2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
okşasanda keyfi gelene kadar çatlıycaz :) öle gözüküyo

Ihhhhh ihhh:) haklisin :)

Bizde 3 kiziz hayatim esimgil 3 erkek o kizz diye.bayilcak banada nedense erkek gibi geliyor ama kiz olmazsada keske kizim olsa dicem heralde nebilim hayirlisi olsun zaten kizim olsada oglum olsada hayirlisi olsun da isim yonunden cok bahtsizlar yawrularim:)

Anammmm sekerim walla meywe falan yiyemiyorumki ben ya hergun bigun yiyom bigun yemiyorum daha balik yiyemedim hele yumurtayi haslanmis yiyemedim kacgundur agir geliyor üzüm yemiyorum oda kan yapici ne yapacam bilmem ama yinede besleniyomudur ki yawrum

kesinlikle 2 doktor mantıklı en azından 2 haftada bir görürüz minnoşları :)
biz çok sabırsız meraklı endişeli anneler olacağız :)
Bazen aklımdan ultrason cihazım olsaydı ne güzel olurdu gibi saçma fikirler geçmiyor değil Valla annemi daha iyi anladım. Ergenlik döneminde falan merak edip nerdesin diye arayınca ne meraklı derdim ama ben daha bu kadarcıkken karnımdayken bile merak ediyorum.

senin nezaman 4lü testin gitmeye gerek yok mhrsden girip alırsın orayada gidince veriyolar sen bilirsin

merhaba

bana doktor temmuz sonu gelirsin dedi özel 4 lü test için

ben devlette 4 lü test için önceden gün alınıyor diye önceden gitmem gerekir diye düşündüm

günaydınnnlarrrrr
herkes iyidir inşallah...
paşam nerelerdesin yaaa işlerin bitmedi mi hala canımm

Bu fikir ise yaradi asil dr ogrenmezse bi problem yok

aman nerden öğrencek ki :)
ama o kadar ultrason zararlı olur diye korkarım ben biraz sabretmek gerek sanırım
ben bir kere başlarsam öyle bir şeye devam ederm biliyorum kendimi zor tutuyorum ama yapmamak için :)

benim annem hala günde 3 kere arar yani hiç bir şey değişmedi
sanırım ben de onun gibi olacağım :)

aman nerden öğrencek ki :)
ama o kadar ultrason zararlı olur diye korkarım ben biraz sabretmek gerek sanırım
ben bir kere başlarsam öyle bir şeye devam ederm biliyorum kendimi zor tutuyorum ama yapmamak için :)

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,

Bende 15 ine kadar bekliycem ama çatlıyorum meraktan.Hiç bir baloncuk filanda yok ordadır dimi?Meraktan çatlıycam bende keşke internette satılan kalp atış sesini dinleten cihazlardan alsaydım ama onlarda çinmalı kesin zararlıdır yaaa offf.

Eee tabi ilkler baska oluyor onlarin keyfi baska ben ikinciyi bekliyorum bazen oglumla ilgilenmekten hamile oldugumu bile unutuyorum aa ben hamileyim dur sunlari yiyeyim diyorum yaa :))))

haklısın ilkler bir başka bende ikinci bekliyorum rahatsızlıklarım olmasa hamile olduğum haklıma bile gelmiyor canım

Neyse 8-9 gün kaldı dayanıcaz artık. Çin malıysa güven olmaz en iyisi beklemek

canım onu da alırsan sonra daha da kötü olma aman farklı attı diye daha çok endişelenirsin
birazcık sabretmesini öğreneceğiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…