tipe gel canımbirdahakine tedarikli gidersin seni düşünmüyomda bebecik üşümemiştir şşallah dün eşim işten geç geldi arkadaş aradı sanaaz ugrucam diye bende yemekelri ısıtıcaktım neyse ikiz kızlarıyla geldi bu dedim gdier bekle bekle yok yemek yicez dedim beraber yiyelim yok dedi bzi yedik allahım odada bıraksam olmaz içim rahat etmez eşime artıkd eidm sen ye ben süt içeirm meyve yerim onlar gitti sonra bri telefon konuşması yaptım sinirlierm tepeme çıktı allahım anlatmıyım şimdi bütün sinir lerim tepede kalır daha sinirim geçmedi okadar diyim ailesel mesela neyse
yavru kuşum moda olmuş ablam kızını evlendirdi damat çok zenginban diyordu abartıyor zannediyordum çeyiz dizmeye gittik allahım o nasıl ev inan öyle bri evde olsan çıkmam okadar diyim samsunda ıslak kumda oturuyor altında araba allahım dah açok versin neyse dügünü olucak yegenimin allahım ben zannediyoruki dügün salonu nerde zengin bir yeri tutmuşlar yemekli oldu içeri adımımı attım oda ney yemek masaları süsülenmiş püslenmiş herkezin oturucagı isimler yazıyor öyle çok kişide çagırmamışlar az kişi amma ne dügündü dedim paşam sen dügünemi geldin sen yaşamıyorsun ilk defa gidince öle yere dedigin gibi hep dügün salolnuna gitim dügün salonunda girişte yegenimin ismi eşinin ismi resimleri var okadar gzüel geçtiki dügün anlatamam herkez bilerzik taktı ben 2 çetrekle kaldım keşke param dadada olaydıda bende bilerzik takaydım kardeşim kim dedi onlara subatta dügün yapın diye bende dondum ben ne istedigim gelinligi giyebildim nede istedikelrimi yapamadın eşim gitti mobilyaları beyendi ben sadece çeyizlerimi getriidm eve okadar içimda halen ukdedir istedigim gelinligi giyemedim hiç brişey istedigim gibi olmadı eşimede deidm içimde ukde allah nasip ederse durumum düzeltiyim deidm tutucam bir kade sevdikelrim insanları çagırıcam giyinicem gelinlik sanada bri dagmatlık temem paşam kafayı yedin galiba gülerler kız bize dedi aman deidm nen güücekler insanın istedigi brişey olmadıgında üzülüyor tabi istedigim gelinligi giyemeidm hayalimdekini
canım hormonlardan bu haftalarda baş agrısı bel agrısı oluyor
kızlar günaydın demeye griidm çayı demledim eşim markete gitti kahvaltımızı yapalım işe gidicek bende ev işelriyle meşgul olucam yemegim yok çamaşır yıka ve rütin işler işte
sizbiz le orkide nerde acep görünmüyorlarmesaj attım emem dönen olmadı
Eki Görüntüle 750275
Arkadaşlar geçen gün size bahsettiğim beşiğin fotoğrafını çekemedim ama internette bakınırken benzerini buldum. Aynen böyleydi işte.
Gerçi hayalimde daha kocaman gibi kalmış ama görünce hatırladım o kadar da olmadığını :)
Güzel anneler selamlar,
ben sabahları kalkıyorum karnımda şişlik falan yok normal gibi,akşama doğru yani birşeyler yiyip içtikçe karnım çıkıyor ama oda yediklerimden olsa gerek,bu konuya fena taktım kafamı,13 haftalık oldum karın çıkması gerekmiyor mu?
anladım canım dikkat et kendine beyaz leblebi kıraker ye peynirli tuzlucanım çok pis bulantı kusma var yine. pek gelemiyorum. bilgisayara bakmak da mide bulantımı artırıyor. tel den ara ara bakıyorum ama ondan da bir şeyler yazmak zor oluyor
canımcım dün gelemedim, şimd burdayım ama sen yoksun nereerdesin yahuuu
kızzz kaç kere dedik sana bak söz dinlemiyorsun sonunda saçlarını tiftikletirim haaaa... ailesel mailesel kimseyi umursamayacksın,kimseyi düşünmeyeceksin kim ne derse desin boşvereceksin sakın haaa başkalarının kendini bilmezlrin ettiği lafların canını sıkmasına,sinirlenmene,üzülmene ve yeğenimide üzmesine izin verme..canını sıkmaya başladıklarında kapat telefonu suratlarına..sen sinirleneceğine onlar sinirlensin...onlarla eşin gelince konuşsun asla muhattap olma...
