merhaba herkese ben bu sayfayı yenı gördüm bende sizdenim 13+2 günlük hamıleyım rabbım hepınızın kucağına sağlıcakla almayı nasp etsın tabıkı banada benımkı çok uzun hıkaye 3 aşılama 1tup 1 mıyom amalıyatı ve 12 yıl sonra kendılıgınden gelen bır bebek rabbım inş. tamamına erdırır ne olur dualarınızı eksık etmeyın şuan ıyı bır hamılelık geçırıyorum çok bulntım olmadı ikili testımde güzel çıktı ınş. bundan sonrada böyle devam eder
Gözün aydın canım, hoşgeldin.
Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim
Eki Görüntüle 750275
Arkadaşlar geçen gün size bahsettiğim beşiğin fotoğrafını çekemedim ama internette bakınırken benzerini buldum. Aynen böyleydi işte.
Gerçi hayalimde daha kocaman gibi kalmış ama görünce hatırladım o kadar da olmadığını :)
arkadaşlar bu mide bulantısı ne zaman geçecek acaba 8. haftadan beri bir gün iyi olamadım yarın 15 haftaya giriyorum ve hala kusuyorum... 4 kilo verdim ve çok kötüyüm.. rabbim sabır versin dayanılacak gibi değil....((
kızlar patlıcan niye yasakki ? paşam sen mi demiştin yasak diye başkası mı dedi? valla ben patlıcansız yaz düşünemem bayılırım her çeşidine, bu arada kızlar benim kokulara hassasiyetim oldu . mesela vernelin mor şişesi öldürüyor beni, yemek yiyorum ama hemde bol bol. yemeyince halsizleşiyorum ve midem çok bulanıyor. sadece biraz mangal türü etlerle aram iyi değil
Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim
ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"
kızlar patlıcan niye yasakki ? paşam sen mi demiştin yasak diye başkası mı dedi? valla ben patlıcansız yaz düşünemem bayılırım her çeşidine, bu arada kızlar benim kokulara hassasiyetim oldu . mesela vernelin mor şişesi öldürüyor beni, yemek yiyorum ama hemde bol bol. yemeyince halsizleşiyorum ve midem çok bulanıyor. sadece biraz mangal türü etlerle aram iyi değil
canım bu beşik uzayanlardan değil mi? ben de odasına öyle alıcam
bi de odaya sepet alıcam.
bu arada idrar yolu enfeksiyonuna benziyo belirti,belli ki başındasın sistit olmazsın inşallah
su içmeye devam canım.doktoruna da mutlaka söyle
ben çok çektim sistitten oyyy :18:
Sağol canım darısı başına.içimden hep kızmış gibi geliyodu doktor pipi deyince gülme krizine girdimHdi gözünaydın olsun,darısı belli olmayan ve merak içersinde olanların başına,yani benim
Oyyy tebrikler canım, gözün aydın :)
Sağol canım darısı başına.içimden hep kızmış gibi geliyodu doktor pipi deyince gülme krizine girdim
sağol canım ya hala şüpheliyim aslında
bacak arasında ben bişey görmedim :26: sonra doktor nerden gördüyse bi çıkıntı gördü pipi bu dedi
2 hafta sonra asıl doktoruma gidicem o ne dicek bakalım
bu dün gittiğim doktor benim yedek doktorum ayda 1 kere de buna gidiyorum
canım kum döknem imkansız nedeni ben kızımda döktüm sadece idrar yollarında iltaaplanma enfeksiyon vars aidrarını yapamazsın böyle kesik kesik gelri idrarım var zannedersin amam yapamzsın öyle brişey 3 litre su iç gündeArkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
hoş geldin bebem bende 11 hafta 2 günlügümmerhaba herkese ben bu sayfayı yenı gördüm bende sizdenim 13+2 günlük hamıleyım rabbım hepınızın kucağına sağlıcakla almayı nasp etsın tabıkı banada benımkı çok uzun hıkaye 3 aşılama 1tup 1 mıyom amalıyatı ve 12 yıl sonra kendılıgınden gelen bır bebek rabbım inş. tamamına erdırır ne olur dualarınızı eksık etmeyın şuan ıyı bır hamılelık geçırıyorum çok bulntım olmadı ikili testımde güzel çıktı ınş. bundan sonrada böyle devam eder
canım patlıcanda nikoteyin var malesefbenbugün yaptım canım istedi yani bebeg düşük yapmıyor sadece nikoteyin var diyorlarya sigarayı bırakanlar patlıcan yesind iye onun gibi birşey doktorumnaneden başka baharat kullanma oda az dedi yeşilliklerdeb dereotunu maydonıozu çok sevmem ragmen almıyourm bol baden domates biber kıvırcık tüketiyorum bebegime işşalah bir ara yeşim mercimekli bulgur pilavı yapıcam yesim bebegim şifa olsun işşalahkızlar patlıcan niye yasakki ? paşam sen mi demiştin yasak diye başkası mı dedi? valla ben patlıcansız yaz düşünemem bayılırım her çeşidine, bu arada kızlar benim kokulara hassasiyetim oldu . mesela vernelin mor şişesi öldürüyor beni, yemek yiyorum ama hemde bol bol. yemeyince halsizleşiyorum ve midem çok bulanıyor. sadece biraz mangal türü etlerle aram iyi değil
Dayanamıyorsun dimi ayda bir gitmeye :)
Yok canım, 15. haftadasın artık, doğrudur bence.
benim gebeligim riskli oldugundan 2 haftada bir gidiyorum mavişime
Tamam aldım cevabımı oluyor
Boyun şimdi ne kadar canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?