2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızçemin selamı vaaaaaaaaaaaaaarrr

Arkadaşlar bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim. Doktor baktı, çok iyi dedi. Risk 1/10.000'in altında görünüyor. Ultrasona giremeyecektim ki kayınvalidem "Doktor bey, ben Bursa'dan geliyorum. İlk torumun, ne olur göreyim" dedi. Tatlı dillidir bizimki. Doktor da tamam, gelin bakalım o zaman dedi. Kayınvalidem doktoru övdükçe adam bir gaza geldi, her bir yerini ölçtü, önce yine kıza benziyor dedi. Kayınvalidem de "biz çok kız istiyoruz" deyince, güldü, "kız, kız" dedi. İki hafta sonra yine bakacağız ama.

Yalnız bebek bir haftada çok büyümüş. Geçen hafta 12+3 çıkmıştı. Bu hafta 14+1 çıktı. :44:Ağırlığı 80 gram boyu da 11 cm'miş. Şaşırdım baya ama doktor çok iyi deyince bişi demedim. Bizimki ocağı bile beklemeyecek galiba

Bir de hapşırdı miniğim. Nasıl şaşırdık, yatıyordu öyle, hapşırdı

Şimdi hazırlanıp arkadaşımın düğününe gideceğim kaynanayla. Öptüm hepinizin bebeklerimi

canım onu da alırsan sonra daha da kötü olma aman farklı attı diye daha çok endişelenirsin
birazcık sabretmesini öğreneceğiz sanırım

yok zaten almam hakikaten zararlı olabilir.Hastanede sıra beklerken yaşlı bir teyze vardı yanımda torunu kasık fıtıgından ameliyattaydı.Bebiş daha 9 günlük ameliyata almışlar.Teyzenin tahminine göre ultrason yüzünden olmuş,kızı çok sık girmiş ultrasona.Bizim zamanımızda hiç yoktu,ultrason başladıgından beri bebeklerde fıtık çıkıyo dedi.Bilmiyorum ne derece doğru ama eski insan sonuçta doğruda söylüyo olabilir.

günaydınnnlarrrrr
herkes iyidir inşallah...
paşam nerelerdesin yaaa işlerin bitmedi mi hala canımm

topige girince inan aklına ilk sen geldin birde gıdısını aldıgım vallahi canım işleirm bitti dün biraz 5000kadar tespih çektim dua ettim kuran okudun allahım kabul etsin babacıgım senesi vardı dün ilk defa aglamadım evladım için aglasam şimdi bebegim strese giricek babamı bir güzel andım allah nasip ederse babam için birşey yapıp dagıtmayı düşünüyourm hamur kızarması olur pogaça olur evden dışarı çıkmam yaska korka korka yürüyourm zaten merdivenlerde :18:dün eşim beni pazara götürdü hadi gel ayaklaırn açılsın deid korkuyorum desemde dinlemedi hep yat dedi nereye kadar zaten dikişten sonra hiç çıkmaıcan dedi hay çıkmaz olaydım beni gören bagırdı senin dedi ayakta ne işin var yatsana kötülügüme demediler ama üzüldüm öyle dedikleri için eşimde anladı kızdı dediki
siz dedi gele gele ayakkabılarınz kapımızın önünde kaldı ne yapsın kız dedi kimseyi gördügü yok dedi az çıkardım hava alsın diye dedi millette çıt yok yavaş yavaş gittik pazara gzüel bri laışveriş yaptım sebze sadece patlıcam semiz otu aldım patlıcan gebelikte yasak ama dayanamadım patlıcana degişik planlarım vardaanacım brid egördüm mısır çocuk gibi çekiştiiryorum eşimi ne olur la diye sen demedinmi dedi şekerli gdolu alma diye deid olsund edim tamam dedi başımın belası dedi aldık mısırı pazarı geziyos ben yiyorum millet bana bakıyor vallahi hç umrumda degil iyi gitti eşimde halim açok güldü meyve aldık diyorum az la evde az var olsun canım bebegimize vitamin olsun annesi zaten yemek yemiyorsun dediay öyle bebegimiizn üstüne düşüyorya inanın bir hoşuma gidiyoreve geldik yemeklri yapmıştı sofrayı birlikte kurud kendi kaldırdı makinaya yerleştirdi yıkasınd iye kalanı yıkamamış bri düüdşkü 2 bardak ah deidm kocaccım yıkayadınya desmde ya dedi yıkıyımda kız ban deid düdüklü klipsli kimseye dokundurmuyourm çizilir vs diyekahvaltı yapmadım daha birazdan beni jeliyi doyurucam pazara gittimya dün allahım bebek kıyafetlerini bri asmışlar hele birşey beyendim eger karnımdaki kızsa hiç kurtululu yok alıcameşim diyoryurmurta seç paşam diyor ben bebek kıyafetlerine bakıyorum allahım dedi benim hatun kafayı yedi sizlere diyorum amma almayın diye dayanamıyor insan ama almıcam 3 kere alışveriş yaptım eve geldigimde onlara sarıldım agladım
allahım bu karnımdakine ömür versin işşalah bana haftada bir igne vurunucakya ignecimide ayarladım eşimin akrabası vuruyormuş kadın para istemedi bende işşallah bir hediye alırım dogumdan sonra kendisi hacıbakıcaz artık ben jeliyi doyuruyum gelicem yazık aç kaldı ilaçlarıda içelim

kızlar gzüel bri hafta sonu diliyorum

oleyyyyy bi kızçe daha.hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

taktige bak sen kaynanadaki git git fazla kurtlarını dökme kız bebegime brişey olmasın kız dedi kesin nasıl oluyor ya 80 gram eminmi bu doktor kafamı buluyor:44::44:

