2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

geçmiş olsun canım inş önceden olan bişeydir Rabbim bebeğini korur inş dualarımız senınle

Maşallah senin oğluna. Allahım oğlunu sana bağışlasın inşallah.
Sıkma canını güzel arkadaşım. Sen Rabbime sığın o çooook merhametlidir.

Merhaba kızlar. Günlerdir sizi okuyorum ama ancak iyileşip yazabilmeye başladım.
Çünkü gebeliğimin 11. Haftasında gebelik belirtileri yaşamaya başladım. Şaka gibi
İlk kez midem bulanıyor, belim çatlıyor, göğüslerim patlamaya hazır bomba sanki dokunamıyorum bile vs vs.
Ama ben şükrediyorum. Bebeğim iyi diyorum.
Geçen hafta iç kanama ve düşük tehlikesiyle hastanede yattım Ve çıktım.
Şükür şimdi iyiyim.
İnşallah hepimiz çoooooook iyi olalım ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğin sapasağlam doğsun diye dua ediyoruz hepimiz

Canım çok çok geçmiş olsun... İnşaallah bundan sonra aldığın haberler hep güzel olur...

Dua edelim... Çok mübarek günlerdeyiz... Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

hoşgeldin öncelikle şanslısın ben epeydir bulantı yaşıyorum sıkıldım artık düşük tehlikesi içinde geçmiş olsun umarım sorunsuz tamamlarız bu yolu

canım inşallah sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına alırsın..:26:

hoşgeldin öncelikle şanslısın ben epeydir bulantı yaşıyorum sıkıldım artık düşük tehlikesi içinde geçmiş olsun umarım sorunsuz tamamlarız bu yolu

Ay sağol canım. Ne kötü bir şeymiş bu bulantı. Ama mentollü şeker iyi geldi. (2gündür en iyi dostum)
Umarım senin bulantıların da bir an önce geçer.
Düşük anlamında da içim çoook rahat. Annelerine tutunacak yavrularımız ve hepimiz allahın izniyle sağlıcakla kucaklayacağız bebeklerimizi

rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sapasağlam alacaksın kucağına buna inanıyorum ...

evet bunu duymuştum sıkıntıyla karşılaşılınca hamd olsun demek lazımmış buna da şükür yerine ...duyduğumdan beri çok dikkat ederim...

canım rabbim yardımcın olsun işşallah bu üç aylar yzü suyu hürmetine bebegimizi oglumuzu yaradans ana bagışlasın ne diyim arkadaşım allahım imtihanını kolay eylesin zor degil

Arkadasım, cok geçmiş olsun, inşallah bir sey yoktur yavrunda. Saglıkla kucağına alırsın inşallah. Benim bir de sorum olacak, bu virüs ne virusuymus ve hangi teste senin taşıdığın anlaşıldı?

merhaba canım..umarım Allahın izniyle bebeğine bişey olmayacak.Rabbim çok büyük.bol bol dua et.bizde edelim.iyi haberlerle gelirsin inşallah

merhaba kızlar.bugün doktora gittim.çok şükür meleğim iyimiş.. 44,5 mm olmuş.4 günde ileriden gidiyor.doktor cinsiyeti daha belli olmaz dedi.bakmadı bile..olsun iyi olduğunu öğrendim o yeter bana.fotosunu diğer topiğe koydum

Canım benim geçmiş olsun çok,kendinde yazmışsın hiç üzülme,ağlama,yüce rabbim büyük,önümüz ramazan ay'ı,senin içinde dua edeceğim,herşeyin hayırlısı olur inşallah,nerden anladılar virüs kaptığını falan,sen mi rahatsızlandın ?

Ben de 4. ayıma girdim, 4 ay içinde sadece 4 defa mide bulantısı kusma yaşadım.
Ancak benim derdim de kanama. Şimdilik durdu çok şükür ama 3 haftadır evde yatıyorum. Doktorum sadece çişe kalkacaksın dedi.
Hatta beni de hastaneye yatırmaya kalktı. Gel seni hastaneye yatıralım hemşireler bakar sana. İlgilenir serum bağlar, iğnelerini yapar dedi. Ben istemedim. Evimde daha huzurlu, sakin olurum dedim. Hemşire var bizim burda o geldi yaptı hergün iğnelerimi.
Şimdi kanamam durdu çok şükür daha iyiyim. Bu muayenem de doktorum artık yavaş yavaş ayağa kalkmaya başlayabilirsin dedi.
Hadi hayırlısı bakalım umarım bu son yatışım olur.
Hamilelikte herkesin sıkıntısı başka. Herkes türlü türlü şikayetlerden yakınıyor.
Allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım, atlatmışsın çok şükür.

Bende de aynı her gün bılantım var. İlk üç ay anlamamıştım bile hamileliğimi. O zaman da niye böylediye söyleniyordum, şimdi şikayet etmeye hakkım yok herhalde :)

İkinci trimester rahat geçer derler ama bende tersi oldu, çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…