Nerden anlayacaklar başka dr'a gittiğimizi
evet bunu duymuştum sıkıntıyla karşılaşılınca hamd olsun demek lazımmış buna da şükür yerine ...duyduğumdan beri çok dikkat ederim...
biz geldik canlarım,
sorunumuz benim vücuduma bir virüs girmiş, bu virüs bebeği meğer çok kötü hasta ediyormuş, en çok kör, sağır, kalbi delik, zeka geriliği, iç organlarının bozukluğu, ........
dünyada hemen bitiriliyormuş bu gebelikler,
şimdi bana öyle testler yapılıyorki acaba bu virüs vücuduma ne zaman girmiş o bulunmaya çalışılıyor, hamile kalmadan önce girdiyse birşey olmayacak ama hamileyken girdiyse bebeğim %yüze yakın hasta,
doğsa bile yaşayamayacağı için hemen sonlandırılıyormuş,
testlerle 2haftada bir virusun artış, azalış hızı ölçülmeye çalışılıyor, ona göre eskiden mi kapmışım, bebek varken mi anlaşılacak,
ilk testte eskiden olduğuna dair bi sonuç çıktı ama kesin de değil
şimdi 2 hafta sonra tahlilimiz var, o tahlil iyi çıkarsa doktorumun dediğine göre biraz daha da rahatlayacağız,
karar verdim bu 2 hafta hiç üzülmeyeceğim, ağlamayacağım,
sonrada 18. haftada bebeğin sıvısından su alınıp sıvıda var mı bişey ona bakılacak,
öyle birşey olmasını hiç istemiyoruminşallah da olmaz, olmayacak da zaten içime öyle doğuyor, kaç gün ağladım sonra birden bire sustum, olmayacak biliyorum,
çok uzun neredeyse 1 saat detaylı ultrason yapıldı, şu anda sağlıklı bir bebek görünüyor çok şükür ama daha çok küçük olduğu için görülebilir olduğu kadar bakıldı, Allaha çok şükür şu an anomali görülmedi,
esas ama büyüdükçe zaten bir sorun varsa net görülebildiği için büyümesi de lazım,
ayrıca 24. haftada ayrıntılı olarak kalbinin incelenmesi gerekecekmiş, onun için de çok özel konunun uzmanı bir doktora gönderecekler,
24.. hafta 6 aylık demek,
yani ozamana kadar bebeğim hasta mı değil mi tam olarak da anlaşılamıyor,
yani sorunumun yaşla bir ilgisi yok,
biliyorum Allah ne dediyse o olur, bizim elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka,
öyle garip duygular ki bunlar, kimse yaşamasın
sorunumu yazmak istemedim sizin de moraliniz bozulmasın diye ama yazmadan da yapamadım,
iyiki varsınız
Sizin bebek de uzun doğar büyük ihtimal.
:86::86::86:allah için kapıdan çıkarken bu şekilde çıkmışındır bende öle çıkıyorumda
ben 63 cm ve beşbuçuk kilo doğmuşum hatta doğum sırasında anneciğimin kaburgalarını çatlatmışm.
Kapıdan öyle çıktım ama böyle döndüm
Ya şu açık alanda düğün yapmak neden moda oldu anlamıyorum. Dondom donduummm. Bilmiyordum da açık alan olduğunu şal falan almamıştım. Düğünün sonlarına doğru bıraktım düğünü restorantın içinde oturdum zaten.
Hasta olmam inşallah.
Mis gibi düğün salonları var ne güzel :)
Canlar günaydın,
Melabebek canım çoooooooooooooook geçmişler olsun bu yasadıkların son olsun inşallah,bende dün yazdıgından beri dua okuyorum sana,rabbim bebişini sana bağışlasın.Pis virüs gitsin uzak dursun minnoşundan.Ama hiç kötü bişi olmayacak hissetmiyorum arkadaşım hamileyim ya sezgilerim güçlü inan bana
Bu arada nedense sanki hamile değil gibiyim bugun göğüslerim düşmüş,karnım yumuşamış gibi aklım çıkıyor bebeğim iyidir dimi?Napsamda hissetsem onu?
canım hangi şehirdesin sen yaw biz yanıyoz çok sıcak soğuk olan neresi oraya geleyim hemen?
