2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben sabah çok erken kaltım yatırmadı benimki kalk da git lovaboya istifra et dedi

Geçmiş olsun canım,bende öyle bir problem hiç olmadı,ne kusma,ne aşerme,ve yine her zamanki gibi sabahları 06,30 da kalktım 09,00 a kadar uykum yok,09,00 da bir uyuyorum 11-11,30 a kadar.

ben kahvaltı üstüneyim bişi yemek istemiyorum su içmedim bugün hiç

Bende azıcık kahvaltı yapıyorum,yarım saat sonra kiraz ya da karpuz yiyorum,daha faydalı özellikle karpuz çok iyi ,idrar yollarınızda sorun varsa birebir temizliyor.

Az once bizde bu muhabbeti dondurduk hayatimbenimde 23.de dayanamiyorum 15 gune bir dr mi ayarlasam adil dr ogrenirse iyi olmax diye düşünüyorum

yaaa olmazzz canım su içmeden olmazzz.2 LT su içmen lazım bebişin suya çooook ihtiyacı var.Kendini zorla ben daha akşam olmadan 2 LT içtim bile yatana kadar 3 lt bulur.

Aynen 2lt bitti benim 3 u bulur dimdi moda gibi anne karninda nenegin suyu axsliyormus

Az once bizde bu muhabbeti dondurduk hayatimbenimde 23.de dayanamiyorum 15 gune bir dr mi ayarlasam adil dr ogrenirse iyi olmax diye düşünüyorum

Aynen 2lt bitti benim 3 u bulur dimdi moda gibi anne karninda nenegin suyu axsliyormus

Nerden anlayacaklar başka dr'a gittiğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…