2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canımcım dün gelemedim, şimd burdayım ama sen yoksun nereerdesin yahuuu
kızzz kaç kere dedik sana bak söz dinlemiyorsun sonunda saçlarını tiftikletirim haaaa... ailesel mailesel kimseyi umursamayacksın,kimseyi düşünmeyeceksin kim ne derse desin boşvereceksin sakın haaa başkalarının kendini bilmezlrin ettiği lafların canını sıkmasına,sinirlenmene,üzülmene ve yeğenimide üzmesine izin verme..canını sıkmaya başladıklarında kapat telefonu suratlarına..sen sinirleneceğine onlar sinirlensin...onlarla eşin gelince konuşsun asla muhattap olma...

Arkadaşlar geçen gün size bahsettiğim beşiğin fotoğrafını çekemedim ama internette bakınırken benzerini buldum. Aynen böyleydi işte.

Gerçi hayalimde daha kocaman gibi kalmış ama görünce hatırladım o kadar da olmadığını :)

anladığım kadarıyla hem enine hem boyuna genişliyor. görünüş olarak güzel ve kullanışlı... önemli olan alınacak eşyaların senin içine sinmesi ve hoşuna gitmesi.. tüm gün bebeğinle geçirip eşyalarını kullanacaksın, içine sinmezse hiç kullanmakta içinden gelmez...Allahım bebeklerimize Sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin alınan ve alınacak olan tüm eşyalarını..

sabahları karnımız boş oluyo sanırım akşama doğru yemekler,gazlar bi de bebiş şişlik yapıyo sanırım.ama bnm belli olmaya başladı karnım.yani dışardan görenler anlıyo armut gibi oldu belki sen çok zayıfsan yada iç karnın geniş falan diyolar ya öle bişey olabilir.bnm 9 ayda nasıl olcak düşünemiyorum

canım çok pis bulantı kusma var yine. pek gelemiyorum. bilgisayara bakmak da mide bulantımı artırıyor. tel den ara ara bakıyorum ama ondan da bir şeyler yazmak zor oluyor
anladım canım dikkat et kendine beyaz leblebi kıraker ye peynirli tuzlu

sabahtan beri anca topigin yolunu buldum bebem evleri çektiridm ütümü yaptım ni hayayet duş aldım namazı kıldı dedim bakıyım nepiyolar yemegimide yaptım il k defa yaptım eşim beyenir işşallah yanınada ek yapıcem olucek biticek eskiden arı gibiydim lşimdi gebeliktenmi yoruldum bugün ablam aradı oglu halterci deid teyzesi gir bak allahım görünce ne agladım yavrumu guru duydum türkiye sıralamasında oglum 10 teyzesi okadar gru duyuyorumki oglumla bugün diyorum daha dün altını alıyordum kocaman oldu benim oglum rahmetli babamda olaydı gurur duyardı kesin

sinirime gelince bu sefer kendi sülalem bebem erkek kardeşim yetti kör şeytan diyor ne araralarsa aç nede konuş bir yetrede gitmicem zaten gittigim yerde canımı sıktı bundan sonra dogumuma kadar evimdeyim kimsede gelirse kişelicem olucak biticek işte o kesen beni saçlarımı titftiklicegime şöyel bir masj yapsan ne ka iyi gider biliyinmi

bundan sonra hiç kimse ilglendirmiyor beni malesef umrumd egil ahanda böyleyim bugün inan

ah paşam ah bulantı geldi mi bu saydıkların kar etmiyor, onları da çıkarıyorum. sabah bir iki lokma yemiştim. o zamandan beridir açım. yediklerimi de çıkardım. hiç halim yok valla.

ah paşam ah bulantı geldi mi bu saydıkların kar etmiyor, onları da çıkarıyorum. sabah bir iki lokma yemiştim. o zamandan beridir açım. yediklerimi de çıkardım. hiç halim yok valla.

