Çok geçmiş olsun canım. Benim kanama içte, hiç dışa vurmadı. Ama diyorum ya gönlüm rahat. Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza sağlıklıca bebeklerimizi.Ben de 4. ayıma girdim, 4 ay içinde sadece 4 defa mide bulantısı kusma yaşadım.
Ancak benim derdim de kanama. Şimdilik durdu çok şükür ama 3 haftadır evde yatıyorum. Doktorum sadece çişe kalkacaksın dedi.
Hatta beni de hastaneye yatırmaya kalktı. Gel seni hastaneye yatıralım hemşireler bakar sana. İlgilenir serum bağlar, iğnelerini yapar dedi. Ben istemedim. Evimde daha huzurlu, sakin olurum dedim. Hemşire var bizim burda o geldi yaptı hergün iğnelerimi.
Şimdi kanamam durdu çok şükür daha iyiyim. Bu muayenem de doktorum artık yavaş yavaş ayağa kalkmaya başlayabilirsin dedi.
Hadi hayırlısı bakalım umarım bu son yatışım olur.
Hamilelikte herkesin sıkıntısı başka. Herkes türlü türlü şikayetlerden yakınıyor.
Allah yardımcımız olsun.
Valla canım ben de söyleniyordum. Belirti olsa da bilsem bebeğimin iyi olduğunu diye. O yüzden bende hiç şikayet etmiyorum canım. Mutluyum. İkinci trimester bulantı, yorgunluk, başağrısı anlamında iyi geçiyor. Yoksa kemikler genişlediğinden kalça ve kasık ağrısı olabiliyor. Ama don 3 aya nazaran gerçekten balayı gibi. Hamileliğin ennn güzel zamanlarıGeçmiş olsun canım, atlatmışsın çok şükür.
Bende de aynı her gün bılantım var. İlk üç ay anlamamıştım bile hamileliğimi. O zaman da niye böylediye söyleniyordum, şimdi şikayet etmeye hakkım yok herhalde :)
İkinci trimester rahat geçer derler ama bende tersi oldu, çok tuhaf.
Bence 2. Trimester etkisi canım. İçini Ferah tut canım. İyidir bebişinbende de tam tersi sanki belirtiler yok oldu.Maşallah ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs şişmesi yok.2.Trimester etkisi mi yoksa bebişime mi bişi oldu yaaaw?Napsam acilemi gitsem?
Canım ben elevit kullanıyorum. Şu an Demir kullanmıyorum. 4. Aydan sonra verecekmiş.selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum aranızda demir hapı (Vegaferon) ve Vitamin hapı (Elevit) kulananlar varmı ??? ben vegaferon kulanma talimatını okudum büyük abdest siyahlasırsa doktora görünmeliymisim...bende siyahlasdı koyulasdı yani ve ishal oldum tam ishal degil ama ishal gibi oysa daha 4 gündür bu hapları kulanıyorum..sizlerden kulanan varmı yan etki oldumu ishal gibi büyük abdestin koyulasması gibi ??? cvp lar icin simdiden tskler..
selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum aranızda demir hapı (Vegaferon) ve Vitamin hapı (Elevit) kulananlar varmı ??? ben vegaferon kulanma talimatını okudum büyük abdest siyahlasırsa doktora görünmeliymisim...bende siyahlasdı koyulasdı yani ve ishal oldum tam ishal degil ama ishal gibi oysa daha 4 gündür bu hapları kulanıyorum..sizlerden kulanan varmı yan etki oldumu ishal gibi büyük abdestin koyulasması gibi ??? cvp lar icin simdiden tskler..
selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum aranızda demir hapı (Vegaferon) ve Vitamin hapı (Elevit) kulananlar varmı ??? ben vegaferon kulanma talimatını okudum büyük abdest siyahlasırsa doktora görünmeliymisim...bende siyahlasdı koyulasdı yani ve ishal oldum tam ishal degil ama ishal gibi oysa daha 4 gündür bu hapları kulanıyorum..sizlerden kulanan varmı yan etki oldumu ishal gibi büyük abdestin koyulasması gibi ??? cvp lar icin simdiden tskler..
kızlarrr kasık ağrılarınız bitti mi bnm hala varyaaa.geçmicek heralde hiççç :2:
Benim de devam ediyor canım. Önceki gebelikte de aylarca sürmüştü. Ama ben de seviniyorum bebeğim iyi diye...kızlarrr kasık ağrılarınız bitti mi bnm hala varyaaa.geçmicek heralde hiççç :2:
Canım benim ilk gebelikte insanlar 18. Haftada hatta 20. Haftada bile anlamıyorlardı. Hafif göbekliyim sanıyorlardı. Belki senin de benim gibi iç karnın geniştir. Öyle olunca karın geç çıkıyormuş.Güzel anneler selamlar,
ben sabahları kalkıyorum karnımda şişlik falan yok normal gibi,akşama doğru yani birşeyler yiyip içtikçe karnım çıkıyor ama oda yediklerimden olsa gerek,bu konuya fena taktım kafamı,13 haftalık oldum karın çıkması gerekmiyor mu?
Güzel anneler selamlar,
ben sabahları kalkıyorum karnımda şişlik falan yok normal gibi,akşama doğru yani birşeyler yiyip içtikçe karnım çıkıyor ama oda yediklerimden olsa gerek,bu konuya fena taktım kafamı,13 haftalık oldum karın çıkması gerekmiyor mu?
