2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben inanmıyorum öle şeylere hepsi batıl.kız veya erkek çirkinleşcekse çirkinleşiyor.dün arkadaşım geldi onun oğlu olcak 6 aylık hamile yüzünde halka halka lekelr oluşmuş.ilk çocuğunda karnı dikmiş,bunda bildiğin yana gtmiş hani kızlarda kalça büyür falan derler ya öle bişey.hem yapısal hem hormonlarla ilgili bişey. hamile kaldığım ilk ay yüzüm berbat soyuldu kızardı.şimdi parlak ve pürüzsüz sonra nolur bilmem walla

canım benm yüzüm ilk ay vurulduğum iğnelerden mi hormonlarmdan mı bilmem berbattı soyuluyodu bildiğin.ev de kayısı yağı sürdüm hep yüzüme dışarı çıkcağım zaman 50 faktörlü awen in güneş kremini sürdüm.nasıl pürüzsüzleşti,parlak oldu anlatamam dene istersen.

aa e organik boyayla boyuyoruz biz diyorlar, yalan mıymış,

ilk gebelikte normal doğuma uygundum ama plesenta kireçlenmesi yani bebeğin eşinin erkenden yaşlanmasından dolayı 5 gün kalana kadar idare edip sezeryan oldum.
oğlum 3500 gr 50 cm doğdu.Anne babanın boy uzunluğu doğumda çok etkili olmayabiliyor 1-2 cm etkiler belki ama sonrasında fark ediyor oğlum 4 yaşında çoğu arkadaşından uzun.

Çok teşekkür ederim.
Nedense bana uzun boylu olmak doğum için hiç avantajmış gibi gelmiyor. Sanki bizim yollar daha uzun, bebek zor gelecek gibi Neyse yaşayıp göreceğiz.
Sürekli seninki dokuz ayı dolduramaz, erken doğar, çok büyük olur gibi yorumlar geliyor da sağdan soldan, endişeleniyorum zaman zaman.

dostun elinde düşmanın karnında büyüsün diye söz bile var, doğduktan sonra büyüsünler tabii ne güzel
Allah bağışlasın oğlunu da, ne güzel boylu poslu delikanlı olacak annesi.

nası yani yaa ben haftada bir gidiorummm ondada kendmi sıka sıka.. yoksa 3 gün anca yetiyo bana 4. gün kendimi dr a atasım gelio:S

kendini olumsuz koşullama bence o kadar manken normal doğuruyor demekki oluyor sen bakma o yorumlara bana o karnından 2 kilo bile olmaz bebek diyorlardı 3500 gr doğunca inanamadılar Allah öyle yaratmışki doğal süreci bebek gerektiği gibi tamamlıyor zaten

Zaten şu an olması gerektiği büyüklükte, bir ara önden gidiyordu, şimdi sata yaklaştı bebeğim :)
Büyük de olsa küçük de olsa doğacak sonuçta, nedense o kadar korkmuyorum doğumdan ama insan düşünüyor yine de.
Kayınvalidem de "ilk doğum tabii başına gelecekleri bilmiyorsun, ondan korkmuyorsun" diyor, söylediğine bak :)

merhaba arkadaşlar

bende mide ağrısı çok oluyor
mide ilaçlarıda alıyorum doktor verdi ama bir türlü düzelmedi üstelik sütte içemiyorum.
sizin beslenmeniz nasıl
ilk çocukta hergün 200 ml süt içebiliyordum

benimde ağrı var bide sanki karnımda balon şişiriyolar davul gibi oluyo şuanda öle bişide içmiyom bulantıda yapıyo

kıslaaaaar napıyonuz bakim :103:
eve hamburger söyledimm :124:
bi kaçamak yapayım bu hafta çok sağlıklı beslendim :125::125::125:
bugün adet sancısı gibi sancım oldu arada bi
ayrıca baloncuk patlamaları devam ediyo gaz gibi değil yaaa
acaba acaba acabaaaa diyorum :102: sonra yok canım diyorum
haftaya anlarız artık

Benim ikini doğumum yine de korkmuyorum.. Allahım sağlıklı sıhhatli versin de... Ağrı olacak sancı olacak sonra da doğum.... Rabbim inşallah kolay bir doğum nasip eder hepimize... Bir avazda...

Ben de iki üç çocuğu olup da doğumdan korkutanları anlamıyorum... Madem çokkorktunuz niye doğurdunuz ikincileri üçüncüleri....

ahahahah çok doğru.
Bizim bir akraba var, yedi çocuktan sonra "kocamla anlaşamıyorum, boşanacağım" demişti anneme. Annem de yedi çocuktan sonra mı anladın anlaşamadığını dediydi :) O geldi aklıma.
Valla annem bana hamileyken doğumdan korkuyormuş. Sonra şöyle bir etrafıma baktım, bir sürü insan var. Hepsi de bir delikten çıkmış dedim, sonra da korkmadım diye anlatıyor

işte buna gülünür... Bravo annene... Hem sadece insanlar mı.. Tüm memelilerin ikinci yolculuğu bu... Yarım gittiğimiz yolu tamamlanarak geri dönüyoruz... Ne büyük mucize....

Kadınların doğum anıları erkeklerin askerlikleri bitmez... Hepsini kulak ardı et... Boş veeeer daha çok var...

Slm kızlar nasilsiniz ben cok yorgunum evde temizlik vardi her ne kadar cok bisey yapmasamda yine cok yoruldum bugun boyle bitti yarin da oglumu sünnet yaptiricaz insallah bir sorun cikmaz daha kucuk ama cok iltihap yapiyor doktorumuz tek caresi sünnet dedi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…