2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım allah yardımcın olsun

hiçbir sorun çıkmaz gönlünü ferah tut .yaş ilerimi benim yaşta 38 2 yıl önce görümcemede yaş ileri olduğu için problem olabilir demişlerdi

çok şükür bişey yok sağlıklı sıhhatli bir bebekleri oldu maşallah cin gibi gönlünü ferah tut

peki bu 4lü testin sonucunda ALLAH korusun yapılabilecek bir tedavi olabiliyormu yoksa gebeliği sonlandırmak veya devam etmek mi tek seçenek

biz geldik canlarım,

sorunumuz benim vücuduma bir virüs girmiş, bu virüs bebeği meğer çok kötü hasta ediyormuş, en çok kör, sağır, kalbi delik, zeka geriliği, iç organlarının bozukluğu, ........

dünyada hemen bitiriliyormuş bu gebelikler,

şimdi bana öyle testler yapılıyorki acaba bu virüs vücuduma ne zaman girmiş o bulunmaya çalışılıyor, hamile kalmadan önce girdiyse birşey olmayacak ama hamileyken girdiyse bebeğim %yüze yakın hasta,

doğsa bile yaşayamayacağı için hemen sonlandırılıyormuş,

testlerle 2haftada bir virusun artış, azalış hızı ölçülmeye çalışılıyor, ona göre eskiden mi kapmışım, bebek varken mi anlaşılacak,

ilk testte eskiden olduğuna dair bi sonuç çıktı ama kesin de değil

şimdi 2 hafta sonra tahlilimiz var, o tahlil iyi çıkarsa doktorumun dediğine göre biraz daha da rahatlayacağız,

karar verdim bu 2 hafta hiç üzülmeyeceğim, ağlamayacağım,

sonrada 18. haftada bebeğin sıvısından su alınıp sıvıda var mı bişey ona bakılacak,

öyle birşey olmasını hiç istemiyorum inşallah da olmaz, olmayacak da zaten içime öyle doğuyor, kaç gün ağladım sonra birden bire sustum, olmayacak biliyorum,

çok uzun neredeyse 1 saat detaylı ultrason yapıldı, şu anda sağlıklı bir bebek görünüyor çok şükür ama daha çok küçük olduğu için görülebilir olduğu kadar bakıldı, Allaha çok şükür şu an anomali görülmedi,

esas ama büyüdükçe zaten bir sorun varsa net görülebildiği için büyümesi de lazım,

ayrıca 24. haftada ayrıntılı olarak kalbinin incelenmesi gerekecekmiş, onun için de çok özel konunun uzmanı bir doktora gönderecekler,

24.. hafta 6 aylık demek,

yani ozamana kadar bebeğim hasta mı değil mi tam olarak da anlaşılamıyor,

yani sorunumun yaşla bir ilgisi yok,

biliyorum Allah ne dediyse o olur, bizim elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka,

öyle garip duygular ki bunlar, kimse yaşamasın

sorunumu yazmak istemedim sizin de moraliniz bozulmasın diye ama yazmadan da yapamadım,

iyiki varsınız

ayrıca benim bebeğim erkek ya,

bugun 1 saat ultrasonda bakıldı, sıpa bacak bacak üstüne atmış, açmadı gitti bacaklarını, bi pipi göstermedi, çok usturuplu yattı durdu,

demekki erkekler de usturuplu yatabiliyo :)

önümüz mübarek ramazan rabbim bu güzel ayların hatırına sana ve bebeyine sonsuz rahmetinden versin saha salim sorunsuz bi bebişin olur inş bu günleride tebessümle hatırlayıp geçersiniz inş arkadaşım dualarım senle

dua etmekten başka çare yok. umarım çok sağlıklı bir bebeğin olur bu virüs önceden girmiş olsun.
hayatın en büyük sınavı bu bekleyiş RABBİM sabır versin sana

melabebek tatlım benim bebeğime de başlarda fiziksel özürlü olur demişlerdi. Alalım demişlerdi. Ben aldırmamıştım ve doğduğunda sapasağlam çıkmıştı.
Ayrıca bir tanıdığımıza multiple anomali teşhisi konmuştu. Tıpkı seninki gibi kalbinde, böbreklerinde, dalağında ve zekasında problem olacağı söyleniyordu. Gebelik ilerledikçe bütün problemler yavaş yavaş ortadan kalktı ve bebeği sapasağlam doğdu.

Ben inanıyorum ki senin için söylenenler bu kadar bile ciddi olmayacak. Allah'ın izniyle sadece bir "zan" olarak kalacak.
Sen gönlünü ferah tut tatlım.
Bu kadar insanın duasıyla bile bir şey olmadan atlatarsın sen zaten bu süreci.
Dualarm seninle

arkadaşlar hamd ve şükür çok önemlidir pek dikkat etmeyiz hastalıkmış kazaymış belaymış bunlarda rabbim hamdolsun bukadarlar kurtardık rızık ve bolluk için şükretçez eğer sabır isterseniz rabbim diyorki demek kulum verdiğim hastalığa şükrediyo çekebiliyo ben verim kulum bana şükretmeye devam etsin diyo öle söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…