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim cvplarını icin...anladıgım su gayet normal ozaman siyahlık koyulasma demis hapında ve elevitte...hemen he men herkeste olduna göre normal bisey demekki...elevitinde kulanma talimatını okudum idrarda hafif bir sarı renklenme görülebilir..dıskıda siyah renklenmeye neden olabilecek demir icermektedir...aldıgım demir hapında ise siyahlık veya kan olusursa dıskıda doktora görünmeli diye yazıyordu neyse cok acil bir durum degil demekki...ozaman randevumu bekleyim doktora gittigimde tekrar doktoruma sorarım...arkadaslar sizler dondurma cikolatalı dondurmalar yiyormusunuz...yemeyim diyorum ama dayanamıyorum hemen hemen hergün yiyorum..esim diyor sen galiba dondurmaya as eriyorsun..hergün yememde sakınca varmıkı ?? of hep doktora sorayım diyorum unutuyorum heycandan...ama dısardan alıp yemiyorum magnum gibi cornetto gibi dondurmalar yiyorum tatlı zararlı biliyorumda...ama belki dondurma cok zararlı degildir sizce ??? birde visne suyunu cok seviyorum onu icmem sorunmuki?? biryerde okumusdum meyve suyu icilmemesi daha iyimis gebelikte ?? ama soguk visne suyuda bu sıcaklarda cok iyi geliyor bana...cvplar icin simdiden tskler....
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim cvplarını icin...anladıgım su gayet normal ozaman siyahlık koyulasma demis hapında ve elevitte...hemen he men herkeste olduna göre normal bisey demekki...elevitinde kulanma talimatını okudum idrarda hafif bir sarı renklenme görülebilir..dıskıda siyah renklenmeye neden olabilecek demir icermektedir...aldıgım demir hapında ise siyahlık veya kan olusursa dıskıda doktora görünmeli diye yazıyordu neyse cok acil bir durum degil demekki...ozaman randevumu bekleyim doktora gittigimde tekrar doktoruma sorarım...arkadaslar sizler dondurma cikolatalı dondurmalar yiyormusunuz...yemeyim diyorum ama dayanamıyorum hemen hemen hergün yiyorum..esim diyor sen galiba dondurmaya as eriyorsun..hergün yememde sakınca varmıkı ?? of hep doktora sorayım diyorum unutuyorum heycandan...ama dısardan alıp yemiyorum magnum gibi cornetto gibi dondurmalar yiyorum tatlı zararlı biliyorumda...ama belki dondurma cok zararlı degildir sizce ??? birde visne suyunu cok seviyorum onu icmem sorunmuki?? biryerde okumusdum meyve suyu icilmemesi daha iyimis gebelikte ?? ama soguk visne suyuda bu sıcaklarda cok iyi geliyor bana...cvplar icin simdiden tskler....
tipe gel canımbirdahakine tedarikli gidersin seni düşünmüyomda bebecik üşümemiştir şşallah dün eşim işten geç geldi arkadaş aradı sanaaz ugrucam diye bende yemekelri ısıtıcaktım neyse ikiz kızlarıyla geldi bu dedim gdier bekle bekle yok yemek yicez dedim beraber yiyelim yok dedi bzi yedik allahım odada bıraksam olmaz içim rahat etmez eşime artıkd eidm sen ye ben süt içeirm meyve yerim onlar gitti sonra bri telefon konuşması yaptım sinirlierm tepeme çıktı allahım anlatmıyım şimdi bütün sinir lerim tepede kalır daha sinirim geçmedi okadar diyim ailesel mesela neyse
yavru kuşum moda olmuş ablam kızını evlendirdi damat çok zenginban diyordu abartıyor zannediyordum çeyiz dizmeye gittik allahım o nasıl ev inan öyle bri evde olsan çıkmam okadar diyim samsunda ıslak kumda oturuyor altında araba allahım dah açok versin neyse dügünü olucak yegenimin allahım ben zannediyoruki dügün salonu nerde zengin bir yeri tutmuşlar yemekli oldu içeri adımımı attım oda ney yemek masaları süsülenmiş püslenmiş herkezin oturucagı isimler yazıyor öyle çok kişide çagırmamışlar az kişi amma ne dügündü dedim paşam sen dügünemi geldin sen yaşamıyorsun ilk defa gidince öle yere dedigin gibi hep dügün salolnuna gitim dügün salonunda girişte yegenimin ismi eşinin ismi resimleri var okadar gzüel geçtiki dügün anlatamam herkez bilerzik taktı ben 2 çetrekle kaldım keşke param dadada olaydıda bende bilerzik takaydım kardeşim kim dedi onlara subatta dügün yapın diye bende dondum ben ne istedigim gelinligi giyebildim nede istedikelrimi yapamadın eşim gitti mobilyaları beyendi ben sadece çeyizlerimi getriidm eve okadar içimda halen ukdedir istedigim gelinligi giyemedim hiç brişey istedigim gibi olmadı eşimede deidm içimde ukde allah nasip ederse durumum düzeltiyim deidm tutucam bir kade sevdikelrim insanları çagırıcam giyinicem gelinlik sanada bri dagmatlık temem paşam kafayı yedin galiba gülerler kız bize dedi aman deidm nen güücekler insanın istedigi brişey olmadıgında üzülüyor tabi istedigim gelinligi giyemeidm hayalimdekini
canım hormonlardan bu haftalarda baş agrısı bel agrısı oluyor
kızlar günaydın demeye griidm çayı demledim eşim markete gitti kahvaltımızı yapalım işe gidicek bende ev işelriyle meşgul olucam yemegim yok çamaşır yıka ve rütin işler işte
sizbiz le orkide nerde acep görünmüyorlarmesaj attım emem dönen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?