada ben yatıyorum, doktor ekranın karşısında, doktorun tepesinde ablam kucağında bebek, ekrana bakıyorlar, ablam bir gordu aayyyy ne kadar büyümüşşş vs,

doktor hemşireye işte bobreği oluşmuş, sıvısı yeterli, 3mm, 5mm cart curt derken bi erkek bebek demesin mi,

biz bi anda neee, ben hemen ekrana baktım,

ablam da doktorun tepesinde doktora "hadi canım" dedi, doktorda ben gördüğümü söyledim, görmesem söylemezdim dedi, :)

çok acaip oldu hiç beklemiyordum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…