bende 27 haziranda gittim konturole 1ağustosa kada sabretçem zeka testi ozaman yapcak bekliycem mecbur
Neden zeka testi?İkili test yapmadılar mı?Zate bir sorun varsa ikili test'te çıkardı ama.
gerek duymadı yapıycam dedi doktorum
Rutin bir kontrol o test,bence bir araştır derim.
nerde bu hamişler bugün
Sıcaktan herkes bi yana bayıldı sanırım :106:
Burdaaaa,yeni uyandım bende
ben sabah çok erken kaltım yatırmadı benimki kalk da git lovaboya istifra et dedi
Geçmiş olsun canım,bende öyle bir problem hiç olmadı,ne kusma,ne aşerme,ve yine her zamanki gibi sabahları 06,30 da kalktım 09,00 a kadar uykum yok,09,00 da bir uyuyorum 11-11,30 a kadar.
selam kızlar bende bayılmışım sıcaktan uyumuşum yeni kalktım ohh çok güzel oldu
ne güzel ben bişi yiyemiyorum
Farketmiyor ki zaten,bende kusmuyorum ama yemekte yemiyorum,karnım acıkıyor ama iştahım yok,yiyesim gelmiyor.
ben kahvaltı üstüneyim bişi yemek istemiyorum su içmedim bugün hiç
ben kahvaltı üstüneyim bişi yemek istemiyorum su içmedim bugün hiç
Güzel anneler merhaba,
bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelere hayırlı uğurlu olsun,inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tüm annelere.
Ben 28 haziran'da kontrole gittim,aynı gün ikili test yaptırdım,1 Temmuz'da sonuçlar çıktı,Dr ile telefonda konuştum 1Temmuz'da
herşey çok normal sen 4 hafta sonra gel dedi,ama ben dayanamıyorum,daha 20 gün var nerdeyse,ama ben meraktan çatlayacağım,
acaba bebek ne alemde,cinsiyeti belli oldu mu,çok merak ediyorum,başka doktor'a gitsem mi bu arada diye de düşünüyorum;25 temmuz'da yine kendi gittiğim doktor'a giderim diyorum,benim gibi düşünsede olan var mı?
yaaa olmazzz canım su içmeden olmazzz.2 LT su içmen lazım bebişin suya çooook ihtiyacı var.Kendini zorla ben daha akşam olmadan 2 LT içtim bile yatana kadar 3 lt bulur.
Az once bizde bu muhabbeti dondurduk hayatimbenimde 23.de dayanamiyorum 15 gune bir dr mi ayarlasam adil dr ogrenirse iyi olmax diye düşünüyorum
Aynen 2lt bitti benim 3 u bulur dimdi moda gibi anne karninda nenegin suyu axsliyormus
yaaa olmazzz canım su içmeden olmazzz.2 LT su içmen lazım bebişin suya çooook ihtiyacı var.Kendini zorla ben daha akşam olmadan 2 LT içtim bile yatana kadar 3 lt bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?