:))
ben tatildeydim ablam dediki hadi gel benim doktoruma gidelim, hadi dedim,
ablamın 6 aylık oğlu var, ayy diyor erkek olsun, oğluma kardeş arkadaş olur,
doktoruna sordu belli olmuş mudur o da sanmam biraz zor dedi, belli olmaz şimdi dedi
hesaplara göre 12 haftalıktı, sonra ultrasona geçtik, odada ben yatıyorum, doktor ekranın karşısında, doktorun tepesinde ablam kucağında bebek, ekrana bakıyorlar, ablam bir gordu aayyyy ne kadar büyümüşşş vs,
doktor hemşireye işte bobreği oluşmuş, sıvısı yeterli, 3mm, 5mm cart curt derken bi erkek bebek demesin mi,
biz bi anda neee, ben hemen ekrana baktım,
ablam da doktorun tepesinde doktora "hadi canım" dedi, doktorda ben gördüğümü söyledim, görmesem söylemezdim dedi, :)
çok acaip oldu hiç beklemiyordum :))))
:))
ben tatildeydim ablam dediki hadi gel benim doktoruma gidelim, hadi dedim,
ablamın 6 aylık oğlu var, ayy diyor erkek olsun, oğluma kardeş arkadaş olur,
doktoruna sordu belli olmuş mudur o da sanmam biraz zor dedi, belli olmaz şimdi dedi
hesaplara göre 12 haftalıktı, sonra ultrasona geçtik, odada ben yatıyorum, doktor ekranın karşısında, doktorun tepesinde ablam kucağında bebek, ekrana bakıyorlar, ablam bir gordu aayyyy ne kadar büyümüşşş vs,
doktor hemşireye işte bobreği oluşmuş, sıvısı yeterli, 3mm, 5mm cart curt derken bi erkek bebek demesin mi,
biz bi anda neee, ben hemen ekrana baktım,
ablam da doktorun tepesinde doktora "hadi canım" dedi, doktorda ben gördüğümü söyledim, görmesem söylemezdim dedi, :)
çok acaip oldu hiç beklemiyordum :))))
Bugun ee ee mi yapamad cok rahatsizim patlamalar war aksam bise yemedim de sanki durmadan yemis gibi sistim imdattttt kurtarin beni zordayim bacilar
bende aynıyım kelin ilacı olsa kendine sürer çatlıycam sanki karnımın içinde balon var durmadan şişiyo
Bugun ee ee mi yapamad cok rahatsizim patlamalar war aksam bise yemedim de sanki durmadan yemis gibi sistim imdattttt kurtarin beni zordayim bacilar
kayısı yesen bi etkisi olur mu ki acaba
Sorma bacim birikince cikarmasi kotu oluyor ayyy bekliyom bekliyom gelmiyorrrrrrrrr
Hahaha hayirli olsun bacim bana demedi bebisim sirtini dondu yan dondu duz yatti tas dan sed geldi dr suspus demediii yaaa 2 hafta kim beklicek offf esim okadar kiz dediki bana banada kiz gibi geldi:) artik
Ayy sirma bacim aynen oksayip duruyom karnimi kocami bile bukadar nazlamadim:)çok bekleriz daha canım böyle ne yapalım kimi çok rahat çıkıyo kimileride biz gibi çatlarmış gibi elimiz karnımıza msj yaparak beklemekle geçiyo
:)) sen de inşallah bu gidişinde kız ya da erkek öğrenirsin, çok hoş bir duygu, birden insan öğrenince daha çok seviyor,
sonra ablam aldı beni alışveriş merkezine gittik, soktu bi mağazaya tüm mağaza kızlara kıyafet, baaakk kız olsaydı bunları bunları bunları alacaktın,
amaa bikaç raf ayrılmış erkeklere götürdü, şimdi bunları alacaksın dedi, :)))
Ayy sirma bacim aynen oksayip duruyom karnimi kocami bile bukadar nazlamadim:)
Ayyy dogru cok merak ediyorum 2 erkek torun warya millet kiz gibi sewip heycanlaniyo bak kocam diyoki minicik etekler alacam poposundada pesi olsun kiwirarak yurusun kiziiiiimm diye uzatiyo bide yazık kismet diom bende:)
Ayy sirma bacim aynen oksayip duruyom karnimi kocami bile bukadar nazlamadim:)
Ayyy dogru cok merak ediyorum 2 erkek torun warya millet kiz gibi sewip heycanlaniyo bak kocam diyoki minicik etekler alacam poposundada pesi olsun kiwirarak yurusun kiziiiiimm diye uzatiyo bide yazık kismet diom bende:)
oyy inşallah,
sağlıklı olsun da
bizim 4. erkek torun olacak, 0 kız torun :)) işin babamın da hiç oğlu olmamış, 3 kız bi kız yapamadık hep erkek :)
kız mı olur olursa prensese döndürürüm diyordum ama içimden de erkek geçiyordu benim, erkek oldu
oyy inşallah,
sağlıklı olsun da
bizim 4. erkek torun olacak, 0 kız torun :)) işin babamın da hiç oğlu olmamış, 3 kız bi kız yapamadık hep erkek :)
kız mı olur olursa prensese döndürürüm diyordum ama içimden de erkek geçiyordu benim, erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?