Bende de kramp oluyor bazen onu soramadım, baş dönmesini soramadım. Bir dahaki sefere yazacağım kağıda.
Vitaminleri sordum sadece, doğuma kadar kullanacaksın dedi. Doğuma kadar elevit ve folic kullanacağım yani:44:
Yok doğduğu zaman 61 cm'miş. 61 milim bebek doğar mı kız
kızlar ben bugün doktora gideceğim,
inşallah yavrumun sağlık haberlerini alırım, nolursunuz bebeğime dua eder misiniz, yalvarırım size,
size söylemedim moraliniz bozulmasın diye ama kaç gündür ağlamaktan geberiyorum,
benim bebeğimde çok önemli bir sorun çıkması ihtimali doğdu, tahlil yaptırıyorum kaç gündür ve sonuçlar Allaha çok şükür iyi gibi çıkmaya başladı,
yavrumun gözleri kör, kulakları sağır, kalbi delik, zeka geriliği, karaciğer, dalak büyümesi bir sürü bir sürü sorunla doğma ihtimali çıkmıştı,
bu sorun olan tüm gebelikler aslında hemen sonlandırılıyormuş, ben bugun doktor risk azaldı derse karnımdan sıvı çekilmesi dışında bir tahlilim kalmayacak,
kaç gündür o kadar çok ağlıyorumki, sonra birden içime bir his doğdu hiç birşey çıkmayacak bebeğim sağlıklı olacak, ağlamayacağım artık dedim, bebeğim üzülsün istemiyorum,
inşallah bir sorun çıkmayacak ama lütfen bebeğime dua eder misiniz, gerçekten birşey çıkmasın nolur,
61 cm mi maşallah bebek mi doğmuş? Basketbolcu olur.
folik asiti 12.haftada kestim ben sadece elevit doğuma kadar dedi,bide doğuma kadar kan sulandırıcı iğnem var,şimdiden vuracak yerimin kalmadığı.Bebişime feda olsun onun için morarmaya razıyımmm
Attı tuttu diye buna derler sanırım. 2 mt boy için 61 cm doğmak çok anormal değil aslında. 51 cm doğup 1.60 olanlar var yani normal.Oldu zaten, eşim benim.
Lisanslı basketbolcuyu, bıraktı şimdi. 198 boyu
Okul bitince bıraktı basketbolu, mimar şimdi :)
kızlar ben bugün doktora gideceğim,
inşallah yavrumun sağlık haberlerini alırım, nolursunuz bebeğime dua eder misiniz, yalvarırım size,
size söylemedim moraliniz bozulmasın diye ama kaç gündür ağlamaktan geberiyorum,
benim bebeğimde çok önemli bir sorun çıkması ihtimali doğdu, tahlil yaptırıyorum kaç gündür ve sonuçlar Allaha çok şükür iyi gibi çıkmaya başladı,
yavrumun gözleri kör, kulakları sağır, kalbi delik, zeka geriliği, karaciğer, dalak büyümesi bir sürü bir sürü sorunla doğma ihtimali çıkmıştı,
bu sorun olan tüm gebelikler aslında hemen sonlandırılıyormuş, ben bugun doktor risk azaldı derse karnımdan sıvı çekilmesi dışında bir tahlilim kalmayacak,
kaç gündür o kadar çok ağlıyorumki, sonra birden içime bir his doğdu hiç birşey çıkmayacak bebeğim sağlıklı olacak, ağlamayacağım artık dedim, bebeğim üzülsün istemiyorum,
inşallah bir sorun çıkmayacak ama lütfen bebeğime dua eder misiniz, gerçekten birşey çıkmasın nolur,
Canimmm ne onemi war ben coraspirin kullanıyorum bebegimize feda olsun dr banada wercekti wazgecti werseydi yapardim kusmaktan boğazım sisti agladimda yinede sikayet etmedim hic onemli degil cekerim hatta eger bebekim normal olursa catir catir dogururum
Attı tuttu diye buna derler sanırım. 2 mt boy için 61 cm doğmak çok anormal değil aslında. 51 cm doğup 1.60 olanlar var yani normal.
