2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benimde cok iltihabim war batma oluyor kasiklarimda sanki igne batiriyorlar mesela soda cok iciyorum bi zarari warmi daha birsuru ama unutuyorum yAa gelmiyor aklima:) gynoferon demir hapi iciyorum ee eem kara yan etkisinde demir fazlaligindan kaynaklanir diyor biturlu soramadim bende icip duruyorum doguma kadar bende coraspirin kullanacam

Canım... Gerçekten çok zor... İnşaallah güzel haberlerle dönersin... Rabbim yardımcınız olsun...

folik asiti 12.haftada kestim ben sadece elevit doğuma kadar dedi,bide doğuma kadar kan sulandırıcı iğnem var,şimdiden vuracak yerimin kalmadığı.Bebişime feda olsun onun için morarmaya razıyımmm

Canimmm ne onemi war ben coraspirin kullanıyorum bebegimize feda olsun dr banada wercekti wazgecti werseydi yapardim kusmaktan boğazım sisti agladimda yinede sikayet etmedim hic onemli degil cekerim hatta eger bebekim normal olursa catir catir dogururum

Aglama sakin uzme yigenimii hiiiiiiii kiziyorum bak doktor cok iyi dicek ona kurban oldugum rabbimin sayesinde sakin ol bakiyim

canımm tamamen katılıyorum sana.zaten tüp bebek benim bebişimm keşke normal yoldan çocugum olsada bende catır catır 3-5 tane dogururum.hayırlısıyla bebısımı dogurayımda gelecek planları yaparım artık

Attı tuttu diye buna derler sanırım. 2 mt boy için 61 cm doğmak çok anormal değil aslında. 51 cm doğup 1.60 olanlar var yani normal.

Öyle düşününce normal ama ben yine de doğumda bütün bebekler 50 55 cm oluyor zannediyordum. Soracağım doktora valla. Belki yanlış olcmuslerdir 30 sene önce sonuçta

Bitanemmm hamd olsun rabbime insallah hayirli dogumlarimiz olur bende zor tuttum bebisimi kanamam wardi sadece yattim esim yanimda gibi gozuksede cok uzdu cok aglatti oncefen kaybimda war simdi iyiyiz rabbim korusun dogunca tatli tatli sikayetlenelim:)

yaww şimdi bnde baktım paşam sen yazınca hamilelik takviminde bnm 45 gr yazıyo geçen gttiğimde bnm bebiş 70 gr çıktı.yani ultrason kağıdında öle yazıyo ama boyunu bulamadım
canım yanlışlık vardır onda benim rahmetli kızıma 220 gram demilşlerdi 18 haftalıkken 160 gram dogdu cennet kuşum allahım derim abazen cennet kuşlarım ne alemdeler bugün uyandım deli gibi karnımdakyle konuştum sanki pıt pıt damar atarmış gibi attı beni duydu galiba o pıtpıtları atmadan dedimki günaydın bebegim kızmısın oglanmısın bilmiyorum ama benim bebegimsin işşallah benle kalırısn dedim deli gibi konuşuyourm annecim canın ne ister vs diye eşim gene diyor bizim paş akafayı yedi ay ay kaldı kıpırdamaları işşallah heyecanla bekliyorum işşallah
vallahi götürüdm mamaları sefam olsun
bu arada kafama takıldı sen nedenalta görünmüyon yoksa düşündügümmü
rabbim şifa versin canım sana bagışlasın işşallah aklına kötü birşey getirme benidme teyzemin kızına otistik dediler maşşallah kızı saglıklı amcamın oglunun kızındada beyninde ur var deidler gebelik sonlardırıcak dediler ondada brişey çııkmadı hayırlı haberlerle gel işşallah söz namazımda sana dua edicem

:86::86::86:allah için kapıdan çıkarken bu şekilde çıkmışındır bende öle çıkıyorumda

Yaa bi dahaki sefere dikkatimi dagitmicam dinlicem kac cm kac gr duymuyorum bile allah were cinsiyetini soler onuda duymam

bende seninle aynı fikirdeyim sadece hamileler için değil alım gücü olmayanlar içinde bu tarz programların yasaklanması lazım..

eee hamişler nasılsınız

vallahi nasıl oluyum teyzesi iç güveyden halliceyim benimkini doyurdum tam size yazıcam hot halam geldi epey oturduk beni dolanmaya gelmiş canım halam işin yeemgin yoksa yapayım diyeo gitti oh dedim tam topige giridm bu kerez ablam aradı konuştuk dedim alıntı alayım tam yazmaya başladım hop erkekkardeşim aradı allaha şükür şimdi burdayım bugün trafigim çok kalkıyımda pazardan aldıklarımı temizliyim yerleştiriyim bebegiem meyve tabagı yapayım namazdan sonra yesin sonra bir lare işallah gelen gdien telefon trafigim olmazsa gelirim

yoğunsun bugünde allah kolaylık versin

ben 63 cm ve beşbuçuk kilo doğmuşum hatta doğum sırasında anneciğimin kaburgalarını çatlatmışm.

yoğunsun bugünde allah kolaylık versin

milleti anlamıyourm pazara gidiyorlar hop dolaba koyuyorlar yere koyuyorlar mesela yorulunca ben marketten şeffaf poşet alıyourm ona koyuyorum temziliyorum sirkeli suda bekletiyurm yıkıyorum öyle kurutma aracımla kurutuyorum eşimin eline hazır geliyor pazar arabasını mutfaga park etti eşim daha boşaltıcamsizle çene yapıyorum kalkıyımda işelrimi yapayım bari
sizbiz:113::113::113::113:haklısın bebem öyle yemek progamlarını boykot yapmak lazın kız tekme tokat dövelim işşallahben saçlarını yoların sen sopayla ellerine vur
kardeşim yapam var yapamayan var o malzemeleri alamayan var insanın evine et girmeyen var allahtan kırmızı eti sevmiyorum hoş yememde bebegim için eşim köftelik alıyor oda zorla yiyorum tavuk balık olsun temem
facede bir resim paylaşmışardı anne atakta duruyor tencerede kazanda su kaynatıyor yavrularımda öyle sofrada anneleirni bekliyor krikatürde olsa içim acıdıhamileyiz kardeşim şuda şimdi degişik bri tatlı yaptılar geçen canım çekti memem şişerse ne olucek hoş kızımda erige aş verdim sol gögsüm şişmişti erigi yeyince geçmişti diyrolardı inanmıyordum

Son düzenleme:
Güzel anneler merhaba,
bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelere hayırlı uğurlu olsun,inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tüm annelere.
Ben 28 haziran'da kontrole gittim,aynı gün ikili test yaptırdım,1 Temmuz'da sonuçlar çıktı,Dr ile telefonda konuştum 1Temmuz'da
herşey çok normal sen 4 hafta sonra gel dedi,ama ben dayanamıyorum,daha 20 gün var nerdeyse,ama ben meraktan çatlayacağım,
acaba bebek ne alemde,cinsiyeti belli oldu mu,çok merak ediyorum,başka doktor'a gitsem mi bu arada diye de düşünüyorum;25 temmuz'da yine kendi gittiğim doktor'a giderim diyorum,benim gibi düşünsede olan var mı?

bende 27 haziranda gittim konturole 1ağustosa kada sabretçem zeka testi ozaman yapcak bekliycem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…