okşasanda keyfi gelene kadar çatlıycaz :) öle gözüküyo
oyy inşallah,
sağlıklı olsun da
bizim 4. erkek torun olacak, 0 kız torun :)) işin babamın da hiç oğlu olmamış, 3 kız bi kız yapamadık hep erkek :)
kız mı olur olursa prensese döndürürüm diyordum ama içimden de erkek geçiyordu benim, erkek oldu
tatlım salatalık yemeyi alışkanlık edin biz eşimle hergün meyvenin yanında salatalık ta yiyoruz ve kabızlık problemi yaşamıyorum şükür. salatalığı yemediğimde zorlanıyorum ben de. oyüzden şiddetle tavsiye ediyorum
Günaydııın:124:
Herkes doktora gitmiş bebeğini anlatıyor. Ben ayın 15ine kadar sabredicem çok merak ediyorum
Herkes doktora gitmiş bebeğini anlatıyor. Ben ayın 15ine kadar sabredicem çok merak ediyorum
bende ayın 1ne kadar sabredicem 27 haziranda gitmiştim ben neyapim
Ama ben en son 8 haftalıkken gitmiştimŞimdi kocaman olmuştur. Çaktırmadan başka doktora gidebiliriz katılıyorum.
kesinlikle 2 doktor mantıklı en azından 2 haftada bir görürüz minnoşları :)
biz çok sabırsız meraklı endişeli anneler olacağız :)
Bazen aklımdan ultrason cihazım olsaydı ne güzel olurdu gibi saçma fikirler geçmiyor değilkesinlikle 2 doktor mantıklı en azından 2 haftada bir görürüz minnoşları :)
biz çok sabırsız meraklı endişeli anneler olacağız :)
senin nezaman 4lü testin gitmeye gerek yok mhrsden girip alırsın orayada gidince veriyolar sen bilirsin
kurt sen nerde oturuyordun
Bu fikir ise yaradi asil dr ogrenmezse bi problem yok
Bazen aklımdan ultrason cihazım olsaydı ne güzel olurdu gibi saçma fikirler geçmiyor değilValla annemi daha iyi anladım. Ergenlik döneminde falan merak edip nerdesin diye arayınca ne meraklı derdim ama ben daha bu kadarcıkken karnımdayken bile merak ediyorum.
aman nerden öğrencek ki :)
ama o kadar ultrason zararlı olur diye korkarım ben biraz sabretmek gerek sanırım
ben bir kere başlarsam öyle bir şeye devam ederm biliyorum kendimi zor tutuyorum ama yapmamak için :)
Eee tabi ilkler baska oluyor onlarin keyfi baska ben ikinciyi bekliyorum bazen oglumla ilgilenmekten hamile oldugumu bile unutuyorum aa ben hamileyim dur sunlari yiyeyim diyorum yaa :))))
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
Bende 15 ine kadar bekliycem ama çatlıyorum meraktan.Hiç bir baloncuk filanda yok ordadır dimi?Meraktan çatlıycam bende keşke internette satılan kalp atış sesini dinleten cihazlardan alsaydım ama onlarda çinmalı kesin zararlıdır yaaa offf.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
Bende 15 ine kadar bekliycem ama çatlıyorum meraktan.Hiç bir baloncuk filanda yok ordadır dimi?Meraktan çatlıycam bende keşke internette satılan kalp atış sesini dinleten cihazlardan alsaydım ama onlarda çinmalı kesin zararlıdır yaaa offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?