canımm tamamen katılıyorum sana.zaten tüp bebek benim bebişimm keşke normal yoldan çocugum olsada bende catır catır 3-5 tane dogururum.hayırlısıyla bebısımı dogurayımda gelecek planları yaparım artık
Öyle düşününce normal ama ben yine de doğumda bütün bebekler 50 55 cm oluyor zannediyordum. Soracağım doktora valla. Belki yanlış olcmuslerdir 30 sene önce sonuçta
canım yanlışlık vardır onda benim rahmetli kızıma 220 gram demilşlerdi 18 haftalıkken 160 gram dogdu cennet kuşumyaww şimdi bnde baktım paşam sen yazınca hamilelik takviminde bnm 45 gr yazıyo geçen gttiğimde bnm bebiş 70 gr çıktı.yani ultrason kağıdında öle yazıyo ama boyunu bulamadım
canım benim kalp kalbe karşıymı
Allah kabul etsin canım benim babanın mekanı cennet olsun inşallah..
iyi yapmış kocişin seni dışarı çıkarmakla.. kan dolaşımında hızlanmıştır.. bebişinede ohh mis gibi oksijen gitmiştir.. mısır konusundada iyi yapmışsın bebeişin canı çekmiştir ohhh afiyet olsun teyzesinin kuzusuna,faydalı kısımları yarasın yeğenime
zaten gdosuz pek ürün kalmadı.. kimbilir gdolu neler yedik...
doyur doyur annesi zuzumun karnını ohh afiyet olsun,yarasın ,şifa olsun..
ahh ahhh ben her gittiğimde gözüme sürekli çarpıyor...Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinde alınır Allahın izniyle...
oohh iğnecide tanıdık olması süper olmuş,Allahım yardım ediyor çok şükür...
rabbim şifa versin canım sana bagışlasın işşallah aklına kötü birşey getirme benidme teyzemin kızına otistik dediler maşşallah kızı saglıklı amcamın oglunun kızındada beyninde ur var deidler gebelik sonlardırıcak dediler ondada brişey çııkmadı hayırlı haberlerle gel işşallah söz namazımda sana dua edicemkızlar ben bugün doktora gideceğim,
Yok kız kalkmıcam yerimden :)
Valla öyle dedi ama ağzı burnu her bi yeri iyice görünüyordu. Karın boşluğuna doğru çıkınca alanı geniş buldu yayıldı herhalde bizimki.
Her yerini iyice ölçtü zaten, ekranda da yazıyordu 80 gr. 11 cm diye. Ben de şaşırdım ama sevinçten ağzımı açamadım :)
bende seninle aynı fikirdeyim sadece hamileler için değil alım gücü olmayanlar içinde bu tarz programların yasaklanması lazım..
eee hamişler nasılsınız
vallahi nasıl oluyum teyzesiiç güveyden halliceyim benimkini doyurdum tam size yazıcam hot halam geldi epey oturduk beni dolanmaya gelmiş canım halam işin yeemgin yoksa yapayım diye o gitti oh dedim tam topige giridm bu kerez ablam aradı konuştuk dedim alıntı alayım tam yazmaya başladım hop erkekkardeşim aradı allaha şükür şimdi burdayım bugün trafigim çok kalkıyımda pazardan aldıklarımı temizliyim yerleştiriyim bebegiem meyve tabagı yapayım namazdan sonra yesin sonra bir lare işallah gelen gdien telefon trafigim olmazsa gelirim
Kızlar erken erken büyüyorlar demek :)
O bir şey değil de dün gece kayınvalidem eşimin 61 cm doğduğunu iddia etti. Olamaz dedim, ölçmüşlerdi, özellikle de not aldılar olağandışı bir durumdu dedi. Bugün doktora soracaktım 61 cm bebek doğar mı diye ama kayınvalidenin yanında oramadım ayıp olur diye.
61 cm olur mu ya? Üç aylık bebek o kadar oluyor.
yoğunsun bugünde allah kolaylık versin
Güzel anneler merhaba,
bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelere hayırlı uğurlu olsun,inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tüm annelere.
Ben 28 haziran'da kontrole gittim,aynı gün ikili test yaptırdım,1 Temmuz'da sonuçlar çıktı,Dr ile telefonda konuştum 1Temmuz'da
herşey çok normal sen 4 hafta sonra gel dedi,ama ben dayanamıyorum,daha 20 gün var nerdeyse,ama ben meraktan çatlayacağım,
acaba bebek ne alemde,cinsiyeti belli oldu mu,çok merak ediyorum,başka doktor'a gitsem mi bu arada diye de düşünüyorum;25 temmuz'da yine kendi gittiğim doktor'a giderim diyorum,benim gibi düşünsede olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?