2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Okudum yolladım bebeğine Allah kabul etsin inşallah.
Canını çok sıkma olur mu?
Bizim ailecek bir yakınımız vardı. 25 sene hamile kalamadı ne tedaviler gördü ama olmadı.
25 sene üstüne kendi kendine hamile kaldı, onunda 2li testi kötü çıktı 3lü testi kötü çıktı amniyosentez yapıldı kötü çıktı. Doktorlar bu senin söylediklerini demişler. Bebeği almamız lazım demişler. Aile eve gitmiş düşünmüş taşınmış demişler ki 25 sene üstüne Allah bize bu evladı verdi sakat makat doğuralım bakalım. Allah böyle uygun gördü demek ki demişler doğurmuşlar.
Şuan o çocuk var ya orta okula gidiyor ve süper zeki bir erkek çocuğu. Okul birincisi öğretmenleri çocukla gurur duyuyor evine tebrik için geliyorlar hep. Hem de karı koca okumamış cahil insanlar öyle oturup çocuğa ders falan da çalıştıramıyorlar, bilmiyorlar ki dersleri anlamıyorlar. Ama çocuk maşallah zehir gibi.
Her zaman her yerde de anlatırlar bu çocuk için doktorlar böyle böyle dediler ama bak nasıl zeki oldu iyi ki aldırmadık derler herkese.

Sen de üzülme olur mu Allahım seninde dualarını kabul eder
İnşallah herşey gönlünce güzel olur.

Son düzenleme:

canımmm canımmm canımmm Allahım yardımcın olsun inşallah Rabbimin izniylke bebeğine sağlıkla zamanında kavuşacaksın inşallah..Rabbim yardımcın olsun Allahım güzel,mutlu,sağlık dolu haberlerle dönmeni nasip etsin..dualarım seninle olacak..

Olur cnm ben de duymuştum.
Benim yakın kız arkadaşım da 5,5 kg bebek doğurdu. Anam görmen lazımdı 20 günlüktü 3 aylık bebeğe benziyordu. Zangoç gibi yatıyordu ana kucağında

çok çok dua ediyorum ben de umarım herşey yolunda gider üzme kendini desem de anlayabiliyorum seni çok iyi.

normal mi doğurdu

Yok canım Ümraniye devlet hastanesinde doğurdu Sezeryanla aldılar bebeği. Zaten ultrasonda görmüş doktorlar demişler bu normal doğamaz zorlamayalım erken alalım demişlerdi kıza. Devvlet hastanesi olmasına rağmen sezeryan yaptılar kıza

iyiya geçenlerde haberlerde zorla normal yaptırmışlardı bi kadına 5.5 kiloluk kız bebeğin kolu gitti o doktorları elime geçirsem parçalardım yani

aman nerden öğrencek ki :)
ama o kadar ultrason zararlı olur diye korkarım ben biraz sabretmek gerek sanırım
ben bir kere başlarsam öyle bir şeye devam ederm biliyorum kendimi zor tutuyorum ama yapmamak için :)

Olmaz heralde bi ara geceleri dogum hastanesine takildik bagimlilik yapiyor ozluyorum merakediyorum yaaaaaaa

Hayirli olsunnn ayyy ya daha cok war bebisim8 gormeye cok mrk ediyorummm massalah bebis tosun tosun :)

Yok sanmiyorum ya çünkü ilk ay tehlikeli olmasina ragmen 15 gune bir gittik zararlı olsaydi cagirmazdi

Kızlar bakın çok güzel hamile kıyafetleri var burada.
Kimisi uygun kimisi pahalı her bütçeye uygun En azından t-shirtler diğer markalar gibi ortalama fiyattalar.
Ve en güzeli de tesettürlü anne adaylarına da hitap eden güzel uzun kollular var
butikbebe adresinde

Son düzenleme:
iyiya geçenlerde haberlerde zorla normal yaptırmışlardı bi kadına 5.5 kiloluk kız bebeğin kolu gitti o doktorları elime geçirsem parçalardım yani

ay evet ben de izledim içim acıdı izlerken çok üzüldüm.
Allah korusun kimsenin başına vermesin çok kötü bir durum.

yaaa tv de yemek programlarını yasaklasınlar.Vahenin sofrası vardı ona takıldım Çeşmede kumru yaptılar içim gitti taaaa Çeşmeye mi gitcez kumru yemeye.El insaf hamileler var arkadaş...

yaaa tv de yemek programlarını yasaklasınlar.Vahenin sofrası vardı ona takıldım Çeşmede kumru yaptılar içim gitti taaaa Çeşmeye mi gitcez kumru yemeye.El insaf hamileler var arkadaş...

bende seninle aynı fikirdeyim sadece hamileler için değil alım gücü olmayanlar içinde bu tarz programların yasaklanması lazım..

Bencede bende pastirma gordummm agzim sulandiii olsa yerim 3 5 kilooo ama yasak awcumu yala yala yalama oldum walla

Yok doğduğu zaman 61 cm'miş. 61 milim bebek doğar mı kız

Bacim nadil biliyonuz bole seyleri doktor konusuyor duymuyorum bileee kac santim kac milim diceklerimi bile unutuyorum birsuru sikayetim war bebisimi gorunce aptal oluyorum aptaaaaalllll

Bende de kramp oluyor bazen onu soramadım, baş dönmesini soramadım. Bir dahaki sefere yazacağım kağıda.

Vitaminleri sordum sadece, doğuma kadar kullanacaksın dedi. Doğuma kadar elevit ve folic kullanacağım yani:44:

folik asiti 12.haftada kestim ben sadece elevit doğuma kadar dedi,bide doğuma kadar kan sulandırıcı iğnem var,şimdiden vuracak yerimin kalmadığı.Bebişime feda olsun onun için morarmaya razıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…