Ya dün düğünde bütün gece bişiler hisettim. İçerde ev taşıyorlardı sanki
Ya bağırsakları bozdum ya da bebek bu dedim. Bağırsakları bozmamışım bebekti sanırım :)
Yirminci hafta diyorlar hissetmek için ama daha önce hissedeceğiz bence biz.
günaydın kızlarrrr.
benim sürekli başım ağrıyor. ağrı kesicide içmiyorum dün sınav için çok kastım kendimi dünden beri hiç ağrısı kesilmedi kafamı kaldırmıyorum o derece yani
menevisseyym canım cinsiyet kesinleşmiş ne güzel. bende perşembe gidicem benimkide inşlh kesinleşir.
melababebek canını sıkma canım. sen kendinde demişsin üzülmicem diye. inşlh herşey sonuçların güzel çıkar.
bende de tam tersi sanki belirtiler yok oldu.Maşallah ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs şişmesi yok.2.Trimester etkisi mi yoksa bebişime mi bişi oldu yaaaw?Napsam acilemi gitsem?
Ya ben bu durumlarda hep aynı şeyi söylüyorum. Allahın izniyle hiçbir şey yoktur. Zaten riskli dönemi de atlattık. Ama sen bunu kafaya takıp canını sıkacaksan, git bence.
Yoksa hamilelik belirtileri her zaman aynı olmuyor ki. Bende de üç hafta önce tam bir hafta boyunca hiç belirti olmadı, kontrole giderken ağlayacaktım neredeyse. Ama miniğim durup duruyordu yerinde :)
iyi rahatladım biraz ne bilim ya ne zaman korkmam gerek bilmiyorumki?Kendi doktorum çok kızıyor zaten böyle evham yapacaksan bakmayacağım artık sana başka doktora git diyor ona gidemem.Çok merak edersem herhangi bir hastanenin aciline gitsem ne demem gerekiyor?Ultrasona geldim desem bakarlarmı?
iyi rahatladım biraz ne bilim ya ne zaman korkmam gerek bilmiyorumki?Kendi doktorum çok kızıyor zaten böyle evham yapacaksan bakmayacağım artık sana başka doktora git diyor ona gidemem.Çok merak edersem herhangi bir hastanenin aciline gitsem ne demem gerekiyor?Ultrasona geldim desem bakarlarmı?
Kapıdan öyle çıktım ama böyle döndüm
Ya şu açık alanda düğün yapmak neden moda oldu anlamıyorum. Dondom donduummm. Bilmiyordum da açık alan olduğunu şal falan almamıştım. Düğünün sonlarına doğru bıraktım düğünü restorantın içinde oturdum zaten.
Hasta olmam inşallah.
Mis gibi düğün salonları var ne güzel :)
günaydın kızlarrrr.
benim sürekli başım ağrıyor. ağrı kesicide içmiyorum dün sınav için çok kastım kendimi dünden beri hiç ağrısı kesilmedi kafamı kaldırmıyorum o derece yani
menevisseyym canım cinsiyet kesinleşmiş ne güzel. bende perşembe gidicem benimkide inşlh kesinleşir.
melababebek canını sıkma canım. sen kendinde demişsin üzülmicem diye. inşlh herşey sonuçların güzel çıkar.
Bak ben de aynısını yaşadım. Sonra burdan misa arkadaşımız bana dedi ki. Onların yaşama şansı %95. Bizim bile bu kadar şansımız yok. Bir düşün bak, aynen öyle.
Bak herkesten de iyi haberler geliyor, sıkma canını.
Ama dediğim gibi sıkacaksan da baktır. Başka bir hastaneye gidebilirsin herhalde. Ama belirtim yok deme, ağrım var, korktum acile geldim de.
Bunu yap diye söylemiyorum, çok takılıyorsan rahatla diye söylüyorum.
günaydın kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler gercekten kız yuvarlak erkek fasulye gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?