ay kıyamam benim pokemonlar nasıl beslenicek ozaman allahım işşallah bulantıların gider
bugündür dikkat ediyorum bebegin oldugu yer pıt pıt atıyor yeminleay atmasını bilem ne özlemişim işşallah 1 ay sonra tam hissedirim bebegimi benle kalsınd iye dua ediyorum hergün

Aslında hamile olup olmayan herkese kapalı dondurma değil günlük dondurmayı öneriyor Drlar katkı maddesi çokmuş... Güvendiğiniz yerden alın diyorlar... Hatta bu gün bile dinledim....

allah allaha bende dısarda acıkta satılan dondurma yasak biliyorum mikrop felan olabilir diye salmonella diye bisey var duymussunuzdur belki gıdalardan gelebilecek bir hastalık gıda zehirlemesi yapabilcek bir bakteri...acıktaki dondurmalarda olma riski var diye onu yemek yasak biliyordum ben...hmm o yüzden magnum ve cornetto hep tercihim oldu...hmmmm ama evet mantıklı katkı maddesi cokdur bunlarda haftaya birde doktoruma sorayım...cok hosuma gidiyordu magnum veya cornetto yemek...zaten ben eksi felan yemiyorum daha cok tatlıya yönlendigimi fark ettim...ilk bebegim düsük oldu ondada tam tersi eksiye portakala felan yönlenmisdim...

hehe afiyetle icmissindir İNSALLAH :) vallaha bende börek kek yiyorum sonrada pisman oluyorum yedime...ama yemeyide kesmiyorum evet cig et salam sosis sucuk felan banada yasak bunu zaten hemen her gebeye söylerler toxoplasmoseden dolayı...zaten ona dikkat ediyorum eskiden kedileri cok severdim simdi kacıyorum kedilerden hehe :)) vallaha doktorum canın ne istiyorsa ye demisdi tabi herseyden az az ye ama kendini cok fazla kısıtlama demisdi...ama cig et felan kesinlikle dikkat etmeliyim....İNSALLAH canım İNSALLAH yavrularımızı sag saglim dünyaya getirmek nasip olur...su cok icemiyorum günde en az 2 bucuk litre ic denilmisdi onu iciyorum ama fazlasını icemiyorum keske 4 litreye kadar icebilsem ama olmuyor

Bise daha ekliyim kizmi solda erkek mi belli olanlar 27 mart son adet tarihi olan warmiydi o ne kizmi erkekmi

benim satım 27 mart ve bebeğim kız
ilk ultrason resminde sağdaydı karnımdada hep sağda duruyor,umarım allah gönlüne göre verir:)

ben okadarda içemiyorum su 1 bardak 2ciyi zoraki

havalar nasıl zemheri

dünle bu günü okuyayım dedim ancak gördüm yazdığını sıcaaaaak çok sıcak, ben ceylanpınardayım bir de iyice suriye havası oralarda durum nasıl
melababebek kardeş rabbim bebeine sağlıkla doğmayı nasibetsin içini ferah tutmaya çalış.
bebek odası alacak arkadaşlar odayı alın beşik almayın beşik yerine park yatak alırsanız 3 yaş cvarı bir baza alır odayı tamamlarsınız beşik çok lüzümsuz kalıyor alanların çoğu pişman. ben bir park yatak alıp bir de şifonyer yaptırmıştım şimdi çocuk odası alacağım gönlüme göre

burda havalar çok güzel serin kapalı yağcak gibi benim bulunduğum yer ist içinde değilya serin yani

Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.

Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim

belki kum döküyorsunuzdur yada idrar yolları enfesiyonu olabilirsiz

merhaba herkese ben bu sayfayı yenı gördüm bende sizdenim 13+2 günlük hamıleyım rabbım hepınızın kucağına sağlıcakla almayı nasp etsın tabıkı banada benımkı çok uzun hıkaye 3 aşılama 1tup 1 mıyom amalıyatı ve 12 yıl sonra kendılıgınden gelen bır bebek rabbım inş. tamamına erdırır ne olur dualarınızı eksık etmeyın şuan ıyı bır hamılelık geçırıyorum çok bulntım olmadı ikili testımde güzel çıktı ınş. bundan sonrada böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…