ah paşam ah bulantı geldi mi bu saydıkların kar etmiyor, onları da çıkarıyorum. sabah bir iki lokma yemiştim. o zamandan beridir açım. yediklerimi de çıkardım. hiç halim yok valla.anladım canım dikkat et kendine beyaz leblebi kıraker ye peynirli tuzlu
sabahtan beri anca topigin yolunu buldum bebem evleri çektiridm ütümü yaptım ni hayayet duş aldım namazı kıldı dedim bakıyım nepiyolar yemegimide yaptım il k defa yaptım eşim beyenir işşallah yanınada ek yapıcem olucek biticek eskiden arı gibiydim lşimdi gebeliktenmi yoruldum bugün ablam aradı oglu halterci deid teyzesi gir bak allahım görünce ne agladım yavrumu guru duydum türkiye sıralamasında oglum 10 teyzesi okadar gru duyuyorumki oglumla bugün diyorum daha dün altını alıyordum kocaman oldu benim oglum rahmetli babamda olaydı gurur duyardı kesin
sinirime gelince bu sefer kendi sülalem bebem erkek kardeşim yetti kör şeytan diyor ne araralarsa aç nede konuş bir yetrede gitmicem zaten gittigim yerde canımı sıktı bundan sonra dogumuma kadar evimdeyim kimsede gelirse kişelicem olucak biticek işte o kesen beni saçlarımı titftiklicegime şöyel bir masj yapsan ne ka iyi gider biliyinmi
bundan sonra hiç kimse ilglendirmiyor beni malesef umrumd egil ahanda böyleyim bugün inan
ah paşam ah bulantı geldi mi bu saydıkların kar etmiyor, onları da çıkarıyorum. sabah bir iki lokma yemiştim. o zamandan beridir açım. yediklerimi de çıkardım. hiç halim yok valla.
Aslında hamile olup olmayan herkese kapalı dondurma değil günlük dondurmayı öneriyor Drlar katkı maddesi çokmuş... Güvendiğiniz yerden alın diyorlar... Hatta bu gün bile dinledim....
Şimdi vişne suyu içiyordum senin yazını okuyunca:)) börek ile birlikte vişne suyu:) bana doktorum hiç yasaklamadı çiğ et ,kıyma hariç onları ellemicem:44nun düşünda herşeyi yiyebilirsin dedi,bence doktorun ne diyorsa onu yap,herkesin bünyesi farklı,herşeyi ye bence,yemekten birşey olmaz,katkı maddesine bakıcak olursak hiçbirşey yemememiz lazım,rahat ol,doktorunun dediğini yap,hiçbirşeycikler olmaz
Bise daha ekliyim kizmi solda erkek mi belli olanlar 27 mart son adet tarihi olan warmiydi o ne kizmi erkekmi
hehe afiyetle icmissindir İNSALLAH :) vallaha bende börek kek yiyorum sonrada pisman oluyorum yedime...ama yemeyide kesmiyorumevet cig et salam sosis sucuk felan banada yasak bunu zaten hemen her gebeye söylerler toxoplasmoseden dolayı...zaten ona dikkat ediyorum eskiden kedileri cok severdim simdi kacıyorum kedilerden hehe :)) vallaha doktorum canın ne istiyorsa ye demisdi tabi herseyden az az ye ama kendini cok fazla kısıtlama demisdi...ama cig et felan kesinlikle dikkat etmeliyim....İNSALLAH canım İNSALLAH yavrularımızı sag saglim dünyaya getirmek nasip olur...su cok icemiyorum günde en az 2 bucuk litre ic denilmisdi onu iciyorum ama fazlasını icemiyorum keske 4 litreye kadar icebilsem ama olmuyor
havalar nasıl zemheri
dünle bu günü okuyayım dedim ancak gördüm yazdığınısıcaaaaak çok sıcak, ben ceylanpınardayım bir de iyice suriye havası oralarda durum nasıl
melababebek kardeş rabbim bebeine sağlıkla doğmayı nasibetsin içini ferah tutmaya çalış.
bebek odası alacak arkadaşlar odayı alın beşik almayın beşik yerine park yatak alırsanız 3 yaş cvarı bir baza alır odayı tamamlarsınız beşik çok lüzümsuz kalıyor alanların çoğu pişman. ben bir park yatak alıp bir de şifonyer yaptırmıştım şimdi çocuk odası alacağım gönlüme göre
Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim
belki kum döküyorsunuzdur yada idrar yolları enfesiyonu olabilirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?