2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar patlıcan niye yasakki ? paşam sen mi demiştin yasak diye başkası mı dedi? valla ben patlıcansız yaz düşünemem bayılırım her çeşidine, bu arada kızlar benim kokulara hassasiyetim oldu . mesela vernelin mor şişesi öldürüyor beni, yemek yiyorum ama hemde bol bol. yemeyince halsizleşiyorum ve midem çok bulanıyor. sadece biraz mangal türü etlerle aram iyi değil

Gözün aydın canım, hoşgeldin.

arkadaşlar bu mide bulantısı ne zaman geçecek acaba 8. haftadan beri bir gün iyi olamadım yarın 15 haftaya giriyorum ve hala kusuyorum... 4 kilo verdim ve çok kötüyüm.. rabbim sabır versin dayanılacak gibi değil.... ((

canım bu beşik uzayanlardan değil mi? ben de odasına öyle alıcam
bi de odaya sepet alıcam.
bu arada idrar yolu enfeksiyonuna benziyo belirti,belli ki başındasın sistit olmazsın inşallah
su içmeye devam canım.doktoruna da mutlaka söyle
ben çok çektim sistitten oyyy :18:

Doktorun ilaç verdiyse onu alabilirsin.Burda kullanıp rahatlayan arkadaşlar var
benim de 6. haftada başladı şimdi hala öğürüyorum ama dayanılmayacak kadar değil

Vernelin mor şişesi beni de mahfetti canım yaa bütün dolabı yeniden yıkadım
en sonunda gittim pembe yumoş aldım

Geçmiş olsun sistit'i tarif ediyorsun resmen,bence doktoruna sormalısın ona göre ilaç verir,su'yu hep iç zaten :)

Patlıcan için normal durumlarda da zararlı derler zaten,ama ben bugüne kadar patlıcan'dan dolayı rahatsızlanan ya da hastalaln birini daha duymadımsadece bazı kişilerin ağzında yara yapar diye biliyorum,benim zaten pek aram yok,olsa da olur,olmasada..Dr'unuza sorun birşey demezse yemeye devam

Ben de çektim sorma Rezalet bir şey. İnşallah ilaçsız falan düzelir. Korktum şimdi.

Karyola da açılanlardan evet. Böyle bir şey alacağım ben.

Son düzenleme:
Hdi gözünaydın olsun,darısı belli olmayan ve merak içersinde olanların başına,yani benim
Sağol canım darısı başına.içimden hep kızmış gibi geliyodu doktor pipi deyince gülme krizine girdim
Oyyy tebrikler canım, gözün aydın :)

sağol canım ya hala şüpheliyim aslında
bacak arasında ben bişey görmedim :26: sonra doktor nerden gördüyse bi çıkıntı gördü pipi bu dedi
2 hafta sonra asıl doktoruma gidicem o ne dicek bakalım
bu dün gittiğim doktor benim yedek doktorum ayda 1 kere de buna gidiyorum

Dayanamıyorsun dimi ayda bir gitmeye :)

Yok canım, 15. haftadasın artık, doğrudur bence.

canım kum döknem imkansız nedeni ben kızımda döktüm sadece idrar yollarında iltaaplanma enfeksiyon vars aidrarını yapamazsın böyle kesik kesik gelri idrarım var zannedersin amam yapamzsın öyle brişey 3 litre su iç gündeerken dogumu engeliyor biliyormusun su sen ben bile 3 litre içiyorum wc gelimiyorum o bir kesin ay canım su içmediysen vurudm amam özür dilerim acıdımı öpüyümde geçsin
hoş geldin bebem bende 11 hafta 2 günlügüm işşallah bu sefer 40 haftayı görürüm bende 12 senelik evliyim
canım patlıcanda nikoteyin var malesefbenbugün yaptım canım istedi yani bebeg düşük yapmıyor sadece nikoteyin var diyorlarya sigarayı bırakanlar patlıcan yesind iye onun gibi birşey doktorumnaneden başka baharat kullanma oda az dedi yeşilliklerdeb dereotunu maydonıozu çok sevmem ragmen almıyourm bol baden domates biber kıvırcık tüketiyorum bebegime işşalah bir ara yeşim mercimekli bulgur pilavı yapıcam yesim bebegim şifa olsun işşalah
ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"

pipilimi geliyor anacım hay maşşallah darısı ban işşallah ögrenmeye benim çok var ya 23 temmus aman saglıklı olsunda geriis boş

ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"

Matrak bir Dr herhalde...%50 % 50 hesabı yapan dr mu bu?

Bir erkek bebek daha geliyor yani... Hadi bakalım gözün Aydın sen öğrendin... Darısı bizim başımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…