2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bugun ee ee mi yapamad cok rahatsizim patlamalar war aksam bise yemedim de sanki durmadan yemis gibi sistim imdattttt kurtarin beni zordayim bacilar

SizBiz kaçarrr....
kızlar ve bebişleri herkese iyi akşamlar,iyi geceler tatlı,huzurlu,mutlu,güzel uykular.Allah rahatlık versin.. sabahada mutlu uyanın inşallah...

gözün aydın hayırlı olsun oğluşun

Hahaha hayirli olsun bacim bana demedi bebisim sirtini dondu yan dondu duz yatti tas dan sed geldi dr suspus demediii yaaa 2 hafta kim beklicek offf esim okadar kiz dediki bana banada kiz gibi geldi:) artik

Son düzenleme:
Hahaha hayirli olsun bacim bana demedi bebisim sirtini dondu yan dondu duz yatti tas dan sed geldi dr suspus demediii yaaa 2 hafta kim beklicek offf esim okadar kiz dediki bana banada kiz gibi geldi:) artik

:)) sen de inşallah bu gidişinde kız ya da erkek öğrenirsin, çok hoş bir duygu, birden insan öğrenince daha çok seviyor,

sonra ablam aldı beni alışveriş merkezine gittik, soktu bi mağazaya tüm mağaza kızlara kıyafet, baaakk kız olsaydı bunları bunları bunları alacaktın,

amaa bikaç raf ayrılmış erkeklere götürdü, şimdi bunları alacaksın dedi, :)))

çok bekleriz daha canım böyle ne yapalım kimi çok rahat çıkıyo kimileride biz gibi çatlarmış gibi elimiz karnımıza msj yaparak beklemekle geçiyo
Ayy sirma bacim aynen oksayip duruyom karnimi kocami bile bukadar nazlamadim:)

Ayyy dogru cok merak ediyorum 2 erkek torun warya millet kiz gibi sewip heycanlaniyo bak kocam diyoki minicik etekler alacam poposundada pesi olsun kiwirarak yurusun kiziiiiimm diye uzatiyo bide yazık kismet diom bende:)

okşasanda keyfi gelene kadar çatlıycaz :) öle gözüküyo

oyy inşallah,

sağlıklı olsun da

bizim 4. erkek torun olacak, 0 kız torun :)) işin babamın da hiç oğlu olmamış, 3 kız bi kız yapamadık hep erkek :)

kız mı olur olursa prensese döndürürüm diyordum ama içimden de erkek geçiyordu benim, erkek oldu

Gözün Aydın canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Cinsiyeti ogrenmissiniz hayirli olsun benim bir daha gidisimde kesin belli olur heralde bu gidisimde kiza benziyor dedi ama bakalim

Eee tabi ilkler baska oluyor onlarin keyfi baska ben ikinciyi bekliyorum bazen oglumla ilgilenmekten hamile oldugumu bile unutuyorum aa ben hamileyim dur sunlari yiyeyim diyorum yaa :))))

Bugun ee ee mi yapamad cok rahatsizim patlamalar war aksam bise yemedim de sanki durmadan yemis gibi sistim imdattttt kurtarin beni zordayim bacilar

tatlım salatalık yemeyi alışkanlık edin biz eşimle hergün meyvenin yanında salatalık ta yiyoruz ve kabızlık problemi yaşamıyorum şükür. salatalığı yemediğimde zorlanıyorum ben de. oyüzden şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…