A.S. gözünaydın canımmm maşallah maşallah Allahım nazarlardan sakınsın nazar: iyi eğlenceler ..

taktige bak sen kaynanadaki git git fazla kurtlarını dökme kız bebegime brişey olmasın kız dedi kesin nasıl oluyor ya 80 gram eminmi bu doktor kafamı buluyor:44::44:

yaww şimdi bnde baktım paşam sen yazınca hamilelik takviminde bnm 45 gr yazıyo geçen gttiğimde bnm bebiş 70 gr çıktı.yani ultrason kağıdında öle yazıyo ama boyunu bulamadım

Oley bir prensesimiz daha oldu :)
çok fazla yorma cnm kendini
maşallah kızımıza :)

günaydıın,

minnakkedi, dün sormuştun lierac krem geldi,

kutunun üst tarafında ürün koruma bandı var,

alt tarafında yok ama,

hiç süphelenmedim, bence bir sorun yok ben unnadodan almıştım

canım benim kalp kalbe karşıymı
Allah kabul etsin canım benim babanın mekanı cennet olsun inşallah..
iyi yapmış kocişin seni dışarı çıkarmakla.. kan dolaşımında hızlanmıştır.. bebişinede ohh mis gibi oksijen gitmiştir.. mısır konusundada iyi yapmışsın bebeişin canı çekmiştir ohhh afiyet olsun teyzesinin kuzusuna,faydalı kısımları yarasın yeğenime
zaten gdosuz pek ürün kalmadı.. kimbilir gdolu neler yedik...
doyur doyur annesi zuzumun karnını ohh afiyet olsun,yarasın ,şifa olsun..
ahh ahhh ben her gittiğimde gözüme sürekli çarpıyor...Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinde alınır Allahın izniyle...
oohh iğnecide tanıdık olması süper olmuş,Allahım yardım ediyor çok şükür...

oyyy maşallah ya, çok sevindim

kızlar ben bugün doktora gideceğim,

inşallah yavrumun sağlık haberlerini alırım, nolursunuz bebeğime dua eder misiniz, yalvarırım size,

size söylemedim moraliniz bozulmasın diye ama kaç gündür ağlamaktan geberiyorum,

benim bebeğimde çok önemli bir sorun çıkması ihtimali doğdu, tahlil yaptırıyorum kaç gündür ve sonuçlar Allaha çok şükür iyi gibi çıkmaya başladı,

yavrumun gözleri kör, kulakları sağır, kalbi delik, zeka geriliği, karaciğer, dalak büyümesi bir sürü bir sürü sorunla doğma ihtimali çıkmıştı,

bu sorun olan tüm gebelikler aslında hemen sonlandırılıyormuş, ben bugun doktor risk azaldı derse karnımdan sıvı çekilmesi dışında bir tahlilim kalmayacak,

kaç gündür o kadar çok ağlıyorumki, sonra birden içime bir his doğdu hiç birşey çıkmayacak bebeğim sağlıklı olacak, ağlamayacağım artık dedim, bebeğim üzülsün istemiyorum,

inşallah bir sorun çıkmayacak ama lütfen bebeğime dua eder misiniz, gerçekten birşey çıkmasın nolur,

canım inan yazını okudum ve hiç kötü bişey hissetmedim,rabbim korusun bebeğini dualarım seninle.Sende iyi düşün kötü bişey çıkmayacak bebişin iyi,çok iyi ve seninle annesi.Doktordan döner dönmez haber ver bize.Allaha emanet olun,dua edicem sen gelene kadar....

allahım bebeğini sağlıkli bi şekilde sana bağışlasın inşmutlu olarak gel hiçbiişi olmasın yanlış görmüşüz desin doktorlar bebek çok sağlıklı desin

Yok kız kalkmıcam yerimden :)
Valla öyle dedi ama ağzı burnu her bi yeri iyice görünüyordu. Karın boşluğuna doğru çıkınca alanı geniş buldu yayıldı herhalde bizimki.

Her yerini iyice ölçtü zaten, ekranda da yazıyordu 80 gr. 11 cm diye. Ben de şaşırdım ama sevinçten ağzımı açamadım :)

dualarımız seninle inş. güzel haberlerle geleceksin
içini ferah tutmaya çalış
günlerdir neler çektin kim bilir
ama hissettiğim güzel haberlerle geleceksin

yaww şimdi bnde baktım paşam sen yazınca hamilelik takviminde bnm 45 gr yazıyo geçen gttiğimde bnm bebiş 70 gr çıktı.yani ultrason kağıdında öle yazıyo ama boyunu bulamadım

Kızlar erken erken büyüyorlar demek :)
O bir şey değil de dün gece kayınvalidem eşimin 61 cm doğduğunu iddia etti. Olamaz dedim, ölçmüşlerdi, özellikle de not aldılar olağandışı bir durumdu dedi. Bugün doktora soracaktım 61 cm bebek doğar mı diye ama kayınvalidenin yanında oramadım ayıp olur diye.

61 cm olur mu ya? Üç aylık bebek o kadar oluyor.

Tabii ki sağlıklı olacak. Çoğu bitmiş zaten tahlillerin.
İnşallah tahlillerin temiz çıktığında da o doktorunu değiştirmeyi düşün bence
Hamile kadını üüyorlar, boş yere.

Canım o cm değil mm dir :)
ben de geçen gün gittim 47 mm ydi boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…